Flyers vyhráli počtvrté a Canadiens tak v play-off končí

22.08.2020, 07:52 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Letce výrazně nasměroval za výhrou už úvod klání hraného v Torontu. V první minutě vyhrál Kevin Hayes vhazování v útočném pásmu a následné nahození Ivana Provorova od modré čáry skončilo i s přispěním nešťastné teči Shea Webera v síti.

Po pěti minutách zvýšil na 2:0 Hayes, jenž se po Grantově přihrávce od zadního mantinelu zjevil sám před Careym Pricem. Hayesovo zakončení sice nemířilo mezi tři tyče, spíše se mělo jednat o přihrávku, ale montrealský gólman si kotouč srazil do brány špatným sklapnutím betonů.

V polovině první části se hráči v červených dresech dočkali snížení při přesilové hře díky dorážce Nicka Suzukiho.

Ve druhé třetině vrátil Letcům dvougólový náskok Michael Raffl po rychlém protiútoku, na němž se podílel i Jakub Voráček, jenž přihrál do střelecké pozice Travisi Sanheimovi a rakouský forvard svou prací před brankovištěm zřejmě ještě stihl pomoci kotouči v cestě za Priceova záda.

Canadiens dokázali záhy odpovědět, když nahozený kotouč dojel Jonathan Drouin a vzápětí přihrál do luxusní střelecké pozice Nicku Suzukimu, jenž přidal svůj druhý gól v utkání.

Ve třetí části už ke změně skóre nedošlo, Flyers se opět mohli spolehnout na 22letého gólmana Cartera Harta, jenž se s 31 zákroky stal nejlepším hráčem zápasu.

Zdroj: sport.cz

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
07.10.2020 06:52 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarChápem, že Domiho odchod bol tak trochu očakávaný ale protihodnota nepostačujúca.
 
07.10.2020 00:52 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarMontreal Canadiens poslali v úterý do Columbus Blue Jackets útočníka Maxe Domiho a volbu ve 3. kole letošního draftu - opačným směrem putuje Josh Anderson.
 
AvatarNe, Johnsona určitě ne, to ani náhodou. Pokud je ve hře první kolo za Killera, tak to zase taky ne, ale Tampa moc nemá dobrou pozici k jednání, tak by to určitě mohlo jít vymyslet jinak, hlavně jak jsem psal tka Killer by kvůli nás mohl odvolat no trade klauzuli, což je docela klíč v těch mastných kontraktech Tampy. Uvidíme, taky se moc těším.
 
06.10.2020 15:50 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZaslechl jsem, že o Killorna máme zájem. Proč ne, ale mluvilo se o prvním kole za něj a to bych těžko rozdýchal. Pozdější druhý, proč ne, ale zas nepomáhat Tampě rozvázat ruce a ještě jim hodit 16tý výběr. Johnson pro nás nemá vůbec smysl :)

I přes ten klid, myslím, že to dnes večer/v noci bude divoké. Jak psal Michal.F něco jsme s Martinem a Tomášem už nakousli tady https://www.youtube.com/watch?v=zHqh7saawf0&feature=emb_title ale myslím, že dojde v následujících hodinách dnech ještě k dosti zajímavým výměnám v celé NHL. Bude to supr týden :)

Přání k draftu HABS? Jarvis (už asi nebude k dispozici), Mercer a prý se nám líbí Reichel, který je spíš tipován na konec prvního kola, takže bych se nedivil balíčku a trejd up na konec prvního :) Užíjte si to!
 
AvatarTeď poslouchám Hokej fokus podcast, Kde Theo zmiňuje, že se spekuluje kromě Killorna také o odchodu Johnsona. Tak pokud tomu tak bude, hlavně ať Johnson nejde k nám. Třeba by se u nás výkonnostně zvedl, ale upřímně bych mu moc nevěřil. Před lety byl úžasný v jedné lajně s Kucherovem a Palátem, ale v současnosti je ve stínu právě Kucherova, Pointa a dalších. Viděl jsem všechny zápasy finále SC a vůbec mu to tam nelepilo, takže kdybych si z těchto dvou hráčů měl vybrat, bral bych tisíckrát radši Killorna.
 
AvatarTampa bude mít hodně silnou mistrovskou kocovinu, aby poskládala tým na další rok, někdo z větších jmen musí jít z kola ven, já bych velice uvítal mého oblíbence Killorna a jakožto frankofonní Kanaďan by snad i kvůli nám mohl odvolat klauzuli o nevyměnitelnosti a ve finále by nemusel být až tak drahý a stál by nás jen pick a nějaký prospect, jelikož hotového hráče nedají pod strop.
 
AvatarTy bys takový trade vzal být GM Peggu? Asi ne, je to směšně malá protihodnota za Laineho, proto trade neproběhl.
 
27.09.2020 20:39 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarSice future 1st line center bude nejspíš Suzuki, ale hezky by se koukalo na finské duo Kotka Laine. Měli bychom 1 lajnu pokrytou na hodně dlouho dopředu.
 
27.09.2020 20:36 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarÚdajně jsme nabídli toto:
According to the Montreal Gazette\'s Pat Hickey, the Canadiens trade package would start with Max Domi. Domi\'s dad Tie played in Winnipeg in his early years in the NHL. Along with Domi, Montreal would add their 16th overall pick and defence prospect Cale Fleury. Laine would be the top star he wants to be if traded to the Canadiens, he would play top-line minutes in every situation. Domi would slide in nicely on the Jets second line, replacing injured Bryan Little. The Jets have a amazing track record drafting in the first round and this year\'s draft is considered the deepest in years.

Za mne žádný problém.
 
AvatarJo o rok kratší bychom kontrakt Petryho chtěli asi všichni, ale takhle to bohužel nefunguje. Za mě spokojenost, MB mě tím trochu překvapil, ale dává najevo jak moc si ho váží a naopak Petry mě připadá jako týmu nejloajálnější hráč vedle Gallyho, tak ty vyjednávání šly beztak hladce.
Za mě super, byl jsem hodně zvědav jak situace kolem něj dopadne a jsem rád, že to jeho skvělé bruslení budu vídat dál.
 
AvatarTak Laine rozhodně není ani trochu jako Drouin chováním, to bych si dovolil nesouhlasit, naopak je to hráč, kterého chce mít každý v týmu. Velký, silný, hokejové myšlení, rozený střelec a svou hru dozadu velmi zlepšil od draftu. Protihodnotě Domi, Chiarot, 3rd by se Cheveldayoff asi velice hlasitě zasmál, kdyby k něčemu mělo dojí, tak by si určitě řekl o Domiho/Drouina, 1st a Suzuziko nebo Romanova, spíš by šel určitě po bekovi, neb tam jak známo Peg tlačí bota. A ani jednoho z nich Bergevin nedá ani za Laineho, takže to podle mě neklapne, ale kdo ví. Jinak zase tu je období spekulací a my jsme v každé jako vždycky, takže to mě nechává klidným.
Spíš než velmi drahý Laine by se mi líbil Mantha jak jsem už psal, velice podobný hráč, který by nemusel stát tolik jako Laine. Uvidíme.
 
AvatarTakže Petry na 4 roky za 25 milionů... No, dokázal bych si představit při jeho věku kontrakt pod 6 milionů ročně a na 3 roky, ale OK, je to náš nejofenzivnější bek a snad mu výkonnost vydrží ještě alespoň 2 roky...
 
25.09.2020 13:28 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTak Míra může v klidu spát :) https://twitter.com/NHL_Watcher/status/1309256017700585472?s=20

Já bych se teda rozhodně Laineho nebránil, ale vždy záleží samozřejmě na ceně.
 
AvatarJá bych Chiarota v žádném případě zpátky neposílal, napsal jsem to jenom proto, že to napsal Lord. Laine má střelecké schopnosti jako nikdo u nás. Možná právě on by mohl být tím rozdílovým hráčem. Myslím si, že i přes jeho náladovost by mu to s Drouinem klapalo. Na druhou stranu pro nás je prioritou podepsat po příští sezoně klíčové hráče, Hlavně Gallyho, Armiu a Tatara. K tomu ještě určitě nejspíš přijde jeden nový hráč za Domiho.

 
AvatarNevím, proč bychom měli zrovna Chiarota posílat zpátky do Winnipegu... Navíc je to pro nás celkem klíčový bek, což nám názorně v poslední sezóně ukázal. Laine je náladový zmetek, který má sice střelecké schopnosti od Boha, ale chováním mi dost často připomíná právě Drouina a mít dva takové hráče v sestavě, tak to už je peklo...!
 
AvatarZa mě to teda reálné moc není, Laine by chtěl stoprocentně ranec milionů. I kdybychom za něj obětovali Domiho, Chiarota a nějaké picky jak píšeš, nemuseli bychom mít dostatek peněz na podepsání důležitých hráčů po příští sezoně.

Laine by určitě třeba Drouina nakopl k lepším výkonům, ale nevím nevím.
 
23.09.2020 18:37 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarHodně spekulací je ohledně našeho budoucího top 6 RW.

ets GM Kevin Cheveldayoff is willing to entertain trade calls about Laine, who has one-year remaining on his contract that will see him earn a $7.5 million salary, though his cap hit is $6.75 million.

There are several teams believed to have interest in the 22-year-old sniper, and multiple sources have confirmed to TFP that while he has not asked for a trade, he would welcome a move out of Winnipeg.

The Anaheim Ducks, Philadelphia Flyers and Montreal Canadiens have shown interest in Laine in the past and it’s possible they reengaged in talks with the Jets this off-season, though it is unclear, at this point, which teams have spoken with Cheveldayoff about Laine.

It has been reported 24-year-old winger Nikolaj Ehlers is also attracting interest, though the belief is Winnipeg prefers to hold on to him and move Laine, instead – if the right deal presents itself.

Cheveldayoff is looking to bolster his roster this off-season by acquiring a second-line centre and at least one top-four defenceman either via trade or free agency.

In his fourth season in the NHL, Laine registered 28 goals and a career-high 35 assists for 63 points in 68 games.

Klidně bych souhlasil třeba takto : Laine - - - Domi,Chiarot,3rd round
 
AvatarAno v obraně to bude dost napěchované to vypadá, Meat se hodně skloňuje, uvidíme, já jsem pro jej ještě udržet.
 
AvatarNo, nemyslím si, že z Kulaka bude někdy obránce do prvního páru - na to nemá. Ale je to solidní bek a, bohužel, musím říct, že momentálně asi lepší než Mete, což mě hodně mrzí, protože ten kluk neuvěřitelně bruslí a jednou dobou to u něj vypadalo na dost solidní kariéru - teď nějak stagnuje a myslím si, že ho ti mladíci nadobro ze sestavy vystrnadí...
 
AvatarTo já bych teda radši pryč Kulaka, není to špatný bek, ale Mete mi přijde lepší, je to výborný bruslař a pryč si jít rozhodně nezaslouží.
 
17.09.2020 20:56 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarVtipné je, že máme 2 Joely v týmu z 5ti v celé NHL smajlik

Jeho podpisem bohužel bude muset pryč buď Mete nebo Kulak- jeho bych teda nerad ztratil, protože z něj jednou dost možná bude i 1st pair bek. Mete mě nepřesvědčil ale na trhu za něj moc nedostaneme, tak to bohužel vidím na trade Domi a Kulak = kvalitní křídlo.
Doufám, že zkusíme toho Kovalchuka ukecat na UFA.
 
AvatarPřesně, podpis víc než šikovný a uvidíme co se bude v obraně dít dále, nicméně tlačí nás útok, tak jsem zvědav.
 
17.09.2020 11:01 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarAkce Edmundson zdárně dotažena k dokonalosti. Takového hráče za 5 round je výborná práce od Bergyho. Podpis za 3,5M je na pohodu. Na trhu by vyšel dráž a podobný hráč přes trade by nás stál minimálně 3 kolo draftu. Teď se soustředit na útok.

 
AvatarNebral bych že musí Danault nutně odchát jen kvůli jednomu tweetu, v klidu.

Edmundson je pro mě velmi milé překvapení, tohoto beka mám celkem dost v oblibě a hodně nakoukaného. Skvělý obránce, velký, umí bruslit, umí vystřelit, za mě spokojenost a protihodnota je nic, samozřejmě za předpokladu, že podepíše, protože jsme dostali jen práva s ním vyjednávat dřív než při TDL, ale tak to snad má MB ošefované.
 
AvatarJeště jsem zapomněl, Edmundson je letos UFA. podepsat ho za slušné peníze ale určitě nebude problém.
 
AvatarZa mě výborný trade, získali jsme vysoce kvalitního beka. Edmundson je pro nás velká a platná posila. Je ale jasné, že někoho připraví o stálé místo v sestavě.
 
AvatarDanault ale nikdy nebyl a nebude prvním centrem - to, že u nás za něj byl možná brán (i když nevím...) nic neznamená. Ale je to výborný two-way útočník, něco na styl Plekyho a takových není zrovna moc, takže bych velice nerad o něj přicházel...smajlik
 
AvatarPokud by Danault měl skutečně odejít, tak se trochu bojím, abychom zase x let neřešili pozici stálého prvního centra. bylo by to možná ještě horší, než odchod Domiho.

Na druhou stranu je zase pravda, že třeba Takový Suzuki by pozici prvního centra mohl v budoucnu v klidu zvládnout.

Jeho odchod si ale ani trochu nepřeji, protože přijít o prvního centra a ještě o útočníka, který je dost možná náš nejlepší směrem dozadu by byla ohromná škoda.
 
AvatarAž budeme řešit takový problém jaký popisuješ, tak nás asi NHL bude zajímat nejméně, to jsou docela katastrofické scénáře, které asi máš na mysli.
Já pevně doufám, že se svět, resp. Evropa z této hysterie dostane co nejdříve a zvítězí zdravý rozum, právě protože začne jít o opravdové peníze, tak obavy z rádoby pandemie věřím přejdou.
 
06.09.2020 08:21 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=1CxkztirjMk
Škoda, že podobný moment sme nezažili od roku 1993. smajlik
 
AvatarAle já nemyslím platový strop, nýbrž dostatek financí jako takových obecně - a věř mi, že to bude problém, pokud se tahle situaace nějakým způsobem rázně nezmění...
 
AvatarAno, ale minimálně na příští rok vše zůstane jak je, takže pohoda, hraje nám do karet, že budeme mít tolik UFA až příští léto, kdy by se už mělo vědět pořádně jak to bude se stropem dál.
 
AvatarNezapomínej ale, v jaké podivné době se momentálně nacházíme a nikdo neví, jak to s financemi bude dál...
 
AvatarMíro, mluvíš o tom pěkném balíku peněz, které šly Molsonovi za poslední roky do kapsy? Poslední dva, tři roky jsme vždy měli 5-8 mil. volných pod stropem, čili to je to poslední co by mě trápilo. Navíc klíč je v tom, že Allen už má tu smlouvu pouze na rok, letos pořád zbývá MB dost volných peněz k nějakým transakcím a velké utrácení a rozhodování bude až příští rok, kdy končí smlouvy Gallymu, Tunovi, Armymu, Petrymu a dalším a jak říká Theo, opravdu kvalitní dvojka je třeba, Carey stárne.

Theo- jo něco v tom stylu jsem taky četl, to už docela zamrzí, ale zas když hrál o smlouvu, tak proč nezabral v PO, proč se nekousl a neukázal CJ že do čtverky s Weisym nepatří? Já vím, to asi není otázka na tebe :D
Facebook má myslím Lukáš, ted si nevzpomenu na přijímení, proč se ptáš?

Michal- vyhodil ho, protože mu dal špatnou radu, Theo to píše, nabídku na tu smlouvu nepřijali s tím, že v letošní sezoně své výkony zlepší a dostane třeba lukrativnější a delší smlouvu. Čili to dopadlo špatně pro hráče a dobře pro organizaci. Navíc je jeho ex agent kámoš s Bergevinem smajlik
 
AvatarTheo - Možná, že se teď trochu divně zeptám, ale přeci jen jsem proti tobě amatér. To má znamenat, že Domi nebyl spokojený se svým agentem a ani mu nevyhovovaly podmínky, které mu vedení Habs do té dlouholeté smlouvy dalo, nebo jak to mám chápat?

Jestli to je ale opravdu takhle, tak mě teda Max hodně zklamal, protože mít dlouholetou smlouvu s ročním platem 7-8 mega ročně jako útočník je v porovnání s ostatními útočníky u nás královské a ještě ke všemu to za mě není ani útočník, který by u nás měl být nejlépe placený.

Předem děkuji za vysvětlení.smajlik
 
03.09.2020 15:27 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJedna zajímavost: Když agent/rodič umí poradit...

Max Domi měl před rokem na stole od #Habs dlouholetou smlouvu 7-8M ročně. Rada, vsadit na sebe a ještě vylepšit podmínky.

Situace za rok, agent fired. Nabídka ve výrazně nižších číslech, vysoká pravděpodobnost trejdu...:(

Jinak s Allenem nemám žádný problém, právě naopak. Primeau potřebuje ještě rok v AHL! Lindgren bohužel nepřesvědčil a Carey chytal příliš až byl průměrný. Každý v PO viděl Fresh Carey = Still TOP3.

Btw: kdo dělá Habczech Facebook stránky, znáte? :)
 
AvatarTo já zase příchod takhle drahé dvojky moc nechápu, ale předpokládám, že to bude mít ještě nějakou jinou návaznost - jinak je to plýtvání penězi...
 
AvatarTo je fakt, mluví se i o Pens, uvidíme.

Máme novou dvojku a tím pádem asi nejdražší duo v bráně z celé ligy. Já jsem spokojen, prostoru pod stropem máme hafo, Allen má smlouvu už jen na další sezónu a jak pozici jedničky nezvládl, tak dvojka z něj u Blues byla jedna z nejlepších v lize. Já jsem teda vždy byl názoru, že Lindgren není špatná dvojka, ale budiž, nemám s tímto tradem sebemenší problém.
 
02.09.2020 09:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNejvíce se mluví o obchodu s Jets, což velice kvituji. Když už Domi (musí) jít :( , tak právě Jets mají hodně borců, co by nás mohli zajímat, pokud bychom přihodili další (picky z druhého kola).

Na druhou stranu MB vždycky vykoumá trejd, který nikdo nečeká, takže to s Jets nebude :D
 
AvatarŽe Domiho už v dresu Habs neuvidíme je asi hotová věc, radost z toho úplně nemám, ale počkám si co se upeče, třeba to bude nový impulz a zajímavá alternativa. Zmiňuje se i můj oblíbenec Mantha, to by bylo něco, no nechám se překvapit.
 
AvatarJá bych se Drouina klidně zbavil i pod cenou, za nižší plat odvede stejný nebo lepší výkon kde kdo. Chemii měl jako řemen i s Domim a jak to dopadlo, i když tam byla vina na obou stranách.
Uvidíme, ztrátat Domiho by mě mrzela, líbí se mi jeho přístup, věřím mu tu passion hrát za nás a líbí se mi jeho styl hokeje, ale tu změnu potřebujeme, hlavně ne prcka. Sám to nemám rád, když je skill a speed, tak můžeš mít celý útok malý jako má třeba Tampa, ale my ten skill jako oni nemáme a trochu síly navíc potřebujeme.

Jinak naprosto souhlasím a těším se taky, snad to bude pro nás polodné léto, tedy vlastně podzim.
 
26.08.2020 13:38 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarMně by se Mantha líbil, ale Caufielda bych nerad obětoval. Jsou tam jiní zajímavý prospecti, kteří by mi tolik nevadili. O Drouinovi tady byla řeč XX. Podle mě vyměnen nebude, protože jeho hodnota není buhvíjaká a zbavit se jen, aby ses jej zbavil to taky není dobrá strategie. Můžeme jen doufat, že se Suzikim budou sehraní, jak poslední dva matche série.

Já mám Domiho asi nejradši. Bohužel chce hrát centra a tam paradoxně začíná být nepotřebný. V PO (i po přesunu do vyšších řad) patřil k nejhorším, mezi ním a trenérem to není ideální. Štve mě to, ale myslím, že je nejžhavějším adeptem na výměnu. A pak je tu Poehling, máš správné informace, po velmi podprůměrné sezoně, kdy v AHL nevyčníval nepřijel v létě do Montrealu v dobré kondici a myslím, že to má hodně nahnuté. Tady budu asi taky fňukat, ale na něj mám slabost od draftu, takže doufám, že se kousne a na další sezonu se připravý better than ever...

Jinak věřím, že letos offseason bude nejdivočejší za posledních 5let a my bychom z toho mohli hodně profitovat. Mládí je na tady/na cestě a Carey s Weberem potřebují okamžitou pomoc, byl bych hodně překvapen, kdyby jedna velká posila nepřišla (a teď nemyslím přímo FA, spíš v rámci výhodného trejdu). Těším se
 
AvatarTheo, nemáš nějaké info o Poehlingovi? Údajně byl \"unfit\" v campu a proto nehrál. I média o něj dost mlčí.
 
AvatarPoslechnu si doma a určitě je pravda, že fans Philly byli za postup nakonec rádi, protože opravdu dobře nehráli, stačilo, aby se u nás chytl formu jeden střelec a jeli by domu oni, ale to jsou kdyby.

Já upřímně jsem pro, klidně bych měnil i Domiho ač ho mám hodně rád. Má velkou hodnotu na trhu, proč ne, hlavně potřebujeme \"zvětšit\", ten problém už u nás není tak jak býval, hlavně obrana je teď víc než dobře fyzicky vybavená, ale v top six musíme nabrat trochu výšky. Chtěl byl nějakého powerforwarda, úplný sen by byl Mantha, který údajně (překvapivě) není zrovna nadšený z poměrů v Detroitu, navíc má k nám vazby, ale to by bylo hodně drahé, pokud by vůbec Yzy měl chuť jej tradovat, s jistým Drouinem už ukázal, že on rád dává najevo kdo je šefem. Ale třeba Domi Caufield 2nd za Mantha a 3rd, třeba? No radostí bych skákal metr vysoko. Drouin je pro mě jasný adept na trade, já za něj ronit slzy rozhodně nebudu.
 
26.08.2020 08:42 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarV tom se Michale shodneme, taky jsem s kolegou nesouhlasil. Podle mě Flyers tu sérii přežili, ne pohlídali. Pokud se nezlepší, a to o 2-3 výkonnostní stupně, tak končí...

Bohužel kolem Domiho to dobře nevypadá. Uvidíme.
 
AvatarPěkný podcast, akorát si nemyslím, že si to Phila pohlídala a hrála to, co musela. Když jsi vzpomenu na třetí zápas a asi 5 tyček, to nevím, jestli je pohlídání. Doufám, že je Isles vyřadí, těm bych klidně SC přál. Souhlas, že zklamání byl Domi, ale že by odešel? No uvidíme, do začátku sezony daleko...
 
26.08.2020 07:17 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarKdyby někoho bavilo si poslechnout ke shrnutí prvního kola PO. Habs - Flyers to celé rozjíždí :)

https://www.youtube.com/watch?v=qwlFdl12ThQ&feature=emb_title

Na letošní off season se neskutečně těším. Jsme ve skvělé \"trejdovací\" pozici.
 
AvatarJak jsem napsal hned po zápase, Flyers předvedli až komicky trapný herní projev a hlava mi nebere, jak nás s ním mohli porazit. Jejich 7 střel na bránu asi za 33 minut hry???? Komedie byly i jejich góly, kdy se puk dvakrát odrazí od hokejky jednoho z našich beků a třetí tam došťouchají ani nevědí jak. Je to hnus, proti Isles to budou mít sakra těžké.

Drouin měl v tomto zápase další pěknou asistenci, ale do šancí se moc nedostával, zkrátka není to co by měl být. Theo a Parda tu kritizovali Ouelleta, mně ale nepřijde, že by si místo v sestavě nezasloužil, ve třetím páru za mě OK. Docela by mě zajímal názor Míry. Domi předvedl tak poloviční výkony z toho na co má. I Tatar nám mohl dát určitě víc. Weber to se snad nedá ani popsal, byl prostě excelentní a Chiarot ho krásně doplňoval. Carey super,, ale je mi ho hodně líto. Je škoda jak to pr nás dopadlo, ale co se dá dělat.
 
AvatarHokej není spravedlivý, bohužel pro nás v této sérii. Dnes Phila nepředvedla vůbec nic, jen měli kupu štěstí. My jsme si v minulém zápase nastolili průměr dva vlastní góly na zápas a bohužel v tom dnes pokračovali. Zmar nad zmar. Bohužel nemáme takový ofenzivní drive, abychom zalezlému soupeři dali nějaké góly a trestali jeho nemohoucnost. Škoda zápasů 3 a 4 s nulou, tam se to lámalo, jinak určitě pochvala týmu, takový obraz hry čekal málokdo. Hráč série je určitě Carey, to bez pochyb, skvělí dál byli beci, tam nemám výhrad v čele s prvním párem 6 8 a perfektním Petrym, bohužel útok zklamal na plné čáře, nebo hrál pouze dle svých možností? Tuna až na jeden zápas měl jen záblesky, Domi bojoval, ale taky se od něj čekalo víc i po tom divném začátku ve čtvrté lajně, Danault dozadu a na buly super, vepředu bohužel nic, Gally bojoval a dnes chyběl, ale jeho branky také chyběly. Drouin, no poslední dva zápasy dobrý, ale nemůže pořád hrát jako den a noc kdy si ho člověk ani nevšimne a pak je za hvězdu, takže taky zklamání. Pochvala Suzymu a KK, KK dnes zbrkle nahrával když měl střílet, ale určitě super výkony, oba hodně vyrostli. Lehky perfektní two way útočník, Paulie to samé, skvělá PK v této sérii je jejich velký zásluha. Škoda, že jsme neviděli Poehlinga, to mě hodně mrzí. Evans hrál dnes velmi dobře, do budoucna příslib.

No nic, je po sezóně, po divné sezóně, která vejde do dějin. Asi ji můžeme považovat za \"úspěšnou\" po tom, co nám rýmečka dala šanci zahrát si PO, které jsme si jinak nezasloužili, překvapili jsme hodně lidí, snad si vydobili trochu respektu a posunuli mladé dál. Bohužel Carey a Weby jsou zase o rok starší, čas se krátí.
 
AvatarVelká škoda, sedmý zápas jsme si jednoznačně zasloužili. Nepostoupilo lepší mužstvo, ale sakra šťastnější. Dnes opět vlastňák, tyčka Tatara, ve druhém zápase 5 tyček. Bohužel nemůžeme nastoupit proti urputně hrající Phile a hned prohrávat o dvě branky, to se těžko otáčí. Pozitiva určitě Price, dnes to měl těžké, ale rozhodně v PO obstál na jedničku. Suzuki, jedním slovem vynikající. Kotkaniemi se trošku vytrácel, dnes mě štval přehráváním akcí, střelu má dobrou a vždy někoho nesmyslně hledal. Hodně mě nadchl Weber, od něj už jsem to nečekal, že se takto hecne. Naopak zklamáním byla první formace, nešlo jim to. Drouin měl poslední dva zápasy dobré, jenže od takového hráče to chcete v 90 % zápasů. Měli jsme na to jít dál, chybělo jak štěstí, tak samozřejmě trošku vyšší kvalita, ale musím říct, že mě rozhodně překvapili hrou proti Phile, která jsem myslel, že nás spláchne. O to víc to naštve...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík