Ze St.Louis bez bodu

11.01.2019, 05:22 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Úvodní dějství hodně ovlivnily přesilové hry. Blues nejprve využili přesilovou hru, když se hned ve 2. minutě prosadil Thomas z dorážky. Následně se hra vyrovnala a Montreal si také vynutil přesilové hry, ale v jedné z vlastních přesilových her inkasoval, když se po rychlém brejku prosadil Sundqvist. Petry minutu před koncem rozezvučel tyč a do šaten se jde tak za stavu 2:0.

V druhé třetině skórovaly oba týmy. Nejprve navýšil náskok Jay Bouwmeester chytrou střelou na první tyč. Po inkasovaném gólu se Habs zvedli a začali být aktivnější, v další přesilové hře se prosadil Gallagher a vrátil svůj tým zpět do hry. Montreal byl ke konci třetiny aktivnějším týmem.

Ve třetí třetině se prosadil Blais, který krásně prošel obranou soupeře a překonal Price. Jordan Binnington si ve 3. třetině připsal několik skvělých zákroků a je to hlavně jeho zásluha, že Blues dnes berou 2 body.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Prospect pool, byť sebelepší, ještě žádný SC nikomu nikdy nevyhrál smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik Aby tě to světýlko moc neoslepilo...smajlik.
 
11.01.2019 13:04 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTrochu bych se opakoval: Jonatáne, Jonatáne, proč ty s tím talentem tak mrháš...?

Kdyby všichni hráči měli přístup jako on, tak je Jack Hughes náš :D

Pak si vzpomenu na to světlo a je hned líp :)
 
AvatarReakce na příspěvek:No Bojím se, že klesat tabulkou budeme. Bohužel v posledních letech nemáme tým na výrazný úspěch. Poslední sezona, kdy jsme hráli opravdu dobře a měli tým na výrazný, to bylo před pěti lety. Zápas jsem neviděl, ale vzhledem k výsledku a vaším příspěvkům bych stejně litoval.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, teď jsem se podíval ještě jednou na ten předzápasový program a opravdu tam bylo 14 zápasů, takže celkem 15 - sorry...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Před zápasem jsem četl, že je 14 zápasů bez golu, takže plus zápas s Blues a je to 15. Ale to je jedno, na faktu to nic nemění, že od první lajny rozhodně čekáme víc, mnohem víc.
Bohužel nás dohání ten nedostatek talentu, možná i trocho dochází energie, přeci jen je náš styl hlavně o pohybu a bruslení. Příští týden máme zase dva dvojzápasy, buď se vzpamatujeme nebo budeme klesat tabulkou, je to jednoduché. Uvidíme co v tom týmu je, co nám ukážou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Trochu poupravím - Domi nedal góla 14 zápasů...smajlik. Vytrácí se postupně všichni, nejen tito dva a KK, Gallgharovi to nejde už několik zápasů, Byron taky dost neviditelný. Kdo se dnes aspoň snažil, to byl čtvrtý útok a měl i ty šance v první třetině.
 
AvatarPrávě, jak má naše ofenziva vypadat když Domi nedal gol 15 zápasů a Drouin na tom není o moc lépe. A my nemáme takovou hloubku v útoku, aby je někdo zaskakoval pravidelně. PP to je k pláči a to bylo příležitostí dost, ještě si necháme dát gol v PP...
A to jsem uvažoval, že si dnes večer zápas pustím, tak díky za info, to by byla asi ztrátat času.

Blues mají dobrý tým, už sice trošku starší obranu a horšího 1. brankáře, ale v útoku je pořád kvalita jako blázen, pro mě a nejen pro mě je jejich umístění v tabulce velké překvapení.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, v první třetině vy 2-3 velmi dobré šance a netrefíme branku, případně raději ani nevystřelíme. Blues nic moc, ale gól z přesilovky a je to. Přesilovky nemá cenu řešit. Pomalé a předem avizované nahrávky, přeborník je v této činnosti Kotkaniemi, u kterého pravidelně končí každá akce, když nahraje přesně, ale na hůl soupeře. Zakončení Bluesmenů bylo smrtící a hlavně byla náhra na hráče v pohybu, který projel naší obranou jakoby nic. My jsme opravdu křečovití a nic nám nejde, puky přeskakují hokejku a když narazíme na dobře připraveného soupeře, který solidně brání, tak se nadřeme na jeden gól. Duo Drouin-Domi si myslím, že v dalším zápase už u sebe nebude, lehkost je pryč, proto také Domi nedal 15 zápasů branku...
 
AvatarNo, tak ti Blues, kteří podle názoru zde nemají na PO ani náhodou, z nás udělali nazdárky a to hlavně co se produktivity týče! Ty naše výkony začínají být jak přes kopírák - upracované, nezáživné, bez jakékoliv kreativity, o přesilovkách už ani nemluvě... Tady jsme to vyšperkovali tím, že jsme si nechali dát ve vlastní přesilovce góla... Nic světoborného jsem ze St.Louis nečekal, nikdy se nám tam nedařilo, ale ta naše nemohoucnost v koncovce je už fakt k pláči. Oni si tam projížděli jak nůž máslem a hlavně ty velké šance proměnili - tohle je ten obrovský rozdíl, který nám takto nikdy nedovolí posunout se mezi ty nejlepší. Už před začátkem zápasu zaznělo, jak strádá duo Drouin-Domi a to je jeden z těch zásadních důvodů, proč to teď vypadá tak, jak vypadá...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. St. Louis Blues
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík