Montreal se drží na vítězné vlně. Odnesl to Columbus

19.01.2019, 06:45 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal se dostal do vedení zásluhou Tomáše Tatara 1:0. Domácí měly několik zajímavých šancí na vyrovnání, ale buď je zastavil zákrok Price a nebo nedokázaly trefil prázdnou branku.

Také druhá třetina nám přinesla jedinou branku a znovu byl jejím autorem slovenský útočník Tomáš Tatar, který z levé strany ujel na Korpisala a "blafákem" ho překonal. Domácí měli smůlu, trefili třikrát tyčku.

Třetí třetina přinesla tři branky. Domácím dal naději nabodový zisk Bjorkstrand. Domácí to ke konci zkusili bez brankáře a toho dvakrát dokázal využít Armia. "Habs" získávají důležité body v boji o play off.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, pro Byrona to byl celkem tvrdý trest. Proti Columbusu ubojované, jako naše všechny výhry, ale výkon si myslím, že byl o něco lepší než minulé zápasy. Samozřejmě základ je vynikající brankář a to Price splnil. Nehrajeme opravdu jak na začátku, ale to se dalo bohužel čekat, za to dřeme v každém zápase a to se mi líbí. To v minulé sezóně rozhodně nebylo a to v podstatě od začátku. Proti Phile musíme bodovat, ale jak psal Míra, moc na ně neumíme a já čekám velký boj. Co mě pořád vytáčí jsou přesilovky, ach jo, bohužel je lepší je nehrát, akorát nás to rozhodí. Pořád je to stejná písnička, zázrak je udržení se v pásmu. To prostě musíme zlepšit, ale jaksmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě to tentokrát nepřišlo jako taková hrůza herně, Carey se sice měl co ohánět a několikrát nás zachránila tyčka, ale my taky měli šance a prostě jsme ty své proměnili oni, ne, tak v hokeji funguje. Ale samozřejmě máš pravdu, moc spoléháme na brankáře. Ted to zkrátka hrajeme hodně na těsno, na začátku sezony jsme hodně gólů dávali ale i dostávali, prostě vývoj sezony. Nicméně ty přesilovky, to je bolest pro oči, to by až člověk nevěřil jak to tam pachtíme.

Ani já výhru nečekal a beru ji. Tuna super, ale měl tam i dva šílené námazy, Carey fantazie, škoda že se skoro sám připravil o SO. Jinak nikdo až tak nevyčníval, až na snipera Armiu samozřejmě smajlik

Peca dostal přednost před Hudonem kvůli své schopnosti chodit na PK, tak to aspoň řekl CJ. Má to svou logiku, ale i já bych raději viděl Hudona v sestavě. Jinak ta Pauliho suspendace mě osobně přijde přehnaně dlouho, jeden zápas by podle mě odpovídal, tři je dost.
 
19.01.2019 12:20 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=EEnetewSv3g
Trto a jeho parádne zakončenie... smajlik
 
AvatarArmia, to je střelec...smajlik! Body pro mě nečekané a o to víc potěšující, nicméně herně je to posledních několik zápasů jak přes kopírák - Price nebo Niemi drží, my bráníme a vyrážíme jen do kontrů. Žádný souvislejší tlak, v přesilovkách horší než při 5 na 5 a jsme přehrávaní a přestřílení (i když o těch statistikách si myslím svoje po tom, co jsem si třeba všiml v noci, kdy do našich pokusů nezapočítali během jedné třeiny snad 3 střely...). Tohle se mi prostě vůbec nelíbí a je to návrat ke stylu z loňského roku - to, že to letos víc ubojujeme, je sice chvályhodné, ale ke koukání to není a nemá to hlavně pro takhle mladý tým žádnou budoucnost! Proč se nesnažíme o ten bruslivý styl, kterým jsme hned v prvním zápase překvapili Toronto??? Fakt nechápu, jakým zázrakem táhneme 4 vítězství v řadě - lépe řečeno, trochu chápu, je to už výše zmiňovaný gólmanský faktor a kopa štěstí, ale to jednou pomine a aby tomu nebylo hned dnes proti Flyers, kteří sice tápou mnohem víc než my, ale nikdy nám jejich styl neseděl a pokud nepřitlačíme v ofenzívě, stane se to...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 03.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík