Jeřábek poprvé skóroval, ale na vítězství to zdaleka nestačilo

18.01.2018, 07:58 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Pro české fanoušky byl začátek střetnutí přímo strhující. Hned v první minutě se prvního gólu v NHL dočkal Jakub Jeřábek, který dostal Montreal do brzkého vedení. Rychlou odpověď na branku českého obránce našel David Pastrňák, který se trefil v této sezóně již poosmnácté.

Bruins v dalším průběhu utkání přidali dvě branky a utvořili si slibný náskok. Konečnou podobu výsledku dal v samotném závěru David Krejčí, který se trefil do prázdné branky.

Branky a nahrávky: 7. Pastrňák (Bergeron, Marchand), 23. Spooner (Krejčí, DeBrusk), 44. Marchand (Bergeron, Krug), 57. Krejčí (Backes) - 1. Jeřábek (Hudon, Byron).

T. Rask (BOS) - odchytal 60:00 minut, 21 zákroků, úspěšnost 95,5 %
C. Price (MTL) - odchytal 59:41 minut, 28 zákroků, úspěšnost 90,3 %

1. hvězda utkání - Patrice Bergeron (BOS)
2. hvězda utkání - Brad Marchand (BOS)
3. hvězda utkání - Tuukka Rask (BOS)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Viděl jsem celý zápas a za tu aktivitu jsme si oba body zasloužili - fakt už nechápu, jak mohou být naše výkony zápas od zápasu takhle rozdílné...! A to jsme nastřelili ještě 4 tyčky... Oni měli taky dost šancí, ale celkově jsme byli lepší. A souhlasím, Niemi zachytal v pohodě.
 
20.01.2018 04:17 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarViděl jsem jen 3. třetinu a v té jsme byli lepší a nebýt opět té naší "koncovky" mohlo se slavit mnohem dříve než až se zazněním sirény. Niemi v pohodě.
 
AvatarReakce na příspěvek:To já taky ne, ale začal bych ve vedení... Pokud ne, tak asi budeme první organizace na světě, i mimo sport, kde si management uklízí svůj bordel, to zase budeme v něčem první.
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě s rezervou, protože by musel být na palici, aby si nechránil třeba takového Gallaghera nebo Drouina, když za něj tolik obětoval... Ale jinak já bych se zásadní obměně vůbec nebránil. Nebo alespoň nějaké obměně...smajlik.
 
19.01.2018 18:25 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarOn Calgary radio Friedman says that Bergevin is the most active already among all GMs. He is, he says, working on the rebuild. He adds apparently only Price and Mete are untouchable

Brát z rezervou, ale už to začíná :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Právě, ale v pohodě, nic se neděje :-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Ne to neni jerabek ani to nemel byt jerabek:-) Ale Je fakt ted zpetne to dle nadpisu tak vypada:-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, Bostonu můžeme jen a jen závidět, však jsem tady o tom psal nedávno a dal je za příklad, tuplem u jejich přestavby z big bad bruins na malé a rychlonohé štírky a mezitím my podepisujeme do obrany hráče jako Alzner. To se člověku chce brečet.

Body z Bostonu čekla asi málokdo, já ještě neviděl ze zápasu nic, ale souhrn zápasů a vaše postřehy mi k udělání si vlastní představy bohatě stačí. Bohužel takhle budeme trpět dál až do konce sezony.

BTW opravdu nechci rýpat, ale předpokládám, že na fotce k článku měl být vzhledem k nadpisu asi Jeřábek? On je to ale Joe Morrow smajlik
 
AvatarSouhlas. Musel bych hodně pátrat v paměti, abych viděl tolik prohraných soubojů, vždy jsme byli o krok zpátky, nestíhali jsme. Výsledek 2:1 po dvou třetinách byl milosrdný, nic jsme neměli. Přesilovka 5 na 3 děs, Bergeron dokázal vynuloval všechny naše hráče tím, že se pohyboval, bohužel za nás bylo na ledě 5 kuželů a také to tak vypadalo, to byla šílenost, nic horšího jsem neviděl. Boston výborný výkon, dynamický, lítali po ledě, nezbývá než jen závidět...
 
AvatarJak už jsem psal v noci, hráli jsme naprosto strašně a nic jiného si nezasloužili. Boston byl lepší ve všech směrech, pohyblivější, hokejovější a samozřejmě střelecky efektivnější. Experiment De La Rose v prvním útoku podle předpokladu vůbec nevyšel - ta lajna ale vůbec nic nevymyslela a už během zápasu se stěhoval do čtvrté lajny, do první začal chodit Deslauries...smajlik. Bylo to utrpení pro fandu Habs sledovat ten rozdíl v kvalitě hry obou mužstev, na naší straně nebylo snad nic (kromě Price), co by stálo za zmínku...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 02.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík