Montreal vyloupil i Calgary

20.12.2019, 07:59 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po vydařeném utkání ve Vancouveru, čekal Montreal další ne příliš častý protivník. Calgary Flames.

Habs opět prohrávali v zápase 0:2, ale nevzdali se a góly Gallaghera a Armii dokázali vyrovnat. Calgary poté opět uteklo, když branku vstřelil Kylington. Canadiens se podařilo vyrovnal osm minut před koncem, když zápas do prodloužení poslal Nick Suzuki. Následovalo prodloužení, kde pro Habs druhý bod dělovkou vystřelil Max Domi!

Branky a nahrávky: 8. Tkachuk (E. Lindholm, Mangiapane), 20. E. Lindholm (Tkachuk, J. Gaudreau), 47. Kylington (J. Gaudreau) - 30. Gallagher (S. Weber, Lehkonen), 34. Armia (Lehkonen, Chiarot), 52. Suzuki (Cousins, Weal), 64. Domi

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano zkazil si to potom krásném gólu, ale že by byl nějak extra šílený, to říct nemůžu. Až se vrátí Drouin docela bych byl pro lajnu Drouin - Domi - Armia. Armia by pro dva typově podobné hráče vybojovával puky a určitě by jim to klapalo. Je ale jasné, že by to s tou individuální hrou nesměli přehánět.
 
AvatarJá mám teda ze hry Domiho úplně opačný pocit. Naprosto mě vytáčel, gól dal sice nádherný, ale kvůli jeho přehnané snaze vykličkovat tři hráče padly dva góly. Nejprve nesmyslně žongluje před vlastní modrou a pak jde do tří hráčů v útočné třetině, ztráty a následně puky v naší síti. Vím, že chce moc, ale někdy je méně více. Tohle má s Drouinem společné.

Zbytečná prohra, vlastní chyba nás stály body, protože jsme rozhodně nehráli špatně. Carey podržel, bohužel přesně takovými zápasy si kazí čísla, na které pak poukazují \"odborníci\", kteří samozřejmě tohle nevidí.

Taky mě srali sudí, minimálně jeden faul Weala se nemusel pískat, vyloučení Danyho jsem taky nepochopil. Cousins na druhou stranu nesmyslně oslabil tým 6 minut před koncem. A to ještě CJ říkal před zápasem jak si musíme na jejich PP dát pozor a nenechat se vylučovat.

Škoda, Pegg bychom cestou domů mohli porazit a spravit si chuť.
 
Avatar4 body ze západní Kanady to je krásné, ale téhle prohry je trochu škoda, protože jsme určitě byli po většinu zápasu lepší a v podstatě nás porazili Mcdavid s Draisaitlem, což se dalo celkem čekat. Velká škoda je, že naši hlavní konkurenti v divizi kromě Tampy bodovali. Jak jsem ale řekl, tento trip dopadl nad očekávání.

Jinak Domiho gól, to byla lahůdka. BTW když vidím tu neskutečnou bojovnost Lehkonena, tak je zcela mimo mé chápání co proti němu Lord pořád má.

Ještě poznámka k Domimu, Míra to myslím byl, kdo řekl, že Domi hodně strádá bez Drouina. Za mě teda vedle finských parťáků hraje velmi solidně. Je ale jasné, že sestava bude vypadat jinak až budeme kompletní.

Teď hurá na Floridu, kde se určitě pořádně zapotíme.
 
21.12.2019 00:32 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Rozdíl ve Weberově formě je Chiarot místo Meteho. Už spolu nejspíš zůstanou a Mete půjde k Petrymu.
 
20.12.2019 14:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarBergevin curse? :)

Shea Weber tonight: 24 minutes. 1 point, 2 shots, 1 hit, 4 blocks.
Flying with 11 goals, 18 assists and 13 after 35 games.
For $7.8 million U.S. per season!
 
AvatarReakce na příspěvek:Byl to neskutečný nervák až do konce. V první třetině jsme měli skvělý přechod do útoku a v útočném pásmu jsme byli velice kreativní, jen nám zase chyběla efektivita v koncovce. Oba góly Flames padly díky naší neschopnosti dostat puk s pásma. Ve druhé třetině naše aktivita pokračovala a vyplatilo se, Flames moc šancí neměli, ale když už se jim nějaká naskytla, tak byla hodně nebezpečná. I ve třetí třetině jsme byli mnohem lepší, ovšem nutno říct, že na samém konci jsme měli sakra štěstí, to by mě osobně nemrzelo, ale doslova sralo. Prodloužení bylo nahoru dolů a Domi ho rozhodl krásnou střelou. Máme možná pro většinu z nás nečekané, ale naprosto zasloužené body.

BTW velká pochvala pro Careyho.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem zatím velmi mile překvapený z tohoto tripu...smajlik. Ale tady můžu s klidným svědomím říct, že jsme si výhru jasně zasloužili a to už v základní době! Moc mě těší, že jsme to dokázali dotáhnout z dvoubrankového manka a pak zareagovali na ten třetí vedoucí gól. Nebýt Ritticha, měli jsme určitě dva body po 60 minutách - i když je pravda, že ta tyč od Webera poslední střelou byla dost na infarkt...smajlik. Je dobře, že ztratili Sabres i částečně Tampa.
 
20.12.2019 11:58 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Dokonce chtějí nést i část jeho platu to čumím.
 
20.12.2019 11:55 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarhttps://www.nhltraderumors.me/2019/12/nhltr-new-jersey-is-fed-up-with-pk.html?fbclid=IwAR3PmmaOvauuwkhQyb10e4lyVlUL7FysgxqGMeL3SmurkSTYQ7WXBu4soGk
 
AvatarTento zápas jsem si fakt užil, ale mohli jsme ho zcela nepochopitelně zase ztratit v poslední vteřině, kdy nastřelili Webera a byla tyčka. To by mě hrozně mrzelo, protože po snížení a následném vyrovnání jsme měli tolik šancí, ale Rittich se překonával. Nakonec dostaneme na 3:2 hned po té, co jsme neproměnili dvě další tutovky. Pak skvělá teč Suzukiho. Body jsme si zasloužili a trip je zatím pro mě skvělým překvapením. Určitě ohromnou pochvalu zaslouží i Price, byl taktéž vynikající...
 
20.12.2019 09:52 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDomi předvedl perfektní ruský blafák.

Subbana kritizuju už měsíc, dle mého názoru už nemá tu ctižádost a je spokojený, že je to celebrita v hokejovém dresu. Podle mě má mentalitu spíš na NFL a v NHL mu to spoluhráči nechtějí trpět. Plus ty peníze a aktivity mimo led taky leží žaludku ledaskomu.
 
20.12.2019 09:48 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://twitter.com/CanadiensMTL/status/1207898673285357569?s=20
Nate vždy pobaví ????
 
AvatarHmmm, dobře my, skvěle Max. Snad ho OT winner nakopne, výhra na ledě Calgary se moc cení, tam nám nikdy přenka nekvetla. Zatím je trip nad očekávání.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Calgary Flames
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík