Montreal překvapil Islanders

21.02.2022, 08:17 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal Canadiens zvítězil na ledě New Yorku Islanders 3:2 po samostatných nájezdech. O jedinou branku v první třetině se postaral v 10. minutě Michael Pezzetta. Vstup do druhé periody se domácím povedl, protože ve 22. minutě srovnal Palmieri. Ovšem následně se hra opět vyrovnala a ve 39. minutě šli hosté zpět do vedení po brance Andersona. Třetí dvacetiminutovka nabídla jednu branku, kterou vstřelil v 58. minutě Brock Nelson a poslal tak zápas do prodloužení. V tom gól nepadl a došlo na nájezdy, kdy rozhodl Rem Pitlick.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarJá nezpochybunuji tu smlouvu, tu asi opravdu chtěl, to neříkáš jen ty, ty bereš jako fakt v jedné rovině jeho výkony v Dallasu, že by to samé předváděl u nás, KDYBY to u nás tehdy podepsal, to je přece blbost? Mohl by u nás těch skoro pět sezon hrál líp, hůř, stejně, to neví nikdo, proto mi přijde jako nesmyls říct, že BYS ho za 8 mil ročně nechtěl vzhledem k tomu co předvedl v Dallasu, když nemůžeš vědět jak by hrál u nás. To je dedukce a spekulace smajlik
Takže ano, tyto jeho výkony z Dallasu za 8 mil by nebyly nic extra, za těch 6,25 mil., které tam bere jsou naprosto v pohodě. A jelikož se nikdy nedozvíme jak by hrál u nás za těch 8 mil, tak mi to opravdu přijde zbytečné řešit.
 
22.02.2022 12:10 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNení to kdyby, ani pokud, je to realita. Ověřená, několikrát potvrzená. Chtěl dorovnat nepoměr v daních, což dělá přes 8M v Montrealu - tím jednání skončily a Radulov podepsal na jihu.

Za 8M jsem rád, že k tomu nedošlo. Tím bych to uzavřel. Není to asi jediná věc, na které by jsme se neshodli :)
 
AvatarPokud by tohle hrál v Montrealu za 8 mil., to slovo pokud je důležité. Taky by tady mohl mít úplně jiné čísla, lepší, horší, taky se nemusel zranit alias kdyby byly ryby v řiti... pracuju s tím co je realita a ta je taková že ten deal rozhodně nedopadl špatně pro Dallas. A když bych si hrál na kdyby tak kdyby vyhráli předloni Cup...
 
22.02.2022 07:35 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarFakt je takový: Pokud by si tohle chtěl v Montrealu, tak tehdy musel nahodit 8M ročně, to je potvrzeno.

Nemůže za zranění? To bohužel nemění nic na tom, že je dva roky je useless.

34 bodů za 60 za mě není nic světoborného za ten deal.

V konečném účtování to pro mě není žádná hitparáda, když si uvědomím, kolik by stál.
 
AvatarNe, to jen ty si říkáš co chceš a pomíjíš fakta :D Jaké dvě sezony, jaká polovina kontraktu? Dvě sezony top, na tom se shodneme, třetí sezona byla slabší v základní části a jen 34 bodů v 60 zápasech, ale v jejich runu do finále SC byl stěžejní postava a měl 18 bodů ve 27 zápasech. Celkově pořád hodně solidní TŘETÍ ročník kontraktu. Čtvrtý rok zranění, myslím že víc než dvě, už nevím přesně, ale za zranění snad nemůže? Je jaký je, ale na ledě tomu dal vždy maximum a i tak 12 bodů v 11 zápasech. To byl ČTVRTÝ rok kontraktu. Pátý rok je špatný, o tom pochyb není. Podtrženo, sečteno za mě spokojenost, co by kdyby já neřeším, řeším fakta.
 
21.02.2022 17:34 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTak to asi koukáme na jiného Radulova, nebo nějakého Radulova, co neexistuje :)

Vždyť je dva roky totálně mimo (i vinou zranění, proto nechceš starému hráči dávat šílenost). Dva top roky a jedno play off. To je půlka kontraktu. V té druhé se člověk musí bavit jasném zklamání, které bere výrazně víc než říká jeho kontrakt. Plus tehdy chtěl dorovnat tu taxu - čili 8M ročně v Montrealu.

Představa, že jede tyhle poslední dva roky v Montrealu za 8M ročně, tak...

1) je na hate listu fanoušků ještě před Drouinem
2) MB se nedožil ani Cup runu a už rok a půl je na dlažbě :)
 
AvatarAle notak Theo, tohle je pod tvou úroveň. Ano, letos je Radu bídný, má 35 a je v posledním roku své smlouvy a taky ho dost dostala ta zranění, která měl poslední roky a i tak měl loni víc než bod na zápas, byť v pár zápasech. A o těch předešlých třech sezónách u Stars se asi ani nebudeme bavit, že? smajlik
Bez této sezony to je 223 zápasů za Dallas a 190 bodů. K tomu 40 zápasů v PO a 28 bodů. Nechápu tedy o čem mluvíš, za tyhle výkony bych hráči klidně odpustil poslední slabší sezónu v tomto věku. A z peněz si zasloužil každý dolar, i v Dallasu hrál výborně, obětavě, byl vidět, skvělé nájezdy a dělal své spoluhráče lepšími. A to často hrál na cetru s defenzivmím Faksou, Hintz mu hodně vděčí za vzestup v kariéře, Guryanov to samé. Já neznám žádného fanouška Dallasu, ale sám je docela sleduju, a myslím si, že by ti na něj nikdo ze Stars fans neřekl nic špatného nebo že by byl snad přeplacený a prachy si nezasloužil. Tady jsi stále vedle a pořád si stojím za svým, že bychom takového hráče v týmu uvítali s jeho ofenzivní produkcí.
 
21.02.2022 13:03 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJsem nedávno sledoval pár zápasů Dallasu. Pamatujete na:

\"If you want loyalty, buy a dog\" a téma Radulov, jak to tehdy exGM dostal sežrat, za další navýšení k 8M/ročně...a teď se na něj dívám poslední dva roky :)
 
AvatarDůstojný výkon, konečně jsme hráli po delší době hokej a v obranném pásmu nebyla jen a jen panika. CC si rozhodně víc věří, což krásně prokázal v nájezdech...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Islanders
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík