Proti Ottawě pravděpodobně i Desharnaisem

16.01.2014, 19:51 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Montreal Canadiens dnes odcestoval ke svému zápasu do Ottawy, aby se zde střetnul s místnímu Senators potřetí v této sezoně. Poslední dobou je Ottawa velice neoblíbený tým pro družinu Michela Therriena, což se pokusí dnes hráči změnit. Ottawa své poslední utkání vyhrála jasně 3:0 nad Minnesotou a Montreal naposled prohrál s New Jersey 4:1.

Canadiens asi dnes budou moci počítat se službami Davida Desharnaise, jehož absence v zápase s Devils promíchala sestavu. Ne příliš vysoký centr už dnes bruslil a jeho startu by nemělo nic stát v cestě. Desharnais tak zaujme zpět své místo vedle Gallaghera a Paciorettyho, Eller se vrátí do centra třetí formace s Bourquem a Brierem. Ve čtvrté řadě bude Bournival, Parros a Prust. Travis Moen zůstává u Plekance. V brance bude Carey Price, zdravým náhradníkem Bouillon. Velkým problém Habs je slabá produktivita a zejména přesilovky. V posledních pěti zápasech nevyužili již osmnáct početních výhod. Uvidíme, jestli to zabere dnes na Senátory.

Ottawa v poslední době dotahuje bodovou ztrátu na play-off výbornými výkon, když z posledních deseti zápasů jich vyhráli sedm. Trenér MaClean vyzdvihuje především zlepšenou defenzivní činnost celého týmu. V brance dnes bude Craig Anderson i přes Lehnerovo čisté konto v posledním zápase. Do sestavy se také vrací Chris Neil po zranění. Pozor si budou muset Habs dát tradičně na Karlssona, ale také letní posily Ryana a McArthura. Utkání začíná o půl druhé.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTo byl tedy zápas. Podle sestřihu jsme využili ze začátku každou šanci, ale postupem času a zvlášť ve druhé třetině jsme vyklidili pole. To není ani pravda, co jsme Ottawe dovolili a co Price pochytal. Myslím, že nám zcela jasně náskok stoupl do hlavy a sakra nás mohlo mrzet to polevení. Naštěstí ve třetí jsme alespoň vyrovnali a v prodloužení získali důležité bod navíc... Točení hráčů moc nechápu, ale tak nějak už jsme si na to museli zvyknout. Teď Toronto, bude to podobný boj, já doufám, že nepředvedeme podobný kolaps jako teď, protože Price pořád takto vynikající být nemůže...
 
AvatarOpět totálně nezvládnutý průběh zápasu, tohle už ale opravdu není normální! Stejně jako v Nashvillu - rychle a tentokrát i hodně pohodově se dostaneme do třígólového vedení, abychom absolutně podělali konce dvou třetin a najednou jsme jeden gól v mínusu! Co víc si můžeme přát, vést o pět a víc gólů, abychom byli schopni to udržet...? A to musím jedním dechem říct, že nebýt naprosto famózního Price, který měl tedy slabší chvilku snad jen u prvního gólu), tak jsme byli dávno na ručník! Herně nás Ottawa už poněkolikáté přehrála, chvílemi si dělali na ledě, co chtěli a to je pro mě asi ta nejhorší zpráva...smajlik. Oni mají mnohem lépe poskládaný tým, velikostně i rychlostně vyvážený a je to pak v konfrontaci s námi mooc vidět. Naštěstí jsme tentokráte byli produktivní až moc (na naše poměry) a s připěním velké dávky štěstí jsme to nakonec do vítězného konce dotáhli.
Ale tohle dál praktikovat nemůžeme, to pak nemá ani smysl se snažit o postup do PO, protože s tímhle tam budeme pro smích...!
 
AvatarReakce na příspěvek:Parádní výsledek až přijdu, tak to zkouknu, zatím jsem viděl jen Subbanův vítězný a nemůžu z jeho oslavy toho gólu, nejlepší jak se na konci drží za logo dresu smajlik

K tomu článku, dost mě znepokojuje, že on sám věří v podpis. Buď ještě jednání neproběhla a on v tom prostě jen doufá, nebo to je v háji. A hodnota na trhu, to možná až takový nesmysl není. Všichni víme, jaké neskutečné prachy na UFA trhu už někteří hráči dostali (Clarkson), takže bych se nebál prohlásit, že na trhu by ho možná nějací zoufalci podepsali i za 6, možná 7 mega. Gončar taky dostal ve 40 letech 10mega/2 roky. Každopádně to nám může být jedno, pokud odejde, tak ať mu klidně dají dvacet mega smajlik
 
AvatarParáda smajlik vyrovnávací gól byl sice dost šťastný, ale to nim nemění na tom, že konečně jsme Ottawu po delší době porazili (i když v prodl.) smajlik Pleky i Emelin zápas dohráli, což je super, hlavně u Emelina to vypadalo dost hrozně. Price v bráně famózní.
Akorát to Therienovo přehazování útoků mi leze na nervy. Dneska u Plekyho stihl být Moen, Bournival a v poslední třetině tam byl dokonce Eller...už by to chtělo nějak sestavit a nechat...
 
17.01.2014 03:16 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
Avatarpo dvou třetinách to vypadá na další pro*ebaný match, tady je zbytečné si brát servítky. Všem dobrou noc.
 
Avatarno, tak myslela jsem, že vedení o 3 góly udržíme mnohem dýl...každopádně být nezaujatej fanoušek, neměla bych si snad na co stěžovat. Ale takhle zkazit konec třetiny?! Ale teď je hlavní, že stále vedem (i když jen o gól) a to, že je Pleky zřejmě v pořádku. Asi jsem nebyla sama, komu zatrnulo. A osobně si myslím, že Michálek(?), si mohl ten hit na Plekyho, kterej se pokoušel zvednout, odpustit...
Každopádně za jednu třetinu dát gól v oslabení, v přesilovce i při hře 5 na 5, to je slušná bilance. A ještě větší překvapení bylo, že Desharnais skóroval jindy než v přesilovce smajlik
 
17.01.2014 02:27 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Asi hokejový expert co je omámený z těch pár bodů co je schopný udělat ve svojí světlé chvilce. Že má kolena nadranc a za ty 3 roky toho nahral tak děsně málo to se asi nepočítá. Marc neni blbec aby mu dal podobné prachy znova potom co zpískal Gauthier. Tipuju smlouvu na 2 roky za 4 mega ročně.

Btw první třetina šílena. To nechci vídět ráno výsledek.
 
Avatarhttp://www.nhl.cz/CZ/34107/tady_bych_chtel_uzavrit_karieru__netaji_se_andrej_markov_laskou_k_montrealu.html
Bože, jenom to ne! A dost by mě zajímalo, kde je tedy ta jeho kondice, když tak "hodně" posiloval...smajlik. A ještě tam napíšou, že jeho tržní hodnota by byla větší - co to je za blbce, co tohle píše...?
 
16.01.2014 21:25 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatardnes to zlomíme verím. smajlik
 
16.01.2014 20:32 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarJe fakt nejvyšší čas je konečně porazit! smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík