Habs si z Detroitu odváží bod

14.11.2021, 08:21 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens přijeli na led letos oblíbeného soupeře - Detroitu. Nejprve se trefila posila z farmy Ryan Poehling, Detroit ale zápas otočil na 2:1. Canadiens to ale nezlomilo a i díky brance Widemana dostali zápas do prodloužení. Zde byl ale lepší Detroit a gólem Larkina tak bere bonusový bod. Špatná zpráva je zranění golmana Alena...

Branky a nahrávky
23. Larkin (Hronek, Bertuzzi), 24. Suter (Fabbri, Seider), 62. Larkin (Raymond) - 5. Poehling (Pezzetta, Wideman), 43. Wideman (Lehkonen, Armia)

Statistické okénko
Střely na bránu: 33 - 37 | Přesilová hra: 0/2 - 0/3 | Trestné minuty: 8 - 6

Kdo se postavil do brankoviště?
Alex Nedeljkovic (DET) - 35 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,6 %, odchytal 61:32
Jake Allen (MTL) - 8 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100 %, odchytal 19:12
S. Montembeault (MTL) - 22 zákroků, 3 OG, úspěšnost 88,0 %, odchytal 42:29

Tři hvězdy utkání
1. Chris Wideman (MTL), 2. Dylan Larkin (DET), 3. Alex Nedeljkovic (DET)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarPardon, po dvou jsme dokonce vedli, ale spíše dílem náhody. Boston ukázal, že i když není v nějaké oslnivé formě, tak oproti nám je někde jinde. Už mi to pak splynulo v jedno, protože se na to nedalo dívat...
 
AvatarPřesně takto jsem očekával třetí třetinu, když po dvou byl vyrovnaný stav. Vedoucí branka domácích byla přesně ukázka toho, kde se nacházíme a všichni to víme... Komedie, spíše tragikomedie, ale budeme se muset s tím po tuto sezonu smířit.
 
AvatarJasně, vše se dá chytit, vinit brankáře z prvního gólu, no nevím, kdyby měl hranatou masku, tak možná smajlik Druhý teploměr, to mít mohl, ale spíš naše demence že si necháme po tom prvním, což byla prostě náhoda a genialita Larkina, dát druhý vzápětí a hlavně hráč sám mezi kruhy, to se nesmí stát.

 
AvatarRozhodně bych neřekl, že Montembeault byl u těch prvních dvou gólů bez šance - naopak, rozhodně měl aspoň jeden z nich mít! Rozdíl mezi naším gólmanem a jejich byl jasně patrný, i když se Montembeault postupem času zlepšil. O Dvorakovi jsem tu už také psal, že jsem od něj čekal víc a tady naprosto jasně souhlasím s Theem - ze začátku sezóny to ještě jakžtakž šlo, ale teď je to úplně o ničem, špatné bruslení, žádná kreativita, přijde mi až někdo skoro nezájem o hru...smajlik. Armia, jak ho mám rád, je dalším totálně z formy, nějaké solidní zakončení z jeho strany vůbec neexistuje! A pokud bude Allen mimo hru nějakou delší dobu, jsme už úplnš v hajzlu... smajlik.
 
AvatarPrice je podle mě ještě minimálně na měsíc, snad ještě ani nebruslil sám, natož s týmem, kdyžtak mě opravte.

Demence Petryho, krásně nám zrakvil Allena. Chudák Samuel, dva rychlé goly u kterých neměl šanci, ale dobře se z toho oklepal a podržel nás, ale to je furt dokola, herně ok, ale co my nedáme to je šílené, vůbec to nemuselo jít do OT. Přesilovka herně ok, ale bez kýženého výsledku. Střelci Andy, Toffer, Hoffman a všichni to perou doprostřed brány. Až musel Wideman ukázat jak se to dělá. A Lehkyho práce u té branky je důvod proč ho trenéři milujou, never give up.

Mám radost za Poehlinga a to velkou. Jen tak dál.

Dvořka nebyl špatný prvních cca deset zápasů, teď úplně zmizel z ledu bohužel, snad se odrazí.
Armia je poloviční, očividně je úplně dole psychicky, nevěří si. Musí mu to tam konečně spadnou, šance má. To samé Lehky, ale u něj jsme zvyklí, že se na gol nadře jak kůň. Petry pořád velice špatný.
 
14.11.2021 13:27 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNormálně bez servítek: Obrovské zklamání je pro mě Christian Dvorak, myslel jsem si, že může nahradit Danaulta herně a asi jsem při tom spadl z višně.

Být mínus 16 za 16 zápasů a jeden gól je extrém. Poehling ho klidně může časem vyšoupnout.

Při ceně kolik stál je mi smutno. Tohle jsem nečekal.

A neuklidňujeme mě ani to, že KK se u Canes propadá sestavou, je nadbytečný a jen se ukazuje, že za 6.1M je to joke...
 
AvatarBodujeme třetí zápas v řadě, rozhodně pozitivní, ale bez Allena tato serie rychle skončí. Jak je na tom Price? Jinak ve třetí části jsme je mačkali jako citron, ale co z toho, jen zahozené šance. V prodloužení první tutovka také na našich holích, ale pak nesmysl v útočném pásmu a bylo hotovo. Zlepšení je vidět oproti 5-6 zápasům zpět, tak uvidíme, co nás čeká dál...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík