Carolina ovládla duel s Montrealem

02.02.2018, 08:35 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens nedokázali dát Carolině ani jednu branku a připsali si tak v krátké době další porážku s tímto soupeřem. Huricanes bojují o play-off, Montreal zřejmě již sezónu jen dohrává... Asi každý fanoušek si již přeje konec letošního utrpení :-(

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
04.02.2018 19:16 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já byl včera přímo v areně mrknout se naposled na Jeggera a spokojenost. Hlavně publikum udělalo užasnou atmosferu a podle mě donutilo to Jarina dohrát až do konce.
 
AvatarReakce na příspěvek:A co jsem asi tak psal já...smajlik smajlik? Že jsme měli střelecké štěstí a oni pálili trochu slepými, jako to děláme jindy my...?
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak na začátku možná podle mého názoru trochu ospalý výkon. Mě se ta naše hra popravdě moc nelíbila do doby, než jsme dali první gol. Potom se to začalo lepšit. Rozhodla spíše naše efektivita. Nebýt Niemiho, asi by to takhle nedopadlo. Nechci říct, že bych z výkonu byl nespokojený, pěkné goly, ale trochu mě štve, že to bylo jen o štěstí.
 
AvatarA kdo se díval na Benátky-Kladno? Já jsem měl hubu dole z Médi, 4 roky nehraje a pak a stejně je pak na ledě skoro nejrychlejší a má 1 1. A v rozhovoru po zápase pak byl hodně z toho konce dojatý, ale nevím proč? Zdraví má a očividně ho to baví, tak pro zábavu tam může hrát do 50. Pro mě byl on hlavní hvězda zápasu, opravdu klobou dolů.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, navíc docela zrcadlově obrácený zápas v Anaheimu, kde my měli tuším přes 50 střel, tam padlo ještě víc golů. A je to paradox, že v Anaheimu nás porazili spíš San Diego Ducks, neměli tam tehda Getzlafa, Kesslera, Fowlera a další a ted jim dáme my pětku, když jsou v plné smajlik Byť teda rozdíl určitě tvořila absence Gibsona v bráně. Prostě nám to tam padlo.

Petry hraje fantasticky, na něj je radost se dívat. Škoda, že furt musí hrát s tím nemehlem. Scherbak nehrál špatně, ale ještě bych si u něj představoval větší TOI. Nemo super, dál pokračuje v super výkonech v našem dresu.

Doufám, že evropské fans potěší naši kluci i zítra
 
AvatarTak po delší době zápas, kdy máme střelecké štěstí a soupeř střílí naopak jako my obvykle - tzn., že tak každá třetí střela má nějaké parametry nebezpečí. Petry opět vynikající, Scherbak se snažil a kvituji jeho čas v přesilovkách. Zřejmě jsme ztratili Drouina, dostal pukem někam do nechráněného místa, tak nevím, nakolik je to vážné. Niemi velice solidní výkon.
 
AvatarAspoň takto navečer se nám snaží udělat radost...
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to jinak, Carra nahradí Shaw, Jeřábka Schlemko.
Scherbak má hrát s Chuckym a Drouinem, to může být zajímavé, záleží jak dlouho to nechá CJ pohromadě. V brance bude Niemi.

Webber ještě nebruslí, Danault už ano, ale neví se kdy nastoupí u ani jednoho.

Sere mě Logan Shaw, absolutně zbytečný hráč zabírá místo Carrovi nebo DLR. Vymatlaný Bergevin a jeho fetiš na 4rd linery... Scherbak snad v týmu trochu pobude.
 
03.02.2018 14:58 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Naše jediná šance je, že Nikita přijde s formou jak hrom (i do budoucna).

Myslím že v tuhle chvíli bych se nebál zkusit lajnu:

Scherbak - Pleky - Gallagher

a potom:

Patches - Drouin - Chucky

Lehkonen - Byron - Hudon

Carr-Froese-Deslauriers

Jestli má Shaw zůstat jako Scratch.

Nevíte jak to vypadá s Danaultem a Webbym?

Jako Byron je náš nejbruslivější křídelník to máš Míro pravdu (ještě s Gallym asi) - a Byrona-Hudona-Lehka bych se zbavoval jenom v nějakym větším trejdu za oprovdovou hvězdu, protože na křídlech trochu přetlak máme pokud se Shaw, Deslauriers, Scherbak a Carr budou snažit.

Pageau má skoro horší čísla než DD a je stejně malej:)

 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík