Ani napodruhé Montreal v Ottawě nezvítězil

24.02.2021, 06:50 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens opět prohráli. Ottawa vyhrála po samostatných nájezdech.

Ne a ne najít recept na Ottawu, s kterou máme dlouhodobé problémy. Canadiens v zápase prohrávali dokonce 1:3, ale dokázali vyrovnat na 3:3. Tři sekundy před koncem základní hrací doby se Montreal dokonce dostal do vedení 5:4, ale díky Coach challenge gól uznán nebyl.

Zápas tedy musely nakonec rozhodnout až samostatné nájezdy, v kterých byla šťastnější Ottawa.

Ottawa Senators: Montreal Canadiens 5:4 po samostatných nájezdech
Branky a nahrávky: 2. Batherson (Stepan, Zub), 10. B. Tkachuk (Batherson, Stützle), 24. Brännström (White, Co. Brown), 51. B. Tkachuk (Norris, Chabot), rozh. náj. Stützle - 17. S. Weber (Evans, Perry), 25. Drouin, 31. S. Weber (Danault, Kulak), 49. Toffoli (Danault, Edmundson)

Střely na branku: 39-36

Hvězdy zápasu
1. Brady Tkachuk (OTT) 2+0
2. Shea Weber (MTL) 2+0
3. Drake Batherson (OTT) 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarUvidíme, co to přinese, ale mám obavy, že to nebude jen o trenérech... A jsem moc zvědavej, jestli konečně dostane příležitost Frolík nebo Poehling.
Jinak ten neuznaný gól řeší i jinde...:
https://www.nhl.cz/obrali-montreal-o-vitezny-gol-gallagher-po-prohre-s-ottawou-kritizoval-rozhodci/5023296
 
AvatarJá naopak dost pochybuji o tom, že bychom s Jets udělali 4 body, ale hodně by nás to nakoplo.
 
AvatarNebyl jsem nikdy žádný fanda, ale ani hater CJ, nicméně souhlasím s tím co je tady řečeno, změna byla zapotřebí a poslední dobou mě už sral. Jak tou svou anabází s Tatarem, svým konzervatismem a konec konců ty výsledky zkrátka neodpovídají.

Takže ano, teď je to na hráčích, žádné výmluvy a makat. Stará garda musí zbarat, bez pochyb a věřím, že Jets rozbijem B2B.
 
24.02.2021 16:09 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarWow tak ty spekulace na THN nebyly z ničeho.

Muselo se to asi stát, ty výkony prostě neodpovídají soupisce a ty porážky a hlavně předvedená hra jsou ostudné...

https://www.nhl.com/news/claude-julien-fired-by-montreal/c-321755846
 
24.02.2021 15:57 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJulien - Muller jdou o dům dál.
Players TIME TO SHOW UP!!!

Price, Danault, Gallagher, Tatar, Chiarot, Byron u vás to začíná chlapci!
 
AvatarNo tak to sorry, ale Ottawa byla lepší po většinu zápasu...!
 
AvatarHra sice nebyla úplně nejhorší, ale zase jsme se nechali od nich totálně masírovat a to hlavně v přesilovkách. Ty naše byly jedním slovem k pláči. Nepřipadalo mi při hře 5 na 5 úplně ospalé a bez šťávy, protože jsme dokázali zabojovat a vývoj skvěle otočit. To by ovšem nesměl přijít ten soft goal, tohle se Careymu fakt nepovedlo. Nad tím neuznaným gólem i mně zůstává ruzum stát, golman byl při té teči v pozici kdy mohl normálně chytat, kreténi fakt ti rozhodčí. Takže jsme krásně dali Ottawě 4 body, teď hurá pro nářezy do Winnipegu a nazdar.
 
AvatarTak jestli jsme se minule bavili o tom, že ten gól Kotkaniemiho byl za mě správně neuznaný, tak teď už je to vážně na palici - co jako bylo špatně nebo co??? Přesně, jak píše Parda, Gallagher byl v souboji s obráncem, který ho tam tlačil, ale hlavně - střela přišla v době, kdy už tam Gallagher vůbec nebyl a tečoval puk před brankovištěm! Jaké góly se budou tedy uznávat? I komentátoři se nad tím dost podivovali... Na druhou stranu, bylo by to pro Ottawu hodně kruté, protože byli po celý zápas lepším týmem. Naše hra začíná být strašně ospalá, bez šťávy, bez solidní kombinace, která nás zdobila zkraje sezóny. Co říci k Priceovi - už bylo řečeno, že vytáhnul několik vynikajících zákroků, aby to ale potom zabil tím čtvrtým gólem a ani ten třetí nebyl rozhodně nechytatelný...smajlik. Jestli si opět schovává formu na PO, tak v pohodě, v tom případě chci, aby teď víc chytal Allen, abychom se do toho PO vůbec dostali... A poslední věc - nepamatuju si mužstvo, které by sehrálo přesilovku hůře než my! I včera bylo jasně patrné, jak Ottawa si umí dát rychlou přihrávku křížem pásma a z toho si vytvořit šanci. My honíme jednoho protihráče s pukem ve třech v našem pásmu...smajlik!
 
AvatarAno takhle laciný gól já nepamatuju, to si vážně za rámeček nedá. Škoda, tohle dovést k výhře by nám hodně pomohlo mentálně po tom, co jsme otočili z 3:1 na 3:4, tohle jde bohužel jasně za Carym. Konečně jsme dali víc než dva góly a opět bez výhry. Ale bylo tam i spousta chyb, neuznaný gól opět jde mimo mě, nechápu zas co tam byl za problém, Gally v souboji se bekem nastrčený na golmana a i kdyby bránil ve hře brankáři, tak střela byla po dlouhé době od doteku Gallyho s Murraym, všechno špatně, opět nekonzistence z Toronta, sudích nebo kdo to vlastně rozhoduje. OT a nájezdy jsou letos zakleté, opět nejel Tatar, Julien mě začíná vážně srát a jeho výměně se vůbec nebráním, včera bylo pozdě.
 
AvatarPrice nás několikrát udržel ve hře, ale čtvrtý gol prostě jde jasně za ním. V prodloužení tentokrát šance na obou stranách, ale zase máme bod. S Ottawou rozhodně mít za 2 zápasy 2 body je málo. Zatím jsme ruply ve všechn prodlouženích. Pořád se mi Toffoli u Danaulta a Tatar u Kotkaniemiho nelíbí. Nějak to nemá tu šťávu. Čtvrtá formace dnes velmi solidní, skoro jako vždy. Drouin konečně branka. Jinak problém jsou přesilovky, tam už je to naše klasika, sotva pásmo udržíme...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík