Montreal prohrál s Coloradem a poté zvítězil nad Rangers

07.12.2019, 08:44 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens mají za sebou další dvojzápas.

V tom prvním se postavili proti rozjetému Coloradu. V brance nastoupil k prvnímu zápasu v NHL Cayden Primeau ač se snažil Colorado získalo ještě před polovinou utkání třígólový náskok. Montreal ale zbraně nesložil a zabojoval o body. Na 2:3 snížili Gallagher a Cousins. To však bylo vše, Francouz odchytal výborné utkání a Colorado si tak odvezlo plný počet bodů. Utkání nedohrál Kotkaniemi, který po zákroku Zadorova utrpěl otřes mozku...

Na druhý zápas se Habs přesunuli do New Yorku, konkrétně Madison Square Gardern. Ve vyrovnaném zápase se nejprve prosadil kdo jiný než Gallagher, na 1:1 pak srovnal Brendan Smith.  Zápas pomalu směřoval do prodloužení, když se najednou ukázal Thompson a dopravil kotouč v 59. minutě do branky. Rangers na tento gól nedokázali zareagovat.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:No, nebudeme se kvůli takové věci hádat, už je to zahrané smajlik

Povolali jsme Rileyho Barbera, asi na místo nevýrazného Pecy předpokládám. Je to dobře, potřebujeme ofenzívu a v přípravě hrál velmi dobře. Je to takový hráč co v AHL sbírá dost bodů, ale v NHL moc zatím neprorazil, něco jako Terry nebo Agositno, tak uvidíme co předvede.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak chyba to samozřejmě je a to ne, že ne - sice smolná, ale byl to on, komu ten puk hokejku přeskočil... Tak jsme si Leskinena a Olofssona vyzkoušeli a i když Reilly letos zatím nehraje tak jako loni, měl by nyní hrát on.
 
AvatarReakce na příspěvek:Leskinen chybu neudělal, tohle se může stát každému, kdo někdy stál na bruslích a snažil se hrát něco jako hokej, tak ví, že ten puk může kdykoliv odskočit. Vůbec mu to nevyčítám, může se to stát každému. Jsem moc rád, že jsme to vyhráli už i díky němu. Ovšem je pravda, že mi nepřišel Leskinen ničím výjimečný, pravda, byl to jeho druhý zápas v NHL a ten první jsem neviděl, ale třeba Fleuryho jsem si na ledě všiml hned a stal se mým oblíbencem. Zatracovat ho nechci, nicméně pokud v něm něco je, tak to ještě musí uzrát na farmě a jak říká Míra, hrát by měl určitě Reilly. Palec nahoru pro MB, že Oloffsona a Leskinena vytáhl a vytáhl je místo Alznera, Ouletta nebo Folina jak jsem už říkal, ale ještě bych jim dal čas v Lavalu a hrál Reillyho. Ono k tomu asi i musí dojít, trojice Chiarot, Petey a Weby nemohou hrát skoro 30 minut donekonečna, když oba nováčci hráli sotva deset minut.
Výhra jde hodně za celým mužstvem v čele s Careym, ale i za trenéry. Suzuki mi přišel dost utopený s Cousinsem a Wealem, ale na třetí periodu dal CJ Suzyho na křídlo a na cetra Thomyho a hned to bylo vidět a přišel kýžený gól. Peca mi přijde dost nevýrazný a nic týmu nepřináší, Hudon má někdy výborné úseky a jde vidět že moc chce, velká škoda té dnešní tyčky. Přál bych mu gól. Domi s Finy určitě funguje, to bych nechal dál klidně.
 
AvatarReakce na příspěvek:mismajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, hlavně první třetina byla hraná v neskutečném tempu. Leskinen potom udělal velkou chybu a my se zase museli strachovat o výsledek, ale na druhou stranu stát se to může. Hodně se my líbila Domiho lajna a především Domi sám byl hodně vidět. Ano, přesilovky hráli velice dobře, ale naštěstí při té závěrečné power play dost otáleli se střelbou. Body jsou to každopádně velmi důležité a snad nás nakopnou do dalších bojů.

Jinak velká pochvala pro Careyho, protože toho pochytal celkem dost.
 
AvatarVyrovnaný zápas, dali jsme úvodní nádherný gól, ale pak se na začátku druhé části podojil na modré Leskinen a bylo srovnáno - zatím mi tenhle bek nepřináší nic navíc oproti Reillymu, který teď sedí... Od téhle chvíle byli Rangers víc nebezpeční a hlavně jejich přesilovka byla hodně dobrá. Rozhodl takový celkem náhodný gól v předposlední minutě, Thompson byl na správném místě. Závěrečná power play Rangers byla drtivá, ale ustáli jsme to a máme velmi cenné dva body. Celkově bych řekl, že jsme asi měli těch vyloženějších šancí víc, nicméně jsme vyhráli trochu šťastně.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík