Proti rozjetým Devils neměli Canadiens šanci

16.11.2022, 08:50 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hokejisté New Jersey se radují z desátého vítězství v řadě. Devils si po slabší první třetině dokázali zcela s přehledem poradit s Montrealem, kterému nasázeli pět gólů a sami inkasovali pouze jednou. Za domácí se trefil Dadonov, pro kterého to byl první gól a zároveň i bod za Canadiens.

Branky a nahrávky
30. Dadonov (Monahan, Savard) - 24. J. Hughes (Hamilton, Bratt), 27. Hamilton, 36. J. Hughes (Mercer), 53. Bratt (J. Hughes, Mercer), 60. Marino.

Statistiky
Střely na bránu: 26 - 39 | Přesilová hra: 0/2 - 1/2 | Trestné minuty: 4 - 4

Kdo se postavil do brankoviště?
Jake Allen (MTL) - 34 zákroků, 4 OG, úspěšnost 89,5 %, odchytal 56:10
Vítek Vaněček (NJD) - 25 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,2 %, odchytal 60:00

Tři hvězdy utkání
1. Jack Hughes (NJD) - 2+1
2. Dawson Mercer (NJD) - 0+2
3. Dougie Hamilton (NJD) - 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarPresne tak, zapas rozhodne byl hratelny, jenomze my si ho prohrali sami chybami a hlavne nepresnou muskou, co nedal Monahan, Dvorak a hlavne CC bylo misty neskutecne, ale bohuzel to tak nekdy je. Den blbec pro Harrise, trochu sd oklepal golem, ale byl snad u polovimy branek Busu. Dadonov byl konecne trochu videt. Brzy se ma uzdravit Matheson tak jsem zvedav kdo to odnese, snad ne Wifi, ja bych posadil Kovacevice.
 
AvatarProhra s rozjetými Devils se dá skousnout, ale prohrát s Columbusem v jeho současném složení kádru, to je prostě špatně! Navíc některé góly byly fakt hodně laciné a když vidím třeba čtvrtý gól, kde jejich útočník v klidu projde přes 3 naše hráče, tak moc nechápu... Oni dali první 2 góly, de facto, z ničeho, my v té době byli rozhodně lepší, ale koncovka byla tentokrát trochu jinde než na našich hokejkách. Třetí část byla v jedné pasáži gólově hodně divoká, bohužel jsme to byli my, kteří těch chyb udělali mnohem více. Škoda, tady jsme rozhodně měli nějaké body udělat!
 
AvatarZa mě tam bylo hlavně strašně moc chyb, ze kterých se Devils snadno dostávali do šancí a proměňovali je. Předváděli parádní hru v útočném pásmu a Allen se měl co ohánět. Jeho výkon opravdu velmi dobrý. Devils, ale byli prostě lepším týmem a ukázali nám, kde se aktuálně nacházejí. Nebýt velkého množství chyb, možná by ten zápas pro nás dopadl dobře.
 
AvatarPěkný modrý dresy smajlik. Moc dalších pozitiv v tom zápase nebylo, i když první třetina nebyla vůbec špatná - nic jsme z toho ale nevytěžili. Od druhé byli Devils jasně lepším mužstvem a musím říct, že hráli moc dobře - byli rychlí, dobře kombinovali, mělo to fakt šmrnc a to vítězství si jednoznačně zasloužili. Trošku jsem doufal, když dal Dadonov víceméně náhodného góla na 1-2, že bychom se mohli nadechnout, byla tam hned vzápětí další velká šance, ale pak už si to zase Devils drželi pevně v rukou. Byl jsem překvapenej, jak dobře hráli, nečekal jsem to - i když mají za sebou tu dlouhou šňůru vítězství. A Vaněček jim zachytal taky velmi dobře - což se ale o Allenovi dá říct také, protože i přes ty 4 góly tam měl fantastické zákroky, kterými nás dlouho držel ve hře.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík