Příprava se vůbec nepovedla

10.10.2022, 08:25 | Aktuální téma |  Martin Formánek
 

Canadiens mají za sebou přípravné zápasy a již ve středu je čeká první zápas letošního ročníku NHL.

Doufejme že si dobré výkony šetřily na soutěžní zápasy, protože v přípravě Montreal prohrál všechny zápasy. Poslední tři zápasy přípravy měly shodného soupeře - Ottawu Senators. Všechny tři skončily rozdílem jedné branky a vítěz byla vždy Ottawa (5:4, 4:3 a 3:2p)

Těší se vůbec někdo na novou sezónu... ? :-)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarJo zaplatil mi to kámoš přes paypal a fičí to krásně, nemáš KB? To je debilní banka a mám s ní často problémy, možná to bylo tím, kdoví.

Já vím, že tě to nebaví, ale přece si musíš uvědomovat realitu. Kdybys měl možnost se bavit jakožto rozhořčený fanda s Hughesem, tak by ti řekl to samé co já, vedení je celé nové, takže to je další kapitola v dějinách a předešlé výsledky tak nové vedení nezajímají, protože to bylo před nimi. Ano, my sice výsledky posuzujeme jako celek, ale to byla doba Bergevina (výsledkově nahoru dolů, ale rozhodně to nebyla neúspěšná doba), teď je doba KH takže mu musíme dát čas a začít jej soudit až po několika letech.
A budu ti oponovat k tvé rozhořčenosti i nadále, protože jsme cup sice nevyhráli, to je pravda, takže spokojeni být nemůžeme, ale rozhořčenost taky není na místě v lize kde je 32 týmů je docela těžké být první a hlavně, a to tady taky melu furt dokola, jsme si užili hodně úspěchů a PO runu za poslední dobu, byli jsme ve finále SC, vyhráli jsme spoustu PO sérií, což nejsou zanedbatelné úspěchy a hlavně to jsou úspěchy, o kterým se může polovině ligy jen zdát (opět zdravím do Toronta). Je třeba se na to dívat i s nadhledem trochu.

A ta výchova mladých a tvůj argument se Subbanem, ok, ale opět, to bylo za předešlé GM, teď to vede někdo jiný a dělá to jinak tak mu dejme šanci se ukázat, ale logicky to nebude ze dne na den.

A kdo je na tom hůř nebo se hádat je asi zbytečné, ale nedá mi to, viděl si roster Flyers? smajlik nebo Hawks? Já ti nevím, ale tam nevidím žádnou myšlenku, to jsou téměř AHL týmy, ti jdou těžce po Bedardovi smajlik
 
AvatarAno, bylo to přesně, jak říkáš - ta varianta 100 USD na rok tam byla, ale odmítalo to platbu, tak si myslím, že to byla stará částka a už nebyla funkční. Ale dej vědět, jestli to přes ten PayPal šlo, zajímá mě to... Jinak přes tu novou nhl.tv je to mnohem horší obslužnost než doposud smajlik. Jde jen přes telefon nebo tablet, do Android televize aplikaci nemají a je to strašný - obraz tedy ne, ale ta obslužnost děs...
Habs - ty pořád dokola opakuješ to, jak jsme v přestavbě, ale to já přece vím a chápu smajlik. Jen jsem ti v létě psal odpověď na to, že fanoušci tady jsou strašně netrpěliví - a to, že za mě jsou jedni z nejtrpělivějších, když se na tu dobu po zisku SC podívám a že mě samotného už to nebaví pořád dokola poslouchat, že něco předěláváme napůl, pak teda úplně, pak se vlastně neví, jestli to bude tak nebo tak a pořád dokola... Takže za mě to není nářek nad touto sezónou, ale obecně nad tím, jak se to u nás (ne)dělá a je to nekonečný. Říkáš, že je třeba vychovat mladý - souhlas, ale kolik jsme jich u nás třeba za posledních 10 let vychovali, že by hráli stabilně NHL a, nedej Bože, byli snad nadprůměrní? Svého času snad jen Subban... A o tom to je, já prostě ani této přestavbě nevěřím. A jsem tedy zvědavej, zda Flyers na tom budou hůře než my...
 
AvatarNHL.TV- psali prý mail, že se všechny automatické obnovení ruší, jsou tam nějaké změny, ale normálně tam jde navolit roční předplatné za 99 dolarů, díváš se dobře Míro? Já mám zase problém, že mi to nebere kartu, tak to zaplatím přes kámoše a jeho paypal.

A k Habs, ano budeme u dna, to tady melu celé léto a vy byste pořád chtěli všichni PO a výsledky, furt dokola smajlik Prostě jsme v přestavbě a tentokrát v pořádné, staré opory jsou pryč, takže žádný reset a bereme to od podlahy. Jsme ale na začátku, čili je potřeba se pár let ještě kousknout a ty očekávání zkrátka potlačit, já pořád nechápu naladění a zklamání vás všech, co čekáte nebo jak to chcete dělat jinak? Až na vyjímky to tak dělali všichni, zbavit se veteránů, draftovat, vychovávat a doufat že se ujmou a hlavně mít kupu štěstí. A pak až případně sklízet úspěchy nebo mít očekávání. Jinak to zkrátka nejde.

Míro, Bedarda bych chtěl jako každý, což se nerozporuje s tím, že snad na tom budeme lépe než Flyers nebo Hawks, máme loterii a možné je všechno, jen jsem poukazoval na tom, že tyto týmy na tom jsou o pár kroků za námi. A draft má být celkově silný, tak se tam můžeme dostat z zajímavému hráči.

Michale- ano, musí se povést hodně věcí, nikdo neříká, že hra na dně ti zaručí výsledky v dalších letech (zdravím do Toronta), ale je to pořád lepší než kupovat veterány na FA a patlat to dokupy jako vlaštovka hnízdo. A tím vyjmenováním co vše nám chybí a co vše se musí povést tady opět zdůrazňuji, že čekat od takového týmu něco hned je prostě naivní a chce to trpělivost, ale to bych se jen opakoval.

Mi se naopak obranu líbí velice, bude dělat chyby a učit se, ale má obrovský potenciál a je až na Savarda velice mobilní, Xhekaj jí dodá tvrdost a Matheson snad nějaké body a ofenzivní směr až se uzdraví. Uvidíme co nováček Kovacevic. Určitě se během sezony dočkáme i povolání Barrona, Norlindera nebo Schuenemanna, s týme pořád trénuje \"hříšník\" Mailloux, takže to by v tom byl čert aby se z této plejány mladých beků nejaký neujal smajlik

Na útok jsem zvědavý, Drouin nemá své místo vůbec jisté, Dadonov mě tam sere už teď, ale budiž. Slávek se otrká, já jsem pro ať je v prvním týmu.

Brankoviště bude naše velké slabina, až na Hawks máme podle mě nejslabší trojici v lize, ale třeba i oni překvapí.

Bude to boj, bude spoustu proher, ale já se těším až to zase vypukne. Go Habs Go!
 
AvatarMně právě psali, že předplatné nebude tento rok obnoveno, že si musím udělat nové. Zatím jsem ještě nedělal. Jinak sestava, jestli bude odpovídat, tak Dadonov ve 4.formaci, no nevím, co tam bude dělat. Každopádně když se podívám na nás útok, tak rozhodně špatně nevypadá, za to obrana, ta se mi nelíbí, ale snad se kluci předvedou. Těším se na start, ale bojím se, že mě to po pár zápasech začne přecházet...
 
AvatarZeptám se zdejších majitelů předplatného na nhl.tv - taky vám letos neobnovili předplatné, i když vás mailem předem informovali, že ano...? Já dneska musel udělat nové předplatné a to pouze měsíčně, protože je to všechno postavené úplně na jiné aplikaci a nejspíš to má pod palcem ESPN - 440,- Kč/měsíc...smajlik. Roční předplatné mi to vůbec nenabídlo.
 
AvatarPardo - Proč si myslíš, že Seattle je na tom hůře než my? vždyť posílili velmi solidně a mohou hodně překvapit.
 
AvatarUž je to tady, ještě pro nás nezačala sezona a negativita a pesimismus kam se podíváš. Chápu vás, že příprava stála za hovno, ale tu já vždycky házím za hlavu a stojím si za tím, že nikdy nevypovídá nic o tom, jak bude sezona vypadat. Tvrzení že PO je utopie, nebo budeme jistě na dně je za prvé nesmysl, to nemůže nikdo jasně vědět a za druhé to mi to příliš důvodů na to těšit se na sezonu v podání Habs moc nedává. Jasně jsou tu týmy, u kterých je nepostup do PO jistota. Arizona, Chicago, Flyers. Tohle se ale rozhodně nedá říct o nás. Jsme v posledních letech možná nejvíce nevyzpytatelný tým v lize, u nás fakt člověk nikdy neví. NHL už nějakou dobu sleduji a vím, že především s naší nezkušenou obranou díru do světa neuděláme, ale postup do PO je pro mě vždy základ a nepostup budu považovat za neúspěch.
 
AvatarJá taky čekal něco jiného - a to ani tak výsledkově jako spíš herně. Naprosto zbytečné chyby ve vlastním pásmu, nedůraz a z toho plynoucí laciné góly a k tomu všemu nekvalitní koncovka - to byl pořád stejný obraz téměř v každém z těch přáteláků...smajlik. Sorry, ale z toho, co jsem viděl, bych si moc růžovou budoucnost nemaloval - já vím, leckterý mlaďas se může oťukat a vyvrátit mi tak můj názor, ale vzhledem k tomu, jak se to po dlouhou dobu u nás (ne)daří, nemůže se nikdo divit mému pesimismu, kterým jsem tu ostatně proslulý...smajlik.
Pardo, na jedné straně říkáš, že na dně nebudeme, že tam patří jiní, na straně druhé bys rád Bedarda - jak to udělat...smajlik? Já se, bohužel, obávám, že po tom, co jsem zatím viděl, u dna nejspíš budeme, takže by se ti ten Bedard mohl splnit smajlik.
A Slafkovský? Za mě určitě momentálně do prvního týmu ne, i když jsem doufal, že to dokáže, bohužel...smajlik.
 
AvatarJá čekal něco jiného, aspoň
2 výhry jsem očekával. Pravda, prohry byly většinou o gól, ale jsou to prohry. Ostatní týmy taky ladily sestavu. Je to jen příprava, ale základní chyby by se stávat nemusely a neměly. Je jasné, že se budou opakovat i v ostrých zápasech. Že se celkově nic extra nečeká a můžeme jen překvapit solidními výkony, je jasný. Ano, směr je dobrý, ale už jen závěr tvého příspěvku, co se vše musí povést, aby to bylo zase o krok lepší, no...
 
AvatarJe to jen příprava, nedělal bych z toho vědu, dva zápasy se prohrály v OT a plno dalších o jeden gól. Spíš kdo čekal něco jiného nebo má vysoké očekání v sezoně tak je naiva. Máme mladý tým a mladou obranu a ta dělá logicky chyby. Brankáři taky nic světoborného nepředvedli a to ani jinak jistý Allen, ale to může být od středy úplně jiné. Já si myslím, že to bude na pozici, v které jsme, nakonec dobré a výkony nebudou špatné a snad i koukatelné, mladí se otrkají a mohli bychom i sem tam potrápit favority a úplně na dně bychom snad být neměli, tato pozice bude určitě po právu patřit Philly, jen je nevýhoda, že je letos celý východ dost našláplý a s tím jak tradičně tragické týmy Buffalo, Detroit a Ottawa jdou dost nahoru, tak to bude těžké a konferenční souboje budou dost těsné a PO je samozřejmě utopie už teď. Ale řekl bych že západní outsideři Arizona, San Jose nebo Seattle jsou na tom hůř než my, zejména San Jose s tou AHL obranou, jak jsem měl možnost v pátek na vlastní oči vidět, daleko nedojdou smajlik Zlatí naší nezkušení, ale perspektivní mladíci, furt lepší než mít farmáře Harringtona nebo Benninga v prvním páru a na PP smajlik .
Celkově se mi moc líbí směr, kterým jdeme, v obraně se musí někdo uchytit z té armády solidních prospektů, snad Guhle bude top 4 bek a Xhekaj řízek minimálně do třetího páru, uvidíme co další, ještě to chce vyladit a někoho top do útoku (Bedard? :D ), brankáře a můžeme jít pomalu ale jistě vzhůru. Go Habs Go!
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík