Washington - Montreal 4:2

28.01.2020, 07:56 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po "All star game" přestávce uvítali Canadiens lídra konference - Washington Capitals. Hostům chyběl Ovečkin, ale ani to nezabránilo vítězství Caps v poměru 2:4.

Montreal neodehrál špatný zápas, hned v úvodu vedl gólem Jeffa Petryho. Pak ale Caps zabrali a i díky velkému štěstí u vlastního gólu Petryho a následovně brance Vrány otočili zápas na 3:1.

Habs se ale nevzdali a snažili se zápas zdramatizovat. Málem se prosadil Armia, ale puk neuvěřitelně neskončil v brance. Canadiens vykřesali naději až když ve 47.minutě snížil na rozdíl jedné branky Weise. Další tlak domácích k ničemu nevedl - střelce deptal skvělý Holtby, ale to i na druhé straně Price. Závěrečná hra bez golmana vedla jen k brance Washingtonu do prázdné klece.

Capitals si odváží plný počet bodů, ale Montreal ukázal že umí hrát i se silným soupeřem dobrý hokej. Snad se mu na to podaří navázat i v dalších zápasech.

Branky a nahrávky: 2. Petry (Tatar, Scandella), 48. Weise (Suzuki, Cousins) - 19. Wilson (Vrána, Oshie), 23. Boyd (Eller, Leipsic), 35. Vrána (Oshie, Kuzněcov), 60. Bäckström (Hagelin, Wilson).

C. Price (MTL) - odchytal 58:35 minut, 36 zákroků, úspěšnost 92,3 %
B. Holtby (WSH) - odchytal 60:00 minut, 31 zákroků, úspěšnost 93,9 %

1. hvězda utkání - Jakub Vrána (WSH)
2. hvězda utkání - Jevgenij Kuzněcov (WSH)
3. hvězda utkání - Dale Weise (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ne nechtějí, ale nemají na to! To současné mužstvo na to kvalitativně prostě nemá, to je naprosto zřejmé.
 
AvatarBudu se asi opakovat. Stále děláme chyby kolem brankoviště a hlavně- koncovka hoří! Dnes už to vypadalo lépe, ale nevím, opravte mě, ti kluci snad PO nechtějí... A to je velká škoda..Překvapil me Price, který nás mnohokrát podržel.

#GOHABSGO
 
AvatarAsi není co dodat, trošku bych se asi i našich zastal, Peteyho vlastňák byl prostě kurevský pech a Webyho ztráta puku... To se stane, bohužel tady to bylo smrtící, být to o trochu méně šikovnáč než Kuzy tak si toho ani nevšimneme, protože ho pak hned sundal krosčekem, ale na kdyby se nehraje a my jdem zase s prázdnou a zase doma.
No nic, je třeba se radovat alespoň z indivindi úspěchů a to mám opravdu velkou radost, že Weisy dal góla ve svém 500. zápase, velká gratulace tomuto chlapíkovi a velkému sympaťákovi!
 
AvatarJe to trapné a vše neustále dokola. Nemohoucnost v koncovce, strašná hra dozadu a tragická hra při jakémkoliv nerovnoměrném počtu hráčů na ledě. Dále se k tomu není potřeba vyjadřovat.

Kdo zaslouží velkou pochvalu jsou Lehkonen, Armia a Carey, který chytil několik tutovek. Jinak Weber -2 a hrůza hlavně ten třetí gól, to se prostě tak zkušenému bekovi jako je on nesmí stávat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, rozhodly naše hrubky, který byly sakra velký a to jich několik Price zachránil. Mimochodem další vynikající výkon od něj. Navíc přesilovky hrozný, víc šancí soupeře. Vyloučení některá opravdu zvláštní, ale my hráli také dost přesilových her, bohužel to bylo k ničemu, maximálně k pláči...
 
AvatarNo, klasicky jsme nabídli vítězství soupeři a ten nepohrdl - vlastní gól, hrubka Webera, gól z přesilovky. Tady se musím ale pozastavit - je až směšné, za co všechno se v dnešní NHL vylučuje! Domi se dotkne protihráče hokejkou na boku, absolutně ho tím nijak neomezil v dalším pohybu a je mu odpískané sekání...smajlik. Měli jsme tam hodně dobré momenty, ale nabízeli jsme fakt spoustu šancí soupeři sami a jen díky Priceovi to bylo dramatické až do konce.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Washington Capitals
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík