Habs pokračují na tripu zápasem v Chicagu

05.12.2014, 19:38 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Canadiens v poslední době nezažívají zrovna radostné období. Smolé prohry s Buffalem a Minnesotou, kde se však hráči moc nepředvedli, jedna výhra s Coloradem očekávání fanoušku nespasí. Dnes to ale montrealští nebudou mít o nic lehčí, neboť budou hrát v Chicagu proti klasickému týmu Blackhawks. Soupeř, jenž už letos stihl v Montrealu vypráskat kožich 5:0 v Bell Centre je velice obávaný tým, koneckonců dva Stanley Cupy v nedávné době hovoří samy za sebe.

Celou organizaci Canadiens stále velice zasahuje úmrtí legendy celé této hry Jeana Bealiveaua, jenž odešel před pár dny na věčný odpočinek. Tento člověk byl respektován všemi a jeho odkaz hokeji snese největší srovnání. Ale život jde dál a Canadiens se musí znovu zaměřit na hokej. Michel Therrien zkoušel v zápase v Minnesotě prohazovat útoky, tak uvidíme, jak se začne dnes. Novinkou je povolání Bowmana k prvnímu týmu a naopak poslání Bournivala do Hamiltonu na rozehrání. V brance bude Carey Price.

Domácím dnes bude chybět brankář Crawford, což se ale neukazuje jako velké oslabení, neboť dvojka Raanta jej skvěle zastupuje. Joel Quenneville také nemůže počítat s Patrickem Sharpem.

Zápas začíná o půl třetí nad ránem.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:A u nás mu to šlo? Jen tam navazuje na tu svou mizérii. A čekat a doufat, že zase povstane jako Fénix z popela v play-off? Nesmysl a já ani na to nevěřím, on už je done, bohužel. Navíc jeho kontrakt by hodně překážel příští sezonu.
 
Avatarmuj názor na Burkyho je, že měl zustat u nás v Anahaimu mu to podle mě tolik nepude
 
06.12.2014 18:53 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Napíšem preview a veľmi mi tým reportom pomôžeš, pretože už mám na nedeľu niečo naplánované. smajlik
 
AvatarJdu si ťuknout na zimák, ať se můžu ukázat Bergevinovi na příští draft smajlik prosím dejte někdo preview, já dám report, dnes po dlouhé době budu sledovat živě.

Sledujete Bourkyho v ANA? S jednou asistencí a -2 v sedmi zápasech tak hraje svůj letošní standart. Sice omezený TOI, ale sem tam nastupuje s Getzlafem nebo Kesslerem... Je opravdu dobře, že jsme se ho zbavili.
 
AvatarBohužel nemám vůbec čas se na to kouknout, ale každopádně i podle vašich komentářů to je pěkně na palici. Dle statistik a sestřihu jsem asi vážně nehráli špatně a aspoň bod jsme si zasloužili... Je to děsně frustrující. O kvalitě našeho týmu se tady bavit nebudu, rozhodně bych neřekl, že je průměrná, ale spíš nám teď trochu chybí štěstí, kterého jsme měli dost na začátku sezony, protože jak včera, tak z dvojzápasu s Buffalem mohlo být rozhodně víc bodů, než jen jeden.

Vanek je teda v pěkných sračkách a ani na ledě nic nepředvádí, základní část u nás byla asi labutí píseň Thomase Vaneka, jak jej známe, teď zapadne do průměru a podprůměru, kde už je od play-off... Ještě, že jsme jej neprodloužili, ale mrzí mě to, býval to fantastický hráč.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tohle je fakt na palici! Jak říkáš, celkem vyrovnaný zápas, na konci jsme jasně lepší a gól tam visí na vlásku, abychom si pak nedokázali pohlídat ojedinělý protiútok a dostaneme 27 sekund před koncem takovýhle gól...smajlik. Nechápu!
Jinak herně to bylo mnohem lepší než v Minnesotě, ale taky jsme se rozjížděli hodně pomalu. Byl to zápas tyček, na každé straně padly minimálně 2 až 3... Smůla takhle prohrát, na rozdíl od tebe si myslím, že tohle na nás nechá stopy a dnes v noci odevzdáme další body v Dallasu smajlik. Začínáme tak postupně padat do průměru NHL, kam tedy popravdě i kvalitativně patříme (no, je to ten lepší průměr... smajlik).
 
AvatarTo byla smůla...měli jsme na to uhrát aspoň bod. Herně to bylo hodně vyrovnaný..ale výkon jsme nepředvedli vůbec špatný, pokud takhle budeme hrát proti Dallasu, měly by to být body.
Navíc jsme přišli o Ellera. Vzhledem k tomu, že nenastoupil zpátky do zápasu, tak moc nepředpokládám, že bude hrát hned zítra...
 
AvatarReakce na příspěvek:Já určitě nestíhám, jsem v práci...
 
05.12.2014 20:36 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarreport pls niekto dajte smajlik
 
AvatarBig George ukončil kariéru.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Chicago Blackhawks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík