Souboj golmanů vyhrál Vancouver

30.11.2021, 08:31 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Souboj dvou trápících se týmů skončil lépe pro Vancouver. Canucks se na ledě Montrealu dokázali dvakrát dostat do vedení a podruhé už svůj těsný náskok uhájili. I díky skvělému výkonu Thatchera Demka.

Branky a nahrávky
19. Poehling (Drouin) - 8. Pettersson (Hughes, Miller), 27. Garland (Horvat).

Statistické okénko
Střely na bránu: 34 - 42 | Přesilová hra: 0/2 - 1/2 | Trestné minuty: 4 - 4

Kdo se postavil do brankoviště?
Jake Allen (MTL) - 40 zákroků, 2 OG, úspěšnost 95,2 %, odchytal 59:03
Thatcher Demko (VAN) - 33 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,1 %, odchytal 59:37

Tři hvězdy utkání
1. Conor Garland (VAN) - 1+0
2. Jake Allen (MTL) - 40 zákroků
3. Jonathan Drouin (MTL) - 0+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarJen podepisuji Michalův příspěvek v plném znění - tohle v našem podání nemá s úrovní NHL nic společného...smajlik. Útoky jsou už poskládané naprosto náhodně, vůbec mi nedávají smysl, ale ono už není moc co vymyslet. Navíc se teď ještě zranil Anderson... Když jsme u těch zranění - velmi se nám zatím vyplácí Hoffman, odehrál toho opravdu hodně... smajlik. Říkal jsem, že do Vánoc bude po sezóně, no, stihli jsme to ještě dřív!
 
AvatarJe opravdu očistec se na Habs dívat. Komu zlobí doma děti a chcete jim dát před Mikulášem nějaké pokání, aby je neodnesl čert, tak stačí nechat koukat a když pak před ním dítě řekne, že vidělo jeden zápas Habs, čert ví, že zažívá opravdové peklo tady... Opět branka v přesilovce, mohly být tak 3. Jediná pochvala Allen. Všem opět kraluje Petry. Jaký je rozdíl, když si Colorado dá přihrávku do jízdy, rychlou, přesnou a útočící hráč může v plné rychlosti zavést puk do útočného pásma, krásně se na hru dívá. My, výhoz metr od hráče, případně kdo má formu trefí alespoň brusli. Pak se těžko cokoliv vymýšlí. Míchá se se sestavou v jednotlivých formacích, ale nepomáhá nic...
 
AvatarAno, už i já velký optimista přestávám věřit, že bychom mohli alespoň důstojně dohrát sezonu a třeba se vzdáleně pokusit zabojovat o PO, spíš to vypadá že budeme leda bojovat s Arizonou o větší šanci na 1st overall, což je teda hodně smutné.

Blbé je, že ani nemáme pořádné rentaly na TDL, které bychom mohli pustit kromě Chiarota, každý je pod smlouvou minimálně na další dvě tři sezony.
 
AvatarTa naše hra mě prostě vůbec nebaví, nemá to žádný systém, kombinační přechod do pásma je pro nás naprosto neznámý pojem... Jediným světlým bodem byla Drouinova skvělá přihrávka na gól. Kdepak, tohle mužstvo se z toho letos nedostane, vůbec nic nejde a nějaké to náhodné vítězství jednou za tři, čtyři zápasy nemá absolutně smysl...smajlik.
 
AvatarMyslím si, že jsme první polovinu každé třetiny totálně prochrápali a začali hrát vždy až v té druhé. V prvních polovinách třetin byl Vancouver jednoznačně lepší. Allen nás hodně podržel, je Demko bohužel také. Naprosto souhlasím s nadpisem, byl to souboj golmanů.

Doufám, že Niku bude pořád v sestavě, je boží.

To vyloučení Evanse se mi teda moc nezdálo.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Vancouver Canucks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík