S Pricem bráně další výhra - odnesla to Philly

17.01.2020, 08:22 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens se po nevydařeném meření sil s Chicagem přesunuli do Philadelphie. Do branky se postavil Carey Price a to byl základní stavební kámen úspěchu. Price si drží formu a za svá záda pustil jen jeden gól! Byl to hned první gól utkání, když jej překonal Farabee. Vedení Flyers ale netrvalo ani 20 vteřin. O bleskové vyrovnání se postaral Tomáš Tatar.

Pak již úřadovali jen Canadiens. Do vedení hosty poslal Kovalčuk a na 1:3 zvyšoval Lehkonen. Konečný výsledek 1:4 stanovil druhým gólem Kovalčuk.

První hvězdou zápasu po zásluze Carey Price, který polapal 40 ze 41 střel Flyers.

Branky a nahrávky: 19. Farabee (Pitlick, Bunnaman) - 20. Tatar (Danault, Chiarot), 23. Kovalčuk PPG (Cousins, Weber), 23. Lehkonen (Danault, Tatar), 52. Kovalčuk (Danault, Tatar).

Alex Lyon (PHI) - odchytal 60:00, 36 zákroků, 4 og, %ús 90.0
Carey Price (MTL) - odchytal 60:00, 40 zákroků, 1 og, %ús 97.6

1. hvězda utkání: Carey Price (MTL) - 40 zákroků, %ús 97.6
2. hvězda utkání: Ilja Kovalčuk (MTL) - 2+0, 5 střel na bránu
3. hvězda utkání: Phillip Danault (MTL) - 0+3, čas na ledě 21:21

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo to se nedivím, i když otázka co by za něj dostali a když Pens určitě budou v PO, tak si jej asi nechají podle mě, ale v létě bude mít Chucky hodně problémů si najít práci v NHL aspoň za minimum až jeden milion. Aby za chvíli nenásledoval kolegu Yakupova do Ruska.
 
AvatarReakce na příspěvek:Prý uvažují o jeho trejdu - tak špatně tu výměnu za Kessela vyhodnotili...
 
AvatarVšímáte si Chuckyho u Pens a co se z něj stalo? Hraje sotva deset minut, ani to někdy ne, třetí čtvrtá lajna a čísla mizivé. Jsem samozřejmě rád, že ten trade vyšel pro nás a Domi hraje jak hraje, ale Chuckyho jsem měl rád a mrzí mě jeho trápení.
 
21.01.2020 15:52 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarCHN Trade Block - January 20th

Player - Position, Age, Cap Hit, Years Left

Anaheim Ducks
Ondrej Kase - RW, 24, $2.6M, 1-year

Arizona Coyotes
None

Boston Bruins
None

Buffalo Sabres
Zach Bogosian- D, 29, $5.14M, UFA
Michael Frolik - RW, 31, $4.3M, UFA
Marcus Johansson - RW, 29, $4.5M, 1-year
Evan Rodrigues - LW, 26, $2M, RFA
Conor Sheary - RW, 27, $3M, UFA

Calgary Flames
Sam Bennett - LW, 23, $2.55M, 1-year
Mark Jankowski - C, 25, $1.675M, RFA

Carolina Hurricanes
Jake Gardiner - D, 29, $4.05M, 3-years

Chicago Blackhawks
Corey Crawford - G, 35, $6M, UFA
Erik Gustafsson - D, 27, $1.2M, UFA
Robin Lehner - G, 28, $5M, UFA
Brandon Saad - LW, 27, $6M, 1-year

Colorado Avalanche
Connor Timmins - D, 21, $925K, 1-year

Columbus Blue Jackets
Josh Anderson - RW, 25, $1.85M, RFA

Dallas Stars
None

Detroit Red Wings
Andreas Athanasiou - LW, 25, $3M, RFA
Luke Glendening - C, 30, $1.8M, 1-year
Mike Green - D, 34, $5.375M, UFA
Valtteri Filppula - C, 35, $3M, 1-year

Edmonton Oilers
Jesse Puljujarvi - RW, 21, N/A, RFA

Florida Panthers
None

Los Angeles Kings
Kyle Clifford - LW, 29, $1.6M, UFA
Alex Martinez - D, 32, $4M, 1-year
Tyler Toffoli - RW, 27, $4.6M, UFA

Minnesota Wild
Jason Zucker - LW, 28, $5.5M, 3-years

Montreal Canadiens
Ilya Kovalchuk - RW, 36, $700k, UFA
Marco Scandella - D, 29, $4M, UFA
Tomas Tatar - LW, 29, $4.8M, 1-year

Nashville Predators
Nick Bonino - C, 31, $4.1M, 1-year
Mikael Granlund - RW, 27, $5.75M, UFA
Craig Smith - RW, 30, $4.25M, UFA
Kyle Turris - C, 30, $6M, 4-years

New Jersey Devils
Andy Greene - D, 37, $5M, UFA
Kyle Palmieri - RW, 28, $4.65M, 1-year
Wayne Simmonds - RW, 31, $5M, UFA
PK Subban - D, 30, $9M - 2-years
Sami Vatanen - D, 28, $4.875M, UFA

New York Islanders
None

New York Rangers
Lias Andersson - C, 21, $894K, 1-year
Alexandar Georgiev - G, 23, $793K, RFA
Chris Kreider - LW, 28, $4.625M, UFA

Ottawa Senators
Craig Anderson - G, 38, $4.75M, UFA
Tyler Ennis - LW, 30, $800k, UFA
Ron Hainsey - D, 38, $3.5M, UFA
Jean-Gabriel Pageau - C, 27, $3.1M, UFA

Philadelphia Flyers
Shayne Gostisbehere - D, 26, $4.5M, 3-years

Pittsburgh Penguins
Casey DeSmith - G, 28, $1.25M, 2-years
Alex Galchenyuk - LW, 25, $4.9M, UFA

San Jose Sharks
Brenden Dillon - D, 29, $3.27M, UFA
Melker Karlsson - RW, 29, $2M, UFA

St. Louis Blues
None

Tampa Bay Lightning
None

Toronto Maple Leafs
Jeremy Bracco - RW, 22, $843K, RFA

Vancouver Canucks
None

Vegas Golden Knights
None

Winnipeg Jets
None

Washington Capitals
None
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo tak víš že já na CJ taky nijak neplivu, sem tam mi vadí drobnost, dnes mě tím nenasazením Tuny a Kovym u soupeře v šesti trochu namíchl, ale jinak si taky nemyslím, že by jeho vyhazov byl nutnost. Uvidíme.
Nicméně na Gallanta můžeš zapomenout, není to frankofonní Kanaďan. Ale taky by se mi moc líbil. Já doufám a pevně věřím, že pokud CJ půjde, tak se na jeho místo posune Ducharme.
 
AvatarJinak ještě k trenérovi - probíralo se tu, že by Julien mohl jít. Jak už jsem řekl, momentálně mi nevadí (až na některé přehmaty, ale to má každý...), ale pokud by se tak opravdu mělo stát, právě vyhozený Gallant z Vegas by se mi u nás náramně líbil - vyšel od nás, zná to tu a za mě je to výborný trenér!
 
AvatarSouhlasím, že tohle vítězství bylo hlavně o štěstí v koncovce v první třetině - sice je to opět trestuhodné ztratit třígólové vedení, ale pokud bych to měl brát podle celkového obrazu hry v zápase, nebyli jsme lepším týmem, a proto dva body dost potěší. Kovalčuk zase gól a výborný nájezd, souhlasím s Pardou, že zrovna jeho dávat za takového stavu a prázdné bráně soupeře, kdy je jasné, že to potřebujeme hlavně odbránit, do hry je nesmysl a máme tam daleko vhodnější typy... Armiovi puk sice sjel z hokejky, ale alespoň ho dovezl až k bráně - oproti takovému Marchandovi, který puk jen líznul a nechal ho ležet na středovém puntíku...smajlik.
 
AvatarVelmi efektivní první třetina, ale místo toho abychom je dorazili, necháme je dostat se do kontaktu. Když deset minut před koncem dal Cousins čtvrtý gól, myslel jsem si, že vše bude v pohodě, ale stal se pravý opak. Stejně tomu obraz hry napovídal, protože jsme herně celý zápas tahali za kratší konec a bylo jasně vidět kdo má navrch. Kdyby Vegas otočilo zápas úplně bylo by to naprosto po zásluze. Štve mě KK, několik posledních zápasů mi přijde totálně mimo, naopak Danault a Kovy na mě udělali velmi dobrý dojem. Armia se podle mě nehledá, nájezd se mu sice hodně nepovedl, ale řekl bych, že si hraje svoje. Carey opět předvedl opět spolehlivý výkon. Tatar a jeho vítězný nájezd to byla parádička.

BTW absolutně nechápu proč naši fans bučeli na Pačiho, on rozhodně není ten kdo si to zaslouží.
 
AvatarS odřenou prdelí, ale další výhra doma, což je v naší situaci to hlavní, nicméně ty projebané vedení jsou pořád problém. Chytal jsem nervy na Juliena, opravdu nedokážu pochopit proč nejproduktivnější hráč týmu nehraje OT! Nervy jsem chytal znova, když Tuna nebyl ani mezi prvními třemi nájezdníky, naštěstí to Carey vychytal a Tuna už jako čtvrtý konečně šel a potvrdil mé myšlenky. Opravdu nechápu proč Armia hrál OT tak moc a jel nájezd, který po zranění očividně není ve formě a ještě se hledá? Někde se chytit musí, ale když jde o body, no nevím... Lehkyho bych taky nahradil KK.
Ještě předtím mě CJ rozčílil když postavil Kovyho dvě minuty do konce za stavu 4:2 proti šesti hráčům Vegas, to je taky mimo moje chápáni, už jak se šikovali na buly jsem si říkal co to sakra dělá a samozřejmě už se to vezlo.
Jsem moc rád, že Weisy hraje lépe než loni a že konečně má i nějaké body, má pro něj pro kluka ušatého velkou slabost, sám ví, že každý zápas pro něj může být v NHL poslední a užívá si to.
Carey chytal skvěle, zase jsou bité jeho čísla kvůli zbytečným gólům po vyložených chybách, ale čert to vem, hlavní je výhra, jeho už letos dvacátá.
Kovy klobouček, vyhodit ten zatracený puk mohl při té hře bez golmana, ale to spíš viním Juliena, jinak je to pro něj start u nás jako ze snu. Jen tak dál.
 
AvatarReakce na příspěvek:To ti ten optimismus závidím smajlik Podle mě to bude chtít malý zázrak, ta ztráta je už dost velká.
 
AvatarPo dlouhé době se mi ta hra hodně líbila. Šlapal jak útok, tak hlavně Price. Takových zápasů bylo v letošní sezóně málo. Stále věřím, že to PO nějakou dokopou ještě. Byla by to škoda... a KK skvělé. Dával mu dobré sady.
 
AvatarA statistika co rozhodně stojí za zmínku- Tuna má 101 bodů ve 129 zápasech za Habs. Jen tak dál.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, potřebujeme na to navázat a ne odehrát jeden super zápas a další zdupat. Sobota a pak bye week, tak uvidíme s jakou formou se vrátí hráči do akce. Dobře, že se už je zpět Army, po bye weeku by snad mohl i Gally a mohli bychom se pokusit o nemožné, ale bude to těžké.

Jen sakra, proč dnes tak málo času na ledě pro Poehlinga? CJ, neser.
KK klobouček smajlik Kovy a celá první lajna si jede svoje, tak ještě aby se chytl zase i Domi a spol.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, jak byl první útok přehrál v utkání s Chicagem, tak dnes on dominoval. Přesilovky pořád děsivé, před brankou Kovalčuka jel na Price sám domácí útočník. Přesilovka, hráčům asi přeskočí v hlavě a nedokáží si nahrát, zadovky jak na ASG, fakt síla. Dva body potěšily, Carey má formu, potřebujeme ji ale až dokonce ZČ a návrat dalších marodů...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, i komentátoři z toho byli totálně na větvi...smajlik. Jinak Kovalčuk předvedl svou vynikající střelu, pořád to v ruce má a zatím (nechci to zakřiknout) si u nás vede nadmíru dobře! Výhra sice potěší, ale když člověk ví, že to nebude mít žádné další delší pokračování, je to k ničemu. Celkově první útok se dnes dost ukázal a je to vlastně jeho zásluha a Price, který předvedl velmi spolehlivý výkon.
 
17.01.2020 09:19 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarKotka respekt! Byl jsem na něj normálně pyšnej. A Poehling tohle zastání se jen tak nezapomene.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík