Úvodní zápas dopadl lépe pro Toronto, Montreal však bere bod

04.10.2018, 08:29 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hokejisté Montrealu vstoupili do utkání velmi aktivně, čímž dokázali Toronto zaskočit a zaslouženě se dostali do vedení. Auston Matthews ale během chvíle srovnal.

Druhá část přinesla vyrovnanější partii a rovněž po gólu na každé straně. Za domácí se nejprve trefil hvězdný John Tavares, jenž si svůj debut osladil a za hosty Andrew Shaw.

Jelikož třetí část i přes mnoho šancí rozhodnutí nepřinesla, přišlo na řadu prodloužení. V něm se o slovo přihlásil Matthews a zajistil Torontu dva body.

Branky a nahrávky: 13. Matthews (Rielly, Kadri), 39. Tavares (Kadri, Dermott), 62. Matthews (Marleau, Gardiner) - 10. Lehkonen (Domi, Byron), 40. Shaw (Domi, Kotkaniemi).

F. Andersen (TOR) - odchytal 61:01 minut, 34 zákroků, úspěšnost 94,4 %
C. Price (MTL) - odchytal 61:01 minut, 23 zákroků, úspěšnost 88,5 %

1. hvězda utkání: Auston Matthews (TOR)
2. hvězda utkání: Frederik Andersen (TOR)
3. hvězda utkání: John Tavares (TOR)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
05.10.2018 18:14 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
tak tak - Julien by ho mohl dokopat. Libi se mi jeho styl - neni to fouňa jako Therrien nebo Torts (ten ke jeste jinej typ - magor/manipulator/hypnotik))), pusobi jako chlap se srdcem ma spravnym miste ale zároveň se neboji kluky prohnat.

rika se ze neumi s mladejma jen kvuli tomu ze je chce vychovat v komplexni hrace...

jsem zvedav na Vegas, btw. , u nich i unas po prvnim zapase tezko soudit ale...:)
 
AvatarReakce na příspěvek:Já tomu pořád věřím, ale musí mu po jeho boku vyrůst ti správní spoluhráči - pak jsem přesvědčený, že Julien ho k tomu dokope!
 
05.10.2018 15:24 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím.

Já měl z trejdu dokonce radost. (oblíbeností hráče v juniorce/Tampa PO bez Stamkose, jak je táhl potom všem).

Ale pokud dopadne jak píšeš 20g-45-50points, netahoun v PO, a sběrač bodů proti slabším celkům (to jsem snad i větší optimista), tak si dovolím tvrdit, že to bude bráno jako velice špatný trejd pro Habs.


Protože Sergačev hvězda bude, o tom jsem přesvědčen. Navíc na pozici 1-2 beka, oproti křídlu. Drouin se musí hooodně zlepšit, aby to nějak dorovnal a já mu věřil (před příchodem, že z něj bude klidně 70points guy every season).

Zřejmě jsem se mýlil.



 
05.10.2018 14:43 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:zase vezmi Pardo, že Drouin je stejně starej jako třeba Lehkonen...Hvězda z něj pravděpodobně v Tavaresovskym slova smyslu nebude, ale myslím, že takovýho Silfverberga z Anaheimu třeba bodově předčí... a to to má u nás těžší
 
05.10.2018 13:20 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJe tu někdo kdo sleduje NHL gamescenter na PS4? Nemůžu to tam zaboha vyhledat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím si, že Drouin-Sergachev trade jsme tady všichni vzácně hodnotili podobně, nikdo asi nebyl extra nadšený, ale ani nasraný. I hokejová veřejnost nebyla jednotná pro koho to je win, prostě to rozsoudí čas. Já o Drouina nemám strach v tom smyslu, že by byl horší než loni, podle mě udělá cca 20 gólů, cca 45-50 bodů, hvězda z něj asi taky nebude na to jaký má talent a potenciál. A taky si nemyslím, že by někdy uměl potáhnout v PO a spoustu bodů nasbírá v lehčí matchupech, proti tak silným týmům jako je Toronto je dost v koncích.
 
04.10.2018 17:39 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
tak tak. shaw je prijemny prekvapko, pecovi verim taky od pripravy, ve 4. vidim spis plekyho pokud vydrzi Jes. Drouin se chyti, verim tomu. Kdyz bude makat bude to nakonec dobry a nekoho se skillem potrebujeme (k Tatarovi a Jesovi, mozna Lehkovi). Strasne nadsenej jsem z novyho Maxe - gally na to konecne neni sam)

obrana pekny...kez by uz Webby byl na lede.
 
04.10.2018 16:35 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarAbych trochu potěšil \"kritiky\" :)

MichalM souhlasím.

Drouin mě ale nezklamal jen v prodloužení, ale v celém utkání. Podle mě jednoznačně nejslabší hráč Habs (očekávání/výsledek). A jak tady MB často (podle mě právem) bráním, tak tady to začíná vypadat jako velký průser. Sám jsem byl fanouškem trejdu Drouin/Sergačev. Už kvůli tomu, že jsem byl velký Drouinův fanoušek od juniorů. A sice měl v Tampě svoje problémy, v PO bez Stamkose mě tehdy tak nadchl, že jsem si říkal, toho mít.

Bohužel (sypu si popel na hlavu), Drouin nevypadá dobře. Často hraje moc na sebe, často bez zájmu. Je to frustrující, toho talentu je tam dva vagóny, ale výsledky nejsou zatím dobré a pokud se to rychle nezlepší (na křídle), tak C.J. si nebude brát servítky.

Navíc stál beka a ti jsou prostě vždy cennější než křídla (navíc když to křídlo může být exceletní a je sotva nadprůměrné).

Zbytek týmu velká pochvala a sestavu bych do dalšího zápasu neměnil. Takhle jsme rychlejší - nebezpečnější.
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas, pokud budeme prohrávat takto, tak je to určitě snesitelné. Skvělý výkon, byli jsme lepší, bohužel v OT je to o náhodě a tam se přeci jen projeví větší skill soupeře. KK hrál perfektně, až jsem čuměl, Domi, Shaw překvapil po návratu, Drouin taky souhlasím, chodí někdy nesmyslně do několika hráčů a vždy to ztratí. Beci všichni pochvala, i Benny měl fajn momenty. Petry je mašina.
 
AvatarParádní vstup do sezóny. Prodloužení utkání slušelo, od nás výborný pohyb a kombinační hra. Pevně doufám, že toto bude obraz v tomto ročníku. Hráči makali i dozadu. Vynikající Reilly, trošku zklamání z Drouina v prodloužení, hodně naivní klička proti rychlíkovi Marnerovi. Price bez chybičky a několik parádních zákroků, bohužel stejné se dá říct o Andersenovi. Jen tak dál a bude to koukatelná sezóna...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík