Canadiens v posledním zápase sezóny zdolali Toronto. Poehling se zapsal do historie

07.04.2019, 08:46 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

V úvodní třetině utkání padly celkem tři branky. Dvou dosáhli hokejisté Toronta, kteří se po trefách Hymana a Gardinera ujali vedení 2:0. Kontaktní gól ve 12. minutě však při svém debutu v NHL vsítil Ryan Pohling, dvojnásobný účastník mistrovství světa do 20 let.

Druhá třetina byla pěkná divočina :-) Montreal během ní otočil z 1:2 na 3:2, ale vedení neudržel. Stejně tak se mu nepodařilo uhájit ani vedení 4:3, když po šikovné akci srovnal Nylander. Večer ovšem patřil jinému muži - Ryan Pohling se zapsal mezi střelce i podruhé.

V poslední části se skore opět měnilo. Toronto do vední dostal Kasperi Kapanen. Už to vypadalo na výhru Toronta, ale dvě minuty před koncem vyrovnal kdo jiný než debutant Ryan Poehling!

Zápas se rozhodoval v prodloužení. I přes několik tutovek gól nepadl a následovaly samostatné nájezdy. Ty rozhodl opět Ryan Pohling a zvršil svůj neuvěřitelný večer.

Na svůj debut dvacetiletý hokejista, který ještě nedávno hrál za univerzitní tým ze St. Cloud, nikdy nezapomene. A nezapomenou na něj ani fanoušci týmu, kteří sledovali obrat svého týmu, jenž ještě v 58. minutě prohrával 4:5, ale Poehling srovnal na 5:5, čímž zkompletoval hattrick a poté rozhodl v nájezdech.

To, co dnes předvedl Ryan Poehling, dokázali v historii NHL jen čtyři hráči. Respektive vlastně žádný. Vstřelit hattrick se podařilo v historii při debutu v NHL jen v roce 1943 Alexu Smartovi (Montreal), Réalu Cloutierovi (Quebec) v roce 1979, roku 2008 Fabianu Brunnstromovi (Dallas) a v roce 2010 Dereku Stepanovi (Rangers). Ryan Poehling nejen, že nastřílel ve svém debutu v NHL hattrick, ale ještě se stal autorem rozhodujícího nájezdu, kterým vybojoval Montrealu vítězství.

Montreal tak zakončil sezónu výhrou na rivalem z Toronta. Bohužel postup do play-off utekl týmu o pouhé dva body. Před sezónou s Canadiens nikdo nepočítal, ale tým překvapil snad i sám sebe a do předposledního zápasu se rval o play-off. Za sebe hodnotím sezónu jako úspěšnou, ale ten konec je prostě hodně trpký...

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:No já bych tady nerad někomu opět vnucoval svou pravdu, ale Preds Subbyho trade je hlavne cap dump. Protože důvodů může být X, ale hlavní otázka je jestli tým může mít dva beky s platem okolo 9 milionů? Odpovím si sám, ne nemůže. Fantastická obrana Preds šla udržet zejména kvůli skvělým kontraktům Ekholma a hlavně Josiho a právě kapitánovi Preds kontrakt po sezoně končí a jelikož se čeká jeho gáže na stejné nebo vyšší úrovni, tak zkrátka někdo musel z kola ven. Toto je poslední věc na toto téma, jen jsem chtěl aby to tady taky zaznělo, taková druhá strana pohledu na ten trade. Který mimochodem zastává 99% diskutujících na toto téma, to jen my tady řešíme údajnou rakovinu kabiny a tváříme se tady jako by snad byli u Devils chudáci že za ně musí hrát top 5 bek světa.
 
22.06.2019 23:06 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jak vidno Caufield byl steal, ale po něm jdeme po tom kde nás bota tlačí nejvíce tedy vzdadu 2-5 kolo obětováno na obránce většinou leváky. Nejvíce se mi překvapivě líbí Fairbtrother.
 
22.06.2019 22:56 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatar1 15 15 Cole Caufield R USA 5\' 7\" 163 NTDP USA U-18
2 15 46 Jayden Struble D USA 6\' 0\" 205 HIGH-MA ST. SEBASTIANS SCHOOL
3 2 64 Mattias Norlinder D SWE 6\' 0\" 187 SWEDEN-JR. MODO JR.
3 15 77 Gianni Fairbrother D CAN 6\' 0\" 194 WHL Everett
5 2 126 Jacob Leguerrier D CAN 6\' 1\" 200 OHL Sault Ste. Marie
5 7 131 Rhett Pitlick L USA 5\' 9\" 160 HIGH-MN Chaska
5 14 138 Frederik Nissen Dichow G DNK 6\' 5\" 191 DENMARK-2 VOJENS
6 15 170 Arsen Khisamutdinov C RUS 6\' 3\" 205 RUSSIA-JR. Nizhnekamsk 2
 
AvatarReakce na příspěvek:Velmi zajímavé, aspoň bude více na očích. Každopádně u Preds jsou rádi, že je pryč, jak to tak vypadá... S draftem nadmíru spokojenost, talent veliký, snad se rozvine i přes malou výšku. Opravdu naše mládí vypadá výborně... Jinak změny jsou zajímavé již od začátku, aspoň se člověk nenudí, navíc mu to zde zpestří Parda s Theem:)
 
22.06.2019 20:02 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarCaufielda jsem skoro neznal a všechno, co teď čtu, je teda až nečekaná paráda. Jasně, je drobnej, ale jednak je tu častý srovnání s DeBrincatem, a potom si taky pamatuju, co v playoffs dokázal nijak velkej Cammalleri..

\"Talent over need,\" platí jen z části, góly jsou náš nekonečnej \"need\" s velkým N. Za pár let s Kotkaniemim na centru, příjemná představa!
 
22.06.2019 19:55 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
\"Even if one wants to try and dismiss Caufield as one-dimensional, his one dimension is the most important one in hockey — scoring goals\"

jsem z caulfielda nadsenej)
 
AvatarReakce na příspěvek:Takže ho uvidíme v Bell Centre častěji...smajlik. Já pořád ten tehdejší trejd koušu, ale zároveň jsem tehdy psal, že pokud to nebylo opravdu v kabině snesitelné, bylo to asi jediné řešení. Takže další odvážlivec k jeho předělání...smajlik.
 
AvatarSubby byl trejdovaný do Devils.
 
22.06.2019 18:45 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarthe Nashville Predators have traded Subban to the New Jersey Devils for Santini, Davies, and two seconds draft picks.

Něco jsem tady zapomněl ... Tak, kdo tehdy nevěřil, snad teď už má jasno? :)

 
AvatarReakce na příspěvek:Jsem na tom stejně, spoléhám se na info od ostatních, protože o tomhle vím kulové a z toho jsem se o Caufieldovi četl jsem teda nadšený. Prý to je DeBrincat 2.0 což by byla naprostý fantazie, perfektní sniper, teď se jen modlit, aby se naučil takhle skvěle prosazovat i v NHL v budoucnu. Sice další prcek, ale u takového stealu asi fakt nebylo co řešit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vzhledem k tomu, že nemám přehled o nadějném mládí, tak věřím tomu, co píšeš a podle krátkého sestřihu jeho akcí to zřejmě bude opravdu střelecký talent a mohl by nám v budoucnu vyřešit naší nejpalčivější bolest - koncovku! Tak beka vytáhneme v pozdějších kolech a třeba to zrovna bude trefa do černého...smajlik.
 
22.06.2019 06:23 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Také jsem čekal obránce. A řekl bych, že jsme šli po Seiderovi který nakonec nečekaně vylétl. Ale nešlo odolat když byl Caufield stále k mání což osobně nechápu. Tvrdí o něm že byl nejlepší střelec na celém draftu. Zkrátka steal od Timminse. Obránce nabereme v pozdějších kolech - historie ukazuje, že obránce umíme udělat kvalitní i z pozdějších voleb.

Jo a Subban - potvrdil jsi co jsem tu od začátku tvrdil, je to primadona.
 
22.06.2019 05:45 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJen si tady s dovolením něco odložím:

D. Dreger says Preds are willing to eat as much as $3M of Subban\'s $9M AAV to make a trade.

Zřejmě (potvrzeno z více zdrojů) další kabina co ho nedává. A stejně se našli tací, co mi nevěřili...
 
22.06.2019 04:06 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarVšichni čekali beka - i já. Prvních 14 tomu chtělo jinak, beci šli víc než se čekalo. Výsledek? Talent over need, bylo to mezi Krebsem a Caufieldem. Zvítězil ten s největším talentem. Jsem rád, goals you cannot buy...

Stejně jako u všech out of 10, uvidíme až za 2-3 roky.

Ale představa, jak mu to nabíjí Kotkaniemi/Poehling na PP mě už dnes baví :) Timmins byl hodně happy, tohle nečekal ani náhodou.
 
AvatarTak díky, hoši, za pěkný počtení a teď to nemyslím vůbec zle smajlik. Protože už sám nemám tolik času a prostoru sledovat novinky kolem Habs a NHL vůbec, je pro mě každá takováhle diskuse pěkným zpestřením posezónního klidu... Vy se na tohle téma asi nikdy nedohodnete, protože každý to bere tak trochu z jiného pohledu a v tom je ten kámen úrazu. Každopádně - za mě je ten kontrakt šílený, stejně jako Karlssonův, i když Hayese jsem si k nám přál při TD, ale ta šance díky našemu postavení v tabulce byla, de facto, nulová. Ovšem za tyhle prachy bych ho u nás nechtěl ani omylem! Je to postavený na palici - ještě pár let zpátky se tu psalo, že Pleky je podepsaný za nesmyslný peníze a to měl o cca 1,5 milionu méně a měl za sebou úplně jinou kariéru v NHL než Hayes... Nevím, kam tohle všechno povede - nejspíše k další výluce...
 
21.06.2019 08:21 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarAnglický výcuc z převážně francouzské tiskovky:

Bergevin notes/quotes:

“Not knowing the cap is tough and that’s why things are slow, but we have a good idea what number it’ll be.”

“We expect to draft a good player in the 15th spot.”

“It’s a possibility to trade to draft higher, we have many possibilities...”

“For Benn, we tried to bring him back, but it’s looking as though he will test the free agency market.”

“Looking at the contracts that were recently signed, it makes me more careful and I also look at the young guys that are within our team that’ll have to sign like Kotkaniemi, Domi and Poehling.”

Says he and his team have yet to pinpoint what position they want to draft for in the first round.

On McCarron: “We qualified him. Camp is there for a reason; there are things we like about him and his camp will determine what happens next.”

“Everything is possible in the playoffs. Just look at Tampa who lost in 4 and St. Louis who wasn’t even in a playoff spot and they won the Cup.”

“We did a reset and brought in some youth which has paid off. The league is changing and is becoming faster and younger. If you believe in each other, anything can happen.”

On how to improve the team next year at the draft: “The player who we will draft in the first round might not play in the NHL next year, but I’m always looking to improve the team, but I have to be careful, but I’ll look at all of my options.”

On Price’s backup: “Lindgren has shown that he can be a good backup at times, but I’ll look at the free agency market and see.”

Said he would like to add a left defenseman.

On how the Habs never missed the playoffs three years in a row in their history: “I’m looking at where we were two years ago and where we are now and where were going, we have a lot of good things to show for.”

On Hudon: “If we didn’t think he was worth it, I wouldn’t have qualified him.”

As for buying out Alzner’s contract, he said he wouldn’t.

He also mentioned that Armia and Lehkonen won’t be going anywhere.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já už nevím jak to mám říct, koukni na to jak vše začalo. Mě jen zaujalo, že se Haysův kontrakt srovnává s Backesovým, Lucicovým atd. a řekl jsem, že mě to až taková tragédie nepřijde vzhledem k nim, že tam přeplacení je o 1,5 mega, ale že jsou mnohem horší kontrakty a že u Hayese to nemusí být průser, protože je to pořád mladý hokejista na nejdůležitější pozici. Copak to je nějaké vnucování své pravdy? Tohle to je výcuc těch všech x příspěvků v podstatě o ničem, nikdy jsem za to Fletchera nechválil, nikdy jsem neřekl, že bych Hayese za těchto podmínek chtěl a nikomu nenutím svou pravdu, na tom všem výše napsaném to celé vzniklo. A takto prostě podpisy na FA trhu fungují, vždy jsou přeplacené, vždy tam je potencionální riziko průseru, ale já tady jen Hayese bránil, že to u něj nemusí být úplně zabitý případ (tak jak to byl průser už dávno při podpisu u těch Lucicu a Backesů) díky jeho věku, to je celé. Vážně už nevím jak to jinak říct.

 
AvatarReakce na příspěvek:Pardo vždy jsem tě považoval a stále považuji za velmi inteligentního člena fanklubu, který toho ví Habs hodně a hokeji obecně velmi dobře rozumí. Teď mi ale připadá, že ne Theo, ale ty se snažíš vnutit někomu svou pravdu za každou cenu, stejně tak jako to bylo tenkrát s Radulovem. Právě v té době ti Míra řekl, že se musíš umět smířit se situací, že na určitou věc může mít někdo jiný názor než ty. Já jsem jen další, kdo by tě na tohle rád upozornil. O výkonech Hayese toho sice moc nevím, ale jestliže je to primárně 3rd liner, 7 mega ročně je úlet jako prase, v tomhle naprosto souhlasím s Theem. Nedovedu si vůbec představit, že by 3rd liner dostal 7 mega ročně v Bostonu, Torontu nebo u nás, to je naprostá utopie. Já si prostě stojím za názorem, že GM, který dát 3rd linerovi 7 mega ročně je padlý na hlavu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Co to, jaké vychcaně Crosbyho? smajlik Tím jsem snad dal částečně za pravdu tobě a ty to zase celé překroutíš? Nejen, že mi neustále podsouváš, že bych snad chtěl Hayese za tyhle peníze a že kontrakt chválím, ale že se dozvím takovou blbost, sorry ale jako profesionální novinář bys asi měl ovládat psané slovo lépe. Konverzace o ničem to je od začátku, raději na tebe nebudu reagovat vůbec, protože tohle není poprvé co překrucuješ vše co napíšu, abys z toho ty vylezl jako ten, co musí mít pravdu. Ušetříme si navzájem čas a nebudeme bavit zbytek fóra.
Tak zdar, já ale popřeju i tobě aby sis užil draft smajlik
 
20.06.2019 16:46 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ne díky, převozníkovo pádlo si nech.
 
20.06.2019 15:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarParda: ne, promiň (vlastně není za co promiň), na tohle nemám. Zvláštní, že když se někdo tady o něco hádá/pře, tak je to vždy s tebou. Tohle není alibismus, ale otravuje to mě (se neustále opakovat) i ostatní si tady vyměňovat XY příspěvků na téma, které je tak jasné - copak nevidíš, že na Fletcherovi nenechal nikdo nit suchou?

Proto to za sebe končím. Zanechám tady jen tu otázku, kdo z místních by chtěl Hayese za 50 mega na sedm let?

Schválně mě zajímá, kolik by se našlo bláznů. Protože tohle je přeplacení už teď, tady ani není třeba čekat pár let...

Že tam vychcaně dát Crosbyho, který to podepsal před sedmi lety je další joke - Schválně jsem sem napsal hráče, kteří (až na Bergerona) podepsali ve výrazně nedávné době, a kteří jsou herně úplně v jiné stratosféře než K. Hayes a přesto berou míň. Ale asi sledování Dallásku, ti nedalo tolik času vidět, jak hraje K. Hayes.

Zbytku užíjte si draft a zas třeba v září.

lordrahl: předávám ti tedy to žezlo zpět. Na tohle přeměřování pindíků na fanouškovském foru už jsem i já starej (promin Míro).
 
20.06.2019 14:55 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Už si vzájemně roztrhejte občanky ať je klid.

Ale baví mě že se tady s Pardou nehádám jenom já.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já si nevidím pod prsty když tobě asi nic neříká prostá matika? Po sté opakuji, Backes má teď 35 let, slovy třicet pět let a ještě má smlouvu na dvě sezony. Hayes bude mít na konci kontraktu čerstvě 34. Nevím co víc k tomu říct. Backes byl v tom létě 2016 dvaatřicetiletý two way centr to máš pravdu, ale už tehdy jeho výkony šly rapidně dolů, proto ho Blues nepodepsali ač byl kapitán a velká osobnost týmu. Podle mě docela velké rozdíly.

Po sté taky opakuji, že ten kontrakt nechávlím proboha, jen jsem řekl, že to není až taková tragédie a chyl jsem se toho tvého srovnání s hráči jako Backes a Lucic, kteří velké kontrakty podepisovali v době, kdy se jejich kariéry chýlili ke konci, to byly úlety, u 27 letého centra je to jo drahá prdel, může se vymstít, ale taky zlatě vyplatit. A ty ses toho chytil a řešíme to tady furt dokola.

Jo neříkej, myslíš že nevím, že Crosby bere 8,7 mega? To pak je srovnání s Hayesem docela dost vtipné, ale sám sis odpověděl, platy rostou, takže dobíhající dlouholeté kontrakty staré pět šest let teď vypadají kuriozně, ale tak prostě je. Takhle free agency někdy funguje, ty to přece musíš vědět ještě líp.

Přijď ke mě do vísky klidně, můžeme to probrat smajlik Můžeš mě poučit jak by měli GM´s podepisovat kontrakty. Ty jsi dost alibista že? Radu je a ještě minimálně dva roky bude famozní, ale běda jestli poslední rok bude horší, to se Radu ihned přemění v odpad a kontrakt bude totální průser, že? smajlik smajlik

To samé s tím nejlepším hráčem, sice je, ale příští rok nebude bo Heiskanen smajlik A ne, Seguin letos rozhodně nebyl lepší, Dallásek sleduje po Habs snad nejvíc, Heiskanen je poklad, tam to je o něčem jiném.
 
20.06.2019 09:20 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Backes byl taky center, v době kontraktu, taky dobrý a taky two way :D Chlape, ty si fakt nevidíš pod ruce, když to píšeš...

K tématu Hayes - stačí se podívat, že mírně nadprůměrný hráč má lepší kontrakt než absolutní superstar dnešní NHL typu Bergeron (future Hall of Famer), Mackinnon (3. nejlepší útočník světa IMO), Gaudreau, Marchand či Tarasenko. Ano, podepsali kontrakty dřív, ale až na Bergerona to nebylo zas tak dávno a bavíme se o absolutních hvězdách ligy. Opakuji Hayes je centr, mírně nadprůměrný centr na pomezí 2-3 v NHL. Příjde mi absolutní joke, si tady vyměňovat 10 zpráv na kontrakt, u kterého jsem nenašel jediný, slovy JEDINÝ pozitivní validní ohlas. A to nemám nic proti Hayesovi. Za pět nemám problém, vše víc je hrůza (plus ta délka s jeho stylem hry).

Schválně se zeptám, kdo by rád Hayese za 50 milionů? Jen to vyslovit a jen kroutím hlavou, že se na to vůbec ptám.

Až za 3-4 roky ten kontrakt bude ještě víc pro smích než teď, tak snad přijedou k vám na vísku, abych ti tuhle debatu strčil pod čumák.

K Radulovi - hraje dobře, letos velmi dobře, neříkal jsem, že kontrakt bude vysoký první 2-3 roky, povíme si (4-5 rok) smlouvy. Plus odmítl stejnou nabídku. Pod osm by u Habs (poté co mu dali šanci, kterou už nikdo nechtěl dát) nešel. A za osm bych ho ani nechtěl.

btw: není lepší než Seguin, to ani náhodou, a Miro Heiskanen na tohle téma bude mít brzy (jestli už nemá) taky hodně co říct.


 
AvatarPerry vykoupen ze smlouvy, wow. Bylo to ve vzduchu, ale asi málokdo věřil, že to opravdu udělají. Jsem zvědav kde skončí, určitě nebude mít o zájem nouzi za rozumné peníze.

Hudon odmítl kvalifikační nabídku, tak asi chce zkusit štěstí jinde. Good luck.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky ty zase jako obvykle čteš jen to co chceš číst a vmetáš mi tady do ksychtu nesmysly, tak popořadě:
- o Laddovi jsem nikdy neřekl, že je tragéd, má jen špatný kontrakt. U Jets to byl můj oblíbený hráč, bavíme se tady hlavně o kontraktech, tak nevím co to má s tím společného. Ty jsi Hayese srovnal s hráči jako je Backes a Lucic, kteří byli očividně done už při podpisu smlouvy, Backes svým věkem a stylem hry, Lucic svým stylem hry, beru zpět věk, myslel jsem, že je starší, jeho hra vypadá jako by měl 34. Kdežto Hayes je CENTR v nejlepších letech a byl na FA= zákonitě velký zájem, těch sedm mega by mu dalo klidně dalších x týmů, nevím o čem se pořád bavíme. Takže znova, jo, je to drahé a třeba to bude průser, ale nepřijde mi to až tak tragické, když má 27 a je to platný two way centr.

- Ano, Hayes, Dany, Coyle jsou vše srovnatelní centři, ale jediný rozdíl je v tom, že měl Hayes kratší bridge kontrakt, takže je při podpisu své velké smlouvy pořád mladý. Coyle i Dany mají super levné smlouvy, které po nováčkovské smlouvě dostali na dýl než Hayes, za rok (Coyle) a za dva (Danault) už rozhodně za 3-4 mega hrát nebudou. To nevidíš zase ty?

- Hayes až bude ve věku Ladda, tak bude mít poslední rok smlouvy před sebou, Hayes věk 34 na konci kontraktu, Ladd věk na konci 38 let. Pořád dokola.

- směj se čemu chceš, pomilionté ti říkám, že u Alznera to byla moje nevědomost, byl projektovaný jako top free agent toho léta a jelikož Caps nesleduji, tak jsem věřil, že to bude velká posila a bek do top4. Ukázal se opak. Ale já nejsem GM s milionovým platem a milionem skautů a poradců za zády, to je MB a ten ho blbě podepsal, já ne. A když mi vmetáš Alznera, tak co říkáš na Radulova, který totálně vyvrací tvé prognozy o tom jak je starý, jak bude jeho kontrakt průser a jak půjde dolů, přitom on je nejlepší hráč Dallasu a dělá bod na zápas. A ty jsi profesionální novinář, kdežto já amatér.
 
19.06.2019 23:03 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jen upravím, Erikssonovi je 33, ne 35, jak píšeš - několikrát v kariéře udělal přes 70 bodů, jak tak marně koukám, Hayes je rád, že se přetlačil přes 50 bodů a to měl u vybrakovaných Rangers mraky prostoru. Je to kvalitní hráč, mírně nadprůměrný, ale rozhodně ne hvězda, jako která je zaplacen.

Ladd je možná pro tebe tragéd, ale taky dvojnásobný vítěz SC, kapitán k pohledání a holt Snow se na to nechal chytit.

Promiň sám tady naznačuješ Coyle, já dávám Danaulta - (který je mimochodem ještě víc Hayesovi srovnatelný) a oba hrají za méně než polovic o to tady jde! To snad vidíš, proto má Danault takovou cenu, hrát za sedm, tak se z něj hysterická tlupa Habs fans posere a davají mu sežrat, že jako žabožrout je doma přeplacený. To snad nevidíš?

Jestli dáš svému 2 spíš 3 centrovi přes 7mega, tak máš problém. Fletcher přeplácel v Minny a dělá to i teď. Za mě je ten kontrakt absolutně příšerný, nedal si mi jediný argument, co by to změnil a za tři 3-4 roky, tedy ve věku Ladda, Eriksona, co podepisovali ty kontrakty, to bude adept na vyplacení. Jen teď už se nevyplácí tak snadno!

A tvému postesknutí se musím smát. Jak jsme tady omýlali už několikrát, u Alznera sis tady zpíval vítězný tance, jak MB přetlačil nabídky jiných a získal atraktivního leváka do TOP 4 a za půl roku si z MB dělal idiota. Stejně to bude za pár z Fletcherem...čus
 
19.06.2019 22:45 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarBohužel je nová doba, doba přeplácení.
Tím myslím letošní sezonu - Sharks to krásně odšpuntovali a Karlssonovi nasypali letos tak královsky (jeho letošní výkony raději ani nebudu hodnotit) a bohužeeel tím navedli ostatní - chtě nechtě porovnávat letošní FA požadavky s tím co dostal on. No a tím že dostal nesmysl, budou ho víceméně chtít i ostatní.

Sharks už museli počítat s tím, že minimálně 2 nebo více roků před koncem budou Karlssona vyplácet- což by měla liga zarazit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to nepočítal, ale Hayesovi bude 34 na konci kontraktu, to není žádná hrůza. Opravdu mi to přijde zvláštní srovnávat s Ericsonem nebo Backesem, kteří mají 35 ted a ještě dva roky smlouvy a dělají 20 bodů. Ale to je jedno, předražené to je, ale vzhledem k jeho věku, rostoucím smlouvám obecně mě to až takový průser nepřijde. To ale neznamená, že to chválím, to mi nepodsunuj.

Věkový průměr se snižuje, snižuje se i výška hráčů, ale SC vyhrál tým s obranou plnou Hulků a stavělo se na starších hráčích. To byla jen tak moje poznámka pod čáru trochu mimo téma.

A ještě k Hayesovi, hodně lidí hejtovalo trade Coyle-Donato, já ruins musel chtě nechtě chválit, protože tímhle doskládali svou dokonalou skvadru centrů, která je letos dovedla do finále a kde Coyle hrál dost podstatnou roli. Coyle, který je s Hayesem taky dost srovnatelným hráčem (jo já vím, hraje za polovinu). Zkrátka centr je pořád gro, my fans Habs o tom něco víme a zrovna tohle je pozice, kde bych já osobně se za přeplaceného hráče vůbec nezlobil. A když mi podsouváš jak bych prskal dostat Hayes takový kontrakt u nás, tak ne, rozhodně bych neprskal. Posteskl bych si, že cap mohl být nižší, ale rozhodně bych to nebral tragicky jako ty a nedával Hayese do stejné řady jako Lucice nebo Ladda.
 
19.06.2019 19:16 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:snižuje...
 
19.06.2019 19:13 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ale zas prr, děláš, jak kdyby Ladd, Eriksson byl či Lucic byli v době podpisu výrazně za 30tkou. Prvním dvěma bylo čerstvě 30, a Lucicovi s Alznerem 28. To je opravdu rapidní rozdíl proti Hayesovi.

Jen liga je dnes zas rychlejší než před třemi lety, věkový průměr se stále znižuje (co na tom je a není pravdy prosím tě:) a tenhle borec podepsal dokonce na SEDM let. Hayes jednou v životě udělal padesát bodů, v ideálním případě klasický třetí centr týmu. Druhý ok, ale za sedm good luck with that. Vždyť u nás ani jeden hráč, nemá v útoku sedm ani náhodou a to tady pořád fňukáš co MB, kde co podělal. Za takový kontrakt by ses klepal vzteky.

Garantuji ti, že za 3 roky tenhle kontrakt budou litovat, za 5 let bude vyplacený.

Nečetl jsem ani jeden ohlas z žádné strany, kdo by to chválil - media, fans Phily, nikdo. Nikdo nechápe a buďto nadávají, nebo se smějí Flyers.

 
AvatarReakce na příspěvek:Podle mě je teda podstatný rozdíl, zda hráč takový kontrakt podepíše po třicítce nebo ve 27. A liga mládne je i není pravda stejně jako s tím že už NHL není jen o velkých hráčích, vše má dvě strany pohledu. Stačí se podívat na letošní vítěze SC. Obrana snad kromě Dunna všichni nad 190cm a věkově to taky táhli hráči 25 . Ale to je asi na delší konverzaci, do které se ty semnou asi pouštět nechceš smajlik

Kontrakt Hayese je dražší jako všechny letní podpisy, ale dát ho do stejné řady jako všichni tebou jmenovaní tragédi podepsaní po třicítce je podle mě mimo. Vítězný tým se netvoří na FA, ale Blues tomu loni šli celkem dost naproti a vhodně tým doplnili Maroonem a Bozakem ROR získaný tradem a hle, vítězný tým. Ale je jasné, že důležité je core, které na FA získat nejde, o tom žádná.
 
19.06.2019 13:47 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nepřeháním vůbec NIC! Liga mládne, za 3-4 roky tenhle kontrakt Fletcherovi všichni omlátí o hlavu - stejně jako ty šílenosti co předváděl v Minnesotě. Takže výsledek bude úplně stejný, jako Lucic, Ladd, Backes, Nielsen, Clarkson, Eriksson, Alzner (mám jmenovat dál?)

Před 5 mega je za takového hráče šílenost, Danault je absolutně srovnatelný centr. Loni s Gallym a Tatarem tvořili podle analytics čísel jednu z top lajn v NHL.

Vítězný tým se nikdy netvoří na FA, nikdy! A takový kontrakt na mírně nadprůměrného hráče NHL je prasečina a ne \"žádná hrůza\".

 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to sis trošku zapřeháněl ne? smajlik Hayes je o 6-7 let mladší než tebou jmenovaní, resp. vysoký kontrakt podepisuje když mu je čerstvých 27 let. Ladd, Backes a spol kontrakt podepisovali po třicítce, to je docela podstatný rozdíl. Je to velký balík peněz, je o 1,5 mega na rok přeplacené, ale to už tak v létě bývá, podle mě žádná hrůza za vysokého two way centra do top 6 v prime years.
Ale ve srovnání s Danaultem to vychází jako těžký bargain pro nás, to je zase pravda smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Pravda, tohle je šílenost, stejně jako kontrakt pro Karlssona - touhle cestou bych také nechtěl jít. Spíš si myslím, že z UFA získáme nějakého zkušeného gólmana na pozici dvojky, i když osobně bych tam chtěl vidět spíš Lindgrena. Uvidíme, třeba se něco upeče už při draftu...
 
19.06.2019 07:50 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarThe Philadelphia Flyers have re-signed forward Kevin Hayes to a 7-year, $50 million contract extension with an AAV of $7.14 million.

Jako bych o tom včera nepsal - tohle je Backes/Eriksson/Lucic/Ladd 2.0 kontrakt. Totální hrůza.

O to víc cením MB za kontrakt pro Danaulta - velmi srovnatelní hráči a jeden bere 7 a máš šílenou délku kontraktu a druhý něco málo přes 3. Dobře Bergy!

Přesně tyhle kontrakty vytáhnout Skinnery/Duchene na šílenosti kolem 9 melouny - šílený! Bergyho úkol na další týdny \"stay the course\" - trpělivost a spíš trejd pro beka než přeplácet.
 
AvatarTrouba je hodně zvláštní trade a docela mě štve, že nenávidění rags tak posilují. Nicméně co jsem vůbec nepochopil je trade Maatta-Kahun. Trade trochu v pozadí, ale Maatta je i přes své mládí stínem toho nadějného beka, ta kupa zranění se na něm podepsala, kdežto Kahun je prototypový hráč do dnešní NHL, to Bowman moc nezvládl. Jsem rád, že je EK podepsaný ať je klid. Po tom co jsem letos u něj viděl, díky nechci. Já vím, byl hodně zraněný a PO hrál o jedné noze, ale ten kontrakt je neskutečný.

Co na FA? To nikdo neví, ale já bych chtěl Callahana. Ne, nezbláznil jsem se, my prostoru máme dost, MB snad po velké rybě nesmyslně nepůjde a Callahan by mohl s sebou přivést zajímavý doprovod, zkrátka jako při Armia tradu. Bolts jsou dost v háji s cap hitem a Cally musí jít. Nebo Palát? Uvidíme.

 
AvatarReakce na příspěvek:I tak díky, o Duchenovi jsem taky něco četl, ale moc jsem tomu nepřikládal velkou váhu - a ty to vlastně potvrzuješ. S Gardinerem souhlasím, nevidím tam zase až tak velký rozdíl oproti bekům, co máme k dispozici, takže není důvod ho k nám úplně tahat. Jako Gostisbehere by byla nádhera, ale ta cena by fakt byla šílená, protože pochybuju, že by Flyers pustili svého nejlepšího beka do stejné konference za nějaký výběr v draftu a třeba prospecta...smajlik. Z těch UFA hráčů, co jsi napsal, nás opravdu ani jeden nemusí (a nesmí!) zajímat.
Jinak souhlas, že Trouba je pro Rangers terno!
 
18.06.2019 07:19 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Díky za důvěru :))) Ale tentokrát to nevypadá jako žádná věda. Samozřejmě se skloňuje jméno Duchene a Gardnier. První ale asi upřednostní Nashville, druhý snad neklapne, nebo maximálně za rozumný peníz a ne nějak dlouhý term. Je tam pár zajímavých jmen, ale jsem jsem velkým NEfanouškem podpisů na FA. Backes, Lucic, Alzner, Nielsen, Ekrikson, Shattenkirk bla bla bla těch úletů je tam víc, než kvalitních podpisů.

Spíš se spekuluje hodně o trejdu - obránce, levák to je po čem MB kouká. Gostisbehere, Leddy, Brodie možná Fowler - nejčastěji spojovaná jména - ale hlavně u prvně a posledně jmenovaného to podle mě nebude vůbec levná záležitost. Uvidíme 15th overall může být ve hře, na druhou stranu kolem 13-17místa na draftu je 5 velmi nadějných beků, 4 leváci myslím. To je lákavé zboží...

Ale jak známe MB, on vždycky vytáhne jméno (trejd či FA), které nikdo moc nečeká, takže o čem se mluví či spekuluje je nakonec pasé. Každopádně buckle up kamaráde, budou to sranda dva týdny.

A podpisem EK65 a Troubou (skvělý trejd pro NYR) to teprve začalo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Čau chlape, obracím se na tebe jakožto na nejlépe informovaného člověka, abys mi sem hodil tvůj osobní odhad, po kom bychom tak mohli chtít jít po 1.červenci - já spekulace teď vůbec nesleduju, tak nejsem ani trochu v obraze...smajlik. A tvůj názor či odhad vždy beru hodně vážně, takže proto se ptám zrovna tebe smajlik.
 
16.06.2019 11:17 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Sranda by bola, ak by si niekto vsadil na Senators a náhodou by vyhrali SC. To by mal ten tipujúci predčasné Vianoce už v júni... smajlik
 
16.06.2019 08:52 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak sázkové kanceláře v U.S na příští sezonu nám dávají prachbídnou šanci na SC :-) Jasně že je to odhad o hovně, ale stejně mě to zarazilo, že nás staví na úroveň Edmontonu. 50:1
celá tabulka níže

Lightning 6-1
Golden Knights 7-1
Bruins 10-1
Maple Leafs 10-1
Avalanche 10-1
Blues 14-1
Sharks 16-1
Jets 16-1
Capitals 20-1
Flames 20-1
Penguins 20-1
Predators 25-1
Flyers 25-1
Panthers 25-1
Stars 30-1
Islanders 30-1
Hurricanes 30-1
Blue Jackets 30-1
Coyotes 30-1
Wild 40-1
Blackhawks 40-1
Canucks 40-1
Canadiens 50-1
Oilers 50-1
Sabres 60-1
Rangers 80-1
Devils 80-1
Red Wings 80-1
Ducks 80-1
Kings 80-1
Senators 300-1
 
14.06.2019 13:35 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas s Mírou a Michalem. Nebýt Binningtona, tak za prvních 5-10 minut mohli prohrávat o dva a bylo by hotovo, to by Blues ani náhodou neotočili. O profesorském výkonu nebyla zvláště v první polovině zápasu vůbec řeč. Bruins narazili do zdi.

Blues to přeju, desítky legend čekalo marně, teď si to můžou užít.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tady musím souhlasit s Michalem, že hlavně v první třetině měli Blues z prdele kliku a hlavně vynikajícího Binningtona, u kterého tedy nemůžu souhlasit s tím, že měl pár dobrých zákroků - předvedl naopak několik naprosto zásadních zákroků, bez kterých mohli být Blues dávno v háji! Tím ale nesnižuju jejich velmi taktický výkon, kterým se po celý zápas prezentovali. A samozřejmě jsem za to neskonale rád smajlik!
 
AvatarReakce na příspěvek:Profesorské mě připadlo to, jak Boston tlačil, ale smáli se Blues. Vždy po jejich tlaku prostě do toho práskli a bylo to v síti, Pietrův gol po chybě krysy do šatny byl taky velký hřebík do rakve Ruins. Do půlky zápasu měli snad 8 střel a stejně vedli 2:0. Binn tam měl pár dobrých zákroků, ale že by tam musel stát na hlavně to vůbec, Blues si to pěkně pohlídali, ale výkon golmana je vždy základ v každém zápase, to je jasné.
 
13.06.2019 15:07 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNa finále jsem nekoukal, ale když jsem se ráno podíval na výsledek tak radost byla veliká :-)

Teď už jen čekat jestli bude radost u nás 1. července

- Koho by jste kdo rád podepsali jako UFA
 
13.06.2019 15:04 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Podepisuji do puntíku!

Just to get there and will see what can happen...

Jsem rád za ROR, Steena i fans. Sympatický tým.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, taky mi to udělalo radost, ale profesorsky pohlídat teda vidím něco jiného než to, že mohli po první části prohrávat o dva, tři góly. Boston byl výrazně lepší a jen Binnington v životní formě je zachránil, stejně jako při výhře na 3:2 v zápasech. Každopádně tady je vidět, že stačí chytit lauf, kdo ví, co bysme předvedli my, snad nám to Habs ukáží další sezonu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo ROR nikdy nezklame, moc jsme jej chtěl v létě k nám, ale bohužel, zvolil pro sebe lépe. Binnington byl taky vyníkají, Rask taky, ale CST je i tak v dobrých rukou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Paráda, ale co mě překvapilo je CST pro ROR, který byl především ve finále vynikající, ale z mého pohledu si ji více zasloužil Binnington.
 
AvatarUff, katastrofa zažehnána, velká gratulace Blues! Sedmý zápas si pohlídali naprosto profesorsky a zaslouženě vítězí. A opravdu je to příběh jaký by nevymyslel ani Hollywood. Z posledního místa ligy v lednu na samotný vrchol v červnu. Neskutečné a velká poklona.

A jo, dělalo mi dobře vidět krysu Marchanda brečet, nemám problém to přiznat smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale proč by si ho nechával, když šel výkonnostně dolů a na trhu se určitě objeví někdo, kdo bude za solidní peníze odvádět kvalitnější služby než Niemi v poslední době? Tím neříkám, že nutně takového gólmana musíme shánět, taky bych dal větší prostor Lindgrenovi.
 
08.06.2019 11:33 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarZáleží jak se Lindgrenovi povede camp. Rozhodně bych mu dal šanci a až v průběhu sezony řešil nějaké rošády. Klidně bych zkusil i Primeaua než někoho kdo mladejm bude stát v cestě. V pre-season jsou navíc dvojky mnohem dražší než trade / podpis v průběhu sezony. Kdyby chtěl MB veterána dvojku nechá si Nema.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já bych byl raději, kdyby MB někoho přivedl. Lindgren sice v minulé sezoně ukázal, že umí dobře zachytat. Na druhou stranu si nejsem jistý, jestli by v případě dlouhodobého zranění Careyho dokázal udržet dobrou formu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak nic jiného jsem ani nečekal, jak psal Parda, už to bylo jasné na konci sezóny. Na podzim ještě velmi dobrý, ale postupně šel strašně dolů a nyní nevidím důvod, proč takového gólmana držet, když máme v záloze Lindgrena a později Primeaua...? Navíc můžeme přivést klidně nějakou prověřenou dvojku, když by byly obavy, že Lindgren k tomu není...
 
AvatarReakce na příspěvek:to už je potvrzeno od rozhovoru s MB po sezoně, to se určitě dalo čekat. Bude zajímavé sledovat, jestli MB přivede novou dvojku nebo dá důvěru Lindgrenovi.
 
AvatarTak Niemi u nás končí, co na to říkáte? Za mě se to dalo celkem čekat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Drouin mě taky dost zklamal, čekal jsem, že tuhle sezónu, když k sobě dostane Domiho, tak se zvedne a budou spolu patřit k jednoznačným ofenzivním lídrům. Bohužel se to naplnilo jen u Domiho, Drouin první cca třetinu velmi dobře a vypadalo to, že to je to pravé ořechové - jenomže potom totálně vypadl z role, hrál bez zájmu, utápěl se v nesmyslných kličkách a měl jen opravdu řídké záblesky, kde ukázal své ohromně šikovné ruce... A to je na tak talentovaného hráče sakra málo a nemám teď rozhodně na mysli výši jeho platu - to ještě tak tragicky nevyznívá. Horší je to s tím, že v jeho případě není zatím vidět to světlo na konci tunelu, protože jeho bojovnost a hra dozadu je téměř na bodě nula! Pokud by se našel někdo, kdo by o něj stál, tak za smysluplnou protihodnotu (otázka, jaká to v současné době je...) bych ho s klidem vyměnil.
 
AvatarPřesně tak, ani já to zatím nevidím s našimi ambicemi na SC nijak růžově. Tahle sezona sice ukázala, že lepší časy určitě přijdou, ale až bez Drouina v naší sestavě. Budu se opakovat, ale Drouin prostě totálně negativně ovlivňoval hru celého týmu celou sezonu. Stačí se podívat na jeho stats, kdy jako trojka draftu ve své první sezoně odehrál 70 zápasů a dal usmrkaný čtyři góly, je totální propadák. V další sezoně odehrál sice v ZČ pouze 21 zápasů, ale opět z toho byly usmrkaný čtyři góly. Potom to zvedl na 21, ale i tak je to prostě propadák. Když k nám přišel, já osobně jsem čekal, že dokáže dát alespoň 30 kusů za sezonu, místo toho se během dvou sezon u nás nedostal ani na 20, myslím samozřejmě každou sezonu zvlášť. Není divu, že mu Yzeman sbalil kufry. V téhle sezoně jasně ukázal, že smlouvu na šest let a 5,5 mega ročně si nezaslouží. Možná si MB myslel, že pookřeje, to se ovšem nestalo. Neskutečně mě sere ten pocit, že MB v něm stále vidí boha. Třeba Kotkaniemi dal ve své první sezoně 11 gólů, ale jeho výkony byly nad očekávání. Výkony Drouina ovšem jsou, byly a zřejmě budou bohužel hluboko pod očekáváním.
 
AvatarReakce na příspěvek:Koukat kolem sebe? Dívám se a já nevím teda co vidíš ty, ale já v Habs vidím v současné době průměrný či lehce nadprůměrný tým se super golmanem a výborným prospect poolem. Což je fajn, ale takových týmu je v jednatřiceti členné NHL dalších X, takže opakuji znova za tím si stojím, o SC můžeme pouze zatím jenom snít.

Respekt mám k Raskovi, Bergeronovi a Krejčímu, zbytek přes nenávist k té organizaci respektovat nemůžu smajlik smajlik Blues musí.

Letošní MS bylo fajn, zápasy co jsem viděl nenudily, Fini potěšili, kaňkou je zápas o bronz, který jsme zkrátka měli vyhrát, čímž bychom i potupili bolševiky, bohužel i to je hokej. Potěšil přístup hráčů, neskutečný Říha a hlavně fakt, že ač i my jsme byli téměř v plné sestavě, tak jsme dokázali porazit Švédy v plné a s Rusy v plné dokázali hrát úplně v pohodě a jen shodou okolností oba zápasy prohráli, takže určitě jen plusy. Ale ta brambora bude mrzet dlouho, už jen aby zavřela hubu Alojzovi, který se chvástá tím, že on poslední placku přivezl (zrovna on, netrenér).
 
AvatarReakce na příspěvek:Mám averzi vůči oběma smajlik! Ale je pravdou, že od dob působení Lučiče v Bostonu mě víc s*rou právě oni. Na druhé straně se jim musí nechat, že dokáží perfektně zapracovat postupně do sestavy mladé hráče a výsledkem pak je, že tým, kterému teď rozhodují zápasy hráči třetí a čtvrté formace, hraje finále SC! V tomhle souhlasím s Theem.
 
AvatarTak to já teda nemám proti Leafs žádnou averzi, narozdíl od Bostonu. SC přeji Blues, ale myslím, že pokud Blues teď doma neurvou alespoň jedno vítězství, Bruins to mají jisté.

Mimochodem. jak se vám líbilo letošní MS?

 
30.05.2019 14:58 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Vůbec - stačí koukat kolem sebe.

Nehodím, přeju Blues, stejně jak od začátku dubna, kdy jsem fandil jim a Flames. Na druhou stranu k Bruins necítím opovržení jako k Leafs, ale spíš respekt. Rival, ale zároveň neskutečná organizace, skvěle fungující, z které si podle mě teď (konečně) bereme příklad.

Takže Let´s go Blues, ti fandové si to zaslouží, ale střílet se kvůli Bruins rozhodně nebudu :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, zatím to jsou pouze sny smajlik

Kdo si to hodí vedle mě, jestli to ruins vyhrajou? smajlik
 
27.05.2019 12:18 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarRyan Poehling: World Juniors MVP
Alex Romanov: World Juniors Best D
Nick Suzuki: OHL Champion, OHL MVP
Joël Teasdale: QMJHL Champion, CHL Champion, Memorial Cup MVP
Jesse Ylönen: WJC Champion
Josh Brook: WHL Best D nominee
Cayden Primeau: Best Goalie in NCAA

Yeah I almost forgot about KK...

Sweet dreams my friends :)
 
18.05.2019 13:26 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Jako těžce fandím západu, co si budem povídat))

Blues by to slušelo, první SC v historii, Jumbo Joevoi a Hertlovi bych to ale přál taky. Tak nějak víc věřím San jose a víc přeju Blues)

Nevíte koliek nám teda nakonec bude viset pod stropem?
Matta Duchene bych asi nebral, když čtu ti spekulace, to by byla škoda. Myslím, že potřebujem hlavně posílit obranu. Střílející křídlo je bonus.
 
17.05.2019 18:20 | reagovat
Radulov | Berserker777@seznam.cz
Ale podle současného trendu ve východní konferenci by je měli Žraloci nebo Noty Sweepnout.. Tak snad to klapne. smajlik
 
17.05.2019 16:55 | reagovat
Radulov | Berserker777@seznam.cz
Boston ve finále...
Doufejme, že je někdo z dvojice St. Louis /San Jose porazí protože to bych nedal... smajlik smajlik smajlik
 
15.05.2019 23:23 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Joo mrdko \'!\'
 
15.05.2019 19:45 | reagovat
Radulov | Berserker777@seznam.cz
Kurva jdi s těma reklamama někam do píči ty mrdko...
 
AvatarReakce na příspěvek:Njn, Boston vypadá hodně silně a mám obavy, že je lepší než vítěz ze západu...smajlik. Subban a Vonnová jsou dobré protipóly, to se musí nechat... smajlik.
 
AvatarNedělal bych si naděje u velkých ryb FA trhu, ti k nám prostě já nevím snad ze zásady nechodí. Ale bylo by to super o tom žádná.

Ti zasranci z Bostonu si asi Carolinu dají, ve finále je musí vítez západní konference zastavit jinak mě snad trefí. Takové skvělé play-off nesmí skončit takovým fiaskem.

Trošku mimo téma, otevřu seznam a vyprskl jsem smíchy, Subby je čokoládový přítel :D
https://www.super.cz/635304-eroticke-dusno-zadecek-sexy-lyzarky-lindsey-vonn-lacne-hladil-jeji-cokoladovy-pritel.html
 
08.05.2019 18:45 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarZde článek se kterým se vicemene ztotožňuji.
https://awinninghabit.com/2019/05/07/six-moves-montreal-canadiens-need-to-make-this-offseason/

Duchene has stated publicly how much of a fan of the Habs he was growing up, he wore number 9 after The Rocket. His dad was a huge Habs fan when Duchene was a kid.
 
08.05.2019 18:11 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarFinský obránce Otto Leskinen míří do NHL, podepsal dvouletou smlouvu s Montrealem. Účastník letošních Carlson Hockey Games dosud nastupoval za Kuopio, v letošní finské lize sehrál 57 utkání, vstřelil osm branek a přidal 21 nahrávku.

Nikdy jsem o něm neslyšel, asi podobný pokus jako loni se Skleničkou a a Moravčíkem.
 
AvatarReakce na příspěvek:To né, to vůbec neříkej nahlas ani to nikde nepiš smajlik To se nesmí stát, věřím Busu, že to ještě otočí a dovedou do G7.

Therrien vážně bude asistentem Vigneaulta u Flyers smajlik Velcí kámoši budou konečně spolu na jedné střídačce, no jsme na to hodně zvědavý. Flyers fans samozřejmě \"nadšení\".
 
06.05.2019 05:48 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.slovaknhl.sk/41768-therrien-by-sa-mal-postavit-na-lavicku-flyers.html
Michel je zrejme späť... :-D
 
AvatarReakce na příspěvek:Toto PO prostě nemá logiku a o to ví mě štve, že tam nejsme. Jak já se bojím, že to vyhraje Bostonsmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Neeee, říkám, to bylo v rozhovorech po sezoně, tzn. ptali se novináři Habs, zda uvažují o účasti a už tam řekli všichni ne nebo spíše ne až na zmíněného Shawziho. Opravdový zájem vedení konkrétních reprezentací je věc druhá, to je jasné.

Bunch of Jerks píšou letos neskutečný příběh. Ach jo, jak jim to závidím.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jako že zájem vedení reprezentace byl o všechny nebo se jen ptali na jejich vůli jet? Tomu prvnímu nevěřím ani náhodou, s tím mým výběrem jsem měl na mysli hráče, o které bude v první řadě stát kanadská reprezentace...
 
AvatarV pohovorech po sezoně se ptali všech a jediný kdo řekl že by jel bych Shaw. Teda jen Tuny se na to neptali, tam to je jasné.
 
AvatarReakce na příspěvek:Hmm, tak jsem se s výběrem trefil smajlik. U Webera ani Price mě nepřekvapuje, že odmítli, tam je to pochopitelné. Ale u Gallyho s Domim jsem minimálně jednoho čekal a třeba takovému Domimu by větší hřiště mohlo jen a jen vyhovovat... Ale tak asi ví, co dělají smajlik.
 
30.04.2019 15:19 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Odmítli. Weber, Price, Domi i Gally..
 
AvatarTak mě docela překvapuje, že v nominaci kanadského mužstva na MS není nikdo z Habs...smajlik. Určitě bych tipoval Gallaghera nebo Domiho, to minimálně...
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak jasně, že to vše sedí, za ty love je no risk, ale moc v tom nevidím smysl, i když hrál dobře, skvěle prý zapadl a je to kluk do kabiny a v Montrealu se mu líbí. Což je vše fajn, ale zkrátka se bojím, že bude zabírat místo někomu lepšímu a mladšímu.
Novou smlouvu dostal i Weal, dva roky 2,8M, tady není o čem, dobrý hráč za odpovídající prachy, za mě ok.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to veterán a nic víc, než 4th liner. Už nemá žádnou velkou perspektivu, takže plat a délka kontraktu je odpovídající.

KK snad bude v pohodě, byl by pech, kdyby v takhle mladém věku začal mít problémy se zraněními.
 
AvatarThompson podepsaný na rok a 1 milion, nic proti tomu nemám, ale fanda toho podpisu moc nejsem.
KK podstoupil nějakou malou operaci na koleni, nezní to moc dobře, 18 let a už první operace, ale prý to nebylo nic velkého, tak snad ho to nezastaví ve vývoji. Jen mám strach, aby ho to nezbrzdilo ve vývoji, musí hodně posílit přes léto.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale rozhodně to nebyl vyložený favorit, jak píšeš...
 
AvatarReakce na příspěvek:Já osobně jsem za favorita považoval Toronto.
 
AvatarReakce na příspěvek:A jakého favorita měla série Boston-Toronto...smajlik?
 
AvatarReakce na příspěvek:Rittich nepřijede, protože ho ze zdravotních důvodů nepustí klub.
Opět nechápu kolaps Caps - viděl jsem první třetinu a část druhé a vypadalo to na jasnou záležitost. Asi se báli narazit v druhém kole na Trotze, tak to raději zabalili hned v prvním...smajlik. Každopádně další velké překvapení, to je teda síla letos...
 
AvatarReakce na příspěvek:Cannes opravdu překvapili, z toho zápasu jsem sice viděl pouze patnáctiminutový sestřih, ale i tak si troufám tvrdit, že Caps si to vzhledem k hernímu projevu zasloužili mnohem více a Cannes měli kupu štěstí. Na druhou stranu škoda, že Cannes nevypadli, Mrázek by na MS určitě jel a byl by rozhodně jasnou jedničkou. Rittich řekl, že by rád reprezentoval, ale jeho start je nejistý. S brankářským postem by mohl být trochu problém, i přesto, že se najdou jiní kvalitní brankaři, v KHL Kovář a v Extralize Bartošák. Když už nepřijede Mrázek, tak bych si opravdu moc přál Ritticha.

Série Sharks - Knights, to byla také paráda, podle mého názoru jediná série, která neměla vyloženého favorita.

 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, to říkal i Marchessault, že se písklo až když viděli tu krev a za krev dali pětku.

Další favorit venku a Cannes jdou dál, no já nemám slov smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Byl to klasický krosček, sice úplně zbytečný a debilní, ale určitě ne na 5 minut. Pavelski si ublížil, když blbě spadnul, k čemuž také dopomohl Stastny - všechno špatná shoda okolností a trestal se vlastně následek zákroku, ne zákrok samotný, což je špatně... Je ale pravdou, že dostat 4 fíky za tak krátkou dobu a v takovém zápase, to je na přesdržku! Ale hlavně - tu sérii měli ukončit už mnohem dřív, byli lepší ve většině zápasů a měli to skvostně rozehrané!
 
AvatarReakce na příspěvek:Marchessault si to myslí překvapivě taky smajlik
https://www.youtube.com/watch?v=yG0XEKcYWrg

Bylo to drsné, ale za mě byly v té sérii další drsné cally, třeba ten odvolaný gol Sharks v game 2 myslím, jasně nebyl to elimination game, ale mělo to jasný dopad na vývoj zápasu. A co si budeme, bad call se stává, ale dostat během 5 minut 4 goly, to je brutální.
 
AvatarReakce na příspěvek:Řekl bych, že i rozhodčí na tom měli velký podíl. To podle mě nebylo na 5 minut. Kdyby to byla dvojka, tak prostě SJ je venku. Každopádně teď už fandím Isles a na západě je mi to celkem fuk. Ano, teď hlavně ať vypadne Bostonsmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak...

Je to masakr co se letos v PO děje, to nepamatuju já a myslím že nikdo další, pohřebiště favoritů. No a Vegas to prostě projeli, je mi jich líto, ale to je hokej. O Torontu ani nemluvím, 3x prohraný G7 s Bostonem za 7 let smajlik smajlik A přes první kolo Leafs neprošli už 15 let. My mezitím vyhráli co jen tak z hlavy počítám tak kolik, 6 sérií?
Bus-Isles finále? Wow, to by bylo teda něco a moc bych si to přál, hlavně ne Boston. Tavares letos zapláče a Isles fans se smějou, ale Toronto neřeklo poslední slovo, pořád mají mladý tým a to prokletí určitě brzo překonají.
 
24.04.2019 12:18 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Jojo. Lehkonen je náš Lehtinen :D Rozhodně podobně jako Shaw nebo Danault velice platný hráč za různých situací. Já osobně si přeju finále Blues-Isles a trochu škodolibě se směju Tavaresovi. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to tu pročítám a nad některými názory se můžu jen pousmát...smajlik. O Lehkonenovi tu snad nemá smysl ani psát, že je to příkladný bojovník a hráč k nezaplacení - proč asi Bergevin odmítl vyměnit ho za Burakowského, který je asi víc ofenzivně naladěný? Protože Julien dobře ví, jaké služby mu Lehkonen odvede a to téměř za všech herních situací! Já bych ho neodepisoval ani jako hráče druhé lajny, když přešel k Domimu, šla jeho hra nahoru a pamatuju si, že střílet góly rozhodně umí, jen mu to letos tolik nelepilo.
Vegas mě strašně serou, jak mohli takhle rozjetou sérii podělat, navíc takovým způsobem v sedmém zápase...smajlik. Já to tedy rozhodně přál víc jim než Sharks. No a co jsem ti říkal o tom Tavaresovi a Islanders - je to tady a Ostrovani semu mohou směle vysmát...smajlik. Všichni moji favoriti jsou venku, teď už zajímají opravdu asi jen ti Islanders, jak psal Michal - oni s Columbusem by bylo velmi dobré konferenční finále...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:No jasně, byla tam naděje, že z něj bude sniper do top 6, to nevyšlo jako u dalšího milionu hráčů, ale Lehkonen místo toho alespoň odvádí další jinou práci a je týmu platný i jinak než jen střílením branek. Velký rozdíl třeba oproti takévému Galchenyukovi že ano...

Dnešní zápas Sharsk-Knights musel být naprosto šílený a jsem rád, že jde dál Jumbo a spol, i když jsou i Vegas hodně sympatický tým nejen kvůli Maxovi. Eakinovi se asi dobře zrovna neusíná, na druhou stranu mi ten faul nepřišel až tak hrozný, na dvě minuty, max na 2 2 to možná bylo, ale pětka do konce je dost přísné. Ale letos je to PO šílené, sázkové kanceláře mají žně a nezaujatí fandové zírají.
 
AvatarNa hádky bude dost času ještě. Já musím říct, že jsem byl z Lehkonena také zklamán, ale spíš z toho důvodu, že já jsem ho bral za útočníka do druhé formace, ale to on asi nikdy nebude. Jinak za mě velké překvapení že Vegas vypadli, vést 3:0 a kvůli jedné přesilovce ztratit sérii, to asi hodně zamrzí a Eakin nebude mít lehké spaní. Boston si sedmý zápas pohlídal, tam jsem to čekal. Doufám, že Columbus je vyřadí. Finále konference Columbus vs. Isles by se mi líbilo...
 
23.04.2019 23:58 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Hmmm tak ty ses hodně vostře bouchnul do šešule. Doufám že ti vyjde ten Stone co má kontrakt na X sezón :-D Lehkonen je hráč k nezaplacení, to ho určitě nechat v kádru!
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik Nevzpomínám si, že by tady letos někdo nadával na chybějící secondary scoring či scoring obecně, jelikož jsme skočnili s 249 vstřelenými goly 13. v lize. A na neexistující secondary scoring se podívej na Edmonton, to je přímo encyklopedický příklad pro to jak má vypadat tým bez secondary scoring. My ho máme naopak naprosto vyrovnaný si myslím, hráči čtvrté lajny jako Hudon, Peca, Delo a na konci Thompson moc nepřispívali, ale zase z nich nikdo nehrál vyloženě pravidelně, naopak hráči oběvující se v třetí lajně a občasně ve čtvrté jako Lehkonen, KK, Armia, Byron mají 11, 11, 13 a 15 branek, což je víc než slušné dobrá akvizice z TDL Weal, jenž má 4 6 v 16 zápasech. Takže? Opět nevím o čem mluvíš.
 
23.04.2019 14:23 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak si vzpomen na má slova, až tu zase budeš spílat nad naším secondary scoringem....ten u nás letos téměř neexistoval.
 
AvatarReakce na příspěvek:Víš že mě sereš těmito příspěvky a stejně je sem pořád postuješ. Když jsem ti k smíchu tak napiš i něco ty, ať se můžeme zasmát spolu.
 
AvatarReakce na příspěvek:To jsi tak natvrdlý? Pochybuju, že jsi vůbec nějaké zápasy viděl, když motáš takové nesmysly, neviděl jsi pravděpodobně ani soupisku. Tak pro tebe ještě jednou extra- Lehkonen hrál s Domim druhou lajnu ke konci sezony, protože náš legitimní top 6 forward Drouin hrál totální tužku a proto byl místo něj ve třetí lajně a Lehkonen v druhé. To není z nouze ctnost, ale říká se tomu coaching. A dobrý coaching, když jim to šlapalo více než dobře. A v NHL se to tak děje, když vypadne hráč z top 6 kvůli zranění nebo poklesu formy, tak jej nahradí právě takový hráč jako je Lehkonen. Ke zbytku se fakt raději nevyjadřuju, to je jak bavit se s kojencem.
 
22.04.2019 20:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarČtu si tady a bavím se :)))

chlapci na forum je vás škoda, rovnou s vámi na GM židle :)

 
22.04.2019 19:30 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já se tu odmítám dál hádat, zkrátka nemám hokejovou filosofii postavenou na tom, že by měl být tým poskládán z 9 ti 3rd a 4th linerů. My potřebujeme hráče typu Domi, Shaw Gallagher a Armia ti mi na vybojované puky a vyhrané souboje v týmu úplně stačí- mimochodem dle mne jich vybojují mnohem více než Lehkonen. Opravdu jsem viděl dost zápasů na to abych viděl to že Lehkonen se bojí před branu a u mantinelu v rozích je tedy sakra znát jestli je tam on nebo třeba Domi, Shaw. Nám v týmu chybí top 6 střelec a rozehravač přesilovky a přesně tohle nasazování takového jalovce jako je Lehkonen do 2 lajny a na PP je znouzecnost.
Zkrátka at místo něj přijde vyšší kvalita, Hudon,Byron,Lehkonen - přesně takový hráči co jsi jmenoval jsou to co lze nahradit za lepší. Na grindery do 4 lajny bohatě stačí Deslaurier a Weal apod.
 
AvatarReakce na příspěvek:Však ano, Lehkonen je výtečný 3rd liner, který dokáže v případě zranění či výpadku formy zaskočit v druhé lajně, tedy přesně tak jak to bylo ke konci sezony, když šel k Domimu. Typově velmi podobný hráč jako Paulie Byron, jen o něco větší a dnešní hokej víc hraje Lehkonenovi do karet atak se prosazuje víc a dříve než to dokázal Paulie.
A do prdele, sedíš si na vedení, nejprve ho zkritizuješ, že je 3rd liner a pak prohlásíš ironicky, že je střelec k pohledání? 18, 12 a 11 gólů v posledních třech sezonách, 23 let, to je na 3rd linera málo?! Kolik by sis tak představoval vstřelených branek u 3rd linera ty? A tady to nikdy nikdo neuzná, že je mimo, protože jsme tady melancholičtí, hmm, tak asi neumíš číst, protože se tady kritizuje myslím si víc než dost. Kolik zápasů jsi letos viděl? Tvrdá práce na ledě není jen o tom chodit do brány, kde mimochodem Lehkonen taky chodí, Lehkonen nabruslí kvanta kilometrů, vybojuje milion puků, bojuje v rozích, má hokejové IQ, skvěle brání, nic nevynechá a nevypustí, dře za své spoluhráče a tak dále a tak dále. Nebo si myslíš, že jsi chytřejší než Julien a jediný ty a pár dalších \"odborníků\" vidí Lehkonenovu neschopnost, přitom je Lehkonen stále v sestavě a to i přes to, že má své doby sucha bez vstřelených branek, ale pro svou zodpovědnost na ledě a další aspekty své hry je stále v sestavě a má důvěru kouče. Něco co třeba Hudon nemá a proto nehraje.
Moc tě prosím, ukaž mi toho lepšího hráče, kterému Lehkonen letos zabíral místo, prosím ukaž mi ho. Tady jsi totálně mimo, ale TOTÁLNĚ. Jak máš někdy dobré názory, tak tady nechápu jestli neděláš pozdní aprílový žertík.

Jak říkám, Edler a jeho nový kontrakt bude průser, takový ten typický průserový kontrakt z 1. července, ale dostane ho, protože se najde zoufalý GM, který mu ho dá. Ale možná ne, možná prodlouží s Nucks skrz jejich prospect pool doufajíc, že tam něco vyhraje a dá jim slevu, uvidíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nechápu tě, jak můžeš říct, že Lehkonen není bojovník. Viděl si poslední zápasy sezony? Kolik on toho odbruslí a je velice šikovný co se napadání týče. To, že nedává mraky gólů je úplně jedno, od toho tam každý hráč není. Když ale už nějaký ten gól trefí, tak to většinou stojí za to. Měl v téhle sezoně hluché období, kdy byl z mého pohledu neviditelný, ale kufry bych mu nebalil.



 
22.04.2019 01:25 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Prostě Lehkonen je 3 liner. V podstatě nepresvedcil o tom ze ma na to byl v top six. Lehkonen umí dát gol? 82 zapasu 11 golu? To je střelec k pohledání. Ja vím že to tady nikdo nikdy neuzná, páč jste většinou přehnaně melancholický ohledně hráčů, kteří jsou u nás dlouho neřkuli odchovanci.Není to pro mě ani žádný bojovník, který by se hecnul a vybojovával puky,chodil před golmana -třeba jako Shaw. Jednoduše Lehkonen prostě zabírá flek někomu lepšímu a je to hráč co 3/4 sezony nevis ze byl na lede.

Edler je na konci cesty takže před smlouvou na 5-6 let což je nesmysl takovýho beka brát. Bude jen a jen horší a pomalejší. Raději bych přivedl někoho perspektivního trejdem.
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik Prosím rozveď svou myšlenku o balení kufrů Lehkonenovi, to mě opravdu zajímá, pokud to teda myslíš vážně a neděláš si srandu, což opravdu doufám, jelikož jsem se na toto téma pohádal na hokejforu.

Stone těžko, když podepsal dlouholetý kontrakt ve Vegas, Eberle možná, Donskoi by se mi taky líbil, pracovité křídlo, co umí dát gól, sakra, koho mi jen připomíná v mladším vydání, že by svého krajana Lehkonena? smajlik

Edler a jeho letní kontrakt určitě nebude levný a bude to jeden z těch, kterých pak po čase fans litují, ale takový bek si najde nového zaměstnavatele lehce i přes to, že ho přeplatí. A srovnání s Alznerem je doufám další vtip, neb je to totální nesmysl.
 
21.04.2019 23:06 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá bych se u UFA hráčů zaměřil na kvalitu do přesilovky, potřebujeme někoho kdo umí hrát s hlavou nahoře a přihrát překvapivě (nečitelně). Opakuju letos bych zbalil bych kufry Lehkonenovi a Hudonovi. Líbil by se mi Stone,Eberle,Donskoi. U Edlera mám strach že se přeplatí a za rok to bude Alzner v bleděmodrém. Opravdu mne zajímá kde skončí Panarin a taky jsem moc zvědavý jak to roztočí Yzerman v Detroitu. Jinak mně sere ten Radulov víc a víc...když vidím jak táhne Stars.
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky za odpověď. Farmu nesleduju až tolik, ale myslel jsem si to samé co jsi mi teď potvrdil.

Nástupce Juliena by určitě mohl být Bouchard, ale velkým kandidátem by určitě byl i Ducharme.
 
21.04.2019 17:26 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Podľa mňa Joël Bouchard by bol dobrým trénerom prvého tímu. Z toho, čo bolo vidieť z rozhovorov s hráčmi aj ním samotným počas uplynulej sezóny v AHL si potrpí na disciplínu, nikomu nič nedaruje ale je to spravodlivý kouč. Ak bude v budúcnosti CJ prepustený, on je pre mňa jednoznačne favoritom č. 1 na post hlavného trénera Habs. smajlik
Laval síce nejako neprekvapil ale nebola to taká hrôza ako rok pred tým. A treba povedať, že Joël mal k dispozícii viacmenej priemerný mančaft (až na pár výnimiek) a brankári podávali tiež nekonzistentné výkony. Z toho mužstva vyždímal čo sa dalo...
 
AvatarU výčtu mladých jsem zapomněl na Suzukiho, ale ten asi potřebuje ještě seasoning v Lavalu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Škoda, že nedostává víc otázek v AJ, jeho rozhovory mají grády smajlik A jak říkáš, k tomu není co dodat, jaké jsou vlastně ohlasy na letošní sezonu Lavalu? Určitě šli dost nahoru oproti loňsku, ale taky bez PO, docela jejich sezona kopíruje ročník Habs, by´t Rcokeťáci na PO ztratili mnohem víc než Habs.

Podepsali jsme Folina za pár drobných na rok, one way. Za mě ok, ale jsem zvědav na další podpisy, protože já bych raději nechal Folina jít po svých a podepsal Benna, oba nechci. Ale beztak to dopadne tak, že podepíše i Benn, protože Bergevin nemá nikdy dost beků a Julien oběma věří. Celkem končících kontraktů Bergevin letos nemá moc, UFA jsou již zmíněný Benn, Niemi, s kterým se už nepočítá, Weal a Thompson, RFA jsou Kulak, Reilly, Armia, Hudon, Lehkonen.
Weal, tam to je jasné, Thompson díky, ale ne, Benna bych už v současné situaci já nechal jít jak jsem řekl. V třetím páru je ok, ale zdravý je díky bohu Juulsen, ťukat na dveře začnou určitě mladí jako Brook a Fleury, podepsaný je Folin, stále máme Alznera a čeká nás léto a podle mě zkusí někoho přivést z UFA trhu. RFA podepsat všechny, tam není o čem, snad jen Hudon, ale na tiskovce MB o něm mluvil a údajně nad ním nezlomili hůl, tak uvidíme.
Alzner na rozhovoru po sezoně v Lavalu opět přetékal optimismem, více pozitivního hráče jsem snad ještě neviděl smajlik Prý s ním nikdo nemluvil a nic neví, nevím jak to je s buyoutem a souvisejícími pokutami, ale letos by to mohlo vyjít. Je to fajn chlap, ale bohužel na to už nemá.
UFA list v létě je letos hodně nabitý a zajímavý, velké ryby jako Duchene, Panarin a Karlsson jsou hodně zajímavé, já jsem při zemi a moc by se mi líbil někdo jako Tyler Myers, Alex Edler, či Anton Stralman, dopředu Richard Pánik, Carl Hagelin nebo Gustav Nyquist. Možná Hayes nebo Eberle, toho jsem měl vždy rád, ale ti už jsou v sekci hodně nepravděpodobné. Tak uvidíme, nicméně letos se podle mě bude muset MB trochu více činit a hlavně utratit více peněz, protože je sice super jak jsme letos hráli mnohem lépe, ale PO jsme neudělali a třetí rok bez PO by už nemusel rozchodit, i kdybychom hráli sebekrásnější hokej.

Z mladých máme nejzajímavější jména Ylonen, Romanov, Primeau, Evans a samozřejmě Poehling. První dva jmenovaní budou ještě jeden rok v Evropě, Romanov mimochodem vyhrál s CSKA ligu, zbylí tři Laval s tím, že u Evanse se čeká premiéra v NHL. Nabité to bude jako každý rok, určitě se dočkáme nějakého překvapení, tak jsem sám zvědav. A už teď mi chybí Habs hockey, dívat se na letos extrémně zajímavé PO je sice super, ale bez nás takové prázdné.

Jak vidíte vy další kroky naší organizace?
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak jsem ti psal, já viděl tak zhruba polovinu z obou domácích zápasů Knights a hráli výborně!
 
AvatarPřesně, to je ta krása PO, kde nezáleží na základní části a začíná se od nuly. Já teda nečekal, že i v PO bude tak dpobře chytat Grubauer, který ke konci ZČ vytlačil Varlamova a chytá dál i v PO. Loni to tak měl i s Holtbym, ale v PO pohořel a Holtby ho tam už nepustil. Avs taky moc nepřeju a spíš Flames, ale prohra na 3:1 ještě v OT s nima dost zatřese, sílu na to mají to otočit, otázka jesli i hlavy.

Zítra ráno si dám Knights-Sharks, tuto sérii jsem letos ještě neviděl ani zápas, tak jsem zvědav.
 
AvatarReakce na příspěvek:To přece není vůbec podstatný, že se tam dostali s 90 body a my se nedostali s vyšším bodovým ziskem...smajlik! Rozhodující je, že oni tam jsou a hrají tu sérii dobře, kdežto Flames to hrají trošku podobně jako Tampa - pořád nejsou v PO módu a hrají stylem ze základní části. A to je bude stát postup do druhého kola, podle mě už to neotočí!
 
AvatarReakce na příspěvek:Flames to proti lavinám snad otočí, protože těm to fakt nepřeji. Tým, který sází v podstatě na jednu lajnu, do PO se protlačil s odřenýma ušima a v ZČ hrál mnohem horší hokej než Flames. Navíc se tam protlačili s 90 body a my s 96 utřeli hubu. Pokud vynechám jejich první lajnu, tak my máme rozhodně bojovnější a perspektivnější tým. PO by jsme si prostě zasloužili rozhodně více. Možná by někdo řekl, že CBJ tam také prošel s odřenýma ušima, jenže ten má na rozdíl od Avs zvučnější tým s mnohem větší perspektivou. Já věřím, že Flames tu sérii otočí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ja pořád držím palce Jets, Flames už nejspíš neklapnou a Tampa je v háji...smajlik. Takže na západě ještě Vegas a na východě teď nemám vyloženého oblíbence, ale budu hodně sledovat Islanders...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano Stastneho lajna hraje neskutečně a dává Sharks hodně zabrat. Leafs si ale myslím Boston udělají, uvidíme. Nicméně letos to je hodně sympatické PO s minimem neoblíbených týmů. Já ani nevím kdo je můj kůň, SC bych přál hodně týmům, ale vyhrát může jen jeden. Já na SC tipoval Sharsk, což už asi padá a nový tip teď v tom zmatku vůbec nemám :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Na Vegas jsem se díval 2x kousky z jejich domácích zápasů a musím říct, že hrají výborně. A hlavně jim fungují Stone, Stastny a Paci, který se teď náramně chytil - přeju jim a pokud nepostoupí Flames a Jets (taky výborní po oba venkovní zápasy), budou oni určitě mými koni na západě...
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to nářez, jak Tampu, tak Penguins jsem tipoval dále, ale jak vidno, v PO nemůžeš být nikdy prorokem... Samozřejmě největší nářez je to u Tampy, navíc 4-0 na zápasy, to je fakt hodně drsný! Zvláště po průběhu prvního zápasu, kdy v první třetině Columbus vůbec nevěděl, co hrát a byli v té chvíli na ručník - tenhle zápas to asi dost ovlivnil, protože pak už Jackets hráli naprosto sebevědomě a šli jasně za postupem. U Islanders to až tak velké překvapení není, i když, jak jsem řekl, já tipoval rozhodně Pittsburgh, protože ty jejich zkušenosti v PO jsou obrovské - Trotz je ale zřejmě kouzelník, který dokáže mužstvo perfektně připravit a výsledkem je další sweep... Největší sranda bude, až se Tavares s Leafs nedostanou do druhého kola a Islanders tam už jsou...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, letos to je zatím pohřebiště favoritů. Tampa je tedy bomba průser, jsme svědky historického okamžiku, ještě se nestalo aby tým sweepnul vítěze Prezidenta v prvním kole, natož tým s rekordními 62 výhrami. Epic fail Tampy, jinak to nejde nazvat a jsem moc zvědav na změny v týmu. Pens taky venku, San Jose jsou na cestě ven, zatímmě PO moc baví i když tam nejsme.
 
AvatarSenzace je tedy dokonána, to asi nečekal nikdo a 4:0 je už jen krutá tečka. Super, že jdou dál Isles, těm to moc přeji. Paci se v PO konečně předvádí, SJ už nejspíš udolají. Doufám, že se zvedne Calgary. Každopádně o překvapení není nouzesmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To jsem říkal já, protože mi to v té době nedávalo smysl, pak jsem uznal že by bylo super PO udělat po těch výkonech a super sezoně. Jak bychom s nima hráli my je ale další věc.

Díky za info o Juulsenovi, to je moc dobrá zpráva.
 
16.04.2019 10:52 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.nhl.com/canadiens/video/rocket-recap-noah-juulsen/t-277437414/c-67745603
A ešte Noah Juulsen vyzerá byť v poriadku, tak budúcu sezónu sa snáď natrvalo prebojuje do prvého tímu.
 
16.04.2019 10:46 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.nhl.com/canadiens/video/rocket-recap-joel-bouchard/t-277437414/c-67745003
Joel to povedal skvelo! Vid. video od cca. 17:30 min. smajlik
 
15.04.2019 15:32 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No hlavně jak jste tady v půlce sezóny naříkali, co bychom v tom PO dělali, když by jsme stejně dostali Tampu....

Vždycky to začíná 0:0.
 
AvatarTak že si tady přečtu i horoskop, to by mě tedy nikdy nenapadlo smajlik
MacCarron měl špatný camp a ani letos nedostal šanci, i přes solidní výkony v Lavalu. Skrz to své bruslení je u nás asi done, nevidím jeho budoucnosti ani nikde jinde.

Vidíte co se děje v PO? To je podívaná, samozřejmě Bolts a to jak tečou s Busem je nepopsatelné slovy. A my tady budeme brečet, že jsme dlouho nevyhráli Cup a tady je miliontý příklad krásy NHL play-off. Můžeš mít dream tead, dělat rekordy, ale co ti to je platné. Neskutečné.
 
14.04.2019 09:47 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://twitter.com/RocketLaval/status/1117248595269488640?s=17
What a goal... smajlik
 
13.04.2019 13:48 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Jinak Cayden Primeau získal Mike Richter Award a roste z něj opravdu druhej Carey (kéž by....), příští sezónu asi uvidíme Lingdgrena, ale třeba tu další už Cayden šanci dostane:)

Příští sezónu si myslím do týmu nakoukne i Jake Evans občas do čtvrtýho útoku, asi na křídlo - na centru se nám to začíná zdárně nafukovat)

Jen jsem zvědavej jestli Big Mac je finito, nebo jestli dostane ještě šanci - přece jen v Lavalu má snad nejlepší plus minus a bodově to taky není zoufalý... spíš ho nemáme jak uplatnit...
 
AvatarReakce na příspěvek:Trochu sólista? Ten je sólista tak moc, že pokaždé když byl na ledě, končila většina našich útočných akcí neúspěšně.smajlik
 
12.04.2019 17:39 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:To máte těžký, Drouiny je beran že jo, takže má sklon bejt trochu sólista, ale je možná větší bojovník než se zdá, tady ezo koutek:

Osobnost Berana
Beranům vládne živel ohně a lidé narození v tomto znamení proto překypují životní energií. Jsou průbojní a ambiciózní, když se pro něco nadchnou. Chtěli by mít všechno hned a umí si prosadit to, po čem touží. V životě to mohou díky těmto vlastnostem dotáhnout hodně daleko, ale jako daň za to se často zapletou do sporů a hádek. Provází je až dětská radost ze života, jsou spontánní a bezstarostní.

Muž Beran
Muž ve znamení Berana je idealista, rebel a bojovník. Pro to, čemu věří, je schopen udělat cokoliv. Je energický, plný inspirací a dobrých nápadů. Má touhu a motivaci se prosadit.

Silné stránky
Za to, po čem touží, umí bojovat. Je plný životní energie, tvořivosti a inspirace. Nechybí mu odvaha a pracovní ambice.

Slabé stránky
Nerad dělá kompromisy a to někdy vede ke zbytečným konfliktům. Má sklon myslet víc na sebe než na to, co chtějí ostatní.

Má rád
Ke spokojenému životu potřebuje dostatek svobody a volnosti. Touží po uznání, komplimenty na jeho adresu ho vždy potěší.

Nemá rád
Omezení všeho druhu jsou mu proti srsti a vzdát se pro něj znamená porážku. Nerad se přizpůsobuje, pokud opravdu nemusí.

smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:https://montrealgazette.com/sports/hockey/nhl/hockey-inside-out/canadiens-jonathan-drouin-understands-fans-frustration-with-him

Tady jsou ty nejzajímavější úryvky. Já nadzvedl obočí u této věty:
“You can go back where you’re playing eight minutes … it’s hard to be Jonathan Drouin,” Drouin added.

Pak to zakecává, že si nestěžuje na vytížení, ale těch osm minut hrál, protože na víc neměl.
 
10.04.2019 22:31 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Hoď odkaz
 
AvatarPro mě nejdůležitější slova rozhovorů:
“I would tell them that, obviously, my window is growing smaller and I really want to win … more than ever,” Price said. “So I think that should be a pretty good indication of how bad we want to win here.”

Není k tomu asi moc co dodat. Proto pořád platí co tady melu pořád dokola, je strašně super, že se někam posouváme, ale posun nemusí být dostatečně rychlý pro Caryho.

Četl někdo Drouinův rozhovor? Je přinejmenším zajímavý. Už se těším až se doma na všechny rozhovory podívám doma.
 
AvatarTak draft lottery bez překvapení z našeho pohledu, na předních místech se to hezky promíchalo. Jsem rád, Devils fandím a opět se potvrdilo, že prohry nic neznamenají. A Sens fans mohou ty přípravy na sebevraždu odložit prozatím smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já ho taky jako střelce nikdy nevnímal, tohle představení, co se mu povedlo, je spíš velmi krásná souhra okolností a trocha štěstí. Nicméně ukázal jedno - nerozklepou se mu kolena a to je v jeho letech velmi pozitivní zjištění!
 
09.04.2019 17:48 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://theathletic.com/913385/2019/04/09/why-the-canadiens-acting-like-the-canadiens-should-have-nothing-to-do-with-their-financial-might/ podepisuji a podtrhávám.
 
AvatarDnes je draftová loterie, šance máme malé, ale můžeme se posunout dost dopředu, krátká historie loterie pamatuje velké posuny, viz loni Carolina.
 
09.04.2019 06:56 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jinak k PO, samozřejmě přeju Flames - pár zápasů snad stihnu live a Isles, které mám také rád.

Před sezonou jsem věřil Jets, ale můj optimismus, že to Kanada konečně zlomí se v druhé půlce sezony rázně vytratil a budou mít co dělat se STL.

Jo a ještě jedno.

Bruins vs Leafs - jde pro mě Canada thing stranou - 67, 67, 67 - snad se čekání prodlouží :) Bruins aspoň respektuju, skvěle vedená organizace. K Leafs se respekt hledá těžko..
 
09.04.2019 06:51 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarO Poehlingovi tu píšu už nějaký ten měsíc - i on je jedním z hlavních světel na konci toho \"tunelu\".

Jen pro upřesnění - https://www.tsn.ca/radio/montreal-690/mcguire-what-s-poehling-s-ceiling-1.1287322 tohle doporučuju, střelec to totiž rozhodně není. V budoucnu ale bude patřit k pilířům.

btw: když se dívám na naše prospecty poslední dva roky, a jak hrají, usmívám se při kritice Timminse. :) Jedna věc je psát jména jako Leblanc, BigMack, NB8, Scherbak druhá, je v potaz na jakých byli brání pozicích a za jakých okolností (Leblanc).

Těším se na dnešní hodnocení sezony hráči/GM a na další ročník jako ďas, ač Florida a zřejmě i (kdy jindy už) Buffalo budou výrazně silnější...

Míro - k Vinnymu jsem ti pak ještě něco poslal v předcházejících diskuzích, nemá na to kádr, ale mě zatím nijak nepřesvědčil - promiň.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nenaděláš nic smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No, nemůžu říct, že by mě to zrovna v pátek na Motoru těšilo...smajlik. Ale tam mu to naši beci na modrou namazali jak žáčci a on už to jen předložil Jágrovi a ten to trefil dobře. Takže taková asistence, kterou bych dal i já...smajlik.
 
AvatarJá nechápu ten systém play out ani předkola, přijde mi to strašně uměle natažené. Snad je 52 zápasů dost na to, aby se ukázalo kdo má na PO a baráž. Starý systém byl nejlepší, osmička postup do PO a poslední hraje baráž na čtyři vítězné s vítězem první ligy.

Míro a co Pleky? Bodově se dost prosazuje.
 
08.04.2019 13:42 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Nejlepší systém by byl, přímý sestup a postup posledních dvou týmu ELH resp. finalistů 1. ligy. Kvalita posledních týmů ELH a prvních týmů 1 ligy je - stejná (ve všech posledních barážích se to ukazuje) a proto je nesmysl dávat posledním týmům ELH ještě naději na záchranu v baráži. Pokud by postupovali přímo oba finalisté 1. ligy, tak by ani ten sestup z ELH tolik nebolel, protože by byla velká naděje se rychle zase do ELH vrátit. Ještě bych byl ochoten akceptovat baráž na 4 vítězné utkání mezi předposledním týmem ELH a finalistou 1. ligy, ale baráž ze čtyřmi týmy nesnáším už kvůli podivným zápasům v závěrečných kolech baráže, kdy mají některé týmy už definitivu postupu nebo sestupu a musejí hrát zápasy s týmy, které ještě o něco hrají.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně to nepřijde nijak špatný, sehraje se dost zápasů na to, aby někdo mohl říct, že výsledky byly dílem náhody... Ale samozřejmě nejlepší je přímý sestup posledního a přímý postup prvního z 1.ligy a předposlední a druhý v 1.lize by si dali sérii na 4 vítězné zápasy o druhé postupové místo.
Na Kladnu jsem byl teď v pátek a nic extra to úplně nebylo, i když Motor jim ty góly přímo nabízel a začal hrát až poslední třetinu, což bylo pozdě... Jágr se předvedl jedním unfair zákrokem, který mu rozhodčí ani nepískli a navíc z toho byl gól v naší síti - hnus! O postupujících je už asi jasno, půjdou Pardubice a Kladno.
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky, dost debilní systém ti teda povím. Nevím co bylo špatně na systému baráže jak býval, nechápu.
Motor to už asi nedožene, škoda, ale Kladnu to moc přeju.
 
AvatarReakce na příspěvek:Každý s každým 2x doma a 2x venku - takže 12 kol. Bohužel, Motor už je v háji...smajlik.
 
AvatarMíro, jak jste tady řešili tu baráž, na kolik se to hraje zápasů? Nechce se mi to hledat nikde, díky
 
AvatarRád se zapojím do téhle diskuse, v lize je určitě více týmů, o kterých by se dalo mluvit jako o bahnu a odpadu (Detroit, Ottawa). Tyto týmy by po Drounovi sáhly určitě všemi deseti, jenže protihodnota z jejich strany není pro nás žádná. V případě Ottawy absolutně ne a co se Detroitu týče, tak je tam maximálně Larkin a Athanasiou. Ovšem nevím jestli by tam Drouin zapadl. Pokud by hrál stejnou tužku jako u nás, GM Detroitu by hodně litoval, že se za něj zbavil jedné ze svých jediných dvou útočných kvalit, které mají.

Mcdavid to bude mít hodně těžké, olejáři do něj vložili velkou důvěru a počítali s tím, že je spasí. To ale zatím není realita. Body sbírá jak na běžícím pásu, ale tým to nikam nevytáhlo. Tlak je na něj extrémní a proto také není spokojený. Jediní hráči, se kterými se dá Mcdavid srovnat jsou podle mého názoru Crosby a Ovechkin. Jenže aby jeden z nich šel do Edmontonské žumpy je utopie, takže k Pens nebo Caps se Mcdavid těžko podívá. Samozřejmě, že u pens je ještě Guentzel, ale kvalit Connora nedosahuje a do Edmontonu by stoprocentně nešel. Jiné týmy mě fakt nenapadají a jak to s ním dopadne je ve hvězdách.
Ty řeči ohledně Plekyho mě udivují, Pleky na rozdíl od Drouina není sobec a má mnohem větší srdce a více zkušeností. Měl 6 mega, Drouin má 5,5. Je z mého pohledu trochu divné se podivovat na tím, že Pleky měl o půl mega více, Protože půl mega je v dnešní NHL naprosto komická částka. Pleky si těch 6 mega rozhodně zasloužil více než Drouin 5,5 bez ohledu na to, jestli hrál 3. nebo 4. Lajnu.

PO bude hodně zajímavé, já osobně bych s kanadských celků přál SC Calgary a Winnipegu a s amerických Vegas, Kvůli Maxovi.



 
07.04.2019 19:01 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarOilers trade Connor McDavid to the Montreal Canadiens for Jesperi Kotkaniemi, Jonathan Drouin, Phillip Danault, Noah Juulsen and a first rounder. Nick Suzuki could make his way into this deal as well. The Habs may have to move Petry\'s contract to be comfortable with the money, but when you have a chance to trade for the best player in the league, you do whatever it takes. The Oilers would make away with some serious talent to replenish their team.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak o tradu se vždy začne uvažovat u každého hráče po takové sezoně a jestli tady někdo řve, že by nepostup byla hlavně jeho vina to teda nevím, ale když ti jeden z hlavních pilířů ofenzivy v posledních 20 zápasech kdy bojuješ o postup vůbec, ale absolutně vůbec nepomůže ofenzivně, tak se zlosti fans vůči němu vůbec nemůžeš divit.

McJesus je tam nespokojený, což se mu nemůže nikdo divit, ta organizace je totální bahno a odpad, nicméně nějaký trade by byl teda hodně rozsáhlý a Drouin jako protihodnota by \"asi\" jejich GM, ať už jim bude kdokoliv, nezaujala.
 
07.04.2019 16:07 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Mě ty oči bolej snad ještě víc, mám tyhle typy hráčů rád. Ale prostě křičet tady ať ho vytrejdují je non-sence, musí si to srovnat v hlavě potažmo ho k tomu musí donutit náš management. Zkrátka za 5,5M to není něco co nás vyloženě pálí tak bych z toho nedělal to, že on je ten hlavní problem co nás stál PO jak se tu děje.
Pokud trejd tak v balíku za McDavida :) - proslýchá se, že mu Olejíček už nevoní.smajlik
 
AvatarWow, wow a ještě jednou wow. To byla premiéra jako hrom a velký příslib do budoucna. A jaký rozdíl oproti klukovi co u nás nosil 25 před Poehlingem smajlik Asi není moc co dodat k jeho večeru. Zápas byl fantastický a zábavný, den otevřených dveří. Kdyby o něco šlo, tak Babcock a CJ řvou po hráčích v kabině ještě teď, ale v této situaci je to jedno. 49 střel na každé straně se jen tak nevidí. Každopádně když už jsme bez PO, tak sezonu nešlo ukončit lépe, díky kluci, byla to podívaná.
Další Minny boy Charlie se taky ukázal opět skvěle, možná škoda že dostal šanci až v zápase číslo 82, ale zase MB nejde vinit za to, že dal Nemovi po té loňské sezoně smlouvu. Příští rok ale za Carym musí být Lindgren od začátku.
Meat už je snad prokletý, dnes taky šance a zase tam nic nepadlo, dokonce i v OT. KK taky párkrát smolně promáchl.

PO si užiju i bez Habs, nepsal jsem to tady, protože to byli naši soupeři o postup, ale Busu i Canes to moc přeju a budu jim fandit. Jednoho koně nemám, přál bych to Preds, Sharks a Jumbovi, Bolts by si to taky zasloužili, Stars budou černý kůň, vyloženě tým, kterému bych to nepřál tam není, samozřejmě až na Boston, to je jasné.

lordrahl- tobě ten Pleky nedá spát, ale jsi totálně mimo. Rád bych ti připomenul, že Pleky ve věku Drouina udělal 69 bodů a 29 golů, sezonu předtím 49 bodů. A to vše jako dříč z Evropy draftovaný v 3. kole, který si musel projít těžkými sezonami v AHL, vše měl vydřené a i přesto je se na něj Drouin nechytá se svým all world skillem a protekcí jakožto home boy a trojka draftu, tak se uklidni. A Plekyho smlouva nikdy nikomu (normálnímu) nevadila, protože dělal pro tým spoustu jiných věcí než sběr bodů a hlavně měl za sebou xy sezon, o kterých se může Drouinovi zatím jen vlhce zdát. A nikdo tady neřekl ani slovo na Drouinovu smlouvu, ta ve světle dnešních kontraktů problém není, na papíře vše sedí, udělal 53 bodů a v jiném týmu by se jeho pracovní (ne)morálka možná ztratila, ale v hard working týmu jak byli letošní Habs je jeho hra hodně na očích a nemůžeš se tomu hatu proti němu vůbec divit, protože pokud zápasy sleduješ, tak tě z něj musí bolet oči taky.
 
07.04.2019 14:04 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarVýchod - Carolina

Západ - Blues

Reálně se ale bude opakovat finále z roku 2004 smajlik
 
AvatarNádherný zápas a velmi pěkné rozloučení se smolnou sezonou. Ten tým i v tomto zápase ukázal, že má obrovský potenciál a takhle trpký konec, jak je psáno v reportu si ani trochu nezasloužil. Jak už jsem psal, je smutné, že tenhle bodový zisk nestačí na postup a všechno jen kvůli neskutečné vyrovnanosti východní konference. Všichni víme, že v minulých letech by tento počet bodů na postup v pohodě stačil.
Jediné za co bych nás negativně kritizoval jsou logicky přesilovky, na těch bude potřeba sakra zapracovat.
Poehling to je paráda a pokud bude v příští sezoně takhle pokračovat, určitě se z něj stane megastar, kterou nám bude závidět celá liga. Charlie také předvedl kvalitní výkon a i díky němu byl konečný výsledek takový, jaký byl.
V létě doufám, že se kádr nijak moc měnit nebude, jen rozhodně musíme vytrejdovat to kopito Drouina, který sice v nájezdech a při hře 3 je platný, ale po většinu času nám všem pil krev.
Přeji hezké léto všem a v příští sezoně snad budeme mít důvod psát sem co nejvíce pozitivních příspěvků.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Takže na východě Tampa, na západě určitě Calgary a Winnipeg...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry, ale až dosáhne a bude se prezentovat alespoň z poloviny, co Pleky u Habs, pak to můžeme porovnávat - do té doby je tohle srovnání totálně mimo! Nasazení, týmovost a pracovitost - to jsou věci, které Drouin oproti Plekymu nemá ani čtvrtinové a je mu pak prd platný, že ruce má strašně šikovný, což včera při nájezdu zase dokázal. A pokud vím, nikdo tu nežehral na výši jeho smlouvy, ale právě na jeho přístup ke hře... Já jsem před sezónou tvrdil, že mu příchod Domiho pomůže a začne prodávat to, co v něm je - a první čtvrtina soutěže tomu jasně odpovídala. Pak se ale začal vytrácet, šel od Domiho zákonitě pryč a od té doby měl jen záblesky, žádné stabilní výkony a hlavně téměř nulová bojovnost. Říká se mi to těžce, ale byl bych nyní určitě pro jeho trejd!
 
07.04.2019 12:17 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJeště ke kritice Druina. Je jasný že hraje tužku o tom žádná, ani o tom že má na víc - ale to z něj holt musí mačkat trenér.Pořád je to 24 mladej kluk.
Jde mi o to, že to pro nás zase taková koule u nohy není jak je tady až histericky prezentováno- hraje a další 4 roky hrát bude za mizernejch 5,5M. Připomínám, že takový Plekanec hrál 3-4 lajnu za 6M a nikdo jste nic nenamítal. U Druina nás to prostě žere hlavně proto, že tam je ten talent a Sergachev.
Jenom říkám, že pro naší organizaci to není žádnej přeplacenej poser typu Lucic,Yashin apod.
 
07.04.2019 11:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak Poehling nádhera. Už na WJC dokazoval svou vyzrálost hlavně co se leadershipu týče. Podle mne bude jednou někde dělat kapitána. Snad u nás.

Jinak spekulace co by kdyby do toho bych se nepouštěl. Poehling by nám asi PO neuhrál, to bych spíš viděl na někoho za 9M které jsme měli celý rok pod stropem. - takový Radulov třeba.

Offseason bude hodně zajímavá. Po dlouhé době máme jádro s kterým se dá počítat. Poehling,KK,Gallagher,Tatar,Domi,Armia,Danault,Kulak,Petry,Mete,Weber atd. zkrátka není moc co měnit. K tomu slušný draft pool.
Chybí nám v podstatě jeden top pair obránce a nějaká změna v útoku. Osobně bych měnil Lehkonena a Byrona za nějaký improve v útoku.
Peněz máme taky dost klidně i na Panarina.
 
07.04.2019 10:09 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Jets, případně Calgary.

Jinak závěrečnej zápas lahůdka a důstojná tečka. Takhle se kdysi v premiéře předvedl Matthews, i když tyhle dva samozřejmě srovnávat nelze. Ale doufám, že u Poehlinga to bude krásná předzvěst a nejen \"nejlepší den Jana Bulise\" smajlik
 
07.04.2019 09:54 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Calgary alebo San José smajlik
 
07.04.2019 09:33 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Krásnej poslední zápas. Je to samozřejmě spekulace, ale představuju si co by se mohlo stát kdyby tenhle frajer nastoupil už třeba 5 zápasů zpátky tak bysme byli třeba v play off... Je třeba říct, že MB i tak vybral dobrý posily v Thompsonovi a Wealovi - a doufám, že je uvidíme i příští rok.
Jsem zvědavej samozřejmě na off-season v jeho podání a doufám ,že se uzdraví Juulsen, toho bych v dresu taky moc rád viděl. Toronto to bude mít těžký, protože oproti Bostonu má slabší defenzivu i fyzickou hru. Překvapit můžou Isles, tuším že přejdou přes Pens, ale nejvíc bych SC přál Calgary. Gaudreau je strašně šikovnej prcek s velkym srdcem, je to kanadskej tým a máme tam Frolíka s Rittichem... komu budete fandit vy?
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 30.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík