Play-off se vzdaluje. Canadiens podlehli doma Chicagu

17.03.2019, 07:26 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Skóre se poprvé měnilo ve 24. minutě, kdy se trefil obránce Connor Murphy. Domácí na to zareagovali tlakem, který přinesl spoustu střel i šance, ale Crawford byl dnes nepřekonatelný. Ve 45. minutě naopak ještě navýšil vedení Chicaga Brendan Perlini, jenž zakončil povedenou akci svého týmu střelou do horního růžku. Černí jestřábi tak zase více rozdmýchali plamínek naděje na postup do play-off, naopak Montreal si svou situaci zkomplikoval.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě neviditelný rozhodně nepřišel, rozhodně ne mezi našimi forwardy, kde teď nikdo nepředvádí žádné extra výkony. A aby měl hráč jako Weal druhý největší TOI ze všech útočníků je přinejmenším podivné. Julien posazení KK odůvodnil nějakými nepřesnostmi v defenzivní hře, to by pak ale Drouin s touhle logikou nesměl ani nastoupit do zápasu.
Po Pecovi a Hudonovi tady volám taky dlouho, na Philly musíme vletě rychlým a energickým hokejem, k tomu by oni mohli hodně pomoci. Já bych sestavu udělal takto:
Tatar – Danault – Gallagher
Drouin – Domi – Shaw
Lehkonen – Kotkaniemi – Armia
Byron – Peca – Hudon

Mete-Weber
Reilly-Petry
Kulak-Folin

Nicméně CJ asi žádné změny dělat nebude, tak na Flyers vylezeme s tím co hrál s Hawks. Já žádné závěry určitě nedělám, ale pokud tenhle zápas prohrajeme, tak to už asi nedopadne.
 
AvatarReakce na příspěvek:Aby jsi se nezbláznil ty chudáčku, já si své příspěvky můžu přidávat kam chci. Prostě jsem zhodnotil zápas dříve, než o něm Martin udělal report. Druhý den jsem ten příspěvek zařadil právě k nově udělanému reportu, to je celé. Jestli ti to tak vadí, já teda budu přidávat příspěvky pouze pod aktuální články, aby jsi byl spokojený. S klidným svědomí ti řeknu, že jsem tady, abych mohl s někým komunikovat o Habs, když jim fandím. Jestli mé příspěvky někoho zajímají nebo ne, to je mi celkem jedno. Jak jsem řekl, jsem rád, že mohu být někde, kde své pocity o Habs mohu vyjádřit. Vzhledem k tomu, že za těch skoro pět let co sem hodím vidím nějaký tvůj příspěvek poprvé, budeš určitě jeden z těch blbečků, kteří jsem chodí jenom někoho slovně napadat. Stejně jako ten blbeček před začátkem minulé sezony. Vysvětlil jsem ti všechno dostatečně a ukončuji s tebou veškerou konverzaci.
 
19.03.2019 10:27 | reagovat
Habitat | habitat@seznam.cz
Reakce na příspěvek:ty si vážně takovej blbeček co si myslí, že ty tvoje kecy někoho zajímají a dáváš je pod starý i nový článek.smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Kotkaniemi je neviditelný a chápu Juliena, že chce udělat nějakou změnu. Peca nebo Hudon už měli být v sestavě dávno, to už jsem tu psal několikrát. Tak snad se něco změní nyní, kdy už je to víc než na hraně, spíš už možná za hranou ohledně postupu...
 
AvatarJeště k zápasu s Hawks, přes tu frustraci ze zápasu jsem se zapomněl zmínit o TOI hráčů, pochopili jste někdo Wealových 19:04 a 7:56 pro KK? CJ si dal asi dobrý matroš. Weal nehraje špatně, ale zase tak na větvi z něj teda nejsem. A KK mi osobně chyběl v posledních minutách našeho \"náporu\", kde bych ho viděl raději než Drouina. A určitě bych v dalších zápasech zkusil Hudona a Pecu, chybí nám energie a ti by ji mohli přinést.

Všímáte si někdo kolik už je golmanů soupeřů, kterým neumíme dát gol? Crawford má snad ještě lepší stats proti nám než Bishop, ti dva spolu s Vasilem z Tampy nás ničí a musí naše střelce budit ze sna.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já do PO původně ani nechtěl, protože co bychom tam dělali, když tam půjdeme z WC a hned vyletíme, to byly má slovo ještě v náladě z minulé sezony. Pak jsem se ale nechal opít rohlíkem a naše dobré výsledky mě nemlsaly a tím jak jsme to dobře rozheráli, tak mi přijde velká škoda o to v posledních pár zápasech přijít. Já před sezonou říkal, že tomu týmu nevěřím na nějaký výsledek, není to PO tým, ale pokud Carey zachytá a sejde se forma a zdraví, tak do PO nakouknout můžeme. Což se děje, Carey lape jako bůh, zdraví jsme skoro stoprocentně, jen ta forma nás teď opustila. A ano, reálně jsme 7.-10. tým na východě, ale rozdíly v kvalitě mezi náma Philly, Busem, Canes jsou minimální a o (ne)postupu rozhodně momentální forma a štěstí, proto jsem moc nepochopil co jsi tu psal ještě se smajlíkem že jsme v tabulce aspon tam kde patříme, což je blbost. Můžeme být 7. i 10.

Výměna Drouina určitě ještě přijde na přetřes, pokud PO neuděláme tak to bude určitě velké letní téma, pokud se ještě potká s formou a pomůže tým dotáhnout do PO, tak bude za hrdinu. Je to s ním těžké, rozhodně si můj obdiv zatím nevysloužil, ale jestli ho měnit nebo ne, na to nedokážu odpovědět.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já myslím, že s výměnou Drouina by tady souhlasili všichni. Jak už jsem psal, je to sobec a absolutně netýmový hráč. Je podle mého názoru velice platný při hře 3 na 3, ale to je asi tak všechno.
 
18.03.2019 09:13 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Tak pozrime sa na to reálne. Kto z vás očakával pred sezónou, že môžeme s týmto tímom uhrať play-off? Podľa mňa je hlavné, že sa vyčistil \"vzduch v kabíne\", získali sme mladých nádejných hráčov na pozíciu centra, zlepšila sa ofenzíva (počet strelených gólov), Carey chytá spoľahlivo, a celkovo tím a organizácia vyzerajú zdravšie. Jediné čo sa nám nepodarilo splniť je zlepšenie mizerných presiloviek. Neviem kto by to mohol napraviť, ale to bude jednou z najdôležitejších úloh do budúcej sezóny. Zbaviť sa pár nepotrebných a preplatených hráčov. A pre budúcu sezónu to nemusí byť vôbec zlé. A ešte na záver neviem ako vy ale ja by som bol všetkými 10 za výmenu Drouina. Pre mňa je to len ďalší hráč čo u Habs nenaplnil svoj potenciál ako mnoho iných pred ním...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to tady není nic nového, tady pesimisti převažují smajlik
 
AvatarJak se dívám, tak většina z vás sezónu už ukončila:D
 
17.03.2019 14:41 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak aspoň sme v tabuľke reálne tam, kam patríme... smajlik
 
AvatarJe to jeden velký zmar, který přišel, jak už jsem psal, v tu nejnevhodnější dobu...smajlik. Opět jen další důkaz toho, že tohle mužstvo opravdu ještě na PO nemá, budu se opakovat, ale je to prostě tak. I když herně celkem solidní zápas, velké množství střel, ale co z toho, když jsme v koncovce totálně jaloví? Vidět je, de facto, jen Danaultův útok, Domi se Shawem a sem tam Byron - Kotkaniemi se úplně vytratil, můj oblíbenec Armia šel také dolů, o Drouinovi je to obehraná písnička... Sečteno, podtrženo - samotný Price nás do PO nedotáhne, skončíme na 9.-10.místě, to je nyní víceméně jasné.
 
AvatarPři sledování tohoto zápasu se u mě střídaly všechny hysterické stavy, někdy jsem se smál, někdy mi bylo do breku, někdy jsem měl chuť ničit vše okolo. To opravdu není možné jakou máme my smůlu v kombinaci se stupidními chybami. Tři prdele střel a k čemu, žádná z šancí nebyla tak dobrá jako si vypracovali díky nám oni a z nich samozřejmě dali pohodové góly. Co chceme předvést v boji o PO, když nezvládáme takové základy jako je pokrytí hráčů ve vlastním pásmu. U prvního golu si mohl Strome vybrat Murphyho nebo DeBrincata, oba byli nehlídaní a náš hráč daleko, neskutečné. Drouin se taky nepřetrhl u napadání, to je třeba důvod proč je takový Lehkonen pořád v sestavě, i když moc neprodukuje, on by Stromea dojel a minimálně jeho pass zbrzdil. Drouin jen stínuje a ač měl nějaké šance, tak spíš vše svými nahrávkami v PP prznil a obecně zase dělal špatné rozhodnutí s pukem. O PP ani nemá smysl mluvit, ta absolutně neexistuje.

Bus za bod, Canes za dva, Pens si to dle očekávání v klidu hlídají a nakonec nás snad ještě i ta Phily dojede. Pořád je čas, nic není ztracené, ale PO nám pomalu utíká mezi prsty.
 
AvatarJá už se musím vážně smát, protože jakým způsobem my dokážeme udělat hvězdu z golmana soupeře, to opravdu není normální. Takové množství neproměněných tutovek jasně ukazuje, že v PO nemáme co dělat. Přidejme k tomu milion stupidních rozehrávek, v podstatě nulové přesilovky a máme všechny důležité faktory konečného výsledku. Hlavně ta přesilovka na začátku třetí třetiny ta byla fakt k zblití a fans v Bell Centre to dávali hodně najevo. Bohužel jsme opět darovali body týmu, který má možná o něco kvalitnější soupisku než my, ale na PO už určitě nedosáhne. byla to další zbytečná prohra a každým zápasem jsme blíže k dubnovému konci sezony. Proti Flyers totiž body absolutně nečekám a pak Isles, tam také nejsem zrovna velký optimista.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Chicago Blackhawks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 03.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík