Zakončia Habs nevydarenú sezónu výhrou nad divíznym rivalom?

07.04.2012, 15:51 | Preview |  Michal Házi
 

Hlavný tréner Montrealu Randy Cunneyworth zrušil dopoludňajší tréning a hráči tak dostali voľno v predvečer kanadského derby s Torontom Maple Leafs. Pre oba tímy to bude posledný zápas tejto sezóny, na ktorú budú chcieť Canadiens aj Maple Leafs čím skôr zabudnúť. Hráči Habs a Leafs budú môcť v dnešnom stretnutí bojovať, iba ak o svoju česť a možno s trochou nadsázky by sa dalo povedať, že aj o získanie „výhodnejšieho" postavenia v tabuľke pred blížiacou sa draftovou lotériou.

Divákov by na večerný duel mohla prilákať aj skutočnosť, že Montrealu sa na domácom ľade v poslednom čase výsledkovo darí. Habs totiž v Bell Centre neprehrali v riadnom hracom čase už vyše mesiaca. Naposledy Canadiens vyšli doma bodovo naprázdno tretieho marca, keď podľahli práve hráčom Toronta 1:3. V bránke Montrealu by mal svoj štvrtý štart v rade absolvovať Peter Budaj. Útočník Erik Cole bude mať zase možnosť vyrovnať svoje osobné bodové maximum 61 (29+32) bodov, ktoré dosiahol ešte v drese Caroliny Hurricanes počas sezóny 2006/2007. Montrealský foward má momentálne na svojom konte 60 (34+26) bodov.

foto: Dario Ayala/THE GAZETTE

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:To by vyřešilo spoustu problémů, kéž by...
 
AvatarDíky za odpovědi ;)
Škoda, myslel jsem si, že Gomez končí už letos.
 
AvatarReakce na příspěvek:To jo, obrana je problém.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já doufám, že Pittsburgh pošlou do hajzlu...smajlik. Ale budou to mít těžký, protože v obraně jim chybí dost stabilních beků.
 
AvatarReakce na příspěvek:Phily se mi taky líbí spíš něž historicky, tak hlavně díky hře, kterou letos předvádí, skvělým mladým hráčům a managementu. Že měli odvahu vyměnit svoje dvě produktivní hvězdy za mladé je dech beroucí odvaha. A jak se to vyplatilo. A první lajna Harts-G- Džegr je lahůdka. Jen aby ten Bryz v PO chytl formu tak jak v březnu.
 
AvatarReakce na příspěvek:http://forum.wiziwig.eu/forum.php
Tady si najdi NHL, streaming na daný den a máš to tam.
 
AvatarReakce na příspěvek:Že včera byl mač na Nova sportu mě štve o to víc. Já přišel domů v 9 po celodenní práci a byl jsem mrtvý.
Hlody komentátorů jsou už legendární, to ber s nadhledem.
 
AvatarReakce na příspěvek:když sleduju z netu, tak tady: http://www.realtvsport.com/channel.php
má to 7 kanálů, ale občas se to ale seká, ale stačí obnovit stránku a pak to jde.
Gomez má myslím ještě podle smlouvy odehrát sezonu 2013-2014. bohužel....
 
AvatarProsím o radu. Kde se mam na netu koukat na zapasy NHL aniz bych neco platil? Diky moc. Jinak doufam, ze nam Pleky pomuze na MS (treba i ke zlatu). A jeste jeden dotaz? Kdy Gomezovi konci smlouva? Dik moc.
 
Avatarzápas byl suprovej. jsem si ho nahrávala, aby se na to poslední zápas koukal i táta smajlik
Pleky suprovej gól ve dvojnásobným oslabení, Cole a Pacci klasika a Staubitzův gól byl povedenej. Budaj je skvělej brankář.
jedinej kdo to kazil byl komentátor na Nova sport- prej Gionta má otřes mozku, P-O bude hrát Vancouver a Winipeg, Budaj se zřejmě objeví na MS (hlavně, že minulej tejden oznámil, že hrát nebude), Cunneyworthovi (pouze) hrozí, že skončí jako trenér u Habs a spousta dalších keců...
skvělý zakončení sezóny smajlik smajlik snad takhle začnou tu příští smajlik
 
AvatarŠkoda, že jsem zápas zase nemohl vidět, protože podle sestřihu to musela být krása.
Pleky... v oslabení 5 na 3, fakt neskutečné, co dokáže.
Pacci a hlavně Cole svým typickým způsobem nádherné góly a Staubitzův do prázdné brány taková třešnička na dortu, určitě díky jeho gólu bylo v šatně hodně srandy.
Myslím, že to bylo hezké ukončení špatné sezóny a impulzem, jak bysme měli příští sezónu hrát.
 
AvatarTak aspoň ten poslední zápas byl pěknou tečkou za podělanou sezónou. A navíc to odneslo Toronto, což je radost dvojnásobná. Budaj výborný, Pleky taktéž, Cole i Pacs skórovali - prvně jmenovaný navíc vyrovnal své maximum smajlik. Prostě závěr v pohodě.
 
AvatarReakce na příspěvek:Teď ale předvedli výbornou kombinaci v přesilovce, jenom zase škoda, že to Pleky nedotáhl do konce a trefil břevno... Jinak si myslím, že jsme lepší a nehrajeme špatnej hokej. A Budaj zatím chytá velice spolehlivě.
 
08.04.2012 02:35 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Vim že to dělá už dlouho. Myslel jsem jako že teď drží nějakou sérku za sebou. U něj je jen škoda, že je letos hluboku v mínusu. To loňské ročníky nebylo zvykem. Právě naopak... Ale je to taky tím, že se u něj protočilo takovejch hráčů a vůbec ta sezona stála za prd.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale já přes víkendy na icq vůbec nejsem...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale on tohle dělal vždycky, proto taky chodí tolik na oslabení. Jenom letos mu tam z těch úniků nepadá tolik gólů - i tak má údajně třetí nejvyšší počet bodů v oslabení v celé lize...smajlik!
 
08.04.2012 01:23 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarPleky pěkně v oslabení smajlik Tohle to co udělal, tak jsem u něj viděl snad ve čtvrtém zápase za sebou... Tady už se dá podotknout, že je to vytříbená technika sebrat soupeři v pásmu kotouč při jejich přesilovce. Ještě by z toho mohl dávat víc fíků jako dneska a bude fajn smajlik
 
AvatarTak tohle bylo gosu !!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Calgary mě taky mrzí, fandím Kings... Pens a Filu nemám rád, takže je mi jedno, kdo se dostane dál, spíš Fila díky Jardovi... Ale finále vidím na Pens vs Van
 
08.04.2012 00:25 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMíro psal jsem ti na icq :)
 
AvatarReakce na příspěvek:No, na východě je pro mě asi nejmenším zlem Flyers a celkem se mi líbí i ta jejich současná hra - ne snad kvůli Jágrovi, ale celkově je ten jejich projev hodně sympatický. Hodně sympatický je i projev Penguins, ovšem když si vzpomenu, co předváděl s rozhodčíma Crosby v té naší poslední sérii, okamžitě tuto možnost zavrhuji!
Na západě to bude jediné kanadské mužstvo z Vancouveru (i kvůli mému kamarádovi...) a budu sledovat kvůli našim bývalým hráčům i Blues a Predators.
 
07.04.2012 23:41 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Dneska dal za Ďábli Giontův bratr vítěznej gól ;)
 
AvatarJá fandím Devils a Flyers a na západě St.Louis. Škoda, že neprošlo Calgary...
 
07.04.2012 23:12 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTak sezona nám končí, je nějakej tým, kterej budete sledovat v PO? :)
Já budu určitě sledovat KINGS.. :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Toronto by chtělo zapomenout na několik desítek sezón...smajlik
 
07.04.2012 19:33 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMimochodem, nevím ejstliu by toronto chtělo zapomenout, pro ně je to stejně plus minus stejná sezona jako ty předtím :D
 
07.04.2012 18:43 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ale pozícia Habs pre draftovú lotériu sa ešte môže zmeniť. Ak dnes Canadiens prehrajú v riadnom hracom čase a Edmonton vyhrá nad Vancouverom tak sa Habs posunú na 29 miesto. Ale pochybujem, že by Oilers porazili Canucks. smajlik
 
AvatarNaše postavení v tabulce a tedy výchozí pozice pro draftovou loterii se už změnit stejně nemůže, takže je to spíš o cti a hlavně - je to derby, které nikdo nechce prohrát!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík