Canadiens opět nedokázali skórovat a prohráli potřetí.

19.08.2020, 10:08 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Není to Carey Price, ale golman Philly- Carter Hart vyjma druhého zápasu vládne této sérii. Mladý brankář udržel druhé čisté konto v řadě a i když to jeho spoluhráčům nejde podle představ, tak jsou Flyers jedno vítězství od postupu. Montreal opět nedal branku a bez branek se vyhrát nedá. Postup je momentálně hodně daleko.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarMáš recht, já to fakt napsal, mělo to být za impotentní ofenzivou samozřejmě smajlik V obraně problém není, místy mě točí slabší Oulett, ale jinak jsem s obranou spokojený, navíc zde jsou i dobré vyhlídky Fleury, Romanov, Brook. Problém je ofenziva, byl v PO 2016 a je letos zase, bohužel. Bylo mi smutno vidět dojebaného Gallyho, zrovna on si ten zmar nezaslouží.
 
19.08.2020 15:24 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNa Kovalchuka si žehrám proto, protože mu to u nás šlo - evidentně líp než ve zbytku ligy.
Celej Washington je ted nejakej mimo...asi jako Pens.
 
AvatarNo psal jsi, že musí být utrpení pro Price hrát za impotentní obranou (nebo tak nějak) - to mi nepřišlo jako pochvala...smajlik.
 
AvatarMíro, kde píšu o špatné obraně? smajlik Teď si to čtu po sobě, jestli jsem se někde špatně nevyjádřil, ale nic nevidím. Obrana je skvělá, to je základ Caryho výtečných výkonů, o tom žádná. Chválil jsem naše čtyři věže vzadu už v sérii s Pens, první pár 6 8 jsou vyloženě skvělí. Problém je vepředu, to je samo sebou. Ono i včera mi přišlo, že má kolikrát Petry s Kulakem větší chuť útočit než naši útočníci, což mluví za vše.

Já nejsem smutný že vypadneme, mě dojebává to co každý rok, že máme nejlepšího golmana ligy, který stárne. Letos je to přesně stejný zmar a zoufalost z naší ofenzivy jako s Rangers v roce 2016, tj. 4 roky uběhly a žádná změna. Docela zoufalost být v kůži Price. 5, slovy pět obdržených branek za 4 zápasy a jedna výhra.
Progres je, mladí fungují a budou jen lepší, ale co jsme vyřešili na centru, tak vyleze na povrch na křídle.

Divné to PO je, ale pro mě jsme si PO zasloužili výhrou na Pens a po třech zápasech s Philly jsem byl optimistický, že na ně máme. Bohužel, náš totální hokej asi nejde udržet tak dlouho.
 
19.08.2020 13:42 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatar\"Božský Kovy\" si za Caps proti Isles vyloženě září - za 4 zápasy vypálil na Varlamova celkem JEDNU střelu :)

3rd pick zadarmo :)

Souhlasím s radou starších, obrana je pro mě také velmi milé překvapení, ještě Fleury místo 61 a nemám slovy výhrat. Bohužel prckové v útoku si prostě s tím zavřeným středním pásmem od game 3 absolutně neví rady a hlavně ti zkušenější hrají bezradně a občas to vypadá až komicky. Před sérii jsem měl realisticky Phila in six, snad to ještě protáhneme. Ale..
 
19.08.2020 13:29 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNo drbu si hlavu.
Já měl za to že po zápase č.2 se nahecujeme a minimalně jeden z G3 a 4 vyhrajeme a on nastal opak.
Místo toho se sotva dostanem do zakončení a PHI nás učebnicově vynuluje.
Věřím že to 4:1 neskončí ale obrat by byl z říše snů....kdepak jsi Kovalčuku!!!
 
AvatarPřesně, nářky nejsou na místě, mladí dostali bonus v podobě PO a já věřím, že dnes si ještě sezonu prodloužíme o jeden zápas. No a když ne, tak co, stejně je to celé divné a ten včerejší zápas mě v tom utvrdil. Kotkaniemi asi nadchnul každého, včera teda nic extra, ale to, jak se změnila jeho hra je opravdu posun vpřed a doufám, že bude pokračovat...
 
AvatarJá to tušil, že ten druhý zápas nenechá Flyers klidnými a potvrdilo se, včera nás k ničemu zásadnímu nepustili, hráli dozadu perfektně. A my navíc máme koncovku opět takovou jako v celé sezóně, takže se není čemu divit. Nijak mě to žíly netrhá, potěšil mě hodně ten druhý zápas, ale bylo jasné, že to takhle dál pokračovat nebude - to by byl velký zázrak... Na rozdíl od Pardy si v téhle sérii třeba vůbec nemyslím, že máme špatnou obranu - naopak mě teď celkem překvapili, jak hrají. Problém je vpředu, třeba o Drouinovi jsem se včera dozvěděl až někdy během druhé třetiny, že vůbec hraje... Price si vybral první slabší chvilku, ale i tak je to jedno, když nedáme góla, může se přetrhnout. A pro ty, co jsou strašně zklamaní, jak tohle PO pro nás skončí - vůbec jsme v něm neměli být, tak jaké nářky...?
 
AvatarZ obou stran.smajlik smajlik smajlik
 
AvatarHokej totálně na blití s obou stran, málo střel, málo šancí a pro neutrálního diváka to muselo být ještě větší utrpení než pro fandy Habs. Philly měla více šancí než my, ale v podstatě si potom jen bránila náskok. Navíc druhý gól neskutečná haluz, těžko říct, jestli Careyho vinit nebo ne. Kam se ztratila ta naše bojovnost a aktivní napadání z G2? Je konec, pravděpodobnost, že to otočíme je opravdu mizivá. Je hodně smutné, že nejlépe asi vážně hrála čtvrtá lajna, jak napsal Michal, Drouin už se zase vrátil do svých starých kolejí, bohužel tahoun už z něj pro nás asi nebude. Zřejmě si stále neuvědomil, že hokej je kolektivní sport. Jeho trade bych se vůbec nebránil. Pokud tomu skutečně tak bude, musíme jen doufat,že protihodnota za něj bude kvalitní, což asi příliš reálné není, pokud bude dál hrát stylem jakým hraje. Velkou radost mi dělá Kotkaniemi, je na něm opravdu vidět, že se toho nebojí. Chudák Carey, když sám bude chtít odejít, vůbec mě to nepřekvapí, je mu 33 a pokud chce ještě dostat šanci na SC, má nejvyšší čas. Otázka ovšem je jestli si ho s jeho kontraktem někdo vezme. Já osobně si sice nepřeji aby odešel, ale pro něj to u nás musí být za poslední roky hodně náročné. Co se týče Webyho, tak ten musí toho trade k nám sakra litovat. Strašně mě mrzí jak pro nás tohle PO skončí, ale co se dát dělat. Ovšem dost se bojím, že v budoucnu nás čekají temné a těžké časy.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík