Prokletí Toronta pokračuje, Montreal je ve druhém kole

01.06.2021, 07:09 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Noční můry fanoušků Maple Leafs se staly skutečností. Hokejisté Toronta v sérii s Montrealem vedli 3:1 na zápasy, ale ani to jim nestačilo k postupu. Montreal i k sedmému zápasu přistoupil naprosto zodpovědně, hrál především ze zajištěné obrany, za níž stal vynikající Carey Price a využíval své šance.

Canadiens v sedmém zápase vyhráli na ledě Toronta 3:1 a ve druhém kole se postaví Winnipegu.

Branky a nahrávky
59. Nylander (Matthews, Spezza) - 24. Gallagher (Staal), 36. Perry (Suzuki, Gustafsson), 58. Toffoli (Staal, Danault).

Statistické okénko
Střely na bránu: 31 - 23 | Přesilová hra: 0/2 - 1/1 | Trestné minuty: 2 - 4

Kdo se postavil do brankoviště?
Jack Campbell (TOR) - 20 zákroků, 2 OG, úspěšnost 90,9%, odchytal 57:26
Carey Price (MTL) - 30 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,8%, odchytal 60:00

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarPrvní bod doma, hra po většinu zápasu velmi dobrá, Scheifele totální vymatlanec a doufám, že v téhle sérii už si nezahraje, idiot! Evans nejspíš, bohužel, taky ne...smajlik.
 
03.06.2021 06:10 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarAkože k čomu bol dobrý ten hit pred koncom? Ak za toto nedostane Scheifele dištanc tak už neviem. smajlik
 
03.06.2021 04:23 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPrvní bod doma. Nebylo to bez chyb, ale povedlo se. Frustrovanej, vypatlanej Šajflí, doufám, že za tohle už si nezahraje, tam mu nešlo o nic jiného než ho minimálně přizabít. Snad bude Evans v pořádku. Tak jedém. Go HABS Go.
 
02.06.2021 21:55 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarUvidíme zda se bude projevovat možný faktor \"únava\". V zč jsme s nima hráli většinou zápasy ve kterých jsme byli lepší, ale nebyli jsme schopni proměňovat ani loženky a pak jsme udělali nějakou blbost/kiks a darovali jim tak branky \"zdarma\". Doufám, že jsme se z toho poučili a budeme hrát dozadu poctivě jako poslední zápasy s Torontem. Když to tak bude, věřím v postup - tip 4:2. Go HABS Go
 
AvatarPřesně, veteráni určitě měli velký podíl na postupu, jsem opravdu velice rád, že vyšel plán B a místo Simmondse máme Perryho. Simmonds byl naprosto marný.

Jaká videa s Romanovem, já o ničem nevím?

Tuna asi finito, Danault uvidíme, já byl ještě nedávno pro to ať si jde kam chce, ale za rozumný peníz by mohl zůstat. Uvidíme obecně jak to bude na trhu, když cap neporoste a zda se hráči třeba spokojí i s menším obnosem než doteď měli. To samé Chiarot. Army musí zůstat.

Ale neřešme co bude po sezoně, když my ještě sezonu máme smajlik
 
02.06.2021 18:14 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
jj....k DD mám hodně ambivalentní vztah, ale určitej klid, chameleonství a outcoaching keefea se mu musí nechat... třeba si ten head coaching nakonec opravdu utrhne (i když já pořád rootuju pro Boucharda :))

ale nechci s tím bejt otravnej a možná že nakonec třeba dáme i ten Pegg.

dost ikonický je i ten point out, že Toronto pořídilo veterány bez cupů a my s cupama - Stall, Toffs i Perry se rvali a věřím, že to jsou fakt tahouni i v šatně...a Webby a Price na to nejsou sami i díky nim.

s romanovem to podle mě je možná trochu nahnutý (a toho se dost bojim) - že se z něj vyklube trochu problémovej hráč (některý videa tomu nasvědčovaly a strašne se chci mejlit)

Tatar podle mě po sezóně skončí a narozdíl od Danaulta mě to tolik mrzet nebude. To přirovnání Danaulta ke GC nebo Gaineymu tady nebylo úplně od věci a docela si tu smlouvu vybojovává... místo Tatara bych ho bral. Pokud se nevrátí ani Drouiny, tak to s cup hitem vypadá dobře...Armyho bych ale rozhodně nepouštěl...
 
AvatarAť je to, jak chce, pořád bych vyndal Staala - i přes to jeho částečné zlepšení. Pořád si myslím, že Lehkonen je mnohem větší dříč a univerzálnější.
 
AvatarPřesně, my tady DD nakládáme, někdy po zásluze protože zápas 5 byl vyloženě o držku s Weberem tahající nohy, ale Keefeho si namazal na chleba a jak znovu opakuji, show some love pro Danaulta a Staala.
Romanova bych taky rád viděl, ale Gusta se neuvedl špatně, Kulak nezahrál nic blbě a velká čtyřka je lock. Takže dnes půjdeme určitě ve stejné sestavě a uvidí se. Sám nevím koho bych vyndal místo Lehkyho, Paulie nic, nic, ale často se svou tvrdou prací dostal ke stěžejním momentům zápasu. Ale tak to má být, o to víc se hráči v sestavě snaží.

Moc se těším, Go Habs Go!
A výsledek série tipuju 4:2 obligátně pro nás smajlik
 
02.06.2021 13:35 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarKoho bys ale vyndal ze sestavy? Teď mě nikdo nenapadá... Lehkonen se tam dostane, když se někdo zraní/nebo po prohře. Tatar to bude mít (po zásluze) už extrémně těžké.

Romanova bych tam samozřejmě chtěl, ale co já vím. Ať DD nakládám, z 1:3 na 4:3 udělal \"adjustments a Keefe za celou dobu zareagovat. Za to si kredit zaslouží...

Jj, Colorado, Tampa jsou jiný zvířata, ale :)))
 
AvatarTheo: Mám naprosto stejné obavy ohledně únavy materiálu... To bude nejspíš rozhodující faktor. Na druhé straně já třeba nepokládám jejich obranu za nějakou výstavní, to si troufnu tvrdit, že ta naše je lepší. Gólmani si jsou dost rovni, takže rozhodne útok. A tam jsou na tom lépe, to souhlasím - ale to bylo Toronto taky... Ta únava ale bude hrát velkou roli a jak jsi správně řekl - pokud bude Ducharme v těžkých chvílích točit jen 4 beky, bude vymalováno. Opět nepředpokládám, že nasadí Romanova, což bude velká chyba. Stále doufám, že Lehkonen se dá dohromady, je to bojovník, kterého sakra potřebujeme.
A s tím Coloradem - úplně mi mluvíš z duše, přesně tohle jsem si říkal, když jsem viděl jejich první zápas s Vegas. Jiný level...
 
01.06.2021 16:04 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatartrochu jsem si dvakrát zatipoval před začátkem série...

ČÍSLO TIKETU: 637571080326887238
20/05/202112:47:11
Montreal
PŘÍLEŽITOST: Vítěz série
KURZ: 3,70
VKLAD: 5000 CZK MOŽNÁ VÝHRA / VÝHRA: 18500 CZK
ZOBRAZIT DETAIL TIKETU

ČÍSLO TIKETU: 637571080192590756
20/05/202112:46:58
Montreal
PŘÍLEŽITOST: Vítěz série
KURZ: 3,70
VKLAD: 5000 CZK MOŽNÁ VÝHRA / VÝHRA: 18500 CZK
ZOBRAZIT DETAIL TIKETUsmajlik smajlik
 
01.06.2021 15:39 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNewt: Jj tak já mám kanadské týmy rád, až na Leafs (Sens). Líto mě jich vůbec není, naopak. Ikdyž Dangle respekt. Ale jak tam říkám, dlouhodobě to mají kanadské týmy hrozně těžké. Na top týmy jim nevěřím. Jets mě bavili celý rok, jestli se jim rozjede ještě PLD bude to extrémně těžké. Navíc rozpis je šílený, back to back v play off je fak šílenost. 4 zápasy v 6 dnech po sedmizápasové série je hrozný. Útok se točí, ten to zvládne, ale obrana bude mít problémy. Snad bude poctivě hrát všech (6-7) beků.


Ta já Careyho žeru léta, viz domácí merch. Od 2005 ho sleduju pozorně, jen mu nakládám za ten kontrakt v základní části, je pod tlakem jak AM34, CM97 a podobní, jen narozdíl od nich v PO roste. To je nejdůležitější. Teď aby se přidali útočníci pravidelně a obrana fyzicky vydržela. Pak je i další série \"hratelná\".

Dál ani nechci přemýšlet, ale Colorado je herně někde úplně jinde než kdokoliv z Kanady.
 
01.06.2021 13:02 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarParda presne ako si predpovedal, Steve Dangle niesol prehru Leafs trošku emotívne smajlik
https://youtu.be/lmePNoQZCM0
 
AvatarNemám co dodat, to je taková nádhera. A že makali jako TÝM! Toronto jsme právě tím dostali do kolem, Carey sice opět musel čarovat a párkrát nám opět zachránit prdel, ale celkový obraz hry byl od nich úplně marný, Staal a Danault, pojďmě jim dát trochu kreditu, ti dva byli Marnerovi, Matthesowi, Nylanderovi aspol. furt za prdelí, furt je měli vedle sebe nebo kcrosscheck na zádech. Staal navíc dvě důležité áčka dnes, opravdu se nakonec vyplatil, to myslím musí uznat po této sérii každý. ZČ měl jakou měl, ale já mu věřil, opravdu pomohl týmu kdy to nejvíc potřeboval. Perry to samé, hlavně v posledních zápasech byl vidět a to nejen těmi brankami.

No a Carey, wow. Ta jeho statisitka v sedmých zápasech nebo v zápasech kdy hrozí vypadnutí už začíná být fakt šílená. Je to bůh a přihřeju si polívčičku, já to říkal, že není zdaleka done jak si kdekdo myslel.

A Toronto? Až mi jich je trochu líto smajlik
 
01.06.2021 12:46 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarHa, na tebe jsem dneska Theo koukal a ani nevěděl, že to jseš ty :) A dobře shrnuto. S Careym je skutečně možné vše, ale Leafs se zároveň fakt do velké míry porazili sami. Já doufám v ty mladý žolíky, hlavně Caufielda roste s každým zápasem, a pokud se k tomu dostane do plný formy Gallagher, tak je to ubouchatelný.

Rozhodně ale souhlasím, že Jets jsou výborně postavení pro playoffs. Naštěstí je mám rád už od časů Selänneho, takže jejich případnej postup ponesu určitě líp, než kdyby Leafs frčeli za pohárem, jak jim bylo všude předvídáno.
 
01.06.2021 10:56 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNechci říkat že jsem to říkal ale říkal.
Změna nickname na Nosrahldamus možná.

Každopádně za výhru nevděčíme mně, ale jinému muži Mr. Price is Right.

Shrňme to tak že celá Kanada všetně půlky Ontaria nám děkuje.
Guvernér Ontaria prohrál sázku a bude chodit v našem dresu.

Četl jsem dost komentářů od odborníků i idiotů v diskuzích a pocit zadostiučinění se dostavil.

Zde pár nejlepších:
Sportsnet will still have the Leafs at 2 in their playoff power rankings.

From everyone in Canada whose not a Leafs fan - Thank you Montreal!

This is reguraly biggest PO choke in NHL history.

Never bet against Price in Play off.

Carey Price\'s number 31, Game on March 31, Score 3-1, Leafs gave up a 3-1 series lead to the Habs
 
01.06.2021 10:49 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=3tGNywh96_Y Moje reakce na postup, na téhle platformě se člověk musí krotit no :/

Marnost Leafs, která už překračuje historické milníky napříč profi sporty v Severní Americe. Co s nimi bude dál :))) ale i další predikce sérii v PO.

Bojím se únavy proti Jets. Bude to znát. Jets jsou pro mě od ledna nejkomplexnější tým v Kanadě. Ale s tímhle Careym je možné vše :) Užijme si to. Já dlouho z postupu neměl takovou radost.
 
01.06.2021 10:23 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarPod čarou vyzdvihnu Evanse, radost koukat na tu jeho bojovnost. Jets si netroufám odhadovat, rozhodně je beru jako favority. A říkám si, jestli neuvidíme odpočatýho Romanova, to by mohl být dobrej menší trumf...
 
AvatarNeskutečný a jedním slovem PARÁDA. Toronto bylo hrozně nervozní a jak Campbell pustil soft první gol (konečně Gally), tak jsem začal hodně věřit. Navíc na druhé straně GOD mode Carey Price, to se těžko s tím něco dělá. Všichni mu navíc pomahali, blokovali střely, takto se hraje PO. Opravdu po stavu 1:3 jsem nám nedával snad ani to procento, ale kluci se kousli. Klobouk dolů, teď odpočatí Jetz, ale po takovém obratu věřím, že i nám se síly doplní. Důležitý bude opět Price. Krásné ráno, jak už dlouho nebylo...
 
01.06.2021 07:59 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
neuvěřitelný..... A Price doesn\'t give a fuck na Bergyho pat on shoulder :D

Gladiátor.
 
01.06.2021 07:32 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarAni ten najväčší optimista by po štvrtom zápase zrejme neveril v postup cez Leafs. MB bol vysmiaty ako slniečko... smajlik
https://twitter.com/i/status/1399541422768918534
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík