Montreal zvítězil 4:3 a od postupu ho dělí jedna výhra

06.08.2020, 07:46 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens po poslední prohře nic nevzdali a dokázali urvat druhou výhru. Bodově se vytáhl Weber (1+2) a o vítězný gól se postaral opět Jeff Petry!

Branky a nahrávky
5. S. Weber (Lehkonen, Byron), 31. Drouin (Chiarot, S. Weber), 36. Byron (Suzuki, S. Weber), 46. Petry (Chiarot, Danault) - 9. Hörnqvist (Malkin, Crosby), 10. Zucker (Rust, Marino), 26. Blueger (Aston-Reese, B. Tanev)

Statistické okénko
Střely na bránu: 31 - 33 | Přesilová hra: 0/5 - 2/3 | Trestné minuty: 6 - 10

Kdo se postavil do brankoviště?
Carey Price (MTL) - 30 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,9 %, čas 59:48
Matt Murray (PIT) - 27 zákroků, 4 OG, úspěšnost 87,1 %, čas 58:10

Tři hvězdy utkání

1. Shea Weber (MTL) - 1+2
2. Ben Chiarot (MTL) - 0+2
3. Paul Byron (MTL) - 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
08.08.2020 10:15 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPřesně tak. Picburk nepředvedl vlastně vůbec nic na to jak je všemi adorován jako nějakej TOP mančaft. V posledním zápase jsme byli mnohem lepší než oni. Naprosto zasloužený postup a uvidíme co dál.
 
08.08.2020 07:32 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarSouhlasím s tím, že ač hrajeme hezky týmově, tak proti big guns (Tampa, Caps atd) podle mě nemáme moc šanci a přišli jsme o možnost na jackpot - tohle NHL neskutečně posrala. (to schizofrenie při \"radosti\" z postupu je šílená.) Žádná druhá loterie vůbec neměla být.

Na druhou stranu nesouhlasím, že Pens jsou někde úplně jinde. Krom jednoho zápasu téměř nic nepřevedli. Extrémně přeceněný tým. Není náhodou, že prohráli 9 z posledních svých 10 play off zápasů. Je může zachránit pouze JACKPOT v loterii, jinak to je tým na postupnou obměnu.

Kolaps CBJ zamrzí :(
 
AvatarTakže už nejenom fotbal, ale ani hokej nemá logiku - kdo si vybaví trenéra Pospíchala kdysi v Bohemce (vynikající trenér), rozumí smajlik. Absolutně nechápu, jak jsme s tímhle hokejem mohli postoupit... Pořád tvrdím, že v PO nemáme co dělat, přesto vyřadíme Pittsburgh, který je herně úplně někde jinde než my! Navíc je to o ničem, další kolo už fakt nemůžeme přežít, to už bych fakt asi začal chodit do kostela... smajlik. Na druhou stranu jsme to opět ubojovali, což není úplně špatné zjištění.
 
AvatarNestraš, ještě tyto týmy nejsou venku.
 
07.08.2020 12:16 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatar37.5% chance lafreniere goes to EDM, PIT, or TOR

Nechutná představa...
 
AvatarJá tomu nevěřím, ale chválím ten pozitivní přístup a optimismus, já ho taky ztrácím :D
 
AvatarZapomeň na to, že máme podobný tým jako v 93.roce...smajlik. Jediný post, kde to můžu s klidným svědomím říct, je gólman, i když tehdy se Royovi moc nevěřilo a nyní se na Price naopak sází. Jinak jména jako Carbonneau, Damphouse, Muller, LeClair, Savard, Keane, Bellows, vzadu Desjardins, Schneider nebo Brisebois - to je co do kvality a zkušeností tehdy úplně jiný level než to, co máme nyní smajlik.
 
06.08.2020 13:23 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá vám teď něco řeknu a je mi jasné, že budete hlásat samá negativa o špatném herním projevu apod.

Ale

Já věřím v to, že letos ten SC dáme a to z jednoho dobrého důvodu. Máme tým velice podobný tomu z 93, kdy se nám taky absolutně nevěřilo a nepočítali jsme se do contenderů.
V koronapauze jsem měl čas sledovat řadu těch PO zápasů a dokumentů a našel jsem v nich náš letošní tým.
Proto jsem tu ještě před 1 zápasem vyhlašoval že si jdeme pro SC. No a když jsme vyhráli ten první zápas (navíc v prodloužení) jen jsem se potutelně usmíval smajlik

Takže vstříc zápasu No. 4....bude v něm prodloužení smajlik
 
AvatarBez těch diváků je to hodně divné, ale doba je bohužel taková jaká je. Jak ale psal Theo, díky příznivým hracím časům je možné se dívat na spoustu zápasů. já osobně si to docela užívám.

zápas - Velká pochvala pro kluky, že to nezabalili, po první třetině to vypadalo hodně bledě. Theo v podcastu s klukama s IcingTV řekl, že by ho nepřekvapilo, kdybychom tu sérii zvládli. Já pevně doufám, že to tak bude.

Naše další bitva je už zítra ve 22:00, takže všichni vychladit pivko a povinně fandit.smajlik smajlik smajlik
 
AvatarTheo - přesně tak, bez té divácké kulisy a bouřlivé atmosféry je to strašně sterilní, i proto jsem byl a jsem totální nepříznivec dohrání téhle sezóny v takovémhle formátu. PO 2010 byla nádhera, Halák v bráně neskutečný a krásný pohled na zkroušené Ovečkina s Crosbym...smajlik. Tehdy už jsem věřil, že finále uděláme, ale Flyers nás prostě přehráli, to je fakt. Bohužel, na něco takového si v současné době budu muset asi dlouho počkat, jestli se vůbec dočkám...
 
AvatarPřesně tak to mám i já chlapi, souhlasím se vším. Já teda bohužel run 2010 jako aktivní fanda nezažil, ale 2014 jsem už prožíval na plno a jak bylo řečeno, to se nedá srovnat. Nebo i 2016 s Rangers, je to divné, v hlavě to pořád je, že jsme tam neměli být, bez diváků, bez emocí. Opravdu hrozně smutné.

Jo, Petry to zavěsil parádně, na to se dívalo moc hezky. Míro, Domi a jeho obava ze zdraví, to mě taky napadlo, ale pak si říkám, už je to třetí zápas, hrál přípravák, tak na co furt CJ čeká? Kondici už má zpět a že to asi zvládá zdravotně bez omezení je taky zřejmé, tak proč je furt tak málo využívaný? Masterpiece trade Bergevina, podívejme se kde je dnes Chucky, a dědek na střídačce ho vyžene z města? Snad jen přeháním, ale vůbec se mi to nelíbí.
 
06.08.2020 10:54 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarRozumím Michale. Díky časům duelů dost koukám na zápasy, musím mít přehled o všech sériích. Hokej není špatný. Ale prostě nevtáhne jako 2014 a už vůbec ne jak 2010. Jen vzpomenu a už mě z toho mrazí.

K play off patří emoce, hodně silné emoce. A bez diváků, v tomhle formátu, je prostě postrádám. Baví mě hra, ale že bych se nějak usmíval, když to Petry trefil, nebo naopak smutnil, když Carey náhodou loví puk z branky - to tam zkrátka není. Profisport je bohužel teď hrozně smutný.
 
AvatarTak je pravdou, že pro mě je tenhle výsledek překvapivý a je to zásluha pouze naší bojovnosti a odhodlání to nezabalit - ne zásluhou hokejovosti, tam jsme úplně jinde než Pens a stále tvrdím, že tu sérii ovládnou oni... Ale je fakt, že v tomhle zápasu byl ten herní rozdíl vidět asi nejméně z těch tří utkání. Pochválit určitě musím ofenzivní přínos našich beků - Weber gól a asistence, Chiarot nádherná nabídka pro Drouina u druhého gólu a lahůdka Petryho na závěr, on má tu střelu zápěstím naprosto skvělou, což tady vychvaluju už hodně dlouho a pro mě je to lepší střela než Weberova bomba...smajlik. Naopak Mete mě zklamal u toho třetího gólu, Weise ani nevím, že hraje, Drouin pořád špatný, Domi ve čtvrté neviditelný, ale nevím, do jaké míry je to zapříčiněné tou jeho absencí v přípravě a obavami ze zdraví.
 
AvatarMám stejné pocity a to jak kolem CJ a sestavy, tak kolem PO. Prostě to není ono a člověka to nějak nevtáhne. No až budeme hrát to finále, tak bych to asi už žralsmajlik Jinak za dnešní zápas si kluci za druhou část zaslouží pochvalu, to zase ano. Hlavně se mi líbilo, jak zvládli posledních 5 minut. Špatný opět přesilovky, první dvě děsivý, v dalších možnosti byly, tam chybělo kousek štěstí. Vítězný gol Petryho velká lahůdka...
 
AvatarPřekvapivá výhra, super výkon našich beků, ale i pro mě je chování k Domimu velkou kaňkou. Naše druhá největší ofenzivní hvězda a má třetí nejnižší TOI z útočníků a pořád hnije ve 4. lajně? Joke, totální joke. CJ vyhodí Weala, který mi nevadil, Weisy pořád in a Poehling nikde. Drouin se snad po gólu chytí, ale zápas jsem neviděl, jestli se trochu herně zvedl nevím.
Theo- já tě chápu jak si to myslel, v PO nemáme co dělat, je to celé komedie jak se to hraje a že se to vůbec dohrává a pokud opravdu postoupíme, tak to už bude konečná. A právě z těchto důvodů ani nemám takovou radost, neprožívám to jako naše dřívější účasti v PO, kdy jsem to žral a na zápasy vstával. A teď do toho ten dědek na střídačce mi začíná solidně pít krev.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík