Proti Sharks neúspěšně...

25.10.2019, 08:17 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal nastoupil v domácím zápase proti San Jose Sharks. Žraloci nejsou oblíbeným soupeřem, již 8x v řadě se Montrealu nepodařilo tohoto soupeře porazit. Bohužel i dnes tomu nebylo jinak, San Jose si veze výhru a černá série se natahuje již na 9 utkání. Zápas rozhodly přesilovky, když Evander Kane skóroval hned 2x. Sharks pak zvýšili již na 4:1 a domáci se zmohli jen na to učesat skóre na 2:4.

Branky a nahrávky: 17. Cousins (Thompson), 40. Armia (Domi, Weber) - 20. Kane PPG (Couture, Hertl), 25. Kane PPG (Hertl, Burns), 29. Labanc (Hertl, Kane), 40. M. Karlsson (Thornton, Marleau).

C. Price (MTL) - odchytal 57:26, 19 zákroků, 82.6%
M. Jones (SJS) - odchytal 60:00, 35 zákroků, 94.6%

1. hvězda utkání: Evander Kane (SJS) - 2+1, 4 střely na bránu
2. hvězda utkání: Tomáš Hertl (SJS) - 0+3, čas na ledě 17:09
3. hvězda utkání: Nick Cousins (MTL) - 1+0, 6 střel na bránu

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Nechápu. Že jsem tady s Theem měl nějaké rozepře, resp. se mi nelíbí jakým stylem se tady někdy vyjadřuje ještě neznamená, že si rád nepřečtu jeho zhodnocení prozatím odehraných zápasů/sezony Habs. On je nadšený z našich prospectů a obecně ze stylu jak to teď MB vede, což není sám, já tady akorát několikrát vyjadřoval obavy s plynoucích let Caryho a jeho zkracujícího se \"Cup window\" a taky trochu mírnil to nadšení, protože týmů se slibným prospect pool už bylo v nedávné historii NHL mraky a nikam to nedotáhly. Zase bych z toho nedělal vědu, nejsme ženské smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No, možná, že zrovna třeba ty ne...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Proč na mail? Všichni si to určitě rádi počteme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je dobře, že máme na místě svého člověka, který to trochu na tom ledě pohlídá...smajlik. Jinak samozřejmě trochu závidím, ale je pravda, že za Plekyho jsem těch šancí měl několik vyjet do Montrealu a nevyužil je, tak si teď nemůžu stěžovat... Až budeš mít chvíli, hoď mi nějaký tvůj pohled na současnou situaci kolem mužstva na mail - rád si od tebe postřehy přečtu. Předem díky smajlik.
 
31.10.2019 06:27 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarKoukám, výživná diskuze - no radši se zdržím komentáře :)

A zároveň vás zdravím z Glendale. Dnes poctivý výkon. Přílet o den dřív proti domácím byl na ledě znát a k ničemu se moc nedostali. Docela jsem čuměl, jak hrál Chiarot, rozhodně by mě nenapadlo, že tohle někdy nenapíšu, ale vypadal daleko lépe než bych čekal.

Suzuki se dostává vedle 44 do pohody, tenhle krok od CJ dává smysl. Naopak KK se mi nelíbí, nevěří sí, hloupě ztrácí puky. Snad se oklepe...

Zítra na to dohlénu ve Vegas, tak snad Kinkaid napodobí slavnějšího kolegu.

GO Habs go
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo ty ukončuješ diskuzi, to bys ale musel přestat neustále psát nesmysly, abych se k nim nemusel vyjadřovat.

Nemáš ve zvyku nic kritizovat? A to jako fanda nemůže napsat sakra, Carey tamten gol mohl mít, Weby nepokryl tam toho hráče, Bergevin tenhle trade mohl udělat jinak, Julien mohl tuhle pětku poskládat jinak atd. bez toho aby si nějaký lordrahl cítil ublíženě? Já ti teď řeknu pro tebe něco šokující, pozor, když tohle někdo napíše, tak hned neznamená, že toho hráče odstřelil jak to děláš ty, pořád toho hráče může mít rád a uznávat ho. Chápeš? Vše musí mít nějaké mantinely, ale není tady nikdo, kdo by kritiku přeháněl nebo snad byla silně neoprávněná- až na tebe. Naopak jsou tady lidi jako třeba já, kdo chválí někdy moc (Caryho) a jsem si toho vědom, ale proto mám tak Habs rád a trávím tím týmem tolik času, o tom to ale je.

A k tomu puku co Lehkonen ztratil s Torontem, k tomu jednomu debilnímu puku, ke kterému se ty tady vracíš už čtvrtý den pořád dokola jak malé děcko- ne, za to Lehkonena nikdo výrazněji kritizovat nebude, protože za A- Lehkonen ztrácí puky naprosto ojediněle (věděl bys to, kdyby ses díval na zápasy), za B- Zápas jsme vyhráli jasně 5:2. Až těch puků bude ztrácet X každý druhý zápas, tak budu první kdo to tady napíše. Tak se už tímhle přestaň ztrapňovat.

Byrona tady ty nesmyslně kritizuješ od začátku sezony. Tak se nevymlouvej. A že poslední zápasy hrál lépe si jaksi nezaznamenal, bodejď jak bys mohl když si zápas Habs viděl tak možná z rychlíku.

\"Ale ani nemám energii tady vyhledávat Pardovi příspěvky k tomu jak je neustále vše špatně\".
Jak bys mohl tyto příspěvky najít, když takové nejsou. Ano, měl jsem tady příspěvky o tom jak mi vadí neschopnost vedení postavit kolem Price konečně vítězný tým a ten pocit mám stále, protože Carey je nejlepší brankář ligy za posledních 9 let a my jeho talentem tím tak trestuhodně mrháme. Na druhou stranu jsem tady několikrát psal, že pozici Bergevinovi nezávidím, neb v dnešní době postavit vítězný tým a mít kvalitní hráče není jednoduché a už vůbec není jednoduché být na konci sezony ten jediný, kdo se raduje, už jen logika a prostá matika ukazuje, že být nejlepší z 31 mužstev není prdel. Ale dovolím si tvrdit, že tahle kritika nebo spíš takové povzdechnutí není mimo mísu a už vůbec není nesmyslné. A konstatování, že nejsme vítězný tým nebo nadprůměrný tým, Cup contender a další termíny co tady padají není kritika, ale realita.

Sebereflexi u kritiky Drouina? Drouina jsem kritizoval jako každý loni ke konci sezony, kdy posledních 20 zápasů, kde se lámala sezona, nepředvedl nic. Viděl to každý i on sám. Předtím jsem jej někdy zkritizoval, když bylo jasně vidět, že má všechen skill světa, ale v hlavě to nemá srovnané a nemaká, bral si toho moc na sebe a moc si připouštěl tlak. To jsi ale ty vidět nemohl, protože zápasy Habs nesleduješ, tohle jsem prokoukl už dávno. Tak mi nepodsouvej kraviny, že jsem tady já někdy nesmyslně kritizoval Drouina, když jsem zrovna u něj byl vždy ten, kdo s ním měl trpělivost a byl jsem rád, že jej máme, protože takových ofenzivních hráčů jsme vždy měli málo. Nebo jak jsem si dával na čas s vyhodnocováním tradu Drouin-Sergachev, naopak jsem tady krotil hysterii okolo výkonů Sergacheva v Tampě, jelikož tam to taky není jen o pohledu do statistik, taky se tam Sergachev nějak vyvinul a všechny aspekty jeho hry rozhodně nejsou tak vysoko jako třeba může jeho kanadské bodování ukazovat. Ale to už se pořád opakuju a stejně to je k ničemu, protože to si ty nikdy neuvědomíš a dál mi budeš podsouvat nesmysly, protože jsem si dovolil jít proti tobě a začal ti rozporovat ty tvé kraviny, které tady píšeš.
 
AvatarZajímavá diskuse...smajlik. Sice mě těší, že mě tu někdo považuje za člověka s \"kvalitním názorem\" na hokejové dění v NHL, ale musím říct, že sám si myslím, že jsem momentálně na hony vzdálený erudovanosti třeba Thea...smajlik.
Co se různorodosti názorů týče, nikomu nebudu zazlývat ten jeho, i když se s ním budu tady třeba dohadovat a hájit si ten svůj - ostatně od toho tady to fórum máme, že...smajlik? Takže s klidem mohu říct, že ten, kdo tu třeba loni kritizoval Price, jsem byl já, kdo tu letos krizoval prozatimní výkony Webera, jsem byl taky já, kdo tu bude obhajovat herní pojetí Lehkonena (i když ne zcela ve všech směrech...) budu taky já smajlik.
Jinak, co já pamatuju, tak \"lordrahl\" tu není žádným nováčkem a naopak patří k těm déle zde přispívajícím členům, takže bych mu tady asi neříkal, jakým způsobem se tu má prezentovat...
 
29.10.2019 15:30 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já se nepotřebuju někomu ospravedlňovat za své názory.
Nejsem tady ten co svůj tým zatracuje - nepamatuju že bych tu kritizoval rozhodnutí trenéra,GM,Webera dokonce i trejd PK jsem ospravedlňoval. Je tu dokonce i zvykem dávat některé góly za vinu Priceovi, ale pokud puk ztratí Lehkonen a je z toho gol tak je to ok :-) Ale ani nemám energii tady vyhledávat Pardovi příspěvky k tomu jak je neustále vše špatně.

Jen zkrátka konstatuji, opakovaně že Lehkonen nenaplnil očekávání 2nd linera a od té doby je to v sestavě znouzecnost. Snaží se to nahradit černou prací, ale ani v tom není kalibr potřebný pro PO tým. Zkrátka šedý průměr. - To že se vám to nezdá a nenecháte si dlouhodobě někoho z týmu kritizovat je věc vaše.

No a Byron - milý Pardo nekritizuju ho za pár zápasů letošní sezony i když už je to temer 1/7 sezony, ale již drahno zápasů té minulé.

Ještě k onomu fandovství - kde je nějaká sebereflexe v podobě názoru na Druina a tvoje zázračna znalost a informovanost o NHL -čemuž se pro změnu směju já.

Končím tuhle směšnou diskuzi a napadání.
Byron na tribunu // trade.
 
AvatarReakce na příspěvek:Lorde - A co ti to jako dá, že nás tady budeš prudit s Lehkonenem a Byronem, když nikdo z nás stejně názor nezmění? Akorát tady nadále budeš všem pro smích a postupně tě všichni budou úplně ignorovat.

To co Parda včera psal o fandovství je naprostá pravda, přesně tohle je debilní myšlení spousty českých hokejových fandů - Jen se trochu nedaří a všichni lámou nad svým týmem hůl.

Směšné je, že i mně se tady dává za pravdu a to jsem tady ve svých začátcích byl za jednoho z největší šašků, který tady píše s prominutím totální hovna. Pokud budeš takhle pokračovat, dobrou reputaci si tady rozhodně nevybuduješ.

Pokud ovšem chce být za stejného šaška jako jsem byl dříve já a někdy možná ještě stále jsem, pokračuj takhle dál.

A nejvíc ubohé asi je, že se svoje nesmysly snažíš vnucoval Pardovi a Mírovi, protože oni dva jsou hodně jinde co se týče kvality názoru a informovanosti o hokeji jako celku než my dva, to si přiznejme.

Opět ti přeji hezký den.
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik Jindy bych na tohle ani nereagoval, ale že je svátek a mám čas:
Nemáš pravdu o Byronovi, Lehkonenovi stejně jako si ji neměl nikdy o Plekancovi. Mám silné pochyby, jestli si někdy viděl jeden celý zápas Habs.

Směju se já tobě stejně jako všichni ostatní jak jako jediný vidíš něco špatného na hře Lehkonena. Že je Byron slabší uznávám, to vidí asi každý, ale na rozdíl od tebe jsem ho neodsoudil a stále mu věřím že se zvedne a půjde zase nahoru.

\"Nikdy tu narozdíl od mnohých nekritizuju výkon hráče v daném zápase, ale až jeho dlouhodobý vliv,pozitivní,negativní.\"
Tady sis úplně nasral do huby, tohle tvrdíš, abys následně vyměňoval a posílal na tribunu Byrona s Lehkonenem kvůli slabému začátku sezony (je odehráno 11 zápasů), což je navíc pravda jen u Pauliho. A je rozdíl po zápase konstatovat že ho ten a onen hráč měl slabší, to se stává, jsou to lidi a ne stroje, tak si to nepleť s tím svým tradováním dobrých hráčů, protože sis to ve své hlavince takhle usmyslel.

Čtvrtý odstavec je ovšem něco. Já někdy kritizoval Price a chtěl jeho trade? Ty sis něco šlehnul že jo. Juliena sem tam nepochopím, tak to tady nepíšu, ale rozhodně ho nekritizuju trvale a už vůbec jsem nežádal jeho odvolání. Kapitána jsem se tady nedávno zastával, má taky jako třeba Byron slabší začátek, ale věřím že jeho čas ještě letos přijde. Drouina jsem kritizoval loni (stejně jako každý fanda Habs na světě) za to jak nám \"pomáhal\" dostat se do PO, letos jsem mu dal ještě šanci a doufal a věřil, že se zvedne, což se potvrdilo. GM kritizuji, ale to je na dýl. Kritika tedy ano, věcná a na místě, ne snůška nesmyslů co tady plodíš ty. Navíc já čtu názory fandů Habs i na zahraničních fórech a ty jsi jediný, kdo má něco proti Lehkonenovi. Zvláštní, nemyslíš?

Očividně máš tedy problém rozpoznat kdo tady co píše nebo si to alespoň zapamatovat, takže když mi chceš něco podsouvat, tak si to aspoň příště nevymýšlej, aby ses tady nemusel tak ztrapňovat.
 
28.10.2019 19:20 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No rozdíl mezi námi je se sem na rozdíl od tebe nechodím hádat. Pouze zhodnotit dění a konstatovat postřehy. Přiznávám že mě baví prudit vás s Lehkonenem a Byronem nad rámec, však vy ale časem obrátíte stejně jako tomu bylo když jsem to samé hlásil o Plekancovi a jak to s ním dopadlo.

Tudíž se musím opravdu od srdce smát tomu, jak jsi tu v podstatě popsal ne moje ale své ..\"fandovství\".. za poslední měsíce.

Nikdy tu narozdíl od mnohých nekritizuju výkon hráče v daném zápase, ale až jeho dlouhodobý vliv,pozitivní,negativní.

Nikdy jsem tu na rozdíl od tebe nekritizoval, Price, trenéra nebo GM. V poslední době dokonce našeho kapitána, Webera. Byl jsem to já kdo se tu zastával a zastává Druina.

Takže si nech ty svoje \"salty\" kecy o fandění které je k smíchu...protože ten kýbl hoven je tvůj rybníček. Že Pardo.

Byron by měl být na tribuně nebo vyměněn.
 
AvatarReakce na příspěvek:No já už viděl z tvého příspěvku kam míříš, tj. do projetého zápasu smajlik smajlik smajlik

Já mluvil hlavně o Reillym, ten je taky mnohem lepší než Folin a Fleury jak říkáš. Folina pochopím možná proti velkým týmům jako Kings nebo Blues, ale je zbytečné si takovéhoi hráče nechávat kvůli pár zápasům, kde najde využití, a obecně mít osm beků u týmu, Folin zase není takové terno a waiverem projde v pohodě, nechápu čeho se MB zas bojí. Prošel jim Jow Morrow když ho podepsali Devils, tak u Folina nevidím problém.

Lehkonen hraje stabilně pořád svou hru, tj. ten kdo sleduje zápasy Habs a zná jeho roli musí být spokojen. Ostatní jsou přesně ti fandové, kvůli kterým se nám a fans Toronta zbytek světa směje, ptž někteří z nás by měli nejraději ze všech střelce a minimálně padesátibodové hráče, brankář když pustí víc jak dva goly tak je trotl a trenér musí být po pár zápasech vyhozen, hráči bottom lines nesmí existovat, protože to je odpad, který nesmí za Habs hrát a hlavně se neodpouští žádná chyba. Že, lorde?
 
AvatarReakce na příspěvek:Pravdu jsem měl úplnou, do druhé třetiny přišlo Toronto jiné a bylo lepší celou tuhle část - o třetí nebyla řeč...smajlik. Tam jsme se naštěstí vrátili ke hře z první části a dost nám pomohl rychlý gól Armii - ten je, mimochodem, zase neskutečný, jak se svým rozvláčným pohybem přesto dokáže získávat spoustu puků a hlavně je pak udržet! Prostě mě fakt baví, ale to už jsem tu říkal několikrát smajlik.
S Fleurym naprostý souhlas, taktéž nechápu, proč má na jeho úkor nastupovat Folin... Na své mládí hraje hodně v klidu a dokáže přitvrdit, za mě rozhodně super. Drouin výborný zápas, to samé Domi. Byron se trápí, ale malinko se zlepšil, to je fakt. Lehkonena nechci hodnotit, jak už jsem psal, mám k jeho hře z dřívějška určité sympatie, takže by to asi nebylo hodnocení objektivní...
 
28.10.2019 08:05 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Když někdo neumí rozpoznat kdo je zodpovědný za ztrátu puku a následně z toho dostanem gol nemá cenu se s ním bavit o hokeji. Jinak ohledně toho tvého vyjádření kdybych měl tvou adresu pošlu ti fotku jak mi to trhá žíly.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty jsi tak neskutečně zaslepený nenávistí k Lehkonenovi a Byronovi, že na ně svádíš všechno co se nám nepovede. Na to jak se tady někdy prezentuješ dobře, tak teď tady od tebe nečtu v podstatě nic jiného, než tyhle totální nesmysly. Všichni ti tady říkají, jak nemáš pravdu, ale ty jsi prostě meleš svou. Nicméně je to tvůj názor a já zjišťuji, že se o tom s tebou nemá absolutně cenu bavit a tímto příspěvkem s tebou ukončuji veškerou konverzaci na tohle téma.
 
27.10.2019 19:01 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarSkvělý zápas. Armia je konečně ve svém živlu a dostává u nás prostor - já mu věřil jen co k nám přišel - jinde s ním vymetali 3-4 lajny ale on je golový hráč. Lehkonen nám krásně zdramatizoval zápas na 2:2. Byron by měl být na tribuně nebo vyměněn.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pravdu jsi měl, ale jen z části. V druhé třetině nás přehráli, ale my jim to vrátili v třetí třetině a slavíme parádní výhru. Leafs sice jsou bez Tavarese a nastoupili v druhé zápase B2Bm tzn. s dvojkou v bráně, ale to nic na naší skvělé výhře nic nemění. Zápas mě moc bavil, v druhé třetině jsme sice povolili a o zápase se strachovali, na druhou stranu by bylo hodně bláhové si myslet, že bychom styl hry z první třetiny mohli předvádět celý zápas, což není nic proti kvalitě našich, ale spíš torontských hráčů, bylo jasné, že se vzchopí.
Army má fazonu jako hrom, o jeho sebevědomí krásně podal důkaz první Drouinův gol, kdy Armia nejprve chyboval před modrou, aby si ale vzal puk zpět a krásnou žábou ho poslat na Joa, který chladnokrevně zakončil. Parád, není moc co vytýkat.

Moc se mi líbil D pairing Fleury-Rielly, opravdu nechápu jak přes Riellyho může hrát někdo jako Folin. A Fleury vůbec nevypadá jako nováček, na ledě si počíná naprosto klidně a s přehledem. Mrzí mě malé využití Kotkaniemiho, i když už hraje zase PP, tak by měl dostat víc času při hře 5 na 5. V lajně s ním ožil Byron a měl konečně nějaké šance, ale zatím bez úspěchu.
 
AvatarReakce na příspěvek:To už mě taky začíná srát, teď se budeme zase strachovat o výsledek. Jinak herně možná nejlepší první třetina v sezoně.
 
AvatarJak si dokážeme perfektní třetinu podělat zase v posledních vteřinách a to už poněkolikáté... Jinak ale zatím hra velice dobrá, předpokládám však, že Toronto přijde do druhé části úplně jiné...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak na to se musím doma podívat, to mě zajímá, protože někdy se při sledování nejen našich zápasů hodně divím za co se vylučuje. Nicméně to nic nemění na tom, že naše PK je hodně marná, v současné chvíli až 30. místě. Dnešní goly byly hodně o důrazu a pokrytí hráčů, což by třeba měla být silná stránka Chiarota a že by v tom vynikal se říct nedá. Když máme konečně opravdu velkou obranu a tři nejvytěžovanější beci Petey, Weby a Chiarot mají všichni přes 190cm, tak zrovna tohle člověka zarazí.
 
AvatarReakce na příspěvek:No to bylo hodně vtipný. Bohužel naše oslabení je opravdu žalostný, máme 66 % nebo kolik, to je neskutečný a stojí nás to zápasy. Navíc včera dost neproměněných šancí, prostě bída proti SJ, klasika.
 
AvatarJeště bych chtěl doplnit k příspěvku u minulého článku - absolutně jsem nepochopil vyloučení Petryho, po kterém padl druhý gól Sharks - to už je někdy směšný, za co se v dnešní NHL vylučuje...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. San Jose Sharks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík