Druhý zápas doma vítězně! Flyers si vezou 5 gólů

22.02.2019, 06:59 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens si nemohli přát lepší start do utkání, když se z kraje třetiny dostali do vedení 3:0. Dvakrát se prosadil Brendan Gallagher a třetí zásah přidal mladičký Jesperi Kotkaniemi. Flyers po 3. gólu vystřídali brankáře a dostali výhodu přesilové hry,ale ani tu nedokázali zužitkovat.

V úvodu prostředního dějství se prosadil znovu Brendan Gallagher a zapsal tak svůj první hattrick v NHL! Ve 27. minutě se krásnou střelou zápěstím prosadil Tatar a na ukazateli skóre svítí stav 5:0. Hosté měli k dispozici další přesilovou hru,ale ani tu se jim nepodařilo využít. Flyers si vytvořili pár gólových šancí,ale Price byl opravdu vynikající.

V poslední třetině diváci viděli pouze jeden gól, když se šikovnou tečí prosadil Michael Raffl. Flyers si vynutili i v této třetině přesilovou hru,ale Canadiens se znovu ubránili a zaslouženě slaví výhru. Domácí tým tak v tabulce přeskočil Pens a posunul se na 6. místo. Naopak Flyers budou muset rychle zapomenout na 2 nepovedené zápasy a v příštím zápase se pokusí vrátit na vítěznou vlnu.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
24.02.2019 04:52 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPremrhané 3-gólové vedenie, zaslúžená prehra a 9. miesto v tabuľke awaits... smajlik
 
23.02.2019 17:48 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No promiň, ale podívej se někdy na zápas BJ. Bez Panarina ten utok bude vic nez polovicni. On tam dela naprosto vse. Bez nej ma prvni utok o 20 bodu min.
Wennberg, Jenner, Foligno? to snad nééé....3/4 lajna. Jediná kvalita je tam opravdu Atkinson. Já jim fandím a mám rád Tortorellu, jestli se letos dostanou do PO bude to takový černý nahecovaný kůň, ale už za rok za dva to bude průser. Kort bez kvalitního golmana.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky souhlasím, i bez rusáků by to byl dobrý tým. Uvidíme jak to s Busem dopadne, nicméně ten přístup Busu letos all in se mi líbí, prostě to risknou a půjdou do toho se vším co mají i přes riks ztráty rusáků v létě zadara, takový přístup má koule!
 
AvatarReakce na příspěvek:Bez Panarina - Duchene, Atkinson, Dubois, Anderson, Wennberg, Jenner, Foligno... To ti přijde jako mizerný útok...? Vzadu Jones, Werenski, Savard, zbytek vše hráči do 28 let - doplní jednoho solidního beka kolem třicítky a jsou naprosto v pohodě! Jen musí pořádně pořešit gólmana.
 
23.02.2019 11:03 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No Columbus je podle mne all-in tento rok a musí all-in. Panarin to tam neuvěřitelně táhne, takový druhý Edmonton akorát že nemají Dreisaitla. Ten až odejde bude ten tým v hluboké propasti. Kdyby měli alespon kvalitní obranu, ale ta je taky vcelku jalová o draftech ani nemluvě, z prvního kola si vyberou až v roce 2021 smajlik !!! což je teda tragedie protože ty hubené roky nejspíš přijdou brzy. Druhá věc je že budou mít snad 20M na podpisy, takže klidně Duchena bohatě odmění když se upíše. Ale nic se nezmění zase tam bude sám jak kůl v plotě a Panarin to není.
 
AvatarReakce na příspěvek:Otázka, jestli ta jednání podělal - Rusové jsou takoví, jací jsou a podívej se u nás na Radulova, zacinkaly peníze a šel... Jinak bych se já třeba vůbec nedivil tomu, kdyby Duchene v Columbusu zůstal, i kdyby oba Rusové odešli - je to celkem mladý a hokejový tým, kde je do budoucna celkem postaráno. Pořeší gólmana, drobně třeba doplní a jsou pořád velmi kvalitním mužstvem! Třeba zrovna ten předpokládaný odchod Panarina s Bobrovským vzduch pročistí...
 
23.02.2019 08:57 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarKdyž jsem ten trade viděl, nemohl jsem uvěřit že z toho \"rozumněj té situace\" Ottawa ve finále vytřískala tolik. Jinak souhlas s Pardou, nakonec nejvíc vydělá Colorado smajlik smajlik smajlik no a Columbus? - podle mne jestli nedojdou dal nez do 2 kola PO tak je to posledni sezona Kekelainena. Posral jednani s oběma rusy a Duchene tam podle mne taky nezustane pokud ma zdravy rozum zkusi trh. Odchazi z jednoho v kabine rozlozeneho tymu do druheho.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jsi špatně informovaný. Oni se Duchena naopak museli zbavit, neb je po sezoně UFA a podepsat u nich nechtěl, bez tradu by o něj přišli v létě zadarmo. A pro Hughese oni netankují, neb právě za Duchena obětovali volbu v první kole 2018 nebo 2019. Loni brali Tkachuka takže letošní první kolo jde do Colorada. Tímto tradem se to Dorion trochu snažil zachránit, ale jelikož pick (nebo picky, je tam podmínka když Duchene s Busem podepíše) od Columbusu těžko bude tak vysoký jako ten ottawský, jenž jde do Colorada, tak je to pro ně oser tak či tak. A čeká se trade i Stonea a Dzingela, jenž jsou UFA rovněž v létě a asi taky nechtějí podepsat. Včera proti Devils byli všichni tři zdraví náhradníci, aby se nezranili.
Podtrženo sečteno, stát se tohle v Montrealu, tak na Bergevina dávno spáchán atentát smajlik Být fanouškem Sens musí být v současné době hodně těžké.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak dle mého názoru spíše Ottawa bad move, protože když se podíváš v jaké situaci se nacházejí, tak zbavovat se mega hvězdy typu Duchena je může přijít hodně draho. Stačí, že se zbavili Karlssona. Možná spoléhají na zisk Hughese, ale jistotu rozhodně nemají. Je potřeba změna, to ano, ale udržet si největší hvězdy je základ úspěchu každého týmu. A Stone, tak jeho zbavením se by dokonali totální zkázu. Nicméně já jsem fanoušek Habs, takže ať si jsou na dně tabulky jak dlouho chtějí. Tohle je jen můj názor.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale pokud chtějí úspěch, mají teď možná na nějakou dobu poslední šanci - Panarin s Bobrovskym už naznačili, že nejspíš nezůstanou, takže Jackets jdou teď all in... A Duchene rozhodně není žádné ořezávátko, do toho svižného týmu může dobře zapadnout. Obětovali sice dost, ale to je holt roziko podnikání. Doufám, že nic podobného u nás letos nehrozí a pojedeme si dál tu nastolenou cestu...
 
22.02.2019 19:01 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarOuu tak Columbus si myslí, že ziskom Ducheneho posilnia ofenzívu. Hm po čase zistia, že sa im tento trade nevyplatil. Ottawa good move...
https://www.tsn.ca/going-all-in-blue-jackets-acquire-duchene-from-senators-1.1261911
 
AvatarVýborně jsme přejeli neoblíbeného soupeře. Snový začátek a pak skvěle pohlídané. Gally paráda. Škoda Careyho nuly. Uvidíme, co s nabitým Torontem, ale minulé zápasy s ním nebyly vůbec špatné, tak snad se kluci nahecují a předvedou dobrý hokej...
 
AvatarCanadiens with Paul Byron in the lineup: 24-11-3

Without Byron: 9-10-4.

Number 41 will be dressed in Toronto on Saturday.

Pamatuju jak byl takovým štístkem Weisy po svém příchodu z Vancouveru smajlik

Líbilo se mi jak CJ rovnoměrně rozvrhl ice time. Aby měl nejvytíženější útočník něco málo přes 16 minut (Dany) a střelec hattyho něco přes 13, to se jen tak nevidí.

Drouin je velké zklamání, ruce má skoro pozlacené, v hlavě to bohužel moc v pořádku nemá.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Drouin si s tím pukem, bohužel, hraje pro zábavu většinu času stráveného na ledě - nebo ho to zase vůbec nezajímá... Tohle je zatím pro mě jedno z největších mínusů této sezóny, ta jeho náladovost...
 
AvatarVše na jedničku, defenziva tedy rozhodně a já nemám co vytýkat. Jen Drouin my dnes přišel, že si tam s tím pukem hrál, jak malý kluk pro zábavu místo toho, aby udělal něco pro tým. On je dobrý individualista, ale týmový hráč ani náhodou. To tady ovšem víme všichni. Mě se docela líbil třeba Thomson. Gallagher hattrick, to je samozřejmě paráda. Těším se na Leafs, snad už to konečně vyjde.
 
AvatarTaky mám velkou radost z hattyho pro Gallyho. Byl mu už několikrát blízko, tak se konečně dočkal a kdo jiný si to zaslouží víc než on. Oplatili jsme Philly tu pětku z minula a teď bychom konečně mohli porazit Toronto po těch dvou prohrách v OT.
 
AvatarVytěžili jsme z perfektního startu do zápasu a pak už jsme si to, víceméně, v pohodě pohlídali. Gallagher první hattrick, super smajlik! Jsem rád, že jsme tohle utkání zvládli lépe než proti Columbusu, ale bylo to dané jednak tím začátkem a pak i kvalitou soupeře, kdy Jackets mi přišli mnohem kvalitnější. Opět mě párkrát pobavil Armia, v držení puku je to prostě borec!
Každopádně jsme si zvedli malinko sebevědomí před víkendovým derby v Torontu, kde to bude sakra těžké...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík