Habs proti Bruins padli až na nájezdy

14.01.2018, 08:24 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal viděl krásnou hokejovou podívanou, která spravedlivě skončila dělbou bodů. Porazit Boston se zdá v posledních utkáních jako nemožné. Bruins bodovali ve dvanácti zápasech po sobě. Pouze tři z nich nakonec nezvládli. Na Canadiens mají už 14 bodů k dobru, a to odehráli nejmenší počet zápasů z celé soutěže.

Branky a nahrávky: 4. Pacioretty (Mete, Danault), 26. Deslauriers, 29. Galchenyuk (Drouin, Petry) - 18. Marchand (Bergeron, Heinen), 23. DeBrusk (McAvoy, Chára), 38. Krejčí (McAvoy, DeBrusk), rozh. sam. nájezd Marchand.

C. Price (MTL) - odchytal 65:00 minut, 29 zákroků, úspěšnost 90,6 %
T. Rask (BOS) - odchytal 64:43 minut, 27 zákroků, úspěšnost 90,0 %

1. hvězda utkání - Brad Marchand (BOS)
2. hvězda utkání - Alex Galchenyuk (MTL)
3. hvězda utkání - Nicolas Deslauriers (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:OMG, Bergevin si asi zase zapomněl prášky a zase sbírá 4th linery z celé ligy smajlik Nevím na co nám je Logan Shaw... Na farmě má moc hezké čísla Craknell, jenž si přímo říkají o recall, do toho ted nehrál Carr, na farmě dál čekají Mac, Froese, Terry, Scherbak... Tohle je už fakt nějaký druh fetiše.
 
15.01.2018 19:12 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Pleky - Mac - De la Rose - Gregoire - Froese a nově LOGAN SHAW.

naši zdravý centermani ...

Možná by nebylo zlý zkusit i nějakýho staršího centra, který by hrál dobře 2 sezóny a vedl ostatní. Problém je, že Poehling není taky žádná jistota a spíš asi mezi 1. centra nedoroste.
 
15.01.2018 18:11 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:To jo, ale možná víc centr než Jonatán, víš myslím, na zbytek sezóny... minulou sezónu mu to šlo, ale je pravda, že tam byl Radu okolo:)

Každopádně po těch dlouhejch pokusech bude skvělý když Drouin i Chucky budou moci zůstat na křídlech a snad aspoň jako cenější 2-way hráči díky tomu čím prošli.

Ale rozhodně bych se jich nezbavoval.

A postseason - score bych byl nejradši za Backlunda (Tavy určitě zůstane u Isles pokud neskončí za náma a když už, tak do Montrealu půjde jedině jestli posílíme jak jsem naznačoval...)
 
AvatarReakce na příspěvek:Chucky nikdy nebyl a ani nebude centr. To je vše nafouklá bublina a jeden velký omyl, hrál centra v juniroce tuším dvě sezony a kdosi se tohl chytl a jako C byl draftovaný, ale on centr prostě není. Nebo je to centr asi stejně jako Drouin, který hrál C taky jen v juniorce a chvilku v Tampě. A jak to jde Drouinovi a jak to šlo v minulosti Chuckymu na cetru tady všichni víme. Ne, ani jeden z nich opravdu nejsou odpovědí na naši dlouholetou otázku centra a neukončí ani jeden to strádání po něm. A je jen demence MB, že... Ne, už to se nebudu opakovat.

Duchene určitě dres měmnit nebude, to je blbost. Sens za něj obětovali hodně, tak proč by jej pouštěli. A už se začíná chytat, příští sezonu podle mě bude skvělý, až se s týmem sžije úplně.

RNH by byl fajn, ale vždy se je třeba dívat i na druhou stranu a co by jí to přineslo. A Edmonton by určitě rád měl v týmu Maxe, kdo ne, ale s jejich situací se stropem to je nesmysl, aby si pořídili dalšího hráče, který bude chtít napřesrok velkou smlouvu.

Pokud se Max bude stěhovat, tak to musí být za centra, na beku nás taky tlačí bota a Carlson by byl super, nicméně toho centra musíme už konečně vyřešit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Kdybychom tímhle způsobem odehráli většinu zápasů v této sezóně, nemusíme se tu dneska bavit o tom, že je po sezóně apod. Je vidět, že ten základ týmu tady určitě je, jen to potřebuje "doladit" a ono by to možná šlo i bez nějakého radikálního "rebuildu"...
 
14.01.2018 23:05 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:já už si popravdě nedokážu moc rebuild představit. podle mě na něj podle všeho nedojde.

A já se s tím smiřuju. Peníze máme k dispozici a chuckyho a dalších mlaďochů včetně Lehkonena se zbavovat nechci. věřil bych jim.

Tak nějak čekám na offseason a doufám, že Chuckyho nechají hrát víc centra. Chucky by mohl vydržet, má dobrou smlouvu vzhledem ke svým možnostem.
Zatím bych zkusil v prvním týmu taky na centru Gregoirea než se dá danault do pořádku - snad brzy.

Max je jediný hráč, který mi i kvůli kontraktu nesedí, ale obětoval bych ho jedině za Duchenea (to mi dává smysl - mají ještě Pageaua a Brassarda)

Nugent Hopkins se zvedá, ale museli by někoho přihodit.

Na druhou stranu - kromě Tavarase, Athanasia a Backlunda nebudeme mít na centra moc na výběr ani v post season a nějak v Tavarese nevěřím, to by musel pro něho sehnat Bergy ještě velkou rybu do obrany.
Carlsona z WSH?
 
AvatarReakce na příspěvek:Barzal smajlik??? Dobrý vtip, vždyť on je jedním z důvodů, proč Tavares nejspíš podepíše další smlouvu u Islanders...
Tým sice není úplně špatný, ale na druhé straně mu toho spoustu chybí! I při tom všem bychom klidně mohli do konečné osmičky proniknout, ale má to vůbec smysl? Nemá, je třeba změn!
 
AvatarReakce na příspěvek:Zápas byl hezký, ale sezona je bohužel o ničem. Na dva body to určitě bylo. Škoda té velké šance v prodloužení. Galchenyuk se mi líbil. Podle mého názoru se docela zvedá. Někdy přemýšlím o tom, jestli má cenu sledovat zápasy, protože víme, že sezona byla ztracená po polovině. Tým není špatný, ale prostě nedáváme goly, to tady také vědí všichni. K Maxovi musím říct, že bych s tou výměnou počkal, ale pokud za něj někoho, tak možná Barzala s Islanders. Pochybuji ale, že byl ho Islanders vyměnili za Maxe. Byl by ale rozhodně ideální náhrada protože je to opravdu kvalitní hráč. Jinak ještě souhlasím s Maxem, že není na nájezdy vhodný typ.
 
AvatarDanny to odskákal opravdu šeredně, snad bude brzy v pořádku. Z hokejového hlediska samozřejmě průser, to ale vidí každý.

Taky vám spadla brada u toho golu Deslauriese? smajlik Jinak to byl hezký zápas, určitě to bylo na dva body, šancí, tyček bylo mraky, nebo ta šance Jeřábka a Plekyho v posledních sekundách OT... Neskutečná smůla. Julien potěšil větším nasazováním Meteho v důležitých pasážích zápasu včetně OT, nasral mě naopak že neposlal Chuckyho a Drouina do OT společně a posláním Maxe to prvního kola nájezdů, Max mi nepřijde na tohle vhodný.
 
AvatarVýborný zápas z obou stran, škoda nájezdů. V prodloužení trošku smůly. Určitě zamrzí dvě jalový přesilovky. Na hokej se dívalo pěkně, bohužel jsme zase udělali blbosti vzadu. Danault nejspíš vyřazen na nějakou dobu, což není dobré, zvlášť u nás...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík