V Torontu těsná porážka 3:2

08.04.2021, 07:41 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal odehrál slušný zápas na ledě Toronta, k bodům to ale nevedlo.

Utkání bylo velmi vyrovnané. Domácí se dostali do vedení 1:0 už po padesáti sekundách, kdy se trefil Matthews. Habs ale vyrovnali za dvě minuty z hole Perryho.

Druhá třetina gól nepřinesla, ač Canadiens soupeře přestříleli 17:4.

Poslední část hry rozhodla. Javorové listy daly dva góly (Brodie, Hymna) a domácí kontrolovali hru. Montreal vykřesal naději dvě minuty před koncem utkání - podruhé v zápase se trefil Corey Perry. Další branku Montreal nepřidal, takže utkání skončilo výhrou Toronta 3:2.

Branky a nahrávky: 1. Matthews (I. Michejev, Hyman), 43. Brodie (Barabanov, Simmonds), 51. Hyman (Matthews, Marner) - 3. Perry (Suzuki, Edmundson), 58. Perry (J. Anderson, Toffoli)

Střely na branku: 32:34

Jake Allen- 29/32 - 90,63%

Hvězdy utkání:
1. Jack Campbell 94,1%
2.Zach Hyman 1+1
3. Auston Matthews

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarJo Leafs posílili a jsou velcí favorité celé ligy a není náhoda jak hrajou prozatím, ale Oilers mají 29 97, Smithe co se dokáže zbláznit v brankovišti, Jets mají super útok a Bucka v bráně, za mě si neumím vybrat koho bych do PO vyloženě chtěl.
Chucky se hodně rozhrál, zatím je na něj chvála, uvidíme co předvedou Leafs na TDL.
 
AvatarAno, to jsem taky psal, ale při vší úctě třeba k Oilers - Toronto má mnohem vyrovnanější sestavu a hlavně silnější. Jinak včera hrál třeba velmi dobře Galchenyuk...
 
AvatarJá nechci vypadat, že jsem si na Drouina zasedl, ale všímáte si jak o něm sami píšeme? Drouin si nesedl s tím, Drouin nebude fungovat s tamtím, ooo takové štěstí, že si Drouin konečně v PO sedl se Suzym, Drouin sem, Drouin tam. Nepamatuju si že by se někdy svět točil pořád dokola kolem jednoho útočníka. A ještě s tak tristním výsledkem. Opravdu strašné, chytám už na něj opravdu alergii.

A Míro s PO bych ještě počkal, PO je opravdu úplně jiná soutěž a víme jak to v PO Toronto \"válí\" poslední roky. Navís mají silně kolísavé brankoviště. Pokud půjdeme na ně, tak nebudu mít o nic větší respekt ze soupeře než kdybchom šli na Jets nebo Oilers.
 
AvatarVíceméně souhlasím s Michalem (jaký div smajlik)... První třetinu jsme zatlačení do strašné defenzívy a kolikrát to vypadalo, že Toronto hraje přesilovku. Ve druhé jsme je začali víc napadat v jejich pásmu a najednou měli veliké problémy založit akci - taky jsme tuhle třetinu ovládli výrazně střelecky, ale popravdě to nebyly většinou žádné nebezpečné střely. Velká škoda té Drouinovy šance... Třetí byla dost podobná té první, i když takový tlak to nebyl, ale zase bylo Toronto produktivnější a to rozhodlo. Allen opravdu velmi dobrý, klidný výkon, snad jen u toho prvního gólu s tím mohl něco dělat, ale Matthews to udělal hodně rychle.
Jestli máme dostat v prvním kole Toronto, budeme asi velmi rychle končit - oni jsou hokejově pořád jinde, i když samozřejmě PO je jiná soutěž, tak přesto budou jasnými favority...
 
AvatarZasloužená prohra, i když druhá třetina patřila střelecky nám, tak v kontextu celého zápasu nás Toronto neskutečně motalo. Formace se hodně pozměnily a přišlo mi, že v žádné nebyla pořádná rychlost a energie. Nemyslím si, že může fungovat Staal a Drouin, i když si pár šancí vypracovali a na konci druhé části kdyby Drouin dal samostatný únik, tak mohla třetí část vypadat jinak. Pochvalu rozhodně zaslouží Allen, chytal skvěle a dlouho nás držel ve hře. Perry je opravdu produktivní, všechna čest. Když jsme působili jako mátohy dnes, tak nevím, jak zvládneme hned další den zápas proti Jetz, body budou velké překvapení...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík