Ani 5 branek na body do tabulky nestačilo...

26.01.2018, 07:53 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Nezaujatý divák si přišel v Bell centre na své... Fanoušek Motrealu už to měl horší.

Canadiens celý zápas dotahovali. Nejprve srovnali na 2:2 po brankách Hudona a Gallaghera. Poté ale Carolina během necelých 30vteřin odskočila o další dva góly. Hudon a vzápětí Petry dorovnali skore na 4:4. Nicméně nerozhodný stav vydržel asi minutu a gól do šatny dával 6 vteřin před druhou sirénou hráč Hurikánů - Ryan.

Montreal to ale nezabalil, v posledním dějství se opět podařilo srovnat. Díky trefě kapitána Maxe Paciorettyho to bylo 5:5. Na to opět odpověděla Carolina když se v čase 49:41 prosadil Williams. Výsledek 5:6 již Carolina udržela, čtvrté srovnání skore se Montrealu nepodařilo.

Zarážející je, že Montreal sice dokázal 3x srovnat, ale nerozhodný stav nevydržel déle jako jednu minutu!

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
29.01.2018 17:06 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:no jasne, timminse uznavam-jen mne to prislo jako zajimavej smutnej fakt-jako dva v soucasny dobe skoro nejvíc skilled mlady hraci a oba jsme mohli mit v tymu-kucherov gudreau v prvnim uroku. i like that)
 
AvatarReakce na příspěvek:Takhle to nemůžeš brát, to se zase musím našich zastat. Si vem Brocka Boesera, ten byl braný až jako 23. v roce 2015. A to ani nemusím chodit k těm pozdějším pickům, stačí se podivat na 3. volbu Arizony (Strome) nebo 6. Devils (Zacha), ti se ted asi taky škrábou za uchem, ale nenaděláš s tím nic. Dívát se na to zpětně a ukazovat na nějaké stealy z 3., 4. a vyšších kol je pak trošku nefér.
Takový Leblanc, to byl průser a to bych našim vyčetl, ten byl braný tak vysoko jen protože byl frankofonní, to byl fail. Jinak mě sere, že nám Ruins vzali Pastrnáka, my brali hned po nich Scherbaka. Timmins Pastu prý moc chtěl, ale bohužel, nevyšlo to.

My taky měli nějaké stealy jako Gally, solidní picky jako Lehkonen a Andrighetto, v minulosti samozřejmě Pleky a Markov.
 
AvatarReakce na příspěvek:To ona bezesporu bude - jak vzdělaná, tak samozřejmě velká fanynka Habs...smajlik smajlik smajlik. Když jsem si to přečetl, přesně mě napadla ta včerejší reportáž v pořadu 168 hodin - ale manipulace probíhala samozřejmě jen na té druhé straně, že ano...? Někteří lidé jsou fakt k neuvěření a popravdě už jsem s tím v téhle republice smířil po parlamentních volbách.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě na Zemanovi vadí ta vypočítavost, lidově vychcanost. Nesmyslně onálepkoval Drahoše jako vítače, pak mu předhazoval, že Drahoš označil Kalouska za jediného polika, kterému kdy důvěřoval a totálně tak otočil, co o něm Drahoš ve skutečnosti řekl. A Kalousek, to je veřejný nepřítel číslo 1, česká lopata si řekne řekl to Zeman, tak je to pravda, to toho Drahoše volit nebudu, ještě se bude paktovat s Kalousekem. A že to bylo ve skutečnosti úplně jinak, to už nikomu nevysvětlí. To samé s referendem, eurem, stupidní kecy s pražskou kavárnou atd. a pořád dokola. Do toho jeho prohlášení, že nedělá kampaň, při tom na nás ten jeho ksicht civěl z každého druhé billboardu, pak ty letáky ve schránkách stop Drahošovi a stop migrantům, no demagogie největšího kalibru, ne náhodou vedle něj na tiskovce po výhře stál další velký kecal Okamura. Hlavně že kandiát, jenž nedělal dle svých slov kampan se po první kole sral do televize a velice chtěl 4 debaty, přitom domluveny byly 2 a zase z toho sprostě vytěžil. Ale tohle prostě typickému českému prostému člověku důchodům nikdo nevysvětlí, ti si někde přečtou nějakou hovadinu a komu budou věřit? Zemanovi nebo tomu zlému Drahošovi? Je to smutné, ale je to tak.

Vtipný byl takový malý sumář mého facebooku, když ted pominu tu potřebu na facebooku hlásat koho volím nebo ke komu sympatizuji, tak jsem zjistil následující:
Kamarádi aznámí, jímž nebylo až tak dáno, dělají spíše manuálně a mají povětšinou pouze výuční list, tak ti mi cpali informaci, že volí Zemana.
Kamrádi a známí, jenž jsou mladí a mají většinou VŠ vzdělání, tak v drtivé většiny volili Drahoše.

Já vím, je to malý vzorek, ale i to o něčem svědčí.

 
29.01.2018 10:36 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Uff, milá Lído, věřím, že se očividně neuvěřitelně vzdělaná, sečtělá a světem procestovalá, vzhledem k tvé časté účasti tady na forum Habs, ten tým bezesporu miluješ.

Manipulaci vidím třeba tady: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/2375818-zdroje-jsem-mel-ale-zrovna-vcera-mi-zmizely-rika-autor-dezinformaci-lzive-e-maily

Ale prosím nech si takovýhle výlevy o "kryplech" podporovaný tady místním sousedem Klausem pro sebe či své milované okolí. Díky a navždy sbohem.

A teď k věci: K téma draftům si kdyžtak poslechněte tohohle skauta: https://www.tsn.ca/radio/montreal-690/mccagg-wait-to-judge-habs-draft-picks-1.965282 Ne vše je černobílé, jak vypadá.
 
29.01.2018 10:18 | reagovat
Lída | Quorthon333@seznam.cz
Sama se divím tomu, že Drahoše volilo tolik kryplu... Neskutečný... Ale jak řekl Klaus naštěstí vyhrál rozum nad obří manipulací.. smajlik
 
29.01.2018 06:37 | reagovat
Petr | p.bauer-zahrady@seznam.cz
Přátelé, nevěste hlavu. Já například jsem v říjnu volil STAN, teď Drahoše, komu fandím v NHL je zřejmé u nás doma fandím Litvínovu, ve fotbale fandím Slavii a nemám rád Číňany. A přes toto všechno věřím, že bude líp - na všech frontách. Jinak naprostý souhlas s naším draftováním, to se vůbec nedá pochopit.
 
28.01.2018 22:24 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
ještě jen poznámka - jak je Johnny Gudreau s Rickardem Rakellem takovej můj oblíbenej současnej young-star, tak oba jsme mohli bezproblému draftovat...

Vzali jsme si Nathana B.

Kromě těhle jsme přišli v roce 2011 například o:

Nikitu Kucherova, Saada, Trochecka, Pageaua, Namestnikova, Raska, Boone Jennera

Neměli jsme moc voleb, ale před Johnym jsme ještě sthli vzít Josiaha Didiera . Ve 4. kole.

au
 
28.01.2018 21:13 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
jagr na waivers
 
28.01.2018 15:10 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
nechtel jsem abychom se posilali do haje , ale hodne se ztotoznuju s mirou. i uznavam ze drahos je trochu nevyraznej diskuter (volil jsem hilsera) - ale zemanovi nemuzu odpustit dve veci:

-lidi ktery podporuje kdyz vidis ty ksc pitky po oslavach protoze nejen Tomia by si proste na prsou hrat nemusel

a to jak mluvil s nasi historickou zkusenosti konstantne okupovanyho naroda o ukrajine-i kdyz to ted mirnil tak to pro me byla skoro vlastizrada

ale jinak chill, vadi mi jak se lidi hadaj - jsem rad ze se objevil drahos hilser fischef i horacek, proste docela dost nadstranickych autorit , ze uz to neni jen priopilej kalousek kterej to zene do opacnyho extremu a zemanovi okamurovi a babisovi spis pomaha

btw hokej-pietroangelo, Neill a fleury, trochu necekany frajeri v allstar game, to nam chybi...

a pkej jen o trochu slabsi strela nez webs, ten trade nikdy nepochopim



 
AvatarReakce na příspěvek:Co nám nadáváš ty šašku? Jsi typický vypatlaný volič Zemana, jenž si pozici prezidenta spletl s jakousi kombinací funkce premiéra, prezidenta a ústavního soudce, takového slabšího diktátora smajlik Nejprve si nastuduj, co prezident vůbec dělá a co obnáší jeho funkce. Já tě trošku poučím už ted, je to z 90% reprezentativní funkce, nikoliv politická. Čili tento chabý argument, že Drahoš není politik, je stejně tupý, jako drtivá většina voličů Zemana.
 
28.01.2018 08:41 | reagovat
Radulov | Berserker777@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Habs **
 
28.01.2018 08:40 | reagovat
Radulov | Berserker777@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Očividně jste názorově někde jinde ale stojím si za tím, že normální člověk by Drahoše nevolil. Je smutné, že se několik zdegenerovanych jedinců našlo i na těchto stránkách ale co se dá dělat. S tím se dalo počítat,že budou Drahošovi voliči nespokojení..Za mým argumenten o Drahošově nezkusenosti s politikou si stojím a je od vás hezké, že se vám líbí smajlik smajlik
Pravda zase jednou zvítězila!
S pozdravem váš (NE)věrný (Ne)fanoušek Hans...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, tento argument mě taky dostává :D
Dej lidem moc a takhle to dopadá a to ještě Zeman prosazuje referenda, no ještě to tak, aby o naší budoucnosti rozhodovala nějaká lopata, která neumí do deseti napočítat, ale bohužel má hlas. Je to chyba, že u nás je přímá volba, nebo aspon měla být větší mediální masáž a lidé měli být víc poučeni, co vlastně funkce prezidenta obnáší. Protože pak by nemohli někteří volitelé Zemana argumentovat nesmysly, o kterých prezident vůbec nerozhoduje.
 
AvatarReakce na příspěvek:V tom případě jsem asi nenormální, protože já jsem tedy to hulvátské individuum i s jeho povedenými šašky, které okolo sebe má, rozhodně nevolil! A to jedním dechem dodávám, že jsem Zemana kdysi dávno, ještě jako ekonoma a řadového poslance, uznával...
Jinak argument "nulové zkušenosti s politikou" je fakt "dobrej"...smajlik
 
27.01.2018 17:30 | reagovat
Radulov | berserker777@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Samožřejmě když se ptáš...Volil jsem zemana smajlik
Drahoše by normální člověk nevolil.Zvlášt když má nulové zkušenosti z politikou
 
27.01.2018 16:32 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Nedá mi to teď se vás nezeptat - ale volil někdo z vás Zemana? (a nic ve zlym, jen by mě to zajímalo, jak je to u habs fans))
 
26.01.2018 15:33 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Trochu se děsím toho, že Julien i když ho mám rád, je možná horší částí tohohle týmu než Bergy (teda když pominu to, že i on je asi spíš Bergyho než Moulsonovou akvizicí smajlik )

Ještě bude možná vzývat Therriena - což bych se nebál, kdyby se párkrát nezachoval jako pitomec. A nevytrejdoval Pkeje. Od tý doby jsem bral Juliena jako světce a krok správným směrem.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, Pets je v současné sestavě jediný bek, jenž by hrál všude, snad kromě Preds, top 4 roli. Jinak máme bohužel obranu plnou 6.-7. beků a mladého Meteho. Schlemko zatím letos zklamání, asi by to bylo lepší, kdyby se nezranil, ale to už je bohužel hokej. Benn by byl efektivní mít po svém boku bruslivého beka a když by se mohl soustředit jen na svou práci vzadu, jako loni, když hráli big minutes Webs a Markov a on hrával s Petrym nebo Beaulieuem až druhou roli. Ale my ho nutíme hrát s pukem a rozherávat a to on neumí. Alzner už to naštěstí moc neukouší, takže jeho levé ruce nejsou tak moc vidět, no i tak máme vzadu čtyřmilionový kužel.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak doufám, že Bergevin není takovej kokot, aby se zbavil hráče, na kterém můžeme pořád ještě obranu stavět...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Takže očekávejme, že se ho zbavíme za nějaký pěkný draft...
 
AvatarPřesně, jak psal Parda - děláme stupidní chyby, hrajeme netakticky a když už dáme tolik gólů, což jsou pro nás druhé vánoce, dostaneme jich ještě víc! A strašně lacino... Hlavně první třetina byla z naší strany tragická, jenom jsme se dívali, jak oni bruslí a hrajou. Druhá byla mnohem lepší, ale srazily nás ty hrozný chyby, viz. třeba Mete. O tom gólu pár vteřin před kkoncem třetiny snad ani netřeba mluvit... A ve třetí znovu - když už srovnáme a můžeme se pokusit o zvrat v zápase, dostaneme ihned góla a jsme rázem v hajzlu! Takhle přece nemůže fungovat mužstvo! Neviním Price z té prohry, ale že by zrovna chytil něco navíc, což já od takového gólmana rozhodně čekám, to říct určitě nemůžu. Jinak se budu opakovat s Petrym, ale to je snad jediný hráč spolu s Gallagherem, který snese ty nejtvrdší parametry hodnocení - hraje už delší dobu výborně.
 
AvatarŠílené, co my předvádíme. Jak můžeme srovnat a nechat si dát branku pár vteřin před koncem? Pak zase jako idioti vyrovnat a nechat si dát do minut opět gól. To je prostě nesoustředěnost, kdyby se to stalo jednou, ale my v tomto musíme naprosto dominovat v celé lize. Nasoupíme po naší brance jako ovce. V obraně děs. Neumíme odehrát dobrý zápas současně v útoky a v obraně. Pokud ho náhodou odehrajeme, tak je to jeden a další už je jako tento. Prostě s těmito výkyvy nemáme v top 8 co pohledávat...
 
26.01.2018 08:53 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPetry for president.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík