Do play-off naladěni vítězně!

09.04.2017, 08:22 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Poslední zápas základní části dokázali Canadiens vyhrát. Montreal dvakrát prohrával a vždy dokázal vyrovnat. Nejprve to byl obránce Beaulieu a poté Lehkonen. Do prodloužení se šlo tedy za stavu 2:2 a zápas rozhodl Galchenyuk.

Předposlední zápas v historické Joe Louis Areně tedy Detroitu nevyšel, byť v průběhu zápasu byli domácí lépe nakročeni k vítězství. V celém utkání padl jediný dvouminutový trest, který hosté dokázali potrestat.

Branky a nahrávky: 11. Nielsen (Helm), 33. Larkin (Tatar, Lorito) - 25. Beaulieu (Byron, Gallagher), 39. Lehkonen (Nestěrov), 62. Galchenyuk (Nestěrov).

P. Mrázek (DET) - odchytal 61:42 minut, 27 zákroků, úspěšnost 90,0 %
C. Lindgren (MTL) - odchytal 61:42 minut, 25 zákroků, úspěšnost 92,6 %

1. hvězda: Alex Galchenyuk (MTL)
2. hvězda: Dylan Larkin (DET)
3. hvězda: Frans Nielsen (DET)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
13.04.2017 21:29 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNavíc ani pověstné železné pravidlo Play Off neplatilo.
Death, Taxes And The First Penalty In Montréal
první jsme hráli oslabení my smajlik
 
13.04.2017 21:26 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarČekal jsem opačný výsledek.
První třetina nádhera PO old time hockey, Rags měli štěstí nic víc z hovna uvařili celou večeři. Škoda jen že 2 a 3 třetina už byla jalová. Velkou vinu bych dal divákům, který jen čuměli a čuměli, žádná snaha mužstvo nabudit. Nikdy jsem na NHL nebyl a pár známých kteří ano měli podobný dojem z diváků, myslel jsem že PO v Montrealu je o něčem jiném....není. Měli by se přijet podívat jak se fandí u nás v Liberci nýmandi jedni. I když se prohrává tak se pořád fandí a burcuje.
 
13.04.2017 07:30 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
Avatar1.třetina hodně dobrá, po obdržené brance drobet útlum. Jinak jsem absolutné nepochopil jak jsem se stavěli na buly při těch 4s 5na3. Je nás tam o dva více a stejně si tam hráč v klidu vezme neatakován vezme puk a v klidu vyjede z pásma.
2.třetina nepochopitelný pasivní beton kdy nejsme schopni ani vyhodit puk i když ho máme v pohodě na hokejce, v druhé polovině této třetiny zlepšení
3.třetina měla více snahy, ale bylo to takové jalové...

Brankáři výborní, chybělo i drobet štěstí.
V pátek doufám v úplně jiný přístup.
 
13.04.2017 03:55 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas. Krom 1 třetiny nic, nuda, šeď. Rangers jsou rychlejší, dobře konsolidovaný. Galchenyuk ve čtvrté je luxus (blbost), který si absolutně nemůžeme dovolit.

Možná zde nepopulární, ale je čas si přiznat: Čim je Pleky týmu za 6m prospěšný, krom solidního buly? Ofenzivně je tak NEnebezpečný, neviditelný. Mám ho rád, ale za zásluhy tohle nejde.

Nestěrov byl občas až strašidelný, podobně jako na druhé straně Holden, který nám nabídl pár šancí.

Gólmani jediný, kdo mě v zápase bavil. V pátek musí být vše jinak.
 
13.04.2017 03:41 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarPrvní třetina plná energie a i přes inkasovaný gól vcelku slušná. Ve zbytku zápasu to byl ale jeden velký zmar. Střel a šancí co by stálo za řeč bylo poskrovnu. Lunquist nemusel předvést nic extra, hodně jsme mu to usnadnili. Prostě bída. Vůbec se mi nelíbil Nestěrov, co dělal při rozehrávce a v obranném pásmu, jsem jen kroutil hlavou... smajlik
 
AvatarHenrik to na nás neumí, ale dneska předvedl, že se na PO dokáže připravit a vymazal nás. Bohužel jsme předvedli dobrý výkon jen v první třetině. Druhá, tam jsme mohli být rádi, že jsme nedostali 5 branek, sice jsme se v průběhu třetine zvedli a měli asi dvě velmi dobré příležitosti, ale proměnění pokulhávalo. Třetí byla jalová, jak od hráčů, tak od diváků, kteří vůbec nefandili... To mě zklamalo, myslel jsem, že bude hořet led, ale přišlo mně, že snad nemůžeme a sotva se ploužíme, navíc střídání byly hrozně dlouhý. Rangers to navíc dobře odbránili... Budeme muset hodně přidat, Galchenyuk místo Kinga, který je na bruslích hrozně neohrabaný. Druhý zápas musí být náš, stejně tak jako první branka v zápase
 
13.04.2017 00:25 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz

Letos se neskutečně těším na PO bo habs konečně opusili týmovou filosofii 17 hobitů a jednoho ochránce a budeme mít velké šance. Lunqvist to proti nám neumí a jestli dokážeme udržet Kreidera a další hajzlíky od Price, máme vyhráno.
Proti Sens a Bruins máme lepší bilanci a díky nakoupeným kilům a centimetrům už nebudeme lítat vzduchem a můžeme se soustředit na střílení gólů a výhry v zápasech.
Jen nepotkat ve finále konference pens, ten křivej skřet tam určuje pravidla i způsob rozhodování zápasů.
Ještěže jeho éra končí, to co dokázali letos ty jedničky z posledních dvou draftů, jak dotáhli ty podceňovaný kanadský týmy do PO je neskutečná paráda. A Eichel i Laine za nima nezústali daleko pozadu.
Po sezoně by mohli naši obránci využít nabídky svého velkého vůdce a vrátit se do vlasti, to by bylo mega na nákupy volných.
Ikdyž teda s tou olympiádou mě naštvali taky bo nahradit to turnajem SP, kde je jediné základní pravidlo, že Kanada musí vyhrát za každou cenu, je poškození samotného hokeje.

Stát se může cokoliv, ale letos už je po krásně zaokrouhlených dvacetičtyřech letech řada na nás a v červnu budem oslavovat.

onhockey.tv jsou tam i hd streamy na youtube
 
12.04.2017 23:05 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Koupeno, tak jsem zvedav. Ještě mě chargly za daň tak celkem 31 dolarů.
Neumím s tím nastavením vím že jsi to tu kdysi vysvětloval, teď ještě ani nemám přístupné tak pak se možná budu ptát jako blbec na rady.
 
12.04.2017 16:58 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Díky, určitě to checknu smajlik

Jinak tady jsou nějaké předpovědi od "expertů" pro play-off:
https://www.nhl.com/news/experts-picks-2017-stanley-cup-playoffs/c-288671350
 
AvatarReakce na příspěvek:Jdi do toho, 25 dolarů je nic a máš to super program, já třeba na PO vstávat nebude, ale půjdu dřív spát, dřív vstanu před prací a podívám se. Vypneš si score, všechny pauzy přetočíš, paráda.
 
12.04.2017 13:31 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tady koukám celou sezonu:

https://www.reddit.com/r/NHLStreams/

Vždy nějakou hodinu před zápasem je tam založen topic toho zápasu a tam dávají různé odkazy.

Full HD tam je taky, tak doufám že to pojede i při PO
 
12.04.2017 10:11 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak moje blbost za 25 je to naopak na Play-off.
 
12.04.2017 10:09 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já jsem žádnou nabídku na play off nenašel. Jen full season. Za 25 dolaru full season. Taky mě to zklamalo, na sezonu jim kašlu, ale na PO bych si čas sledovat udělal.
 
AvatarReakce na příspěvek:To už nefunguje, ale myslím, že profíci na NovaSportu to budou dávat. Nebo si za pár babek kup přes NHL, věřím, že to bude na víc než na 4 zápasy...
 
11.04.2017 20:45 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTechnický dotaz pro play-off, kde budete sledovat přenos ve slušné kvalitě for free? Vím, že pár roků zpět šlo sledovat přenosy ve VLC playeru po překopírování jakéhosi odkazu, tak jestli někdo neví o něčem smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No já to zase tak bombasticky nevidím, protože King ve třetí lajně místo Galchenyuka je zřejmě špatný vtip - s kým si to tam Lehkonen dá, to jsem vážně zvědavej...! Jasně, Shaw se hodně zlepšil, ale není to rozhodně primárně hráč do kombinace, což Lehkonen určitě ano. Doufám, že nastoupí Martinsen - čtvrtá by se mi v tom případě nejvíc zamlouvala ve složení Galchenyuk (když už tam musí být...)-Mitchell-Martinsen, ale spíš si myslím, že nastoupí Ott díky zkušenostem s PO.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vyplnilo se ti to, Emelin na G1 nebude a co je největší bomba, tak Chuckyho bude začínat zápas ve čtvrté lajně:
acioretty – Danault – Radulov
Byron – Plekanec – Gallagher
King – Shaw – Lehkonen
Galchenyuk – Ott – Martinsen
Flynn – Mitchell – McCarron

Markov – Weber
Benn – Petry
Beaulieu – Nesterov

Otázka je, jak dlouho tam vydrží, ale já tento krom CJ chválím. Co si budeme, vše se bude točit okolo golmanů. Nás musí Carey podržet, pak to bude super a věřím nám hodně na postup, pokud si nedejbože ten šašek v bráně suckers vzpomene jak se chytají puky, tak to bude těžké, zvlášť s naší někdy přeci jen slabší ofenzívou, ale musíme s tím poprat a porazit je a vrátit jim i s úroky, co jim patří za to finále 2014.
 
11.04.2017 05:22 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.nhl.com/canadiens/video/raw-carey-price/t-277437414/c-51313303
Carey je pred play-off zhovorčivý, to je pohoďák. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, sestava hodně zajímavá. Sergachev udělal spoustu kiksů v rozehrávce a ten jeho styl mi přijde takový až moc ležérní - tak snad je to jen ta "vyjukanost"... S Galchenyukem souhlas, ten kluk je opravdu jen pouhým stínem toho z před zraněním a to je obrovská škoda - nevím, jestli je to pořád nějaký limit v hlavě z toho zranění, ale fakt je úplně neviditelný. Přitom on to v sobě má, o tom jsem na 100% přesvědčený!
Byli jsme opravdu o něco lepší, byl to takový bezstarostný zápas, kde se moc nekoukalo na nějaké extra bránění. Oba gólmani velice dobří, Mrázek asi vyčapal víc tutovek, to je pravda.
Jsem fakt moc zvědavej, v jaké sestavě nastoupí do prvního zápasu naše obrana - vůbec by mi nevadilo, kdyby Jemelin nebyl k dispozici...
 
AvatarReakce na příspěvek:Já zápas viděl a šance byly na obou stranách, my jsme jich měli možná ještě víc, ale Mrázek byl skvělý, jako ostatně proti nám vždy. Oni tam měli víc takových z naší strany zmatečných šancí, ale celkově jsme byli lepší my a vyhráli zaslouženě.

Celkově se mi ten zápas líbil víc než proto Sabres nebo včera s Bolts, snaha byla vidět víc, což ale nepřekvapuje, když byl tým poskládaný z hráčů "druhého" sledu a mladých, kteří hrají o kontrakty a svou budoucnost v lize.

Sestava byla vůbec hodně zajímavá, nečekal jsem, že to CJ tak okleští, ale proč ne. Prvně bych teda spíše čekal v bráně Montyho, v beku fajn, že přivedli Sergacheva, který sice vypadal dost nervozně, ale v jeho věku to neřeším. Lernout odehrál super zápas, z něj něco bude. Nesterov opět hodně solid. V útoku byl Galchenyuk degradován do čtvrté lajny s Flynnem a Mitchellem a ani to ho moc neprobudilo, nebyl opět vůbec vidět. K OT golu přišel jako slepý k houslím, nechci mu ubírat credit, střela to byla krásná, ale tak to prostě je a bohužel takhle přišel k většině jeho posledním bodům/golům, jeho obraz hry je špatný po celou dobu od návratu z marodky. Gally s Byronem a Danaultem byli vlastně naše první lajna první dva jmenovaní toho teda spoustu nedali, měli velké šance. Opět výborný Lehkonen.

Nedůležitý zápas, ale je fajn jít do PO po výhře a obecně ukončit ZČ výhrou. Bring on rags.
 
AvatarPodle sestřihu jsme měli celkem štěstí, ale co už. Naladěni jsme a teď to vypukne... Galchenyuk vítězná branka, tak doufejme, že to kluka nakopne. Moc se z ní ani neradoval... Hlavní je, aby byli všichni zdraví, pak můžeme s Rangers uspět, už se těším, jak to vypukne...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík