Montreal se pouště nezalekl

31.10.2019, 07:55 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens do Arizony nepřijeli jako favorité. Domácí vyhráli hned šest z poslední sedmi utkání a stoupají tak tabulkou západní konference nahoru.

Do zápasu ale vstoupili lépe Habs a to doslova. V první třetině se odehrálo jen 22 vteřin když otevřel skore Gallagher. V druhé třetině ho napodobil Weber, který potřeboval vteřin "už" 24. No a i začátek třetí třetiny patřil Montrealu i když na gól Cousinse museli diváci čekat "dlouhou" minutu a 17 sekund.

Chyhrun za domáci sice snížil na rozdíl dvou gólů ale definitivní tečka patřila Canadiens - Druin svým šestým gólem sezóny stanovil konečné skore na 1:4. Výborný zápas odehrál Carey Price, které udržel útočné choutky domácích na uzdě, když zastavil 32 střel.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Hale, já jsem na Lehkonena také v minulé sezoně nějaký ten čas plival, ale rozhodně bych si nepřál jeho trade. S Byronem je to to samé. Ani tolik nejde o to, že je Lord neustále kritizuje, ale jde spíše o to, že nesmyslně vyžaduje jejich trade.
 
AvatarReakce na příspěvek:A proč bys je nemohl zkritizovat, když si to třeba zaslouží...?
 
31.10.2019 14:58 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:A to tady takovým amatérům jako je Lord netrpíme smajlik

čekám že po tripu už se bude Byron stěhovat na farmu za Poehlinga kucí smajlik
 
AvatarVelmi efektivně a zkušeně vybojovaný zápas. Po našem úvodním gólu jsme trochu odpadli do doby, než jsme měli tu první přesilovku, pak už to bylo lepší. Pravda je, že nám hodně pomohli úvody do všech třetin. Arizona byla minimálně dvě třetiny lepší, co se týče vytváření gólových šancí, ale jak jsem řekl, my byli mnohem efektivnější.

Weby také konečně nějaké body už to opravdu potřeboval jako sůl.

BTW velká pochvala pro náš tým za ubráněná oslabení.

S kritikou Lehkonena a Byrona bych tady raději šetřil, protože to je akorát voda na mlýn pro Lorda.smajlik
 
AvatarTakový nemastný-neslaný zápas, samé přerušování, nemělo to spád... Ale body máme, i když většina našich gólů byly haluze smajlik. Výborně nám vyšly začátky všech třetin a to rozhodlo. Jinak bych řekl, že herně vypadali Coyotes lépe a popravdě, stejně jako Parda, já vůbec v body nevěřil - jim se zatím dost daří. O to sladší body jsou, ale jak říkám, byl to spíš takticky zvládnutý boj než nějaký hokej pro diváka.
Chiarot už mě překvapuje nějaký zápas dozadu, pokud mu to takhle půjde, tak mu odpustím i to horší bruslení, protože mu zatím evidentně nepřekáží smajlik. A taky jsem moc rád za složení útoku Drouin-Domi-Armia, protože to vypadá, že to je trefa do černého! Jak píše Theo, Kotkaniemi je nyní dost neviditelný a potom celý ten jeho útok s Byronem a Lehkonenem vypadá celkem mizerně.
Vegas a Dallas bude tvrdá zkouška, snad nějaký bodík utrhneme...
 
AvatarDobře zvládnutý zápas. Vždy se povedl nástup do třetiny a od toho se odvíjel zbytek. Chiarot opravdu výborný, asi překvapuje všechny. Suzuki jak píše Theo, pookřál a čtvrtá formace vypadá dobře. Ja to vypadá s Poehlingem? Místo Byrona by se mi líbil, ten je opravdu na začátku sezóny mimo.
 
31.10.2019 09:49 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarWeberovi to jde bez vousů líp. Chiarot se jeví jako výborná posila. Včera s Petrym nejvíce minut na ledě a na pohodu.

Docela mě baví sledovat nástupy New Jersey - jejich fotky na kostce jsou obrázky dětí s hráčovou \"podobiznou\" a je to fakt zážitek.smajlik

New Jersey pro mně letos spolu s Buffalem největší překvapení. Ten jejich tým vypadá na soupisce děsivě, ale zatím s Ottawou nejhorší. Subban mi přijde že je snad u každého inkasovaného gólu.
 
AvatarZní to v souvislosti s Yotes divně, ale moc jsem nám nevěřil. Ale opět jsme dokázali, že se nám proti nim dlouhodobě daří ať už formu mají nebo ne. Zvlášť Carey si na ních vždy smlsne- Price is now 12-1-0 against Arizona.
Gally svůj pětistý zápas nemohl oslavit jinak než gólme, to by nebyl on smajlik Ten chlap je zkrátka neskutečný, motor našeho týmu. Tak na dalších 500 zápasů hodně štěstí pro Gallyho.
Dnes silní Vegas a v sobotu Dallas s prokletým Bishopem v bráně, to bude těžké, hodně těžké, ale ne nemožné.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Arizona Coyotes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík