Boston věří, že proti Montrealu najede na vítěznou trasu

27.10.2011, 15:12 | Preview |  Monika Gordíková
 

První domácí výhra v sezoně, stý triumf v kariéře Careyho Price, poražen jeden z adeptů na Stanley Cup. To všechno se včera povedlo hráčům Montrealu, jenže čas na oslavy a nějaké uvědomování si není. Už dnes se Habs představí na ledě dalšího špičkového klubu - Bostonu. Snad si hoši z Kanady dokázali pozvednout náladu a dnes dobrého rozpoložení naplno využijí. Však oni ti Medvědi letos taky nejsou žádní Zázraci.

Poprvé po devětatřiceti letech si Habs zahrají na ledě Bostonu, jakožto držitele Stanley Cupu. Montreal mezitím stihnul uzmout sedmkrát tuto slavnou trofej. Letos to na to zatím moc nevypadá. Fanoušci Habs sice jen stěží „koušou" pomalý rozjezd v sezoně, ale na paměti by měli mít, že výhrou nad Flyers se celek dostal na šest bodů. Stejný počet mají Islanders a právě Boston. Šampion nehraje nijak valně. Vyhrál jen o jeden zápas víc, než Montreal. Kocovina z titulu se dostavila v plné parádě.

Soupeření tedy může začít naplno. Týmy jsou si rovny. Generální manažer Bruins Peter Chiarelli dokonce věří, že obnovení soupeření s Montrealem je to, co jeho klub potřebuje ke zlepšení. Na lavičce jeho dnešního soka nebude už stát Perry Pearn. V týmu Habs byl zodpovědný za přesilovky a před zápasem s Phillou se poroučel. „Pro hráče to byl velký šok," komentoval změnu v trenérském týmu Max Pacioretty, jenž tak nevynechal ani jeden zápas. Dnes se postaví proti Chárovi poprvé od děsivého incidentu u mantinelu.

Boston v minulém utkání prohrál se San Jose 2:4. Byla to čistá pátá porážka v sezoně. Loni se k takovému číslu Bruins dostali až 13. listopadu. Dařilo se však Milanu Lucicovi, který proti Žralokům zaznamenal gól a asistenci. Z posledních dvou zápasů tak má pět bodů. „Máme dost zápasů, které nás nějak zvláštně motivují. Montreal je jedním z nich. Je to soupeř, proti kterému jsme loni předvedli mnoho dobrého," říká Chiarelli.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Darche byl pro mě vždycky v první řadě bojovník a takových v kádru tolik nemáme. Pak to byl a podle mě i je hráč, který může hrát de facto všude, tzn., že může zaskočit i v první formaci, pokud je dobře složená, uplatní se v ní. A myslím si, že svoji postavu dokáže před brankou využít.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jako jo, není to spšatný hráč, ale nehraje ani tvrdě, ani tvořivě, ani obranně, všechno tak nějak z části a nic extra přesvědčivě. Zkrátka kdyby v týmu nebyl, tak se podle mě nic nestane, tudíž bych si uměl představit ho vytrejdovat za někoho dalšího, jako je Nokelainen.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já říkal hned, že Nokelainen bude do checking line sedět...smajlik. Darcheho bych vůbec nijak nehanil, hraje si pořád to své, co má, je na trenérovi, aby ho správně v sestavě umístil.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas se vším. Cole se fakt snaží, v titulku nahoře běželo, že měl v poslendích třech zápasech 15 střel a celkem 30, takže jde u něj vidět snaha, což já beru a góly musí zákonitě přijít s takovým přístupem.
Byl to fajn zápas. PK a Marchand bylo kořením. Nokelainen se líbil moc i mě. Hráč úplně někde jinde např. od Darcheho, kterého moc nechápu, co má v týmu vlastně za roli.
No zkrátka jen tak dál, 4 poměrně nečekané body doma a myslím si, že se všem o něco líp dýchá, ale vyhráno není.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jako není to u Cola ještě ono, ale oproti minulým zápasům je to sto a jedna. Maká, lítá po ledě, dokáže obejít jeden na jednoho a hlavně se dostává i do zakončení. Pokud bude hrát pořád takto a zklidní se v zakončení, bude to dobré. Plekyho formace nebyla úplně v poho, třeba Paciorettyho jsem moc nezaznamenal, doufám, že ho to zranění nějak nelimituje a že si to hraním nezhorší. Já si myslím, že od druhé třetiny to bylo dobrý, první opět špatná, ale pak jsme zase začali bruslit a střílet, neříkám ,že to byla nějaká hokejová paráda, ale co bychom chtěli po týmu, který byl před dvouma zápasama totálně na dně. Boston je na tom podobně, takže tam šlo o to, kdo to víc ubojuje a to byli my. S Cammym souhlasím, to stejné je u mě ještě Gionta...
 
28.10.2011 03:58 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarjinak jets husty, ale co me dostalo jeste vic...Florida 19:53 Versteeg 3:3 19:57 Foglino 4:3 co tam delali? Spat uz nema cenu, tak podporit Edmonton.
 
28.10.2011 03:50 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarDobře kluci, zápas nic moc na koukání. Krom Subbanových potycek docela o nicem. Oba tymy nejsou pohode a to se podepsalo na hre.(az jsem mel chut prepnout na ten blazinec ve phile)Chtelo by to je umlatit i v sobotu aby se dostali jeste niz. Kort kdyz Toronto i Buff nehraji spatne... Subban porad to neni ono, cekam od nej daleko vic. Gorges bojovnik. Spacek moc dobry dnes.Cole jak rikas Michale konecne mu to brusli, tak snad.Ale na me je to nekdy az moc plasan, na toz jak o zkuseneho hrace ma jit. Plekyho lajna moc videt nebyla, ale nakonec to Pleky rozhodl. Jak rikas Nokelainen supr jen tak dal. Kdo zatim nic moc je Cammy od nej proste cekam jeste od stupinek vic!
 
28.10.2011 03:46 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarúplný súhlas!!! Nokelainen sa aj mne zatiaľ veľmi pozdáva. Je úspešný na buly a veľmi dobre napáda.
Ale miestami hrali Bruins ako praví drevorubači. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Reportáž napíšu, ale bude tu až během odpoledne, dřív nemám čas. Navíc mě dnes dost zlobil internet, budu to muset sjet ještě jednou... Ale body dobrý, s tou hrou v první polovině zápasu bych zas tak spokojenej nebyl - Boston byl jasně lepší. I když je pravda, že jsme nakonec všechny góly vstřelili my...smajlik.
 
AvatarParáda, kdo čekal, že budeme mít 4 body z těch dvou utkání... Navíc dvě třetiny opět velmi dobré. Vynikající Price, Pleky dal branku oběma brankářůmsmajlik Cole gol a skvělý pohyb... Velmi se mi líbí, jak vysoko napadáme a skvěle forčekujeme. Velmi dobře se zatím jeví Nokelainen, navíc má velmi dobré buly... Ted ještě zkusit aspoň bod doma s Bostonem a bude to dobré...
 
28.10.2011 03:39 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarAko zaslúžené body!!! Konečne hokej ako sa patrí!!! smajlik
 
Avatardva body doma
 
Avatarhosi dnes hra poprve leblanc zhamilton
 
AvatarReakce na příspěvek:pekny brankovy hody
 
AvatarReakce na příspěvek:Jets vedou 8:7...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo tam dnes mají brankáři dne otevřených dveří očividně, chudák Pavelec...
 
AvatarReakce na příspěvek:co se tam deje ??
 
28.10.2011 03:20 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarparádne to tam strelil!!! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Super práce naší hvězdy a teď beton, beton, beton, nebo se o něco pokusit, ale Boston bude hodně tlačit...
 
AvatarReakce na příspěvek:Paráda, ale co se děje na ledě Flyers, to musí být masakr:)
 
AvatarPLEEEEKYYYYYY GGGGGGOOOOOOOOOLLLLLLLLL
 
28.10.2011 02:46 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo prvá tretina a polovica druhej tretiny jasne patrila Bostonu, ale našťastie teraz sa to trochu vyrovnalo. Subban a Marchand sa dobre doťahovali, ale nebolo to ono. smajlik smajlik smajlik
Škoda toho Cammalleriho nájazdu mal si to prehodiť do protipohybu brankára a nie do rovnakého smeru ako Thomas. Jááááááj toto sa musí využívať!!!!
 
AvatarVelmi dobrá druhá třetina, Cole hraje opět dobře, navíc dal branku, v těchto prostorech si ho představuju a tady musí být nebezpečný... Ke konci jsme přežili opět jen díky štěstí a skvělému slajdu Diaze, tak snad ve třetí zabojujeme aspoň o ten bodík...
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem se podivoval nad výroky rozhodčích...
Škoda smolného gólu, Carey stál jak opařený, no nic, stane se. Další škoda neproměněného nájezdu Cammyho, ale skvělá teč Colea to vynahradila. Takže začínáme znova a pojďme do nich!
 
AvatarGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
 
28.10.2011 01:48 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:akože Nokelainenov a hlavne ten údajný Plekyho faul akože nechápem aký dôvod, ale to že tam v našom pásme na konci tretiny hákovali nášho obrancu a to bolo viac než evidentné a sudi si to ani len nevšimne. No zase raz sme naďabili na "skvelého" rozhodcu. smajlik
Ináč na hráčoch je vidieť únava zo včerajšieho zápasu. No bude to ešte ťažký zápas!!!
 
Avatarjj taky nestacim zirat na drat za co nas posila sedet
 
28.10.2011 01:39 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTo čo tam píska ten dementný rozhodca??? smajlik
 
Avatartakova haluz :(
 
Avatartoz GO HABS GO
 
Avataruz jsem nasel http://www.justin.tv/xadam23#/w/1975450464 EN
 
28.10.2011 00:57 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:francúzsky:
http://fr.justin.tv/exou09/popout
anglický:
http://www.firstrowsports.tv/watch/88491/1/watch-boston-bruins-vs-montreal-canadiens.html
 
Avatarma nekdo najkej link
 
Pokud se Careyho bude držet štěstí jako včera a v poli předvedeme výkon z druhý a třetí třetiny bude to pro Boston nestravitelný sousto. Go,Habs,go. smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík