Montreal podlehl Arizoně až v samotném závěru

11.02.2020, 07:33 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Poslední zápasy Montreal srovnal na poslední chvíli, nebo rozhodl v prodloužení / nájezdech. Proti Arizoně si "smůlu" vybrali domácí. Canadiens sice rychle vedli po gólech Chrise Evanse (první trefa v NHL) a Gallaghera 2:0. Ale Arizona rychle snížila - trefil se Derek Stepan.

Vyrovnání Coyotes přišlo pár minuit před druhou sirénou - střelcem byl Taylor Hall. Nerozhodný stav vydržel málem až do konce zápasu. Dvě a půl minuty před koncem si šel za hákování odsedět trest Joel Armia. Arizona nabídnutou šanci využila a v přesilovce výhru vystřelil Jacob Chychrun.

Branky a nahrávky: 1. Evans (Cousins, Thompson), 2. Gallagher (Tatar, Danault) - 6. Stepan (Kessel), 37. Hall (Dvorak), 59. Chychrun (Keller, Stepan).

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo to je fakt, snílek je asi přesnější název smajlik Jsou i tací, co tomu pořád věří, pro mě to je ztracené dávno. A dnešní zápas to potvrdil.
 
12.02.2020 23:18 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarDalší zpráva pro optimisty/snílky

\"Shea Weber expected to miss 4 to 6 weeks with an ankle sprain.\"
 
AvatarReakce na příspěvek:Chtěl jsi říct snílky, ne...smajlik? PO už je v trapu dávno, na nic si tu nehrajme - tohle přece musí vidět každý, kdo je jenom trochu realistou... Takže si užijme zbytek základní části, vyčkejme na TD (snad nás nebude mrzet) a pak se těšme na draft v Bell Centre.
 
AvatarReakce na příspěvek:A o to smutnější je, že v tomhle tradu už nebyl za hlavní akvizici, ale spíš Pens museli přidat jinde, aby se jej zbavili. Teď má posledních pár zápasů na to se ukázat a vysloužit si někde smlouvu na příští rok za minimální mzdu. Dost mě to mrzí.

Nestrašte s Drouinem a jeho zápěstím, to si nemůžeme připouštět. Giroux měl myslím stejné zranění řešené operativně a následky neměl, snad budeme mít stejně štěstí.

K zápasu s Yotes se nevyjadřuju, vše bylo řečeno a je to škoda mluvit. Přichází důležité zápasy proti silným soupeřům, pokud do konce týdne z následných tří zápasů neuděláme 4-5 bodů, tak je podle mě PO definitivně v trapu i pro ty největší optimisty.
 
AvatarReakce na příspěvek:Njn, stal se z něj celkem solidní cestovatel... Škoda, vždycky jsem si myslel, že na to střelecky má a ruce taky neměl zrovna nešikovný...
 
11.02.2020 16:03 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarMezitím Galchenyuk...

https://www.nhl.com/news/jason-zucker-traded-to-penguins-by-wild/c-314889424?fbclid=IwAR3c5-e01YWWMVqKzzBOpsgbokplJGNUo7BPBG3Vo9exNjcPZymnKibZIZk
 
AvatarOpět se potvrdila stará známá pravda - neproměníš přesilovku 5 na 3, nevyhraješ! A to byla ještě prodloužená o další 2 minuty 5 na 4... A výsledek? Po této čtyřminutovce jsme měli na kontě podstatně méně střel než Arizona smajlik! Ale to je pořád dokola, máme ideální možnost zápas definitivně rozhodnout, místo toho se soupeř dostane do hry, začne hrát mnohem pohyblivěji a prostě nás přebruslí. K tomu několik debilních vyloučení (i když zase - absolutně nechápu metr rozhodčích...) a je hotovo. Navíc, když jsme hodně smolně ztratili Danaulta, rozsypali se lajny a i když se hráči ve třetí části snažili, koncovka byla marná. Price si asi úplně za rámeček nedá první gól, ale pak tam předvedl několik skvělých zákroků, kterými to napravil.
Souhlasím s Theem ohledně Drouina, taky mám pocit, že mu bude hodně dlouho trvat, než si dovolí to, co předtím a zda-li vůbec...smajlik. S čím ale nesouhlasím, že by tam byla až taková kvalita, abychom mohli reálně pomýšlet na konkurenci v PO - alespoň zatím jí tam já úplně nevidím a to i kdybychom byli v plné síle, bohužel...
 
AvatarZ tragéda Raanty jsme udělali hvězdu, obranu jsme měli hodně prostupnou a opět můžeme děkovat Careymu, že to neskončilo vyšším rozdílem. Souhlasím s Michalem, že když vedeme 2 : 0 po dvou minutách, nemůžeme si myslet že všechno bude v pohodě. Kovy měl několik dobrých střeleckých pozic, bohužel se ani jedna neujala. První gól Cots mohl carey asi mít. Druhý to byla Chyba Petryho a třetí padl díky našemu stupidnímu vyloučení před koncem. Tohle byl zápas, který jsme rozhodně měli vyhrát, když bojujeme o ten malý zázrak v podobě protlačení se do PO. No, následující dva zápasy, tam to s body vidím dost bledě, o to více tahle prohra mrzí.

BTW Chucky do Minny, co na to říkáte? Za mě určitě obrovská úleva pro něj i pro Pens.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, zranění nás doslova kosí, ale s tím se musí počítat, i když asi takto masově to nikdo nečekal. Bohužel, tento rok už by to byl opravdu zázrak. Jo, kdybychom neztráceli vyhraná utkání, to by byla jiná. Ještě k zápasu, přesilovka 5 na 3, to byla mňamkasmajlik
 
11.02.2020 10:09 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Zdraví jako loni (to by druhý extrém) jsem přesvědčený, že tam jsme. Ale letos nás to kosí neskutečně (I hear you Pens, Jackets fans...:) Navíc u Drouina mám obavy dlouhodobé. Konečně když se začal rozdjíždět, ale zápěstí je pro hráče, co je založený na top rukou to nejhorší co může být..

Pro mě hrozně frustrující sezona, protože ten tým má navíc a bude se dál zlepšovat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, ale tady nás to stála hlavně naše debilita spojená s tím, že se nic nemůže stát. Proč bychom v dobrých pozicích stříleli, když raději ještě 3x nahraji. Kulak to vyváží jak při ASG. Měli jsme super začátek a takovou blbostí je dostaneme do hry. Druhá část opět děsivá, ve třetí je skřípneme, bohužel branku nedáme a ke konci v oslabení inkasujeme. Lacino, hodně lacino ztracené body. Proto do PO nepatříme, takové zápasy s takovým soupeřem se musí doma uhrát a ne si myslet, že jsme mistři a vedeme 2:0, tak už nic nemusíme...
 
11.02.2020 09:22 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZápasy s Detroitem, Jersey a takový nás přesně stojí PO. I přes nekončící linii zranění je to frustrující, hodně frustrující. Protože kvalita v kompletu tam je...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Arizona Coyotes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík