Price překonal Planteho i Detriot

13.03.2019, 07:05 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Úvodní část utkání v Bell Centre žádný gól nepřinesla, přestože oba týmy měly slibné šance.

Druhá třetina byla o poznání zajímavější. Tomáš Tatar proti svému bývalému týmu zářil a podílel na obou dvou gólech Montrealu. V polovině zápasu se nejprve prosadil Max Domi a krátce před koncem prostřední části poté Brett Kulak.

Andreas Athanasiou sice krátce po začátku třetí třetiny odpověděl na úvodní dvě branky Montrealu, jenže Carey Price už poté žádný puk za svá záda nepustil a zaznamenal rekordní 315. vítězství, díky němuž se stal nejúspěšnějším brankářem v historii organizace Canadiens.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Neříkám, že jsme jim měli zase dát osmičku, lehké zápasy v NHL už moc nejsou. Marní jsou, my máme dva body a Carey rekord a to mě hlavně zajímá, ted vykrást Islanders.

Domi se už probudil, bohužel Drouin je úplně marný a docela by se jeho bodový příspěvek hpodil. Gol nedal pokud se nemýlím 13 zápasů, toje brutální.
 
AvatarReakce na příspěvek:Úplně ve všem s tebou nemůžu souhlasit, za mě to byl pěkný hokej s obou stran. Souhlasím s tím, že Price hodně podržel, ale rozhodně bych náš výkon nenazýval malátným. Šancí jsme si vytvořili celkem dost a bojovnost tam byla.
První třetina byla možná trochu ospalejší, ale dvě byly z naší strany velice solidní. Když to srovnáš třeba s výkonem v zápase s Kings, tak je to nebe a dudy. Vím, že někdy ten zápas vidí každý jinak, ale mě to bavilo
 
AvatarReakce na příspěvek:Nicméně i ten \"marný\" Detroit nám dělal veliké problémy...smajlik.
 
AvatarVelká gratulace Carymu k tomuto milníku. Je to víc než zasloužené. Zase nás letos nese na zádech, byť má stále nepochopitelně spoustu kritiků. Doufám, že ho tým ve zbývajících zápasech víc podrží a pomůže mu k dalším výhrám.

Povinná výhra to byla, ted by to chtělo na to navázat a porážet i jiné kluby pod nám v tabulce než jen marný Detroit.
 
AvatarStrašně utrápené vítězství, kdy jsme měli strachy zpocenou i p*del... Opět výkon malátný, je až komické, jak hráči ve chvíli, kdy mají puk na hokejce, padají k zemi z nějakého mně neznámého důvodu nebo naopak puk ani nedokáží zpracovat a lítá jim to všude možně - nevím, nervozita...? Ale tohle momentálně není mužstvo, které se má rvát o poslední postupové příčky, alespoň podle posledních 3 zápasů určitě ne! Nebýt Price, nemáme možná ani bod... Ten si fakt historický milník pořádně odpracoval!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík