Carolina vrátila Montreal do reality

31.12.2021, 08:05 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Carolina potvrdila papírové předpoklady a na domácím ledě porazila trápící se Montreal jednoznačným výsledkem 4:0.

Zajímavostí je, že ani jeden gól nepadl při hře pět na pět. Hned třikrát se domácí prosadili v přesilové hře a jednou dokonce při vlastním oslabení. Hurikáni měli od vedoucího gólu zápas plně pod kontrolou a žádné drama nepřipustili.

Statistické okénko

Střely na bránu: 38 - 26 | Přesilová hra: 3/5 - 0/5 | Trestné minuty: 10 - 10

Kdo se postavil do brankoviště?

Antti Raanta (CAR) - 26 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 60:00
Samuel Montembeault (MTL) - 34 zákroků, 4 OG, úspěšnost 89,5%, odchytal 59:45

Česká a slovenská stopa v utkání

Martin Nečas (CAR) - 0+1, 0 účast, 4 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 17:25

Tři hvězdy utkání

1. Antti Raanta (CAR) - 26 zákroků
2. Jaccob Slavin (CAR) - 0+3
3. Teuvo Teräväinen (CAR) - 2+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
07.01.2022 09:11 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTankujeme slušně míň bodů než Ottawa je výkon. Souboj s Arizonou bude do konce sezony to nejzajímavější ke sledování, ale doufám že to poslední místo dáme. - Když už tak už!
 
AvatarAno přesně tak, v životě nevyhrál a ani nevyhraje jediný souboj, tak z něj musí umět utéct s pukem a to se letos děje minimálně. Pořád je velice mladý, teď měl 21, tak ho určitě nezatracuju, ale je to teda zchlazení po tom hot startu jako blázen, tohle nepamatuju snad u žádného mladíka skrz celou NHL. Nezbývá než mu dál věřit, dávat mu pořád šanci a mít trpělivost.
 
AvatarAno, s Caufieldem souhlasím, po té loňské kometě, kterou předvedl, byla veliká očekávání, ale takováhle soutěž nás jen utvrdila v tom, že platí letité, že jedna vlaštovka jaro nedělá... Letos mu opravdu nejde vůbec nic a i to bruslení, kde byl loni velice silný, mi letos přijde podstatně horší, protože ho třeba dojede obránce, který za ním do úniku startuje po obrátce na útočné modré, kdy Caufield už má našlápnuto čelem do útočné třetiny - a při jeho subtilní postavě bych právě tohle čekal jasně obráceně...
 
AvatarAno když nehrají Gally, Lehky a další dříči, tak to tam opravdu za moc nestojí, mladí se snaží, ale moc to nenese. Na druhou stranu je třeba dodat, že musíme mít s mladými trpělivost a tento směšný ročník je k tomu ideální, ale Caufield by určitě měl předvádět mnohem víc, v tom je NHL neúprosná. Já mu pořád věřím a snad stačí se párkrát někde chytnout a půjde to. Poehling taky nemá moc bodů, což vlastně u nás nemá nikdo, ale herně se mi dost líbí.
 
AvatarJá to včera po dlouhé době naopak shlédl, ale nebylo o co stát. Sestava Ahl, Suzuki a Drouin nejsou zrovna vzorem bojovnosti a když ti dva nastoupí do oslabení, no představoval bych si tam klidně mladé. Půlka zápasu opravdu šla, ale i tak bylo vidět, že Florida je jinde. Caufield opravdu bída, nej to odbrusli a hlavně mu nic nejde, zklamání jednoznačně. Montenbeault naopak solidni. Je to děs celý ročník
 
AvatarFraška, nepamatuju že bych někdy viděl jakýkoliv zápas hrát v pěti becích a jedenácti útočnících, natož zápas v nejlepší lize světa. Ještě že nám o nic nejde.

K zápasům se moc nemá smysl vyjadřovat, poprvé za hodně dlouhou dobu jsem zápas ani nedodíval do konce, proč taky. Kromě golmanů letos opravdu nejde pochválit nikoho, konzistence je sprosté slovo a u některých se už začínám seriózně bát co bude dál (Caufield).
 
AvatarTak ono není moc divu - proti Tampě to bylo hodně o bojovnosti a taky níám alespoň trochu přálo střelecké štěstí. I tak tam ale byl znát ten velký rozdíl v aktuálních kádrech - a v těch posledních dvou zápasech to bylo již naprosto markantní. Hlavně Carolina ukázala svou sílu, což teda dokázala i tím včerejším neuvěřitelným obratem v Columbusu z 0-4 na 7-4 smajlik! Proti Panthers to sice tak půl zápasu vypadalo celkem solidně, ale pak se opět jasně ukázaly ty velké rozdíly v kvalitě. A to opět Montembeault předvedl velmi dobrý výkon - jak jsem ho zkraje celkem kritizoval, tak nyní musím říct, že tím, jak dostává více příležitostí, je to na jeho výkonech blahodárně znát.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík