Canadiens doma prohráli v prodloužení s Buffalem

22.01.2017, 08:38 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Buffalu se povedlo na ledě Montrealu během duelu dvakrát odpovědět na branky Lehkonena a Danaulta a v prodloužení bylo odměněno. Sabres během dvou dnů zvládli dvakrát vyhrát v nastaveném čase.

Branky a nahrávky: 24. Lehkonen (Byron), 29. Danault (Petry, Pacioretty) - 25. Gionta (Kane, Girgensons), 52. Franson (O'Reilly), 62. Bogosian (Kane, O'Reilly).

C. Price (MTL) - odchytal 61:48 minut, 35 zákroků, úspěšnost 92,1 %
R. Lehner (BUF) - odchytal 61:48 minut, 36 zákroků, úspěšnost 94,7 %

1. hvězda utkání - Zach Bogosian (BUF)
2. hvězda utkání - Carey Price (MTL)
3. hvězda utkání - Robin Lehner (BUF)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarVýborně, jsem rád, že Pleky zase zabodoval. Snad půjde stále postupnými krůčky nahoru, jak jde poslední měsíc. Zasloužená výhra, škoda, že Carey neměl nulu, Weber by si zasloužil jednu vyrážečkousmajlik
 
AvatarTak si Chucky obnovil zraněné koleno, ale prý to není tak vážné, chytlo ho to už proti Buffalu, ale nebylo to tak vážné, aby zápas nedohrál. Tak už víme, proč to v tom OT netrefil smajlik Snad se opravdu vrátí brzy.

DD je prý blízko návratu, což je MT považuje za good news, to zase bude... Gally bruslí se zraněnýma, taky dobrá zpráva.

Calgary dostali 4:0 v Torontu, ale my je prostě musíme porazit. V bráně Carey, v sestavě na místo Chucka Carr.
Pacioretty – Danault – Radulov
Lehkonen – Plekanec – Byron
Andrighetto – Flynn – Shaw
Carr – De La Rose – Mitchell

Go Habs Go!
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano Chucky se po návratu taky hodně hledá a ten jeho zahozený gol v OT je samozřejmě neomluvitelný, to snad ani omluvit nejde. MT s ním ve třetí lajně udělal dobrý move. Ted už jen aby se rychle dostal do pohody a vysloužil si povýšení zpět do 1st line.

Já Priciho raději moc nekomentoval, vidím, že se to tady chytlo smajlik Ale bych skvělý v té hrozné třetí třetině nám vybojoval aspon ten body, o těch dvou savech v poslední minutě ani nemluvě.

habitak- já Buffalo taky nemám rád, ale už to nejsou otloukánci ligy a půjdou určitě nahoru. Letos to na PO není, ale základ týmu mají skvělý. A kdoví jak by to bylo, kdyby byl Eichel k dispozici od začátku sezony, to je jejich key factor. A nějaké zranění tam měli nebo mají pořád, ale v plné to je velice silný tým. Nicméně my měli zápas určitě dobře rozehraný a v klidu jsme je mohli porazit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Chudáci samozřejmě v tom smyslu, že jsou sezonu co sezonu mimo PO, ale jinak nám vyrovnaným soupeřem rozhodně byli.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty mě vážně bavíš...smajlik. Viděl jsi ten zápas? Jestli ano, jak můžeš napsat takovou kravinu, že Sabres jsou chudáci? Hráli dobře, byli nám vyrovnaným soupeřem a ve srovnání s Devils jsou někde jinde - tam bys možná mohl ten tvůj termín použít, ale u Buffala podle mě určitě ne!
Parda: Ano, Pleky letos ofenzivně špatný, ale co nedal Galchenyuk (a to nemluvím jen o té tutovce v prodloužení) během celého zápasu, to je na ofenzivně laděného hráče jeho typu možná ještě víc zarážející! A mimochodem - Price jsem za tenhle zápas hodně pochválil smajlik. Samozřejmě rýpnutí, neber to nějak ve zlém... smajlik.
 
AvatarHerní projev nemyslím si špatný, ale můžeme být rádi za bod. Buffalo se snažilo být vyrovnaným soupeřem a bohužel se jim to povedlo. Už po několikáté takhle prohospodařený zápas s Buffalem a jak jinak než doma. Není to opravdu poprvé, kdy jsme takhle posrali zápas s těmahle chudákama. Ještě kdyby Carey nepředvedl ty dva famózní zákroky, bylo by 10 vteřin před koncem Vymalováno. Snad dvě tyčky jsme dali během zápasu, to je fakt smůla. Prodloužení mě vytočilo především z toho důvodu, že se držíme v útočném pásmu jako hovada a chuckie potom pohrdne takovouhle tutovkou. Štve mě, že nedokážeme udělat třeba 5 výher v řadě a neustále jsme jak na houpačce. Už by to konečně chtělo doma zabrat

Teď Calgary, které jednou zahraje a podruhé ne. Tak doufejme, že proti nám se jim to nepovede. Je nutné ale zase říct, že letos není úplně špatné. My proti nim ovšem nemáme zrovna pozitivní bilanci. Šanci určitě dostane Monty, tak uvidíme jak se předvede. Proti Flames bych mu já šanci určitě dal.
 
AvatarTakhle prosrat dobře rozjetý zápas. V třetí třetině, kde obvykle býváme silní, jsme se podělali, v předchozích dvou třetinách jsme zase nebyli schopni dát více golů, i když byly skvělé šance. Ach jo.

Nedá mi to, ale Pleky je ofenzivně prostě marný. Dvakrát skoro sám mezi kruhy a nic z toho, docela tahá své energické křídla herně dolů. Navíc 4-12 na buly.

Škoda toho Giontova golu, taková haluz po šermování v brankovišti, nesnáším takové haluze.

Carey nám zajistil aspon bod, ale ten Lehner v OT, to bude Chuckyho budit ze sna ještě dlouho. A staré pravidlo nedáš dostaneš se opět potvrdilo. Navíc tečeme na tom, že prostě nemáme centra, který by dokázal vyhrát důležité buly, leda Mitchy. Chucky na tom bohužel hodně teče a o Plekyho nezdarech v kruhu jsme už psal. A v OT je buly klíč.
 
AvatarŠkoda, takto ztratit jeden bod. Šance na obou stranách, Price nám fantasticky zachránil aspoň bod a Lehner pro změnu hostům ten druhý. Hokej to byl solidní z obou stran, já bych na domácím ledě čekat u nás větší aktivitu, ale Šavle mě překvapili svojí hrou. Galchenyukové formaci se moc nedařilo, navíc Alex měl rozhodnou v prodloužení. Je potřeba, abychom udělali aspoň 4-5 výher v řadě, ale nedaří se nedaří...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Buffalo Sabres
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 05.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík