No Price, No Win

14.11.2016, 08:18 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal nechal na střídačce Careyho Price a na konečném výsledku to je poznat. Kanadský celek prohrál na ledě Chicaga 2:3 a připsal si teprve druhou porážku v základní hrací době v tomto ročníku NHL.

Branky a nahrávky: 13. Forsling (Hjalmarsson, Krüger), 32. Hossa (Schmaltz, Toews), 37. Kane (Toews) - 21. Weber (Markov, Montoya), 23. Markov (Galchenyuk, Radulov).

C. Crawford (CHI) - odchytal 60:00 minut, 21 zákroků, úspěšnost 91,3 %
A. Montoya (MTL) - odchytal 57:34 minut, 32 zákroků, úspěšnost 91,4 %

1. hvězda utkání - Patrick Kane (CHI)
2. hvězda utkání - Jonathan Toews (CHI)
3. hvězda utkání - Andrej Markov (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ted to neber nijak útočně, ale stoupni si někdy do brány. Čekáš bombu jedním směrem a to zlomení hokejky ten puk pošle na druhou stranu a ještě takovou šulačkou. Do toho tam zavázel Petry, kterému to projelo pod nohou. Absolutně to není komu vyčítat, prostě haluz jako kráva, s tím nic nenaděláš.
Já tu prohru beru sportovně, Carey je taky jen člověk a jednou to přijít muselo. Bod ujde a jak jsem už říkal, tak my na Floridu od té doby, co tam je Gallant, prostě neumíme.
 
AvatarJeště hodně dlouho po zápase jsem přemýšlel jestli za ten třetí gól Floridy Carey mohl nebo ne. Po pravdě jsem mu to dost vyčítal a říkal jsem si, že golman jako je on by tohle měl chytit. Vůbec jsem nezaregistroval, jestli tam byla teč nebo něco. Podle mého názoru to asi chytit mohl. Ale zase tam chytil minimálně tři gólovky, to se musí nechat. Ke hře žádné výhrady nemám, jen od našeho prvního gólu jsme zbytek třetiny prochrápali. Pleky je opravdu neskutečně dolu a střeleckou formu prostě nenabere. Je mi ho upřimně líto. Therrien a útoky to je ohraná písnička, k tomu se nemá cenu vyjadřovat. Teď nás čeká zápas s Carolinou, která sice podle očekávání není vysoko, ale potrápit umí. Potom dvě derby, tak snad s toho body budou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já viděl jen goly, ale pozitivem je určitě jasné přestřílení z naší strany, tak výrazně to tady dlouho nebylo, a pak také náš obrat, to vždycky týmu dodá sílu. Škoda, že jsme to nedovedli k vítěznému konci, ten OT goal se fakt nevidí často, asi jen něco tak haluzáckého muselo ty naše série ukončit.

Říkáš zrovna Florida, oni se sice letos zatím hledají, ale co já pamatuju, tak od té doby, co je vede Gallant, je porážíme strašně sporadicky. Nečekal bych to od Bostonu nebo Detroitu, ale od Cats ano.

Složení útoků na facku, s tím souhlas. Desharnais mi pije krev i když dá gol a ten je PP ice time... to je mi na blití.
 
AvatarPosranej pech...smajlik! Dostat góla ve třech při zlomené hokejce Galchenyuka a pak takovou šmudlou, při které hráč opět zlomí hokejku, to je fakt k nasrání. Nehráli jsme špatně, hlavně druhá třetina byla výborná, ale taky to nebylo zase kdovíjak zázračné - rozhodně jsem nečekal, že zrovna Florida nám utne tu domácí neporazitelnost...
Radulov chyběl, to je bez debat, ale co zase provedl Therrien s útoky, to nechápu - obzvláště útok DD-Plekanec-Terry, to se mu fakt "povedlo" smajlik! Ten člověk je totálně na palici nebo chce některé hráče ještě víc znemožnit - Desharnais sice zavěsil a nehrál na svoje poměry úplně špatný zápas, ale co zase zahodil Pleky... Ten se strašně trápí a v tomhle útoku to bylo ještě těžší.
 
15.11.2016 10:09 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarMožná se něco mění v ohledně přístupu vedení k Dešerednému

http://www.tsn.ca/radio/montreal-690/dreger-low-value-for-desharnais-1.604691
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, v tom je ten vtip smajlik
Ne, Monty tam měl spoustu velkých zákroků taky, my měli také spoustu šancí, i když jsme zrovna sprchu střel na Crawforda nepálili, tak tam měl spoustu těžkých zákroků a Chucky mohl v posledních sekundách vyrovnat a mohli jsme mít minimálně bod... Ale to jsou kdyby, odehráli jsme solidní zápas se soupeřem, který je stejně hot jako my a oni měli o kousíček víc štěstí a vyhráli. Nic se neděje, nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To nebyl Toews, ale Kane - nicméně to nic nemění na tom, že to udělal parádně. Nehráli jsme špatně, ale oni prostě dali o jednoho góla více...
Nebudu tu teď rozebírat, že by asi jeden z těch gólů Price chytil...
 
AvatarViděl jsem jen sestřih, ale rozhodně jsme nepropadli, naopak Crawford předvedl několik skvělých zákroků a podržel domácí. Škoda třetí branky, kdy Toews umyl Petryho jak malýho kluka... Teď bude důležité porazit Floridu, vrátit se na vítěznou vlnu a po zápase v Car zvládnout doumácí sérii...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Chicago Blackhawks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 18.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
  • Parda: Ale nikdo neříká, že Savard s Pearsonem jsou ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík