Vysoká výhra na ledě Senators

31.10.2017, 07:55 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Trápící se Montreal v Ottawě určitě překvapil všechny, včetně sebe! Habs odehráli zřejmě nejlepší duel v sezóně a po ofenzivním výkonu vyhrál vysoko 8:3. Fanoušci Senators z tohoto výsledku příliš nadšení nebudou.

Branky a nahrávky: 1. Pyatt, 9. Dzingel (Hoffman, DiDomenico), 31. DiDomenico (Karlsson, Hoffman) - 5. Hudon (Petry, Montoya), 8. Pacioretty, 14. Lehkonen (Drouin, Weber), 16. Hudon (Weber, Plekanec), 38. Galchenyuk (Benn), 40. Gallagher (Danault), 46. Plekanec (Gallagher, Hudon), 54. Lehkonen (Byron, Weber).

1. hvězda utkání - Charles Hudon (MTL)
2. hvězda utkání - Artturi Lehkonen (MTL)
3. hvězda utkání - Tomáš Plekanec (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Sice bych to zrovna do Tortorelly vůbec neřekl, ale jestli to takhle opravdu dělá, tak je to dobrý psycholog a hráči mu asi taky víc věří...
 
03.11.2017 11:30 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ahoj název bohužel nevím, je to dohledatelné na youtube,ale název neznám ono šlo o něco typu 24CH.

Fakt mě to nasralo. Modelový příklad, když takhle zacházejí s hráčem, který se napoprvé v týmu nechytne z jakéhokoli důvodu necítí od nás pochopení a podporu. Jednou se pak z té farmy vrátí, chytne se v základu, stane se z něj např. talent,hvězda apod. jenže mu končí smlouva. Tak se pak po takovémhle zacházení nemůžeme divit, že k nám nemá žádnou loajalitu a dá nám pěkně sežrat co jsme mu dali sežrat my předtím. Bud podepíše draze nebo adieu jinam.
Naprosto zbytečný přístup, jen kvůli tomu že má někdo ego jak prase nebo je mu nepříjemné podobné hovory s hráčem vést.

Tortorella naproti tomu s tím hráčem mluvil snad 20 minut a v podstatě ho přesvědčil o opaku, že je to v jeho zájmu jít v tuto chvíli na farmu a vysvětlil mu svoje důvody proč ho tam posílá tak dobře, že ten hráč odcházel s úsměvem a natěšenej jak to na tý farmě všem ukáže a že se za chvíli do NHL vrátí. Pak když se vrátí má ten hráč uplně jiné pocity a je skoro vděčný, že si tím prošel protože mu to pomohlo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Hmm, tak to je fakt hodně smutný, pokud je tohle v Montrealu běžná praxe...smajlik.
 
03.11.2017 10:01 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Už už jsem to chtěl tady taky postovat. Mohl by si sem hodit název toho dokumentu? Rád bych se na něj podíval.
Náš přístup k draftu, mladým hráčům a vůbec klubová filozofie už musí být dávno v lize všem známá, nemůžem se pak divit, že k nám nikdo nechce. Snad Jeřábkovi dají šanci, ale pokud ho po jednom zápase pošlou třeba dolů, tak by asi balil kufry. Hrát na farmě v olympijské sezoně není zřejmě jeho sen.
Máme celou hru postavenou na golmanovi a teď když i pytel brambor by toho chytil víc, jsou naše slabiny o to více vidět. Jasně je na něj tlak, teď podepsal megakontrakt, ale léto bylo dlouhé, na pořádnou přípravu čas byl, fakt nechápu. Že by jsem měli taky svého Dipietra? Hodně výmluvná tato statistika:
It’s the sixth time this season the Canadiens have given up two goals in the same minute and the fifth time they have been scored on twice in a 30-second span.
Obrana je všelijaká, ale to byla i v sezoně 2011-12 a Price chytal dobře a dělal co mohl, teď je konec zápasu v našem případě nejpozději po první třetině. Ve Winnepegu dostanem nálož, u Hawks to možná bude vyrovnanější díky Montoyovi, takže výhled na další zápasy je dost bídný...
 
03.11.2017 09:37 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDocela smutný příběh o tom, jak z naší organizace čiší v některých směrech amaterismus nebo protekce některých lidí, kteří nedělají svou práci jak by měli a už dávno měli být odejiti. V dnešní době nekomunikovat s hráči a jednat s nimi takhle je nemyslitelné. Žádná úcta a jednou se nám to vrátí ať už při podpisech un-drafted,UFA hráčů apod. Kort když Plekanec říká, že je to u nás běžná praxe, viděl jsem dokument jak s hráči pracuje třeba Tortorella nebo Lamorielo a tohle by si v životě nedovolili!

https://hokej.idnes.cz/jakub-jerabek-hokej-nhl-montreal-dat-/nhl.aspx?c=A171101_213452_nhl_par
 
AvatarReakce na příspěvek:Prostě a jednoduše jsme na ně neměli. Poslední třetinu už to bylo lepší, jde o to, jaký na hru měl vliv, že domácí měli výhru v kapse, myslím, že zásadní. Do půlky zápasu 9 střel, z toho žádná nebezpečná. Snažila se jen Plekyho lajna, ostatní byly neviditelný. Bohužel místo Price tam můžeme nyní dát i popelnici, vyjde to nastejno. První gol šílený, druhý namazal, místo aby to vyhodil po manťáku. A minimálně ješte jeden mohl chytat. Jinak klasika 2 branky po pár vteřinách, je jasný, že nás takový průběh položí... Nechtěl bych být v kůži Careyho, opravdu jeho forma je tragická, v drtivé většině zápasů minimálně jedna branka jeho a tak jedna, co se dala chytat. Čas mu bude rychle ubývat, musí se do formy okamžitě dostat, kdo jiný by to měl umět než on. Bohužel naše obrana ho z bláta nevytáhne, bránit prostě neumíme. Wild nám ukázali, jak se brání, agresivní už na modré, nedali nám ani čuchnout, Dubnyk byl také jak sněhulák, ovšem za touto obranou si to mohl dovolit...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ta trocha optimismu po zápasu v Ottawě ze mě rychle vyprchala... Kolik mužstev si dokáže posrat zápas hned na začátku a během deseti sekund? V tom asi nemáme v soutěži konkurenci! Price je prostě totálně z formy, žádná jistota, jak jí od něj známe - dostává příděly, dneska zase 5 gólů z 27 střel... Je jasný, že za všechno nemůže, ale vzhledem k tomu, že jsme většinou naší hru na něm stavěli, dokud se on nezlepší, budeme pořád tam, kde jsme! Ve Winnipegu ani v Chicagu nic neuhrajeme, je skoro zbytečné v něco doufat.
Já taky neměl sílu sledovat celý zápas, hodně v rychlosti jsem ho projel, když jsem viděl, kam se to ubírá. Opět jedním z mála pozitiv Plekyho útok a hlavně Gallagher.
 
AvatarTo snad není normální... Tohle se Carymu opravdu moc nepovedlo. Dva goly za deset sekund a je po zápase. Viděl jsem jen sestřih, nevím, jestli výsledek odpovídá i obrazu hry, ale to je stejně jedno, my potřebujeme hlavně výhry a je úplně jedno jaké a taky jednou aspon solidní výkon Caryho, abychom se mohli od něčeho odrazit. O víkendu šíleně ofenzivní Jets, pak Hawks... no bude to těžké.
 
AvatarReakce na příspěvek:To očividně máme smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tvá slova- ale čekal jsem, že při vedení 3-0 si to pohlídáme přesně tak jako včera v Ottawě

Chápu to tak, že mluvíš o třígolovém vedení. Potom to nedává smysl a žádnou podobnost v těch zápasech nevidím, v Ottawě jsme žádné velké vedení neměli až právě do konce druhé třetiny.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a s tím Davidsonem já tak nadšený taky nejsem, zřejmě máme každý jiné nároky...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vůbec nemluvím jen o době, kdy jsme vedli 6-3, mluvím o celém zápasu, který byl z naší strany vedený jinak než proti Rangers, to je celé.
 
31.10.2017 22:08 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Jenom si vzpomeň na ty Plekancovi zadovky a projížděčky v přípravných zápasech a pak po začátku sezony, to byl úplně někdo jinej, připo... s daleko převážející snahou bránit.
 
31.10.2017 22:08 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Jenom si vzpomeň na ty Plekancovi zadovky a projížděčky v přípravných zápasech a pak po začátku sezony, to byl úplně někdo jinej, připo... s daleko převážející snahou bránit.
 
31.10.2017 22:02 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Tak určitě, akorát takovýho zaďoura s tím, že nikdo nechtěl riskovat.
 
31.10.2017 20:57 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Tiež som to videl na TSN ako celkom zábavný fakt. Bodaj by nás tieto posledné dva duely nakopli k lepším výkonom... smajlik
 
AvatarFun fact. Za poslední dva zápasy jsme dali 13 branek, což se rovná počtu vstřelených branek za prvních osm zápasů sezony smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě jsme se nikdy v této sezoně nesnažili hrát na nulu :-))))))

BTW sledujete Radua? Rozehřívá se, naposled dal OT winner Nucks, cost to cost nutno podotknout...
 
31.10.2017 19:17 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Konečně jsme se přestali snažit hrát vzadu na nulu a Pricova dobrá čísla a přineslo to body. (Taky to byla pěkná blbost to zkoušet, při takových hrubých chybách v obraně.) Proti těm dvěma posledním slabším soupeřům to stačilo, ale proti těm lepším až nejlepším budem nejspíš takovýmhle způsobem prohrávat 6:15.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já si myslím, že je diametrální rozdíl vést 3:0 během první třetiny, kdy je ten risk, že se druhý tým zvedne a dotáhne vždy, tuplem tým jako rags v jejich současné situaci a je rozdíl vést o tři goly (6:3) až na samotném konci druhé třetiny. Ale to je jedno, mě se prostě líbil a užil jsem si i zápas s rags.

Dnes to byla paráda, kucí mi udělali velkou radost. Byl jsem doma, takže jsem zápas viděl celý bez výsledku ráno jako o víkendu a takový krasavec. Wow. Samá pozitiva, Hudy a jeho první dva goly, Lehko to taky potřeboval, trochu povzbuzení pro Plekyho, Chuckyho, Maxe a co předvádí Gally poslední dobou... Nádhera. Monty podržel a hlavně tým před ním hrál skvěle, moc jsme jim nedovolili.

Jsem nadšený z Davidsona. Až na ten neštastný námaz při jejich prvním golu odehrál už několikáté skvělé utkání. Dělá spoustu malých věcí dobře, opravdu se mi líbí a doufám, že ze sestavy už nevypadne. Pár Benn a Alzner kupodivu zatím fungují, hrají to na dnešní dobu neuvěřitelně jednoduše a zatím to funguje, otázka je jak dlouho.

Jinak snad není co dodat, jen víc takový zápasů, které si člověk naplno užije.
 
AvatarPro Pardu - nečekal jsem proti Rangers, že je přejedeme, ale čekal jsem, že při vedení 3-0 si to pohlídáme přesně tak jako včera v Ottawě... To byl konečně z naší strany zápas, na který se dalo koukat (až zase na ten hrozivý úvod) a kde ta hra měla nějaký smysl - nejenom kvůli té kanonádě, ale celkově kvůli hernímu obrazu po celý zápas. Dívalo se na to moc pěkně, některé souhry byly výborné (Drouin-Lehkonen), krásné góly (Galchenyuk, Gallagher, Hudon) a hlavně zodpovědný výkon po celý zápas. Jasně, hraje se lépe, když nám tam konečně taky spadlo skoro všechno, na co jsme sáhli, ale i tak bych rád podobný výkon od našich viděl častěji. Bohužel, moc tyhle výkony teď neočekávám při tripu na západ, tam se nám dlouhodobě prostě nedaří...
 
31.10.2017 10:27 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Karlssonek nikdy moc bránit neuměl... to je povětšinou 4. útočník na place...
 
31.10.2017 09:38 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarKdy měl naposledy E. Karlson -6?smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik
 
AvatarTento zápas byl kromě klasického našeho nástupu a námazu Davidsona jedním slovem WOW... Výborná produktivita druhý zápas po sobě, je jasné, že takto to nevydrží, ale hráčům se zvedne sebevědomí, což je nejdůležitější. Benn se také zvedá, i když jeden námaz si zase neodpustil... Opravdu pozitivně mě to překvapilo, uvidíme, co bude dál...
 
31.10.2017 09:03 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarLe canonnade jak sviňa.

Konečně nemáme 59 střel na bránu a 1 gol, ale běžných 29 ,ale z toho 8 le butů. Nečekám, že nám ta efektivita vydrží,nicméně nám snad dodá zmiňované se-confiance. Jsem na tenhle trip dost zvědavý. Byl bych spokojený z 5-6 body pak nás čeká dloouhá serie domácích zápasů (6) což by nás mohlo dostat do vyšších pater.
Btw. nádherná souhra při golu Lehkonena s Druinem.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík