Další zápas s jižanským soupeřem - další prohra

08.03.2020, 08:31 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

První třetina patřila spíše Floridě, která byla mnohem aktivnější. Hned na začátku Folin nabídl přesilovku pro Floridu, která ji naštěstí nedokázala využít. Největší a také jedinou šanci měl Jordan WEAL, který se hnal sám na branku, kterou ale přestřelil. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:0.

Do druhé třetiny už Montreal nastoupil celkem aktivně. Gólově se ale prosadit nedokázal. Stav zápasu změnil v 10. minutě Lucas WALLMARK, který poslal Floridu do vedení po nádherné akci - 1:0. Canadiens do šaten odešli opět bez gólu.

Ve třetí třetině se všechno rozhodlo. Uběhlo 41 sekund a domácí se mohli znovu radovat. Mackenzie WEEGAR vyslal střelu od modré čáry, na kterou ale Lindgren nestačil - 2:0. Canadiens se nějakým způsobem snažili udělat něco s výsledkem, ale to se jim nepodařilo. Za Floridu navýšil na 3:0 Jonathan HUBERDEAU, který byl sám před bránou, téměř nehlídaný a nezbývalo mu nic jiného, než přihraný puk usměrnit do brány. Za Montreal potom ještě dokázal snížit Jake EVANS, ale ani tak to nestačilo na bodový zisk. Výhru Floridy potom završil do prázdné branky Mike HOFFMAN.

Branky a nahrávky: 31. Wallmark (Acciari, Ekblad), 41. Weegar (Ekblad, Vatrano), 45. Huberdeau (Haula, Hoffman), 59. Hoffman - 49. Evans

C. Driedger (FLA) - odchytal 59:19, 33 zákroků, 97,1%
C. Lindgren (MTL) - odchytal 58:34, 28 zákroků, 90,3%

1. hvězda utkání: Chris Driedger (FLA) 33 zákroků
2. hvězda utkání: Lucas Wallmark (FLA) 1+0
3. hvězda utkání: Mackenzie Weegar (FLA) 1+0

Zdroj reportáže: FB Fanoušci Montrealu Canadiens

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:To ano, v oslabení si své odehraje, ale ta jeho síla na kotouči směrem dopředu jako míval dřív v sezoně, to jsem u něj už dlouho neviděl. Ale jak říkáš, hodnotí se to těžko, když už je to o ničem. Ani Gally nebyl nijak výrazný, i když to možná po nemoci není vůči němu fér.
 
AvatarReakce na příspěvek:Se Suzukim naprostý souhlas, už jsem tu o něm mluvil několikrát, působí strašně lemplovatě. Ale s Armiou vůbec nesouhlasím, hraje výborně oslabení, získá a udrží spoustu puků - to u nás nezíská nikdo jiný! Ono stejně nemá smysl teď nic hodnotit, když ty výkony jsou už takové odevzdané, ale ta naše přesilovka, to je fakt lahůdka...smajlik.
 
AvatarFuj, ty dvě hodiny života mi už nikdo nevrátí. Lindgren super až na druhý gól, ale s naší produktivitou to je stejně jedno, Evans krásný gól, ale to je tak vše na pochvalu. PP nefunguje ani 5 na 3, nechápu třeba Domiho, 5 na 5 pořád něco zkouší, kličky v útočném pásmu, udělá i dva, ale v PP nevymyslí nic a jen otrocky vše háže na modrou. Katastrofálně hráli všichni, ale takový Suzuki a Armia nehrajou nic tak deset zápasů, možná víc. Folin, toho je vážně utrpení někdy sledovat, zabíjí v páru solidního Ouletta.
No nic, je třeba si užívat NHL bez Habs, třeba když brumíci dostanou naloženo a čára po držce smajlik

KK má sezonu blbec, doléčit, hodit to za hlavu, zamakat v létě a snad bude příští rok lepší.

Pocket Rocket, merci!
 
AvatarKdyž dostaneme k dispozici čtyřminutovou přesilovku, která je potom ještě vylepšená o déle než minutu dlouhou přesilovku 5 na 3 a nevyprodukujeme z toho totálně nic, jen těžko můžeme pomýšlet na body. Akorát jsme si tím ještě více pohnojili reputaci z první třetiny, která byla doslova a do písmene k zblití. Ve třetí třetině už si to Cats v podstatě bez problémů pohlídali. Evans dal sice nádherný gól, ale to je asi to jediné co by se dalo ocenit. Naprosto zasloužená prohra.

Lindgren i přes ty inkasované góly předvedl skvělý výkon.
 
AvatarZase mohu jen konstatovat, že Florida zaslouženě vyhrála, prostě nás přehrála a my už jen očekáváme konec sezóny - hnus hokej...
 
08.03.2020 09:16 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarAby těch dobrých zpráv nebylo málo:

https://www.nhl.com/news/montreal-canadiens-jesperi-kotkaniemi-injures-spleen-playing-in-ahl/c-315980592
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Florida Panthers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík