Canadiens vyhráli nad Blue Jackets po nájezdech

13.11.2019, 07:26 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

O první branku utkání se postaral hostující Eric Robinson. Pak se hrálo dlouho bez branek, až na záčátku třetí třetiny pokořil Merzlikinse Gallagher.

To ale rozhodně nebylo vše. Závěr zápasu byl dramatický. Columbus dal gól na 2:1 v 58. minutě, Canadiens to ale moc nerozhodilo a ještě v čase 59:19 srovnali na 2:2.

V prodloužení jsme se branky nedočkali a rozhodnout musely ne moc oblíbené nájezdy. Tam padl pouze jeden gól a to z hole Drouina. Canadiens si tak připisují výhru.

Hvězdou zápasu byl zvolen právem Carey Price, který z 35 střel inkasoval pouze 2x (94,3%)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Kde ty na ty výmysly chodíš smajlik Nebudu na to už reagovat a donekonečna řešit hovna, oba mě tady propíráte, osobní urážky bych od Thea teda nečekal, ale to je jedno, já už vás řešit nehodlám.
 
16.11.2019 11:19 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak to je dobře, že to bylo díky hitu a ne od Juliena.
O Tatarovi vím, dostává opravdu sežrat ty fauly. Co naplat naše PK je tam kde je, naštěstí jsme téměř nejméně vylučovaný tým.

Julienovi snad vyjde ten tah nechat chytat Price proti Caps a Kinkaida proti slabým NJ, aby z toho byly 4 body. Uvidíme jestli pár gólů dáme přes Subbana. smajlik
 
16.11.2019 10:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, taky jsem se u Chiarota bál Alznera 2.0, přiznám se, viděl jsem jej parkrát vedle Buffa, ale ne mockrát. On je zaprvé ale lepší bruslař, za druhé hraje mnohem víc do těla a umí dát první přihrávku.

Že zpočátku nehrál dobře? Nehrál, ale mně přijde a to i v případě Thomsona, že fanoušek si málokdy dokáže uvědomit, jak těžký je přichod do jiného týmu, systému. Jets hrají úplně jiný hokej než Habs, chvíli trváš než si na to zvykneš/sehraješ se. Proto postupem času se oba tak zlepšili.

Mně obecně Byron zas tak nevadí, v podstatě je zázrak, jak u nás roky hrál. Další Marcova neskutečná krádež. Pamatuji si ho živě v Calgary, jak se trápil, ale ta rychlost a šikovnost tam byla. Bohužel pro něj dojíždí na to, že se zvyšuje konkurence v útoku a holt tam začínají být platnější hráči.

K ice time - Drouin nehrál skoro celou druhou třetinu po hitu od Ovečkina. Tatar je v doghouse u Juliena za jeho často zbytečný fauly ze začátku sezonu. Hrozně se všude ohání hokejkou. Ale bodově se prosazuje, i proto se od půlky zápasu často vracel zpět do prvního útoku, kde má své místo. Btw: Danault, další steal, se rok co rok neskutečně zlepšuje. Strašně mi připomíná Plekyho ve svých letech, ohromně chytrý hráč a kandidát na Selke Trophy. Nikdy ji nevyhraje, je pár lepších, ale už se řadí ke špičce.

Je rozdíl mít rozpravy, že se neshodneš, než že člověk hází ústavičné plky, který nepodloží faktem. To je velký rozdíl mezi vámi dvěma. Proto jsem se s tebou nikdy nehádal, maximálně jsme měli na hráče/kouče jiný názor a to je normální. Mně vadí, když někdo označuje kouče/GM/či hráče za blce/egomaniaka/hovado atd. A to tady dělá roky pouze jedna jediná osoba. Ikdyž třeba u Alznera jsem nemusel od první vteřiny, co ho podepsali. Tak vím, že on je v podstatě supr chlap, jen na to herně holt výkonnostně nemá, proto bych mu nikdy nenadával a GM neoznačil za blázna, ač vím, že tady udělal velkou chybu.
 
16.11.2019 10:07 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJinak skvělý zápas. Konečně máme nějaký win streak a na pohled na tabulku působí radost.

Byron asi dostává od Juliena poslední šanci aby se chytil jinak si ten jeho TOI neumím vysvětlit! téměř 17 min?
ve statistikách se to tedy nepromítlo 0 střel 0 všeho.
Tatar to co předvedl stihl za 13min a Druin dostal 12 min. Zápas jsem neviděl, ale tohle je useless. Kdybychom nevyhráli byl bych vytočenej. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemyslím si, že Parda je takový, jak ho popisuješ - je jen trochu vznětlivější v reakcích a nechá se celkem brzy \"vytočit\". Sakra, to byla vždycky moje doména, aspoň to většina okolo mě říká...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas, perfektně takticky zvládnutý zápas! Weber se opravdu dost zvedl, protože si tu přečetl mou kritiku na něj smajlik. Ne, vážně teď jede a s tím Chiarotem taky zírám, protože co jsem si leckde přečetl po tom podpisu, tak to fakt vypadalo jako nějaký průser alá Alzner - a ani v přípravě to nebyla žádná sláva. Ale teď hraje velmi spolehlivě v defenzívě, dokonce bych řekl, že v této činnosti je u nás nejlepší!
Co se Subbana týče, já ten odchod taky strašně dlouho rozdýchával, ale je pravda, že postupem času mě to mrzí míň a míň... Thompsona jsem tu kritizoval, víceméně, také já, jeho setrvání u nás mi přišlo zbytečné na úkor mladých z farmy - je ale pravda, že letos se prezentuje mnohem lépe než loni a jak říkáš, funguje jako mentor třeba pro Suzukiho a možná i Poehlinga, pokud půjde zpátky k týmu. Byron mě mrzí, mám toho chlapa rád, vždycky jsem na něm obdivoval tu jeho neskutečnou rychlost, když za to vezme - ta se ale letos někam vytratila a on je zatím poloviční... Pořád čekám, že se probudí, ale za chvíli budu muset dát za pravdu tobě i lordovi, že bude zralý na tribunu.
K Pardovi - já ho považuju za velmi solidního znalce NHL, i když se s ním dost často neshodnu, ale to je naprosto normální, zvláště v mém případě smajlik smajlik smajlik. Já se tu vlastně téměř vždy shodnu jen s jedním člověkem a to je Michal - už dlouhodobě sleduju, že jeho komentáře a postřehy k zápasu jsou v drtivé většině napsané tak, jak bych je napsal já smajlik. No Matěji, i my dva jsme tu kdysi dávno vedli dost nesmiřitelné rozpravy, určitě si ještě pamatuješ... smajlik. Ale postupem času jsem se já dostal do té pozice, že si tvé příspěvky přečtu strašně rád, protože máš oproti mě o dost větší přehled o celé NHL a já získám někdy hodně zajímavé informace - a to já získávám moc rád...smajlik.
Takže zápas super, pro mě velké překvapení a teď to jen nepodělat doma s Jersey - známe ty naše zlomy, kdy jsme schopni téměř kohokoli porazit, ale i s kýmkoli dostat...
 
16.11.2019 09:55 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ty jsi člověk se kterým se nedá nesouhlasit.
Vše co jsi zmínil tak se pod to v podstatě podepisuji, ačkoli třeba P.K v NJ a třeba Byrona tu řeším již měsíc. Pardu řeším od začátku co sem chodím, ale bylo mi naznačeno, že se neumím chovat a chodím sem moc krátce na to abych si to mohl troufat. Až budou mé příspěvky posouzeny dostatečně dlouhou dobou budu si to moci snad dovolit. Do té doby dovol a já budu tvůj přikyvovací a palec nastavující MacLean :)

No a Pardu toho neřeším smajlik je to typ člověka co saje energii tím, že se s někým hádá a deklaruje \"His own truth\" a pak se holedbá tím, že je na tomto fóru No.1

Takže pánové : Byron Parda trade nebo na tribunu.smajlik smajlik
 
16.11.2019 04:26 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarProfi výkon. Weber v posledních zápasech šel ohromě nahoru a vratký začátek sezony z jeho strany je fuč. Chiarot je pro mě obrovským překvapením. Tohle jsem fakt nečekal.

btw: pro hatery toho bájného trejdu, co z toho roky měli průjmy. Koukali, jak si PK vede v Jersey? O skoro 4 roky mladší a víc a víc mu dochází dech. Jeho bruslení šlo strašně dolu. Hlava víc v byznysu než na ledě. Plus ta kabina, inu Marc, you hit again.

Tatar 4 points, Suzuki nejkreativnější hráč na ledě. Pamatujete si ještě za koho tihle dva přišli? Jo kapitán :) btw: ten švedský klučina (Norlinder), které šel za to druhé kolo vypadá sakra dobře.

Thompson se některým tady loni nezamlouval :) Tenhle glue guy hraje velmi dobře. Dává čas Poehlingovi, aby se do toho dostal v klidu v AHL. Pomohl na začátku Suzukimu. Co víc si přát pánové?

Jo, jen Byron je letos slabý a nepřekvapilo by mě, kdyby časem vypadl ze sestavy na úkor mladších.

Míro, nene tohle není o Cherrym neboj. Jen už mi někdy ty plky tady toho šaška, jak pár lidem tady přede mnou, lezou trochu krkem. Toť vše :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Já se nepopisoval, to byl sarkasmus, ani to nepoznáš... A ego s tím má společného to, že ty mi vyčítáš že jsem všeználek nebo jaké si to použil slova, ale hlavně že ty víš nejlíp kdo tady přestal kvůli komu chodit. To je z mé strany k tobě vše.

Míro, však ano, mě Cherry vždy bavil jen těmi komentáři, které byl tak hloupé, až byly směšné a že jich bylo. A já to tady napsal, protože to nakousl Lord asi o dva články nazpět, nevěděl jsem jestli ho tady někdo třeba nesleduje a třeba o tom nepokecáme, od toho tady ta diskuze je přece smajlik
 
AvatarHoši, myslím, že tady řešíte naprostou zbytečnost, já o té kauze četl tak nějak letmo a popravdě mě nějaký Cherry absolutně nezajímá - je to výstřední exot a navíc asi už trochu senilní, takže asi tak k němu...smajlik. Máme ve všedním životě spoustu mnohem důležitějších věcí k řešení, tak proč se zaobírat nějakým takovýmhle šaškem...?
 
14.11.2019 14:33 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://www.tsn.ca/radio/montreal-690/miller-tv-executives-were-terrified-of-don-cherry-1.1397360

Gord Miller, kanadský komentátor, kterého šlo potkat tady v Praze na MS a lze ho potkat v Třinci/Vítkovicích na MS 20. Jen doporučuji si poslechnout něco takového, než začnu vynášet soudy, a ať už jde o kohokoliv. Je to zkrátka zajímavé..
 
14.11.2019 14:08 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Za to ty si klasický expert diskuzí. Sice úplně nechápu co má společného 5,5 lidí v diskuzi s nečím egem, ale dobrá. Jen je pravda, že pár jedinců znám, co tady po nějaké době přestali záměrně chodit, protože už se to fakt číst nedalo.

Esej píšeš možná tak ve škole :) A popsal ses tady teď sám, tímhle směrem jsem úplně nešel, ale to je jedno.

Tím bych to konečně uzavřel. Druhý pohled jsem nabídl. Nazdar
 
AvatarReakce na příspěvek:A že tady chodí podle tebe 5,5 lidí je moje chyba? Ty máš fakt pořádné ego.

Opět ukazuješ jak neumíš odpovídat/ragovat/diskutovat a navíc posté ukazuješ, že ani nečteš, co tady píšu. Já nikde Cherryho nebránil, proč taky, je to plácal , fanda Toronta a Bostonu, Habs jen uráží, stejně jako Evropany, takže taky vůbec nechápu proč je v Kanadě tak uctívaný.

Jo jo, tobě je vše jasné, čtu jen novinky a Parlamentní listy, volím Okamuru nebo Národní stranu a ze všech osmi imigrantů, kteří do ČR připluli, mám obrovský strach. Odhadl si mě naprosto perfektně, klobouk dolů, až se podivuju, že už nejsi novinář, měl bys napsat esej o typickém čechovi nesnášející všechny migranty. Na psaní o hokeji tě byla škoda.
 
14.11.2019 13:23 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarFakt se přít, kdo s kým tady víc bojuje a povyšuje se, se nebudu. Píšu tady o 90% míň než Parda a ať si na to udělá každý obrázek sám. Přeci jen se tady schází už jen cca 5,5 půl lidí ...

K té problématice doporučím poslech tohohle: https://www.tsn.ca/radio/montreal-690/basu-i-took-offense-to-don-cherry-s-comments-1.1396924

nebo přečtení od stejného autora (kterého jsem tady Xkrát zmiňoval jako jednoho z nejlepších, který o Habs a vůbec NHL léta píše) ://theathletic.com/1369550/2019/11/11/basu-don-cherry-was-always-a-problem-why-it-took-canada-so-long-to-see-it/

neříkám se, že se s jeho názorem úplně ve všem ztotožňuji, ale naprosto ho dokážu pochopit.

Je mi však jasné, odkud vítr vane. Pro člověka žijícího v Česku, masírovaném místními médii mě ani nepřekvapuje, že bez nulové zkušenosti s tamním životem (ta neodpověď) skoro automaticky soudí, kdo se umí/neumí chovat. To že to může být třeba i úplně jinak si nepřipouští...

No nic, těpic z Babylonu, a zas brzy domů, kde si to hnojíme jen sami.

Back to hockey...


 
AvatarPoehling v Lavalu, takže KK je nebo bude ready minimálně na jeden zápas z víkendového B2B. Trochu mě to mrzí, připadal mi NHL ready, ale fakt není přes koho jít v současné době.
Jsem zvědav na golmany, jestli bude Kinkaid ve Washingtonu a Carey v sobotu? Přeci jen Carey v bráně v sobotu doma je takové nepsané pravidlo, uvidíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik Já ti neodpovím jednou na otázku a už mi děkuješ za neodpověď. A obávám se, že neodpovědět na otázku není alibismus, ale nebudu tady pitvat toto slovo, já vím co znamená. Možná se ti to nezdá, ale já si tvé názory vždy rád přečetl (já tě nezačal napadat a urážet), ale píšu ti posté, že mi vadí jak se tady poslední dobou prezentuješ nejen vůči mě. Jen vždy něco napíšeš ve stylu aby to vypadalo že my (já) tady jsme blbci a nic nevíme, ty přece víš vše, když řeknu ok třeba máš pravdu, zeptám se tě, abys to rozvedl tak zpravidla se už neukážeš. Tohle se stalo několikrát. Třeba jak jsme řešili prospecty, tys pořád jak je to super, já jen krotil tvůj optimismus že týmů s top prospect poolem už bylo mraky a jak dopadly, něco jsem se tě zeptal a ty už si nenapsal nic. Můžeš mě mít za blbce, asi ti tvé ego urazilo, že ti nepřikyvuju, ale nikdy jsem tě neurážel, ale tys místo diskuze prostě neodpověděl. A to teď nemám na mysli dávnou diskuzi na téma Radulov, to jsme se hádali v X příspěvcích a to jsi tady chodil. Když jsem po tobě chtěl ať rozvedeš své myšlenky na další témata, kde jsi mi naznačil jak nemám pravdu, tak si se neukázal. A nebylo to jen na mě, takhle si (ne)reagoval i na další. A to nebylo o deseti příspěvcích jako u Radulova, vše to šlo řešit stručně. Tak mi neděkuj za neodpověď, ty jsi ten poslední co na má na to právo.
A MacLean, ok ubožák je možná silné slovo beru zpět, já vím že on zaštiťuje Kraftville hockey, ty akce s dětma atd. (nejsi jediný kdo sleduje kanadské noviny), mě ale dokáže vytočit chlap co si nestojí za svým. Viděl jsi ten osudný Coach´s corner? On mu přikyvoval, \"you people\" mu nevadilo, ještě dal na konci palec nahoru, vše v pořádku, ale za 24 hodin už se omlouval. To není uznání chyby, to je stáhnutí půlek ze strachu o své místečko u Sportsnetu a ještě to vše hodil na Cherryho. Může ti to připadat směšně, ale já jsem stará škola a mám rád lidi co si stojí za svým. Můžeš změnit názor či pohled na určitou věc časem, ale ne za 24 hodin...
Kdybys sem nechodil jen číst tu podle tebe hrůzu a třeba místo toho něco věcného napsal, tak by to nebylo od věci, kritizovat a stěžovat ti jde, ale k věci, k současné situaci Habs, tvůj pohled na naše rookies, názor na Caryho, proč to nenapíšeš? Nejen já bych si to rád přečetl, věř nebo ne.
Díky za alfasamce, to slovo má pro mě trochu jiný význam, tak to beru jako kompliment smajlik
 
13.11.2019 21:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:1) Divous = Radek Dvořák
2) vyjde, v 1.lize není konkurence. Otázka, jak dlouho vydrží nahoře.
3) klidně zavolej a když náhodou nezvednu, ozvu se zpět.
4) netuším, jestli bude mít chuť. Má jiné starosti :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak jo, zavolat si můžeme, ale na čtení mám víc času a klidu, tak proto jsem to volil takhle smajlik. Ale nechám to na tobě, jak na tom budeš časově.
Divous je kdo... smajlik? Já strašně moc doufám, že Motoru to letos už konečně vyjde, protože jinak už asi velkým sponzorům dojde trpělivost, což už třeba ČEZ nebo Madeta údajně deklarovali před letošní sezónou (ale nevím to jistě...). O srazu jsem přemýšlel toto léto, ale pak jsem to nechal být, nevěděl jsem, jestli Pleky vůbec bude mít chuť se sejít - ale o nějakém takovém závěrečném srazu s ním a zavzpomínání pořád uvažuju...
 
13.11.2019 18:39 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPS: Míro, vím, že jsem ti slíbil, že se podělím o pohled na Habs a prospecty (je co chválit až na vyjímky) Co ale než to vypisovat si radši zavolat?

Nejraději bych pokecal u piva, ale srazy už se asi konat nebudou a na Motor se dostanu nejdřív tak v PO.

(zrovna před týdnem jsem o Motoru dlouze o něm mluvil s Divousem, jestli půjde pomoci v budoucnu kamarádovi Vencovi Prospalovi s návratem). Hodně štěstí k vám na jih. :)
 
13.11.2019 18:35 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:\"MacLean je pro mě ubožák, nesnáším alibismus\"

Ok, když opomenu, že jde o člověka, co dělá pro hokej, kanadskou komunitu v malých městech, fanoušky, obrovské množství kvalitní práce, a je všechno jen ne ubožák, tak se musím pozastavit nad tím \"nesnáším alibismus\".

1) udělal chybu, uvědomil si ji, omluvil se.
2) Co je alibismus? To co předvádíš. Zeptal jsem se tě. \"Kolik jsi prosím hodin/dní/měsíců/let svého života strávil v Kanadě, že tak snadno hodnotíš, že se tam někdo umí/neumí chovat?\"

A nedostal jsem v tvém příspěvku odpověď. Ani kolik hodin/dní blabla, ani z čeho tak snadno soudíš, že se někdo umí či neumí chovat...

Nereagovat na otázku, ale místo toho ses se mnou opět podělit o názor, co ti je a není jedno, co ti vadí a nevadí atd - To je za mě alibismus. Takže DÍKY za neodpověď.

Musím ti však dát kredit, píšu jako prase. Novinář sice asi tak víc než dva roky nejsem (ok k hokeji a infu mám pořád nějak blízko), ale v mých článcích by si chyby dřív \"snad\" nenašel, ale to mě tady neomlouvá. V diskuzích ( a to je snad jediná kam chodím/l) to neřeším, jako 90% internetově diskutující populace překlep/chybu neřeším. Je to špatně? Oh yeah. Bohužel :(

Že si lopata? Nevím, co \"lopatou\" úplně myslíš, ale je pravda, že hodit MacLeana na škatulky ubožák, tak to u mě asi moc pozitivních označení nenajdeš, ale bych tě viděl na takovýho rozumbradu, než co si představuju pod lopatou :)

To je asi tak všechno, zas si tady zapřísahám, že na tebe reagovat nebudu (a zas to poruším za pár týdnů/měsíců, co napíšeš nějakou ptákovinu). V podstatě jsem chodím v 95% jen věci číst a smutně koukat s myšlenou, kde jsou ty starý časy.

Protože teď tu vidím, jen jednoho alfasamce, který všude byl, vše zná, všechno viděl, co se tady čas od času s někým chytne (zdravím Larry Birda) a pár \"all dogs\" - zdravím Míru a Michala, ti ostatní už jsem nechodí.

Tak snad to chvíli zas vydrží, ať žije King Parda, Hallelujah.
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas - vydřené body, po většinu zápasu mizerná a celkem nudná hra a nakonec hodně šťastné body. Price podržel, to je bez debat, ale takhle to prostě hrát nemůžeme - už je to kolikátý zápas, kdy hrajeme špatně a jen gólman nám drží naději na body...
Plně souhlasím i s tím, že Tatar patří jednoznačně k Danaultovi a Drouin k Domimu s Armiou - takhle máme alespoň dva silné útoky a ne to rozházené do čtyřech lajn a nic z toho! Drouin je teď opět mátožný jako koncem loňské sezóny, ale v nájezdech prostě tu svou šikovnost ukázal, to je jasný smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já se alespoň vyjádřím a napíšu svůj názor a jestli se ti líbí nebo ne, mi je celkem jedno. Kdežto ty tady vždy na mě máš jen pitomé poznámky a komentuješ to, co tady někdo jiný nebo já napíšu. Už jsem ti to napsal několikrát a vadí mi to. Když tě vyzvu nebo se tě na něco zeptám, aby ses vyjádřil, tak taky nereaguješ. Tak napiš taky něco, když jsem podle tebe taková lopata. A pokud na to nemáš čas, tak na mě nereaguj, když mimo blbých poznámek nemáš nic dál k tématu co říct. Já se rád něco dozvím od novináře, který má michodem pravopis školáka nížšího stupně, když už jsme k sobě tak upřímní. Rád si přečtu tvé názory na \"hokejový styl, Careyho brankářský styl, MB manažerování, Radulovovo nadšení pro CH, PK srdíčko, Julienovu koučování až snad po Byronovu stolici\", když už se ti ty mé názory nelíbí a vysmíváš se jim. Pak se můžeme bavit dál.
A MacLean je pro mě ubožák, nesnáším alibismus a to co předvedl svým vyjádřením na twitteru k té věci pro mě je ubohé.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně jsou to vydřené body, herní projev dnes hodně bídný. Přišlo mi, že jsme se velmi těžce dostávali do šancí a na jejich vypracování jsme se hrozně nadřeli a když už tam nějaká šance byla, tak se při ní ve většině případů Merzlikins moc nezapotil. První solidní tlak přišel z mého pohledu až ke konci druhé druhé třetiny, ale stále to bylo jen marné a bezhlavé bušení. Ve třetí třetině nám to tam spadlo velmi šťastně a opět jen díky Careymu Bus nepřidal těch gólů více než ten jeden ty dvě minuty před koncem, kde už jsem nám po pravdě vůbec nevěřil. Naštěstí nás spasil Tatar, tam přihrávka od Suzukiho byla fakt skvostná.

Ta přesilovka Busu v OT byla od nás parádně ubráněná.

Jinak v tomto zápase se mi snad poprvé v sezoně vůbec nelíbil Drouin, to byl fakt děs co předvedl. Naštěstí si napravil reputaci tím parádně zakončeným nájezdem. Rozhodně souhlasím, že by měl jít do druhé lajny s Domim a třeba Armiou nebo s Armiou a KK až se vrátí. První lajna by měla být složena tak, jak ji známe všichni nejlépe, tedy Tatar - Danault - Gallagher.

Nejlepší bek za mě dnes naprosto jednoznačně Chiarot.

Teď Caps to bude brutálně těžké, ale já nám možná věřím u nich více, než kdybychom hráli doma.

 
AvatarVydřené body, začátek dost špatný, byli jsme pod tlakem. Pak jsme se lehce vrátili do hry a místy je i zmáčkli, ale nějak se mi hra nelíbila, i když jsem zápas přeblikával a neviděl úplně celý. Pochvala rozhodně Carey, výborný výkon a už jsem byl zklamán, že ho nepodpoříme body. Pořád si myslím, že Tatar patří do jedničky, šlapalo jim to lépe. Drouin se jevil taky lépe u Domiho, Domi je teď utopen. Jinak Drouin a jeho nájezd, to byla lahůdkasmajlik
 
13.11.2019 09:17 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Absolutně nechci tahat politiku do těhlech diskuzích, nepatří to sem. Ale když to tady sám zmínil, a je to tady je po většinu času posledních pár let už trochu taková one man show...

Můžu mít na místního odborníka přes hokejový styl, Careyho brankářský styl, MB manažerování, Radulovovo nadšení pro CH, PK srdíčko, Julienovu koučování až snad po Byronovu stolici, zeptat na jednu otázku.

Kolik jsi prosím hodin/dní/měsíců/let svého života strávil v Kanadě, že tak snadno hodnotíš, že se tam někdo umí/neumí chovat?

Díky předem.

PS: MacLean je všechno možný, jen ne ubožák.

 
AvatarKauza Cherry- vtipné je, že se to stalo v přestávce našeho zápasu s Kings a já si řekl, že si po dlouhé době dám Coach\'s corner a po té reportáží jsem si říkal, že ty výroky asi do pořadu o hokeji moc nepatří, na druhou stranu NHL pořád uctívá veterány, zpívají hymny, tleská se jim, mají svůj den, takže zase tak mimo to nebylo a jak Cherryho vůbec neberu vážně co se týká hokeje, tak tady za ním stojím. Pravdu má, Kanada je děsný babylon a že se ty náplavy neumí chovat je fakt. A taky co čekali, má 85 let, je už semilní a prosadí si své ať se to může zdát mimo nebo ne. A on je mimo už dýl, to taky všichni ví, tak to bylo asi jen otázka času kdy jim s ním dojde trpělivost.
Je to další úkaz té dnešní sluníčkářské doby, kdy se o určitých věcech nesmí mluvit, i když všichni ví, že to tak je. Nejvíc mě dojal ten trouba MaClean jak se hned alibisticky omlouval, že to dopustil že se něco takového událo smajlik Ubožák.
 
AvatarCarey, Carey, Carey! Viděl jsem jen sestřih, ale co tam zase pochytal je neskutečné. Nicméně to Tunovo vyrovnání 41 sekund do konce po tom, co nám skoro zlomili vaz vedoucím golem dvě minuty do konce, wow. Body jsem moc nečekal, Columbus nám nesedí, naštěstí to ten Lotyš moc nedal, za Gallyho gól ho Torts asi nepochválí.
Petey a TOI 32:12? Nepamatuju kdy měl naposled někdo takový čas na ledě, chudák z toho ledu neslezl.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík