Divoký zápas s Tampou skončil prohrou gólem z poslední minuty

30.12.2018, 09:20 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Lightning zvítězili doma 6:5 nad Canadiens především díky útočníkovi Adamu Ernemu, který vstřelil ve třetí třetině dva góly. Canadiens 3x vedli ale ani to nestačilo. Erne minutu a dvě vteřiny před koncem vsítil vítězný gól Tampy. Tým Jona Coopera tak prodloužil bodovou sérii na 14 zápasů.

Branky a nahrávky: 15. Gourde (Erne, McDonagh), 18. Str?lman, 28. Kučerov (Hedman, Point), 29. Johnson (Sergačjov, Kučerov), 50. Erne (Str?lman, Hedman), 59. Erne (Gourde, Cirelli) - 10. Shaw (Tatar, Kotkaniemi), 10. Agostino (Benn, Danault), 18. Benn (Danault, Gallagher), 33. Kulak (Tatar, Danault), 34. Shaw (Lehkonen, Weber).

A. Vasilevskij (TBL) - odchytal 60:00, 33 zákroků, 86.8%
A. Niemi (MTL) - odchytal 59:07, 26 zákroků, 81.3%

1. hvězda utkání: Adam Erne (TBL)
2. hvězda utkání: Yanni Gourde (TBL)
3. hvězda utkání: Andrew Shaw (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
30.12.2018 23:55 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNo v Dallasu to maj teď taky divoký...
Dallas Stars owner Tom Gaglardi and CEO Jim Lites are not impressed with Tyler Seguin and Jamie Benn, reports the Athletic.

He’s pissed,” Lites said IN A REQUESTED INTERVIEW WITH THE MEDIA FOLLOWING A 2-0 WIN. “And you know what it’s about.”

“They are fucking horse-shit, I don’t know how else to put it. The team was ok, but Seguin and Benn were terrible.”

This comes a day after head coach Jim Montgomery opening called his team out for being “fucking embarrassing.”
 
30.12.2018 22:52 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek::-D Dyť jsem taky psal, že to budou minimálně zkušenosti pro mladé. Nebo snad loni Toronto s tím svým materiálem došlo nějak daleko??? Stát se však může cokoliv... Hlavně že jsem se za poslední zápasy zvedli herně a jedině škoda že nebyl z toho posledního alespoň ten bod. Benn se rozpomněl na nástup u nás, tak mu to snad vydrží. Drouin hrál??? :-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo Tampa je šílená. Mě nejvíc fascinuje jak oni tu PP hrajou pořád stejně, tj. cross passy a střela z první Kooch nebo Stammer a celá liga to neumí zastavit protože oni mají takový talent a sílu, že se proti tomu nedá bránit a když jim dáš víc než dvě přesilovky v zápase tak ti většinou aspon jeden gol dají. Masakr. Jak to je jednoduché smajlik smajlik smajlik .

V Dallasu se nám historicky moc nedaří co si pamatuju, bude to těžké.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, že některá vyloučení byla až trošku směšná. Ovšem úspěšnost v prosincových zápasech 36 procent u přesilovky, to je neskutečný. A taky jak to v ní lítalo, ohromná síla. Už jen díky tomu se musí soupeři třást. Benn druhý zápas po sobě skvělý, snad mu to vydrží. Kotkaniemi s celým útokem vynikající, ale on byl mozkem většiny akcí. Takže z tohoto tripu zatím převládají pozitiva, v Dallasu také body moc nečekám, ale pokud kluci předvedou to, co dnes, tak budu spokojený a třeba bude i více štěstí...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty vole smajlik Kucherova za Sergacheva? Po slabých dvou sezonách možná, ale při jeho bodové produkci je tohle naprostá utopie, to by se Yzerman MB vysmál.
 
AvatarSouhlasím s již napsaným, rozhodně se nemáme za co stydět, ale minimálně bod by tomu zápasu slušel mnohem víc. Je dobré, že jsme takového soupeře místy přehrávali a dokázali solidně držet krok, bohužel jsme to dokázali \"jen\" 50 minut, což tým jako Tampa trestá a dokáže využít. Nemo byl slabší, ale i my dělali chyby. Neodpustím si rýpnutí do sudích, třeba vyloučení Gallyho jsem nepochopil, to hloupé oplácení Petryho by snad taky nemuseli trestat, ale díky té zlomené hokejce asi museli, naopak Kucherov taky vůbec nemusel jít ven.

KK odehrál v první třetině svých nejlepších 20 minut co jsem měl já možnost vidět. Rozdával puky, tvořil hru, dal tyčku, naprosto famozní pohyb a přehled o hře, v jeho věku velmi působivé. Jen tak dál.

Benn for Norris smajlik Snad mu to chvíli vydrží, Kulak se taky konečně trefil, takže pozitiv je z tohoto zápasu určitě dost, jen ten bod chyběl.

A na závěr, Frankie mi tady vyčítal, že stahuju kalhoty dokud je břeh daleko svými řečmi typu co bychom dělali v PO. Tak tenhle zápas byl myslím jasná odpověď, jelikož z WC pozic bychom narazili jistě na TB nebo Toronto a to pak můžeme PO vzít leda jako nabrání zkušeností pro mladé.
 
30.12.2018 15:40 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJe potřeba pochválit, že jsme s takovým soupeřem na konci tripu drželi krok, musíme pochválit Benna kterej jde nahoru. Dneska nejlepší obránce v podstatě sám zařídil 2 goly. Dostával mne Kucherov, to je hokejista na kterém stojí a padá výkon Tampy - ač někdo bude z principu do této role stavět Stamkose není to tak. Kucherov je mozek a motor v jednom. Škoda že jsme za Sergacheva utržili jen pana Skilled Machrovinku a ne tohoto hráče.
 
AvatarOhromná škoda. Dvě třetiny fantastické, pak nám hodně došlo, Tampa nás zmáčkla, ale měli jsme si konec zápasu pohlídat, Domiho formace na bránění asi nebyla nejlepší. Niemi dneska hrozně vyrážel puky a byly z toho jak šance, tak branky. Určitě i šance pochytal, ale nebyl to zrovna povedený zápas, naštěstí ani Vesilevskij se nepředvedl. Že takto potrápíme Tampu jsem nečekal, o to ví je to smutnější, že nemáme ani bodík, který jsme si zasloužili...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík