Využité přesilovky rozhodly o výhře nad Dallasem

14.03.2018, 07:42 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Domácí dokázali využít hned 3 přesilové hry. A to bylo rozhodující pro výsledek zápasu. Úspěšný večer prožil Lehkonen který se prosadil hned 2x. V závěru při dvojnásobné převaze Dallasu vytasil několik úžasných zákroků Niemi.

Branky a nahrávky: 17. Lehkonen (Galchenyuk, de La Rose), 29. Lehkonen (Drouin, Petry), 30. Gallagher (Drouin, Galchenyuk), 50. Ščerbak - 12. Faksa (Pateryn, Pitlick), 39. Benn (Radulov, Shore).

A. Niemi (MTL) - odchytal 60:00 minut, 36 zákroků, úspěšnost 94,7 %
K. Lehtonen (DAL) - odchytal 57:58 minut, 22 zákroků, úspěšnost 84,6 %

1. hvězda utkání - Artturi Lehkonen (MTL)
2. hvězda utkání - Jonathan Drouin (MTL)
3. hvězda utkání - Nicolas Deslauriers (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jo Radulov, to je hráč smajlik smajlik Neboj Theo, nebudu nic znovu o něm začínat smajlik

Pateryn je fakt debil, na zemi si nezaslouží mlátit nikdo a ty kecy kolem...

Shawa mám rád, ale jeho herní styl je založený na hře tělem a pokud má další otřes mozku a už tak dojebané tělo, tak to nás nečekají dobré vyhlídky. A pokud o něj opravdu byl zájem, tak je Bergevin debil.

Mac je povolaný do prvního týmu, snad nebude hrát na úkor Scherbaka a Carra, ale Froeseho a Shawa.
 
14.03.2018 16:37 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pateryn on Shaw incident: “He was knocked out as soon as he hit me. He knocked himself out when he hit me. I didn't realize he was knocked out until he was on the ice and his eyes were in the back of his head. Play like that, that's what happens sometimes."

"I thought he took a run at me... it seemed like his head hit mine and there’s a reasons why a guy like that gets 4-5 concussions a year and I think his play speaks for (himself).”

Ve snu by mě nenapadlo, že má Greg v hlavě tak vymeteno. Nepřekvapilo by mě, kdyby to (hlavně za tyhle kecy) ještě mělo odvetu...

Jako Shaw podle mě se konce kontraktu nedočká. Tady jsem absolutně proti MB a nechápu, proč pro něj byl Shaw při TD untouchable, absolutně to nechápu. Z Winnipegu (měl velký zájem), mohla přijít slušná protihodnota.
 
14.03.2018 13:18 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Celý incident zde. Byl to čistý hit, ale vypadalo to, že než ještě Pateryn mu "hrdinsky" dal ležícímu jednu či dvě pěstí, tak se zranil při samotném hitu, anebo se praštil o mantinel..

https://www.youtube.com/watch?v=IVnILS99-iQ
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Gallagher je jasnej, tam není o čem... Scherbak má dobré momenty, ale občas tu hru vypustí, nedohraje souboj, působí trochu lemplovatě - ale v rukou to má, musí jen zvýšit bojovnost.
Zaměřil jsem se trochu víc na Radulova a musím trochu smutně konstatovat, že snad v osobním souboji neztratil jediný puk...smajlik. Hrozně mě zklamal Pateryn tím, jak jí podle napálil na zemi ležícímu Shawovi, který ho sundal, podle mě, čistě! Shaw bude nejspíš znovu chybět - ne, že by mě to nějak trhalo žíly, ale ten způsob, jak k tomu došlo, mě dost sere...
 
AvatarReakce na příspěvek:přesilovky zafungovaly, ach jo. A ještě jsem zapomněl na Gallyho, ten by nedokázal vypustit ani plácanou za barákemsmajlik Škoda, že takových není v týmu aspoň o pár víc...
 
AvatarTentokrát přesilovky zafungovali. Jinak o Niemim se už ani bavit nemusíme, překvapivá jistota vzadu v každém zápase. Pochváli musím Scherbaka, který se mi líbí v drtivé většině zápasů a je moc dobře, že dostává prostor. Zápas rozhodně nenudil narozdíl od předchozích našich...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Dallas Stars
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 18.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Parda: Ale nikdo neříká, že Savard s Pearsonem jsou ... | více
  • Zhodnoceno to bylo tady doskrát a celkem trefně. Já ... | více
  • Savard je rozporuplna osobnost, veteran, oblíbený v kabine, ale ... | více
  • Jinak k tomu přirovnání Hutsona - ano, malinko připomíná ... | více
  • Hutson - minule první zápas a první bod, dnes ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík