Bodová šňůra pokračuje. Odnesli do Flames

29.01.2021, 08:35 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens ve svém prvním domácím zápase zvítězil nad Calgary Flames 4:2.

Zápas se defakto rozhodl v prvních dvou třetinách, kde Montreal nasázel Calgary čtyři branky. V první periodě se trefilli z přesilové hry Gallagher a Weber. Druhá část hry přinesla také dvě branky, když se trefili Anderson a poté v oslabení Toffoli.

Třetí třetina byla ze strany Canadiens strany katastrofální -  střely na branku 2:9, pětkrát na trestné lavici. Price přišel o čisté konto bohužel v poslední minutě a půl, kde inkasoval hned dvakrát. Nejdříve z hole Lucice a následně se v přesilovce trefil Andersson.

Montreal tak bere bod již v sedmém zápase v řadě.

Montreal Canadiens: Calgary Flames 4:2

Střely na branku: 21:25

Branky a nahrávky: 11. Gallagher (Perry, Kotkaniemi), 16. S. Weber (Petry, Drouin), 29. J. Anderson (Kotkaniemi, Drouin), 40. Toffoli (Suzuki) - 59. Lucic (S. Bennett, D. Ryan), 60. R. Andersson (J. Gaudreau, E. Lindholm)

Hvězdy zápasu:
1. Jonathan Drouin (MON) 0+2
2. Jesperi Kotkaniemi (MON) 0+2
3. Nick Suzuki (MON) 0+1
Carey Price- 23/25 : 92%

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNedá se říct, že by v první části Flames tlačili, ale spíš mi byli takoví rozpačití... Štěstí bylo, že jsme prvního góla dali my a tím pak byl vlastně určený další vývoj hry.
 
AvatarJá teda zápas shlédl ráno v rychosti během hodky a čtvrtk, ale nepřišlo mi, že v první třetině extra tlačili, ale je to spíš jak říkáš, mluvili o tom i komentátoři, že Flames jsou hodně nekonzistentní.

Prázdné Bell Centre bylo fakt hrozné, ale asi jsem si už i po loňském PO zvykl, snad už tahle šaškárna brzo skončí.
 
AvatarPřijde mi, že v první třetině necháváme soupeře vyblbnout, ve druhé přepneme na vyšší stupeň nebo spíš soupeř už takovou nátlakovou hru nevydrží a my udeříme. Krása v přesilovce, gól v oslabení, co víc si přát. Snad jen lépe zvládnout závěr. Carey určitě druhý měl mít, naštěstí slabší chvíle nemohla již nic změnit. První \"domácí\" zápas určitě potěšil...
 
AvatarTo je klasika, my si umíme posrat čisté konto sami vždycky, ale to je detail, hlavní je, že jsme s nima hráli 58 minut 4:0. 5 SHG po pár zápasech já nepamatuju, obecně nikdy jsme nebyli tým, co by dával hodně SHG, zajímavé smajlik Tofferův gól rozhodně pobavil jak s tím pukem sám bojoval.
KK měl super zápas, obrana perfektní a Carey taky podržel až na ten druhý soft, který nic neřešil.
Moc se mi líbí jak se proti nám špatně hraje, obrovští a silní obránci a velice pohyblivý útok, opravdu zatím pohádka.
 
AvatarBody super, začátek prvního domácího zápasu rozpačitý, ale po té krásné přesilovkové trefě, kdy to Perry s Gallagherem udělali náramně, jsme se do toho dostali a pak, víceméně až do samotného závěru, jsme měli zápas pod kontrolou. Škoda těch dvou zbytečných gólů v posledních dvou minutách, zvláště ten druhý mohl Price rozhodně chytat... Bilance našich gólů v oslabení už musí být pro soupeře děsivá...smajlik.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Calgary Flames
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík