Na Modrokabátníky Habs vyrazí bez Prusta

20.03.2014, 19:10 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Jeden z hlavních strůjců úterní výhry nad Coloradem Avalanche Brandon Prust do dnešního zápasu proti Columbusu Blue Jackets nezasáhne. Bude to jediná změna v sestavě Habs a Prusta v ní nahradí na postu centra Ryan White. Prustovo zranění je klasifikováno den ode dne a týká se horní části těla. V brance nastoupí Carey Price. Na listině zraněných má tak Montreal vedle Prusta Gorgese, na farmě se rozehrává Bournival a pouze z tribuny budou zápas sledovat Parros, Bourque a Murray.

Habs svého dnešního soupeře v této sezoně již dvakrát porazili, tudíž na to budou chtít navázat a sebrat i třetí vítězství v posledním zápase s Columbusem. Proti jistě bude Sergej Bobrovsky, držitel Vezina Trophy, jenž se po slabším začátku a zranění dostává do své formy, jenž mu zaručila cenu pro nejlepšího brankáře světa. Columbus má velice mladý tým, kde vládnou jména jako Johansen, Jenner, Atkinson, Savard nebo Murray a spolu s nimi chodí do boje zralejší hráči jako Dubinsky, Wisniewski, Anisimov, Umberger a Horton. Svěřenci trenéra Richardse jsou, stejně jako Montreal, v tuhé bitvě o play-off, bude se tedy od půl jedné v noci v Bell Centre na co dívat.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Velká škoda takové chyby, stála nás minimálně bod. Columbus hrál výborně, ale na bod jsme měli. Časté vylučování a naopak benevolence k faulům hostí, škoda. Důležitý zápas jsme ztratili, situace se velmi komplikuje, ale výkon propadák nebyl, v Tor můžeme uspět. Vanek dal opět branku, snad nás do PO dotáhne...
 
AvatarCo na to říct? Columbus hrál dobře, rychlý hokej, navíc jsme jim to trochu usnadnili tím častým vylučováním - i když některé zákroky na druhé straně volali přinejmenším po tom samém potrestání, ovšem rozhodčí se tenhle zápas zaměřili víc na jednu stranu...smajlik. Tinordi to podělal, hrubá chyba, která nás stála dva body a to zrovna s mužstvem, s kterým jsme v přímém souboji o PO! To bych raději daroval body Coloradu... smajlik.
Teď je to svízelná situace, protože Detroit vyhrál, Columbus tedy taky, o Flyers nemluvě, i když ti v osmičce jsou podle mě napevno, takže tam to nehraje roli. No a to máme před sebou Toronto u nich, což vypadá špatně, tam nám to teď moc nejde.
 
Avatarhm...tak to jsme si prohráli sami...takových oslabení si dovolovat nemůžeme a můžeme bejt rádi, že Columbus nemá ty přesilovky kdovíjak úchvatný a nic z toho nevyužil...nás to ale stálo spoustu sil a času..
ještě, že Gally je v pořádku a do hry se vrátil, nevypadalo to moc dobře...
a pokud se na to někdo teprve chystá dívat, doporučuju první třetinu a pak vypnout. Jo, vlastně ještě Vanekův gól.
 
Avatarprvní třetina se mi celkem líbila...hodně ofenzivní hokej z obou stran, Columbus hraje parádně fyzicky, tam teda dost zaostáváme. A škoda toho gólu...
k současným lajnám - o první lajně nemá cenu se bavit, to je jasný, jejich cílem je ofenziva. Nicméně u ostatních útoků... Jak dlouho trvalo než trenér rozhodil Plekyho s Giontou? A jak to Plekymu svědčí. Dostává se víc do útoků a Gally dokáže přihrávky využít. Ještě by mohl skórovat i Pleky...Chuckie mi přijde ale vedle Ellera a Gionty trochu ztracenej smajlik čtvrtá lajna předvádí hezký hokej, takže Bourque ať dělá HS a Weise hraje.
Doufám, že tempo hry vydrží až do konce zápasu smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Super, klidně se pak můžem domluvit, že dám sobotní derby. Já pokud se dívám živě, tak nemám se psaním problém.
 
20.03.2014 19:56 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:no problem report dám smajlik
 
AvatarTeď jsem se dověděl, že jdu zítra na brigádu, takže nebudu v noci sledovat (to mě mrzí, CBJ mám strašně rád), tudíž ani report nemůžu dát do nějakého normálního času, jedině až odpoledne. Tak buď tak nebo se toho někdo ujměte.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík