Canadines vezou výhru z horkého ledu v Bostonu!

15.01.2019, 07:15 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

První třetina přinesla hned dvě branky, každý celek si připsal po jedné. První branku vsítil při hře čtyři na čtyři. Už se zdálo, že první třetina přinese domácímu celku vedení, avšak o vyrovnávací branku se postaral hostující Gallagher. Boston je v první třetině nebezpečnější, avšak Montreal držel brankáře Price.

V druhém dějství se dlouhou dobu dobu čekalo na branku, nakonec se o jedinou postaral hostující Byron, jenž skóroval při vlastním oslabení. Dlouhou dobu to byla hodně nezáživná podívaná, až ke konci třetiny se oba celky trochu předvedly. Na jedné straně musel zasahovat Price proti přečíslení soupeře, na opačné straně mohl druhou branku vstřelit Gallagher, což poté napravil kolega Byron.

Ačkoliv to dlouho vypadalo, že Montreal zvítězí po základní hrací době, tak nakonec se utkání dostalo do prodloužení. Tam utkání rozhodla hned první akce, kterou dokázal zužitkovat Petry. Boston se v závěru utkání dostal k opravdu velkému tlaku, díky kterému se dostal k vyrovnávací trefě. Výkon domácího celku ale nebyl úplně optimální, Montreal totiž dokázal odrážet akce soupeře, navíc byl směrem dopředu hodně nebezpečný. I tak si Boston zajistil cenný bod.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já ho nezažil aktivně hrát takže mi nějak nevadí, ale krysa to asi byla pořádná a ještě v dresu Leafs a Rags smajlik Teď už to je ale pyšný fotřík.
 
AvatarReakce na příspěvek:Co nezvyk, je to hnus...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobré video, nezvyk vidět starého v našem dresu smajlik

Výsledek super, asi jsme tahali za kratší konec, ale už jsme letos byli xkrát na opačné straně, byli lepší a stejně prohráli takže ty body beru. Carey výtečný, od prosince má čísla na Vezinu smajlik Bohužel ten říjen a listopad mu nikdo nevymaže, tak to \"asi\" nefunguje. Paulie ten gol potřeboval, bylo to na něm vidět.
Dneska Cats, to bude těžké.
 
15.01.2019 12:25 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=T-RWWiYW7bA
Domi ml. vs Domi st. v akcii... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak, tak. Ale nakonec jsme ten bod Bostonu museli darovat my. Taková školácká chyba na konci, škoda. Každopádně se mi líbilo naše napadání. V drtivé většině bylo účinné, ale jejich první formace se několikrát z toho dokázala krásně vymotat. Byl to boj proti lepšímu týmu, ale Carey opět fantastický. První branku asi mohl chytnout, ale byla to skvěle mířená rána, která zapadla na milimetr. Po té to zavřel a držel naše šance na body. Konečně Byron ukázal to, co v něm je a zakončení na jedničku. No mít 4 body ze zápasů s Bostonem a Coloradem, asi moc takových zde nebylo, kdo by to čekalsmajlik
 
AvatarSamozřejmě lekci z produktivity.smajlik
 
AvatarVýkon směrem dopředu nic moc extra, ale celý zápas jsme předváděli dobré napadání, ale bohužel jsme se nedostávali do žádných vyložených šancí a góly na naší straně padly v podstatě zničeho. První byl ze šťastné teče a druhý jen díky tomu, že Byron má prostě rychlé nohy, prodloužení, to už je loterie. Střelecká aktivita Bruins byla celý zápas naprosto jednoznačná, ale my jsme jim udělili pořádnou lekci s produktivity. Jak už jsem řekl, ten výrazně menší počet střel jsme vykompenzovali aktivním napadáním po dobu celého zápasu. Byli jsme k tomu, aby jsme ty dva body urvali v základní hrací době, bohužel naše stupidita, kdy se necháme vyloučit dvě minuty a pět vteřin před konce za vyhození puku mimo hřiště zbytečně poslala zápas do prodloužení. Měli jsme více štěstí, než rozumu. Carey opět předvedl velmi spolehlivý výkon a po zásluze byl vyhlášen první hvězdou zápasu.
 
AvatarTak jsme upletli z ho*na bič...smajlik. Boston byl jasně aktivnější, my se většinu zápasu bránili a vyráželi do kontrů. Konečně předvedl své motory Byron a konečně se také trefil - a to parádně v oslabení! Sice jsme byli cca 40 sekund od 2 bodů v normální hrací době, ale ruku na srdce, bylo by to hodně nefér vzhledem k vývoji zápasu - ne, že by mi to tedy zrovna v případě Bostonu vadilo... smajlik. Jinak to vítězství je zásluha hlavně Price, který sice pustil trochu lehčí první gól, ale pak to několikanásobně i s dávkou štěstí vynahradil. Petry se začíná stávat specialistou na góly v prodloužení - v novém roce již jeho druhý...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 03.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík