Novou posilou Canadiens je Jonathan Drouin

16.06.2017, 06:39 | Přestupy |  Martin Formánek
 

Montreal získal zajímavou posilu. Je jí mladý frankofonní kanaďan Jonathan Drouin, který předchozí tři sezóny nastupoval za Tampu Bay. Dvaadvacetiletý útočník podepsal 6ti letou smlouvu na 5,5 mil. dolarů ročně. V loňské sezóně byl oporou Tampy s bilancí 32+21 v 76 utkáních.

Jako protihodnota odešel do Tampy nadějný obránce Mikhail Sergachev, který doposavad v Montrealu moc příležitostí nedostal. Jen budoucnost ukáže zda to byl dobrý tah. Jako přídavek Montreal poslal do Tampy volbu ve druhém kole draftu v roce 2018.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
22.06.2017 18:50 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já vděčnej sem, ne že ne. Jen jsem si posteskl nad Plekancem, kterej by byl pro Vegas i nás mnohem vhodnější pick než Emelin. Jak správně hodnotili analytici jako rental před PO, by měl Plekanec pro Vegas v tradu hodnotu 1st round uplne s prehledem, kdyz za stejnou hodnotu sel letos Hanzal a tusim Vermette coz jsou horsi hraci. A s tim Galchenyukem reaguju na rumoury,kteří tvrdí že za nej chce Bergevin multi akvizice.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tobě se člověk moc nezavděčí, co? Já jsem ten poslední, kdo by chtěl Bergevina chránit, ale co podle tebe má dělat nebo nechápu, co se ti zase nelíbí? Všichni jsme volali po scoringu a přivedl Drouina. Že to něco stálo je jasné. Pustil N8, což si taky všichni přáli a ještě za něj vytřískal 3. kolo. Do toho obrovské štěstí, že si vzali Jemelina Vegas a nestálo nás to ani žádný vnucovací pick.

Zase aby Vegas nutil Plekyho s nějakým pickem nebo prospectem by mi moc po chuti nebylo. Ted máme díru v obraně, ale to doplníme a snad konečně dáme větší šanci mladším, ale kdyby vzali Plekyho, tak zase bude díra na cetru a ty bys byl první, kdo by volal po dalších centrech. A s tím prvním centrem už to je obehraná písnička, to víme všichni i MB, že nás tam tlačí bota dlouhé roky...

Jsem opravdu velice rád, že je Jemelin pryč, nikdy jsem se netajil tím, že jej spolu s DD opravdu moc nemusím. A konečně jsou oba pryč, nádhera. 4,1 mega volných, takže dát Raduovi co mu na očich uvidíme, vzít nějakého beka a bude to dobré. Jak se vyvine situace okolo Galchenyuka a centra si netroufám odhadovat.
Ztráta Jemelina už znamená 100% jistotu, že Markov bude podepsaný (předtím to byla asi jen 99% jistota :-) ), no snad bude mít MB rozum a dá mu jen rok a nižší gáži, tedy ne těch jeho obligátních 5,75 mega.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jemelin opravdu překvapil, jsem spokojený, i když teď nemáme vůbec obranu. Je jasné, že Vegas budou ještě dost trejdovat, takže ještě nemá cenu moc hodnotit, pravda je, že několik picků mě překvapilo...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ani obrana, když tu hromadu beků proberu, není žádný zázrak - pár hráčů je tam solidních, ale je jasné, že tenhle kádr projde nyní ještě výměnami, takže finálně bude vypadat ještě jinak. Ale nabrali si tam jako "odpustky" spousty marastu...smajlik.
 
22.06.2017 07:27 | reagovat
Sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Coz o to,obranu maji celkem dobrou alr utok se jim moc nepovedl.emelin,to me moc pobavili
 
22.06.2017 07:27 | reagovat
Sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Coz o to,obranu maji celkem dobrou alr utok se jim moc nepovedl.emelin,to me moc pobavili
 
22.06.2017 07:27 | reagovat
Sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Coz o to,obranu maji celkem dobrou alr utok se jim moc nepovedl.emelin,to me moc pobavili
 
22.06.2017 07:27 | reagovat
Sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Coz o to,obranu maji celkem dobrou alr utok se jim moc nepovedl.emelin,to me moc pobavili
 
22.06.2017 03:46 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak Emelin se nakonec opravdu pakuje. Moje zbožné přání v Plekancovi se bohužel nekoná. Jsem zvědavej kde ty obránce a 1 centra seženeme. Doufám že pokud se přemýšlí o výměně Galchenyuka, tak že ho nepošleme pryč za nějaký 2 prumerny obránce. Asi se můžeme rozloučit se spoustou draftových voleb nic jiného v rukávu Bergevin nemá. Ne že by nám ty volby v posledních letech k něčemu byly....
 
22.06.2017 03:43 | reagovat
newton | newton@trioptimum.com
AvatarPecka, vzali Jemelina, aniž bysme je k tomu museli přemlouvat nějakým draft pickem. Líp to pro nás snad ani dopadnout nemohlo.
 
AvatarTak Jemelin tam fakt je...smajlik! Jinak to mužstvo z Vegas vypadá na možnosti, které měli, podle mě strašně.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tady rozhodně lepší:
https://www.youtube.com/watch?v=6pYpcSVYW-U
 
22.06.2017 02:07 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarpokud nekdo chcete sledovat video živě

http://cricbox.co/nbc-sport
 
21.06.2017 23:25 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarhttp://www.tsn.ca/radio/montreal-690/lemay-vegas-will-select-plekanec-1.782769
 
AvatarReakce na příspěvek:To by byla paráda, ovšem my už byhcom neměli snad ani obránce, ne?
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, taky jsem četl a moc nechápu...smajlik. Ale uvidíme.
 
AvatarÚdajně si Vegas vzali Jemelina!!!!! Wow, jestli se to potvrdí, tak bouchám šáno.
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím, že kluci na hokejforum.com to budou mít dobře zmáklý, ostatně jako vždy při draftech a TDL...
 
21.06.2017 07:33 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNějaké tipy / linky kde sledovat expansion draft?
 
AvatarReakce na příspěvek:A to ještě asi přijdeme i o Davidsona...
 
20.06.2017 19:10 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Markov za 1 až 2 mega může být vítanou posilou zadních řad a důstojným vychovatelem naší nové mladé obrany.A umožní to i podepsání nějakého volného konstruktivního obránce zkušebně za 3-4 mega.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mám z naší obrany nyní asi největší obavy... Relativně mladí Subban a Beaulieu jsou pryč, na modré Markov, Weber, Jemelin 30 , Petry s Bennem (mimochodem pro mě určitě lepší než Beaulieu...) 29 let, Davidson 25 let. 24letého Něstěrova nechceme a pak jsou tam jen farmáři...smajlik. Vskutku neblahý stav naší defenzívy, hlavně samozřejmě výhledově - teď to ještě nějak uhrajeme, ale za takové 2 roky budeme v hajzlu, pokud tedy někoho mladého a schopného nepřivedeme. Navíc v tom výčtu není skoro ani jeden konstruktivní bek, snad jen Markov, ale na toho fakt spoléhat nechci!
Takže já očekávám nyní v létě příchod nějakého beka, ale co za to budeme muset obětovat, to jsem ted zvědavej...
 
Avatarhttp://www.hockeyinsideout.com/news/waiting-begins-now-for-vegas-golden-knights-expansion-draft
dole článku je přehled našich 1st rounderů pohromadě, no není to hzeký pohled...
 
19.06.2017 22:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Mám na to zkrátka jiný pohled než MB. Podepsal bych jej a čekal. Jinak řečeno, NB8 by byl bez debat na mém protect listu a vypadl by Benn, který podle mě není lepší hráč než NB8 a ani si nemyslím, že by po něm Vegas sáhli, což po NB8 asi jo.

Protože obrana teď je slabší (starší), takže i sem bude muset MB investovat.

Má to jednu velkou výhodu. Díky expansion draftu je největší výběr a díky dobrému vyjednávání se dají urvat dobré kusy.

Proto tento týden a následující jsou podle mě z hlediska podpisů/trejdů nejzajímavější za roky, co se kolem NHL pohybuji. Jsem přesvědčený, že trejdů, zajímavých podpisů ze strany Habs a dalších týmů bude hodně. McPhee drží všechny trumfy a ostatní GM má jak svoje loutky. (za pár let Vegas bude mít kua silný tým díky všem těm draftům).

btw: ted jsem třeba slyšel názory (který šel těžko protiargumentovat) proč by Vegas měli sáhnout po Plekancovi. Opravdu následující hodiny/dny budou fakt zajímavé a MB musí být on top of his skills, protože zajímavých možností je tam desítky!
 
AvatarReakce na příspěvek:Logicky to zní, ale nějak si nevybavuji, že by se to dělalo. Podepsat hráče a pak jej nabízet k výměně.

Zde je ucelený přehled největších jmen na UFA trhu
http://nhl.cz/kdo-bude-v-nhl-volnym-hracem-oshie-radulov-i-desitka-cechu/5012872

rozhodně je z čeho vybírat, v beku na místo Markova by si šlo vybrat- Stone, De Zotto, Alzner...
V útoku taky- Bonino, Boyle, Hanzal jako super bottom centři, Stafford nebo možná Williams jako slušné záskoky pro top 6 no a samozřejmě Radu.
 
19.06.2017 15:56 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarhttps://www.tipsport.cz/tiket?idu=-75006394124&idb=-1&hash=cea89acd&t=dGlrZXQgMjAuMDAgemEgNSAwMDBLxI0gPw==
&data=&affid=f9lbMF7PkOuBuJ+X1aj6tg==

nebudu házet flintu do žita...je to jako kdybych před měsícem napsal, že Jordie Benn (dost jsem si ho oblíbil) bude chráněn před Las Vegas nebo že za nás bude hrát Jonathan Drouin

šance je VŽDYCKYsmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, v tom je kus pravdy a zní to logicky...smajlik. Ale víme prd, co se honilo a honí Bergevinovi hlavou a proč se rozhodl zrovna takhle...
 
19.06.2017 12:45 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To je ono. Podle mě ho měli jasně podepsat, a pak jednat, co dál..Takhle mu jen odstřelili hodnotu a Buffalu chytře jednalo.

To máš s Galchenyukem to samé. Takhle ho sjet na konci sezony mu jen snižuje hodnotu. Proto teď ho měnit není zrovna strategické...

Spekulace ano, ale dost se jich zakládá na pravdě. Bude to ještě sranda...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale jak mohl ba N8 chtít a dostat víc, když muselo být jasné všem v lize, že ho neprodloužíme, nedáme mu kvalifikační nabídku a tím pádem bude 1.7. UFA? Ostatní týmy mají taky přehled co se kde děje a ti GMs nejsou blbí. Já to beru tak, že ta cena určitě není tržní, ale lepší než nic. A podepsat ho a pak trejdovat je blbost.

Já si u Plekyho myslel, že má no movement ve smlouvě, ne že bych si myslel, že ho bude chtít MB chránit :D to fakt ne. Že si Plekyho vezmou Vegas je tady spíš přání, to je jasné, stojíme nohama na zemi...

Zbytek jsou spekulace, uvidíme, jak to vše dopadne. Snad dobře.
 
19.06.2017 11:20 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Spíš teda Couture ... (ale hodně věcí jsou samozřejmě čisté spekulace). MB je navíc MR v udržení věci pod pokličkou!
 
19.06.2017 11:16 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPo dlouhé době volný víkend a tolik se událo.

Z Drouina mám radost. Vůbec se netajím, že jsem jeho fandou. Nemyslím si, že je problémový. Je ambiciozní a co víc vynikající hokejista. Není to střelec, ale jeho vidění na ledě a cit pro přihrávku má top 5 v NHL. V tom vyniká. Věřím, že se jako žabožrout v Montrealu z těch hysteriků z RDS nepodělá a bude velkým přínosem.

Sergy je velká ztráta. Může z něj být ruský Lidström a bude nás to roky srát, ale taky se z něj může vyklubat "jen" solidní nhl bek a MB bude ze geniuse. Risk, který ale musel podstoupit.

Habs jsou zkrátka už rok all in, jestli do 2-3 let neudělají Cup, tak ten tým celý rozmetou. Já k tomuhle riziku mám pochopení.

NB8 odchod byl na 1000% jasný. MB i Julien ho chtěli vyhodit a byla jen otázka za co. Já si myslím, že za ofenzivního beka, který sice chybuje, ale ve třetím páru udělá 28 bodů a je mu 24 máš prostě dostat víc než výběr ve třetím kole ve slabém draftu. Vím, že MB ho chtěl zabalit do balíčku s AG a urvat Coyle s Brodinem, neklaplo to. Ale 3kolo je prostě málo. Už radši bych ho protectoval a dal tam Benna.

Že Pleky bude nechráněný bylo také jasné. Neznám GM, který by ho po takové sezoně s takovým kontraktem chránil. Iluze, že si ho Vegas vemou je podle mě mylná. Buďto bude muset MB obětovat nějaký draft pick, aby si ho vzali nebo jde na 90% Hudon. Což je chyba...

MB ani zdaleka nekončí. AGho se chce zbavit, respektive stále potřebuje centra (mluví se stále o Giroux, Duchene, Coyle, Stapen, ale i Pavelski). Navíc teď je jasné, že potřebuje mladého beka, protože tady je díra jako prase teď...

Brodin, Manson by se asi líbil každému.

Markov podepíše, o tom jsem přesvědčen. Navíc chce na dva roky i toho se můžeme bát...a za levno hrát nebude.

Hlavně, aby Carey nechtěl raketu nad 9mega, to by byla sebevražda...Další týdny budou ještě hodně pikantní, ale aspoň se něco děje :)

 
AvatarReakce na příspěvek:Je to starší článek, po PO by možná zněl trochu jinak... S tím jak už v organizaci nejsou Bealuieu nebo Sergachev, tak máme méně ofenzivně laděných beků, ale já bych stejně raději někoho zkusil z trhu než Markova. A nebo kdyby jeho, tak jednoroční a velice levný kontrakt, na který ale on nepřistoupí a my mu stejně zase dáme pět mega, protože je to přece Markov... smajlik
 
19.06.2017 01:04 | reagovat
newton | newton@trioptimum.com
AvatarK Markovovi doporučuju tuhle velmi důkladnou analýzu, docela mě to překvapilo: https://www.habseyesontheprize.com/2017/3/21/14979804/andrei-markov-contract-extension-speculation-defenceman-comparables-stats-analysis-35-plus

(zápasů jsem letos moc neviděl, tak nedokážu soudit, ale EOTP jsou za mě nejlepší zahraniční stránka o Habs)
 
AvatarReakce na příspěvek:Čti, co se tady píše. Markov je UFA, čili by byla blbost ho picknout, přitom by na něj pouze získali práva do 1.7. a pak by byl volný a mohl s ním podepsat kdokoliv.
 
Avatarasik Unreal aby si Vegas vzalo Markova co??
 
AvatarTak já ještě k tomu trejdu Beaulieua - vkládal jsem do něj vždy docela velké naděje a společně se Subbanem jsem je viděl jako základ naší obrany do budoucna. No vida a ani jeden tu není... Je pravdou, že jeho vývoj stagnoval a předpoklady nenaplnil. Protihodnota není valná, ale jak už psal Parda - lepší něco než ho ztratit zadarmo. Jen se teď začínám obávat o naší obranu, už tam není téměř žádný konstruktivní zadák, nepočítám samozřejmě Markova, ten si tu vyslouží důchod a už několikátý rok naprosto nechápu náš management, co tohle má vlastně znamenat?! Možná tak Petry, jinak jsou to samé defenzivní typy - o to víc teď bolí nesmyslný odchod Barberia...smajlik.
Z nabízených hráčů tipuju, že si Vegas vyberou Carra nebo Něstěrova.
 
18.06.2017 19:43 | reagovat
newton | newton@trioptimum.com
AvatarReakce na příspěvek:Vidím to úplně stejně, zbavit nás nejlíp Emelina nebo holt Plekyho by bylo pro budoucnost ideální - a Hudona doufám přehlídnou...
 
AvatarMONTREAL CANADIENS

Available
Daniel Carr (F)
Connor Crisp (F)
Jacob De La Rose (F)
Bobby Farnham (F)
Brian Flynn (F)
Max Friberg (F)
Charles Hudon (F)
Dwight King (F)
Stefan Matteau (F)
Torrey Mitchell (F)
Joonas Nattinen (F)
Steve Ott (F)
Tomas Plekanec (F)
Alexander Radulov (F)
Chris Terry (F)
Brandon Davidson (D)
Alexei Emelin (D)
Keegan Lowe (D)
Andrei Markov (D)
Nikita Nesterov (D)
Zach Redmond (D)
Dalton Thrower (D)
Al Montoya (G)

Protected
Paul Byron (F)
Phillip Danault (F)
Jonathan Drouin (F)
Alex Galchenyuk (F)
Brendan Gallagher (F)
Max Pacioretty (F)
Andrew Shaw (F)
Jordie Benn (D)
Jeff Petry (D)
Shea Weber (D)
Carey Price (G)

seznam tak nějak dle očekávání, nakonec je ten Pleky k dispozici, takže jsem měl špatné informace.
Všichni UFA jsou vedeni jako nechránění, ale tyhle hráče Vegas brát nebude jak píše Rex.

Jak to tipujete, koho nám vezmou? Podmínka je, že někoho vzít musí připomínám. Přál bych si, kdyby si vzali Jemelina nebo Plekyho, to by byl ideální scénář, ale bojím se, aby si nevzali Hudona...
 
18.06.2017 17:39 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jo, ale je nepravděpodobné, že by Vegas po něm sáhli. Dosud nemá smlouvu a určitě chce slušný balík. Navíc i kdyby práva na něj přešla k Vegas, tak by s něma vůbec nemusel podepsat smlouvu a šel by na volný trh 1. července.
 
18.06.2017 16:54 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
nechavame radua unprotected?
 
18.06.2017 08:18 | reagovat
Sefor | opiumlord@seznam.cz
Super trejd,o Drouinovy sme se tu bavily nekolikrat,a sem noc rad ze nam patri,vzdy sem byl jeho fanousek.ale trochu vic se obavam o nasi obranu.jeste ze nam zbyl Juulsen,ale obranne rady ridnou a nemam z toho dobry pocit.navic kdyz budou urcite pokracovat nasi rusaci.doufam ze se jeste nejaky trejd upece a ziskame kvalitniho beka
 
AvatarReakce na příspěvek:Vítej mezi diskutujícími smajlik klidně se zapoj víc.

Hodnotu jsme za něj dostali dobrou, viz můj příspěvek níže.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemáš pravdu, získali jsme právě že aspon to třetí kolo, protože tímto MB ukázal, že se NB nechystal chránit, natož mu nabídnout kvalifikační nabídku, takže by se stal 1.7. UFA stejně jako třeba Nesterov (oba ve stejné situaci, na konci kontraktu a měli být se statusem RFA). Takže v tomto světle pohledu to je určitě dobrý move. Že jej mohl nabídnout v balíku v nějakém trejdu je pravda, ale to je tady naše fantazie, třeba k žádnému trejdu ani nedojde nebo jej nikdo nechtěl ani v tom balíku.

Nemáš podle mě ani pravdu s tvrzením, že se obránce shání lépe než útočník, resp. tak na půl. Získat two way útočníka, psa obranáře nebo nějakého specialistu na určité herní činnosti určitě není problém sehnat, ale čistě ofenzivního takhle mladého hráče s obrovským potenciálem je těžké sehnat úplně stejně jako je těžké sehnat dobrého beka. Pořád tady mnozí nedocenujete kvality Drouina, stačí se podívat na hokejforum nebo na hfboards, tam nám jej všichni závidí a právem. Jeho impact na hru je enormní. A že to něco stálo, no přirozeně...

Nejsem žádný mega fanoušek Bergevina, ale tady se jej opravdu musím zastat. Yzerman rozhodně není tak geniální GM, těžé ze skvělého scoutingu, to jim můžeme závidět. A výměna Drouina neměla ani tak spojitost se stropem, ale spíš s faktem, že mohou chránit a podepsat jiné útočníky a hlavně bych řekl, že tam je pořád ta pachut z té lonské aféry.

Ještě k N8, měl jsem ho rád, ale letos mi s ním došla trpělivost a jeho trejd mi nevadí. Hráč s nekonečným skillem, ale morálku má jak ten nejhorší rusák, bohužel. Třeba se pletu a v Buffalu zazáří a na nás to vrhne ještě horší světlo, ale nemyslím si to. Každopádně další bustnutý 1st rounder. Leblanc, Tinordi, Beaulieu, vizitka našeho scoutigu je prachbídná.
 
17.06.2017 22:40 | reagovat
Tomáš | tomas.podzimek@gmail.com
Za Jeana Beliveau by 3. kolo bylo fakt hrozně málo...dneska odešel jen N8 Beaulieu, ale je pravda, že jsem si myslel, že má větší hodnotu... Ale tenhle překlep mě tak pobavil, že jsem musel napsat svůj první příspěvek (po x letech sledování dění tady) smajlik
 
17.06.2017 20:45 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarBeliveu trade do Buffala za 3rd round... trade úplně o nicem, nic jsme neziskali... to už bych ho raději spojil s chcuckym za top 1 centra... o tradu sergacheva nevim, co si myslet, JD bude posila bez pochybi, ale kak už tu nekdo psal, dobrý obrance se scháni hůř, než dobrý útočník. Yzerman opět ukazal, že je jeden z nejlepších ve svem oboru, potřeboval misto pod cap hitem a dostal nejlepší možné.
 
17.06.2017 15:50 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJeště taková menší vsuvka pro ty, kteří nejsou s trejdem spokojeni. Představte si situaci opačnou a to že by jsme my někam poslali 22letého NHL proven talenta a celkovou 3jku draftu za prospecta, kterej je sice dobrej na papíře ale v NHL zatím nic nedokázal. Kolik takovejch už bylo a nijak nám nepomohli?

No myslím že být to opačně Bergevin by měl hodně co vysvětlovat.
 
17.06.2017 11:28 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Mně při pomyšlení na spolupráci dvojice Galchenyuk a Drouin naskakuje husí kůže a myslím, že bychom měli pro udržení obou udělat maximum bo mi to evokuje dvojice tahounů z jiných týmů(stejné generace) jako Crosby-Malkin, Toews-Kane a Getzlaf-Perry, které dotáhli své týmy ke SC.
Třeba Galchenyukovi Tomášových 6 milionu a jeho výměna za levného druhého centra a jeden z těch dvou nebo oba na 1.a 2. centra.
 
AvatarReakce na příspěvek:Popravdě mám z Jeřábka podobné pocity, na MS mě totálně zklamal, hrál otřesně a to NHL je o x levelů výše, hlavně v rychlosti na malém kluzišti. No uvidíme, jak se představí v campu a v zápasech... Po příchodu Drouina se 1C pomale vzdávám, podle mého AG zde ještě minimálně půl roku zůstane...
 
17.06.2017 08:48 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJD je posila to každopádně, jen mi nesedí to, že si největší eso v rukávu při shánění 1C vystřelíme na menší rybu. Pokud nemá Bergevin něco dohodnuté ( Galchenyuk, NB, 1pick = 1C) apod. Pokud nic takového nenastane nevěřím že se naše hra zvedne jako mávnutím kouzelného proutku a neprojebeme další contender year s Careym v zádech nazdařbůh.
 
17.06.2017 00:32 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Jeřábek je naprosto tragický bruslař i Emelin je proti němu rychlobruslař. Tomu nabídli smlouvu v NHL jen aby vyzobali i ty nejmenší rozinky a ještě víc snížili prestiž OH turnaje pořádaným IIHF.
 
AvatarNesterov nedostane nabídku na nový kontrakt od nás, tudíž je od 1.7. UFA.
V PO zklamal, ale v základní části se mi líbi, já bych mu možná šanci dal, ale je fakt, že na jeho flek bude zíjemců dost- Redmond, Lernout, Jeřábek, možná Juulsen.
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobře, že zminuješ trejd Johansen-Jones. Rád bych to jen dal do kontextu, jak je JD možná někým vnímán jako problémový hráč kvůli té lonské aféře. Rozhodně to není pravda, stačí si o tom více přečíst a je tam jistá paralela s Johansonem, ten sice nezašel tak daleko, ale taky je to hráč světového kalibru, který byl nespokojen a nesedl si s vedením. Dál to nedošlo, protože byl Johansen tehdy v jiné pozici než JD s více odehranými zápasy a s už vypracovaným statusem hvězdičky, ale jsem si jist, že by to mělo podobný scénař, kdyby ho CBJ tehdy netrejdnul. A shledává někdo Johoansena dnes problémovým hráčem? Vůbec ne.

Vtipná je tiskovka JD a MB, JD se tam pořád tlemí, docela vtipné. Pro někoho klišé jaká je to pro něj čest hrát za Habs jakožto homeboy, ale já mu to věřím. Bude to dobré :-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, já jsem taktéž s Drouinem velmi spokojený, už při té jeho trucovačce jsem si přál, aby ho Yzerman poslal třeba k nám...smajlik. Protihodnota bolí a to moc, protože v obraně nás bude velmi brzy hoodně tlačit bota a my nemáme, snad kromě Juulsena, nic, co by nám mohlo vehnat úsměv do tváře. Ale chápu, že někdo takový nebude zrovna zadarmo - vidím to principiálně hodně podobný trejd jako Johansen-Jones, který byl ve finále výhodný pro obě strany...
 
16.06.2017 13:25 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Paráda, už i MBéčko pochopil,že Nashvillu nepomohli k vítězství ve SC ani čtyři Subbanové a začal posilovat útok. Snad u nás nebude ale trucovat a dělat šprajci jako u blesků.
 
AvatarJeště podmínka u těch conditional picků:
Součástí dohody mezi Canadiens a Lightning je i výměna voleb v draftu (do Tampy zamíří 2. volba v draftu 2018, do Montrealu 6. volba v draftu téhož roku). K této výměně však dojde jen v případě, že brzy devatenáctiletý Michail Sergačjov neodehraje v příštím roce za Bolts více než 39 utkání. Pokud se objeví v alespoň 40 zápasech, tento obchod volby v draftu obsahovat nebude.
 
16.06.2017 12:15 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarJonathan Drouin...můj nejoblíbenější hráč mimo Habs v NHL u nás...prostě pecka:)
 
16.06.2017 10:44 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarPro všechny, kdo dosud nebyli moudří z pravidel expansion draftu. Zde je video, kde je to vysvětleno srozumitelnou formou:

https://www.youtube.com/watch?v=KoUdE6w3GaQ&t=0s
 
AvatarJá jsem spokojený, i když jsme asi zatím prvního centra nezískali. Uvidíme, kam ho CJ dá, jestli dá ještě Alexovi možnost zkusit centra, případně zkusí i Drouina... Sergačev určitě velmi zajímavý, ale prostě pořád se neví, co z něj bude a my víme, jak u nás umíme zacházet s mladými. Čeká nás zajímavé období a moc se na něj těším...
 
AvatarTak a ted čtu, že se neočekávají žádné změny u trenérů pod CJ, tak to jsem zklamaný a vůbec to nechápu...
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík