Lovci Hurikánu, naši Canadiens

08.02.2014, 18:39 | Preview |  Lukáš Matýšek
 

Poslední zápas před Olympijskou přestávkou čeká odbitím půlnoci naše Canadiens.

Před nastávající OH mají Montrealští velmi nevyrovnanou formu, tedy ta část týmu, která na OH nejede. Pacioretty, Markov, Price, Plekanec a další olympionici mají svou tradiční formu, nebo formu velmi dobrou oproti tomu, jak to v týmu poslední dobou vypadá.

Poslední zápas kluci předvedli velmi zajímavý výkon který díky hattricku Maxe Paciorettyho vedl ke dvěma bodům a výhře 5:2 nad Vancouverem. Desharnais zaznamenal proti kosatkám dvě asistence a Price perfektních 42/44.

Pacioretty také přepisoval historii. Poprvé byly písknuty dva trestné nájezdy v jedné třetině na jednoho hráče, úspěšný ale Max nebyl ani jednou. Dale Weise poprvé za Habs bodoval, když nahrál na gól Ryana Whitea.

Carolina poslední zápas s Floridou hrála podobně jako Montrealští, když zvítězila 5:1. E. Stall zaznamenal bod a +3, Jeff Skinner 2 body a Anthon Khudobin 34/35.

Travis Moen a Michael Bournival jsou day-to-day ale do Caroliny s týmem odletěli. O jejich startu se tedy rozhodne až před zápasem. V bráně je potvrzený Carey Price, na druhý straně zatím nepotvrzený Khudobin.

Poslední 4 zápasy v Raleigh Center dopadli 2-0-2. 3 zápasy přitom přišli do prodloužení.

Jak jsem již zmínil, poslední puk před Olympijskou pauzou bude vhozen o půlnoci našeho času.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky se mi vzpomnělo na Roye smajlik Oni to hlavně podělali, protože golmana odvolali nepochopitelně, když neměli puk na holích. Gionta opět gól, který nic neřešil, což mě štve, je to další argument k tomu ho podepsat pro management.
Info z OH se klindě můžeš zhostit! Já si rád dám menší odpočinek přes OH od psaní.
 
09.02.2014 08:11 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarPatches je prej OK, na olympiádu jede.
 
09.02.2014 03:09 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarPerfektní výsledek, ale zase jsme se nikam neposunuli, díky perfektní poslední třetině Toronta. Doufám že maxpac bude v pohodě a že na OH se alespoň těch 8 kluků rozjede a po přestávce všem ukážou jak na to! smajlik Jinak k výkonu nic nepodotknu, většinu sem bohužel neviděl. jen vím že sme dali gol necelý 3 minuty před koncem do prázdné.. hmm tady se někdo ispiroval z Royho smajlik Bude někdo přinášet info z OH nebo se toho mám zhostit?
 
AvatarReakce na příspěvek:...výkonnost smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vůbec právě v tu chvíli neměl po tom puku jít. Ale to je jedno, pak to bohatě napravil a my si vezeme, pro mě překvapivé, 2 body - body hodně ubojované a bohužel také draze zaplacené nepříjemným zraněním Paciorettyho smajlik. Budu se tu už poněkolikáté opakovat, ale Subbanův herní projev mě začíná pěkně srát! Co on ztratí puků při rozehrávce ve vlastním pásmu tím, že ho drží zbytečně dlouho na hokejce, to už je vážně hnus a třeba dneska jen díky Pricemu jsme za to nebyli potrestaní. Pokud tohle ze hry neodstraní, nebude nikdy mít dlouhodobě vysoce stabilní.
 
AvatarPři pohledu na skóre přesvědčivá výhra, ale nadřeli jsme se na to. Carey to musel několikrát hasit, protože ty naše někdy až školácké chyby... Subban dnes hodně špatný. Rozhodla naše efektivnost. Body berem, zase na to, že jsme to odehráli v deseti lidech vepředu a sestavu lepili jak kukačka hnízdo, tak pochvala, ale je to další výhra s pozvednutým obočím. Teď jen doufat, aby Maxovo zranění nebylo nic vážného.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, na to jsem zapomněl. Ukazovali to vlastně i na replay.
Price zkazil rozehrávku? Snažil se zastavit dost prudký kotouč za bránou a přeskočilo mu to hůl, tohle bych neviděl zrovna jako "turnover", který nás stál gól, jak jsem řekl, Subbanův hráč clonil a díky tomu tam spadla průměrná střela.
My jsme dnes naštěstí vepředu dost efektivní a zvýšili jsme. Desharnais si asi řekl, že po Pacim vezme roli střelce smajlik I tak se mi obraz hry moc nelíbí, tak snad to ušmudláme.
 
Avatartak jsme pridali treti gol snad uklidni nasi hru a nahloda psychiku soupere
 
AvatarReakce na příspěvek:Hlavně předtím nechali dvakrát naprosto bez povšimnutí, že Chudobin hrál holí mimo povolenou výseč pro gólmana...smajlik! Jinak souhlas, hra je mizerná, jen ten první gól byl hezký. Náš inkasovaný opět začal u Priceho chyby v rozehrávce...
Rozhodně spíš zatím vypadáme my jako mužstvo, co hraje back-to-back zápas...
 
09.02.2014 01:57 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarChlapci, nebudu kecat závidím vám, já viděl asi 2 minuty hry 4. lajny a Price. Jinak nic. Nestíhám. Od 8 lítám jak pes a přísahám k zápasu sem se nedostal. Podle livesportu sem fakt rád že se trefil white a desha a tak nějak doufám, že v poslední třetině kluci aspoň něco přidaj.. -smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:...tak to napadlo Whityho, vždyť ono to je tak jednoduché! První gól hezká kombinace, druhý vydřený, ale chytře. Mastíme to tam sice jak na grupáči, hraje každý s každým a podle toho ta hra tak vypadá, ale možná přeci jen nějaký bod vytřískáme.
Sudí se opět vyřadili u toho "interference" Desharnaise...
 
Avatarnas vykon mi pripada ustraseny, sice se nam povedlo pa krasne akci vyrovnat a pak i diki nededuzas obrany domacich otocit vysledek ale pokud nepridaj na pohybu tak eveim nevim zbytecne jsme se tuhle tretinu nachavaly uzavirat ve vlastni tretine a na stridacku to ted bylo seksakra daleko
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky myslím, že to je v háji... On má fakt smůlu, sudí raději nekomentuju.

Zápas je opět hodně nudný a z naší strany strašně hraný. Plácá se to 0:0 a my si necháme dát takový debilní gól z ničeho, Ruutu před bránou a Subban na něho čumí jak na svatý obrázek, moje nervy, ale od nás nikoho před bránu jít nenapadne.
 
AvatarTak Max má velkou smůlu, takhle blbě přijít o olympiádu...smajlik. A ten zákrok nebyl zdaleka čistý a rozhodčí na to čumí... Ti mě vůbec dostali tím vyloučením Weiseho za hákování - nevím, jestli jsou ožralí nebo co, ale držení hole obrátit v hákování... smajlik.
Každopádně doufejme, že Max se dá dohromady alespoň během olympijské pauzy...
 
09.02.2014 00:59 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarThis may be another olympian that may be out for the Olympics. Canadiens forward Max Pacioretty has just left the game vs Carolina with an undisclosed injury. It seems as if its a leg or hip injury even though Canadiens trainers were grabbing his arms. His return to the game or let alone his participation at the olympics is questionable
 
Avatarje tu nekdo??
 
Avatartak doufam ze pro Paciho zapas neskoncil
 
08.02.2014 21:08 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, moje chyba. V reportu už to tak nechám. Špatně sem přečetl jedno slovíčko na ofiko webu smajlik
 
08.02.2014 20:38 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:jj klasika smajlik
 
AvatarTrochu poopravím info v reportu. Moen ani Bournival neodletěli na zápas. Bourni má bohužel lehký otřes mozku, ale prý nic vážného. Nicméně budeme hrát na sedm beků a jedenáct útočníků, z čehož já nikdy nemám dobrý pocit. Parrosovi se už asi moc nevěří, protože zraněný by být neměl. Takže Frankie Bůůů znovu v sestavě.
 
AvatarDíky, žes to za mě vzal, report Mišo klasicky o víkendu, že?
Zápas to bude těžký a pokud budou mít v bráně Chudobina, tak to o to víc. U nás mě potvrzení Price překvapilo.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 02.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík