Montreal na rozjeté Toronto nestačil

21.02.2021, 07:51 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens po dlouhé pauze nastoupili k soutěžnímu zápasu.

První třetina skončila bez branek, ale hned v té druhé začalo úřadovat ofenzivní eso hostů Auston Matthews. Nejprve v přesilovce skoroval a poté přihrál na branku Boydovi. Canadiens odpovědeli záhy, také slepenými góly. Nejprve Kotkaniemi o pár vteřin později Byron. Remízový stav vydržel jen minuty... Marner poslal Leafs opět do vedení a na 4:2 zvýšil kdo jiný než Matthews.

Třetí část hry začala opět gólem Toronta - střelcem byl Keffoot. Montrealu se zápas zdramatizovat nezdařilo, na konečných 5:3 pro Toronto dával branku Tyler Toffoli.

Zápas patrně rozhodly 4 vyloučení Canadiens a z nich pak 3 přesilovkové branky Leafs.

Branky a nahrávky: 24. Kotkaniemi (Tatar, Edmundson), 24. Byron, 59. Toffoli (A. Romanov, Gallagher) - 22. Matthews (Marner, Rielly), 22. Boyd (J. Thornton, Matthews), 28. Marner (Matthews, Bogosian), 36. Matthews (Rielly, Marner), 54. Kerfoot (Spezza, Tavares)
Střely na branku: 33:27
Carey Price: 22/27- 81,48%

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarAle puk byl volný, když ho KK dorážel, bylo to tam jasně vidět. A jak říkám, podívej se na gól Calgary. Tak sice útočníka Flames tlačil obránce, ale ten vyloženě dotlačil puk i s golmanem do brány. A KK nijak nebránil Andersonovi v zákroku. Zkrátka gól, který se podle mě vždy uznával. Výsměch.

O tom \"faulu\" na Meteho jsem přesně mluvil, taky jsem to nepochopil.

Vše se dá chytat a vše golman může mít když jdeš do důsledku smajlik Ovšem když se bavíme o top 3 střelci ligy no nevím, nicméně ten gól stejně nic neřešil.
 
AvatarNo tak já tady zase půjdu proti proudu, ale já se zase divil, že ten gól poprvé uznali - oni ale prý nejprve zkouali, jestli puk vůbec přešel brankovou čáru. A teprve poté se zkoumalo bránění gólmanovi - a to bylo jasně zřetelný, že Kotkaniemi mu šťouchnul do betonu a on zajel za brankovou čáru. Takže tady mě to nepřekvapilo. S tím nájezdem Tatara souhlas a u Meteho mě spíš zaskočilo to první vyloučení na konci první třetiny, kdy se protihráče sotva dotknul hokejkou... A o čtvrtém gólu, kdy si myslím, že Price ho mohl mít, už jsem psal v noci.
 
AvatarJo, to byl Tatar, taky jsem nevěřícně koukal, že to není nájezd nebo aspoň vyloučení. Přišlo mi, že ho klasický zapacil za ruku. Škoda, ale dnes musíme za 2, prostě povinnost, která ale nebude vůbec jednoduchá po dnešní bitvě
 
21.02.2021 13:23 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPřesně tak, zebry se zase předvedly... Dle mne také regulérní gól a v 1.třetině když jel někdo sám na brankáře, tak byl celou dobu hákovaný a nic... Jinak bohužel rozhodla jak již bylo psáno koncovka a dvě chyby rozhodly...
 
AvatarZačnu pozitivy, KK nádherný gól a bylo vidět jak s nabraným sebevědomím hrál fantasticky, na tom musí pracovat, aby takové sebevědomí měl pořád a body přijdou. Paulie, konečně! Takhle jsem se po gólu v základní části dlouho neradoval, zaslouženě pro takového srdcaře a skromného člověka.

Bohužel co přišlo dál už pozitivní není. Vážně jsme šli opět do tří po vyhození puku? Po kolikáté už letos? Školácká chyba. Mete šel ven za podražení, vážně? Měl hokejku před sebou a to nemehlo Boyd na ní uklouzlo. Totální výsměch sudích, ovšem co přišlo potom už bylo na mě příliš. Neuznaný regulérní gól KK bylo plivnutí do tváře, jsem si stoprocentně jistý, že proti jinému soupeři by to v pohodě prošlo. Ono stačí se podívat na jediný gól Flames včera proti Oilers, skoro ta samá situace a samozřejmě platil. Puk byl úplně volný, KK do něj plácl, golmanovi vůbec nevadil a prý goalie interference smajlik Zvlášť po tom co ho uznali na ledě i po kontrole videa. Výsměch.

A ta naše hra, jsme lepší, zase střel jak máku, ale co z toho, neproměníme šance a nebo to pálíme do Andersona kdežto oni ukazují jak proměňují šance, někdy si říkám že to je až nefér při pohledu na Matthesovou střelu a hokejové IQ Marnera, jak u svého gólu počkal na našeho beka než zacloní a pak to tam plácl aniž by si toho Carey byl schopen všimnout, šílené. Carey dnes podržel co mohl, až mi ho bylo líto jak ho tam toronští koupali, to byl bez šance.

No nic, Toronto si v tabulce jde neohroženě svoje, jsou očividně odskočení tak je třeba porážet hlavně všechny ostatní a neztrácet body s posledním celkem, takže dnes musí být 2 body.
 
AvatarPřesně, my víme proti komu hrajeme a stupidně se necháme vyloučit do 3. Bylo jasné, že Toronto toho lehce využije. Dokázali jsme sice rychle vyrovnat, ale nebylo to nic platné. Hra dobrá, ale koncovka opět hořela. Proti Ottawě si musíme jednoznačně spravit chuť.

Pozitivem je, že se konečně trefili KK a Byron, oba to potřebovali jako sůl. Především v případě Byrona musím zmínit jeho celkový výkon, byl fakt výborný a herně to byl možná jeho nejlepší zápas téhle sezony.
 
AvatarAno, ukázala se dnes krásně kvalita v zakončení na obou stranách. My v obrovských šancích nic, oni naopak nezaváhají. Nabídnout přesilovky je proti Torontu smrtící. Naopak vyzdvihnout musím krom zakončení celý náš výkon, kde jsme byli lepší, bohužel body nemáme. Suzuki byl nulový, Gally měl dobré příležitosti, ale zakončení špatné. Pochválit samozřejmě je třeba i Andersona. Price na začátku také dost podržel, ale dnes jsme mu rozhodně nepomohli. Velká škoda, ale udržet tento výkon a proti jiným soupeřům to půjde...
 
AvatarTak abych jen shrnul to, co jsem psal v noci - naše hra velmi dobrá, koncovka mizerná, naopak Toronto v koncovce výborné a hlavně tedy přesilovky...smajlik. Bohužel musím říct, že jsem moc neviděl Suzukiho, Danaulta, ale taky třeba Gallaghera - od všech jsem čekal víc. Naopak velmi dobře zahrála čtvrtá lajna a Anderson s Drouinem, Toffoli jeho klasika. Je to škoda, že když zahrajeme takhle a dokážeme tak silné mužstvo přehrát, nevytěžíme z toho ani bod, protože neumíme proměňovat ani ty největší šance!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík