Habs nestačilo ani třígólové vedení

16.02.2020, 08:01 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens nastoupili k dalšímu náročnému zápasu v krátké časové době. Soupeřem byl Dallas Stars. Průběh utkání bych nazval pro tuto sezónu typickým.

Montreal se dostal do pohodlného vedení o tři branky. Střelci byli Armia, Weal, Cousins. Místo aby tento zápas byl "zkušeně" dohrán, Dallasu stačilo cca 20 min a zápas byl srovnán 3:3. Pokolikáte už tuto sezónu ?

V prodloužení byl pak efektivnější Dallas a gól Seguina zápas ukončil. Dallas si tak veze z Montrealu výhru...Branky a nahrávky: 2. Armia (Domi, Lehkonen), 24. Weal (Suzuki, Chiarot), 27. Cousins (Mete) - 30. Janmark (Pavelski), 36. Seguin PPG (Klingberg, Pavelski), 50. Comeau (Cogliano), 63. Seguin (Klingberg).

Carey Price (MTL) - odchytal 62:52, 22 zákroků, 4 og, %ús 84.6
Ben Bishop (DAL) - odchytal 62:52, 29 zákroků, 3 og, %ús 90.6

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
18.02.2020 22:36 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarZačíná výprodej :

Scandella za 2 kolo podminene 4
 
AvatarReakce na příspěvek:Snad to tak bude i doopravdy, trhat naši jedinou stálou a fungující řadu (což je i na poměry ligy celkem unikát) je prostě nesmysl. A beci jako je Petry nerostou na stromě.

CJ dostal flastr a souhlasím, je to demence. Žirafák málem utrhl hlavu Gallymu a dostal polovinu. Sere mě, že se nijak netrestají sudí, jsou v podstatě nedotknutelní. Já chápu, že to mají těžké, ale takhle prosrat celý zápas je úlet.

Weby už trénuje a návrat bude rychlejší než si všichni mysleli, to mě upřímně překvapilo. Ok má být Drouin a snad i Byron. Detroit doufám ve jménu naši cti dneska rozneseme, už jen číst si veškeré jejich statistiky s vědomím, že nás letos 3x porazili, to me nevýslovně uráží.
 
AvatarTak CJ dostal pokutu za kritiku rozhodčích po zápase s Dallasem. Nechápu to, tak kritika byla naprosto oprávněná a opět to jen ukazuje, jak je ta dnešní doba sluníčkářská. Dneska aby se člověk bál na někoho nebo na něco mít svůj názor, je mi z toho na blití.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, teď jsem si přečetl na nhl.cz, že výměna Tatara ani Petryho není údajně vůbec na pořadu dne, tak uvidíme...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jsou určitě frustrovaní, někteří až moc a chybuje se. Určitě, ztratit vedení 3:0 doma je na přes držku i přes ten výkon sudích, šancí bylo mraky. A ta naše bilance doma, to je taky něco neuvěřitelného a kdyžtak mě oprav, ale to já nepamatuju. Máme doma druhou nejhorší bilanci z celé ligy!
Nestraš, to s tím Brodinem jsem taky četl, ale snažím se to brát klasicky s rezervou, když my jsme dle novinářů v každé spekulaci. Já doufám, že se MB nenechá zlákat na prodej Tuny (když vidím za co šel Coleman, tak nevím za co by měl jít Tuna), pokud do toho nechce hodit vidle pořádně a prodat všechny veterány a začít pořádný rebuild, tak to nemá cenu, protože příští rok budeme chtít do PO znova.
Drouin prý kotník, taky ne zrovna dobrý typ zranění... Kdoví co s tím klukem bude. Domi je bojovník, snad se zase chytí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já si naopak myslím, že hráči jsou totálně v hajzlu, což dokázali poslední dva zápasy! V Pittsburghu názorná ukázka naší obranné (ne)činnosti před vlastní bránou, jak mlže Zucker dostat 2x tolik prostoru, to nechápu. A když už jsme je dokázali na nějakou dobu trochu zmáčknout, kombinace kvalitního gólmana a naší koncovky vše zmařila. No a o zápase s Dallasem asi nemá smysl ani mluvit - když už nám nestačí vedení o tři góly a vlastní blbostí dostaneme soupeře zpátky do hry, tak je něco špatně... Rozhodčí to samozřejmě totálně posrali, ale to jsme tu vůbec nemuseli řešit, kdybychom hráli celý zápas a ne jen necelou půlku! Je mi hodně smutno, když ty poslední zápasy sleduju, protože se tam marně snažím najít nějaké ty drobnosti, které by mě do budoucna mohly naplnit alespoň částečným optimismem. Domi totálně z formy, Drouin opět zraněný a letos už nic zásadního nepředvede (ta lepší varianta...), celkově nyní útok hraje průměrně (výjimkou je snad jen Tatar, někdy Gallagher, Armia), v obraně stojí za zmínku jen Chiarot - Petry je strašně nestálý, zbytek průměr až podprůměr...smajlik. Price je nyní v pohodě, ale víme, jak vypadala jeho výkonnost v první třetině sezóny.
Já jen doufám, že se nenaplní ty rrůzné spekulace ohledně Tatara, ohledně zájmu o Brodina výměnou třeba za Domiho apod. - to už by byla jen třešínka na hodně zkaženém dortu...
 
AvatarTak tohle smrdí- Domi dělá rozhovor po zápase s krvavou hubou, Kovy má hokejku na půl, nic, Chiarot stupidně seká a oplácí, ale po jasném podražení jde ven pouze on, Armie jde ven ani vlastně nevím za co a samozřejmě inkasujeme a jeho podražení v v OT viděl úplně každý. CJ se s tím po zápase nesral a moc si vzhledem k sudím nebral servítky, Gally jim dal po zápase taky co proto, je to frustrující, jejich výkon byl na facku, ale ruku na srdce, šancí jsme měli dost i tak, v OT jsme mohli vyhrát dávno, první gól jsme si dali sami... Další díl do skládačky jménem Ne, Habs nejsou letos PO team.

Navíc ty zranění, Drouin zase problém, naštěstí zabral secondary scoring a Bishop nebyl zrovna ve formě, ale i tak jsme nevyužili šance jej konečně porazit. Hráči to asi nevzdávají a budou bojovat, ale jsem moc zvědav co na to MB při deadline.
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry, začaly se dít věci.smajlik
 
AvatarStrašný zápas, ale půjdu od začátku. Prvních deset minut jsme herně měli velmi solidních, pak se Dallas osmělil a hru vyrovnal. úvodní minuty druhé třetiny také dobré a když Cousins zvyšoval na rozdíl tří branek, zdálo se, že si v pohodě dokráčíme pro vítězství. Jenže pak přišla stupidní chyba Scandelli a začali se dít věci. Úplně jsme přestali hrát a Dallas si s námi dělal doslova co chtěl a to v podstatě až dokonce základní hrací doby. Byla to jen otázka času, kdy bude vyrovnáno a mohli jsme být rádi, že stars nedokonali díky naší až směšné pasivitě obrat ještě před OT. OT, to jsem ovšem rozdýchával hodně dlouho a ani zas tak moc nejde o to, že jsme tam neproměnili ty tutové šance, ale o to co předvedli rozhodčí. Armia se rozjede s pukem a je naprosto jasně podražený a rozhodčí dělá jako by se nic nestalo, bylo to od něj absolutní selhání v klíčové fázi zápasu, ještě teď tomu nemůžu uvěřit. Pak si Seguin udělal z Meteho kuželku a bylo po zápase. Naší pasivitou jsme si konečný výsledek doslova vykoledovali, ale tohle prostě není fér. smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Dallas Stars
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík