I v třetím utkání proti Canucks si Montreal zastřílel

24.01.2021, 09:10 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Do třetice všeho dobrého proti Vancouveru a to doslova. Montreal zvítězil 5:2

Canadiens podruhé uspěli ve Vancouveru, a bodovali v každém z prvních šesti venkovních utkání. Významného milníku dosáhl Carey Price, jenž zapsal svou 350. výhru v kariéře.

Bodově zazářil Jonathan Drouin, který vstřelil gól a na další přihrál.

Skvělý debut má za sebou také Corey Perry, který vstřelil svoji první branku a zároveň zaznamenal první bod.

Co se týče branek, tak v první třetine se prosadil Suzuki a v druhé zmiňovaný Perry.

Gólové hody přinesla až závěrečná perioda. Nejdříve po dvou brankách Švédů Petterssona a Hoglandera Vancouver srovnal skóre na 2:2. Poté ale Habs vzali zápas do svých rukou a postupně Gallagher, Druin a Edmunson stanovili konečné skóre na 5:2.

Vancouver Canucks: Montreal Canadiens 2:5
Střely na branku: 25:33
Branky a nahrávky: 44. E. Pettersson (Jo. Benn, Boeser), 47. Höglander (Schmidt, Horvat) - 11. Suzuki (Kulak, Drouin), 32. Perry (Chiarot, Toffoli), 50. Gallagher (Tatar), 53. Drouin (J. Anderson), 58. Edmundson

Hvězdy zápasu
1. Carey Price (MTL) - 92%- 23/25 2. Jonathan Drouin (MTL) - 1+1
3. Elias Pettersson (VAN) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarAle vidíš, že v reálu se to děje strašně málo aby hráč přejel pásmo bez toho, aniž by ho měl na holi, podle všeho to nové pravidlo není, jen se to děje strašně vzácně, takže bych to asi neřešil.
 
AvatarJo, četl jsem to, ale pořád si myslím, že je to zbytečně složité - prostě pokud neopustíš útočné pásmo dřív, než se tam vrátí puk ze středního, je to ofsajd... Tímhle se akorát bude víc a víc používat video u každé takovéhle sporné situace a už to skoro nebude klasický hokej...
 
AvatarMíro, odpovídal jsem ti na hf a i Andy tam píše, že to asi nové pravidlo ani není, jen se to prostě často nestává, tak jsme z toho všichni vykulení. Za mě proč ne, pomohlo nám to.
 
AvatarVítězství opět potěší, ale měli jsme i dost štěstí a hlavně doteď nechápu, jak nám mohli uznat ten třetí gól, když to byl naprosto jasný ofsajd...smajlik. To je, myslím, zlomilo a pak zase po jejich chybě Drouin ukázal, že v ruce to prostě pořád má, jen se mu musí chtít. Perry rozhodně ukázal zkušenost, jak si tam v klidu obhodil toho obránce, to bylo pro moje oko smajlik. Gól byl celkem náhodný, ale jako jo, zahrál solidně, ale na prdel si z něj zatím nesednu smajlik. Moc jsem nechápal, že Myers, mimo tu přesdržku od Edmundsona, nedostal jiný trest a hrál...
 
AvatarVydařený vstup do sezony pokračuje. Měli jsme převahu, ale Nucks kousali a taky měli své šance, naštěstí jsme nepřipustili žádné drama. Nové akvizice se vyplácí ve velkém, to se opravdu MB povedlo. Perry vynikající, hodně jsem ho sledoval a on je takový Carey v v poli, taky vypadá že se nepřetrhne, ale nic nedělá špatně a je všude tam kde má být. Kulak skvěle, opět dal signál, že si Mete bude muset na svou premiéru počkat. No, jen tak dál.
 
AvatarRozhodlo naše štěstí v koncovce ve třetí třetině, na rozdíl od předchozího zápasu byl Vancouver zatraceně nebezpečný a momentů, kdy jsme měli sevřenou prdel tam bylo sakra hodně. Přesilovky z naší strany snad poprvé v téhle sezoně opravdu nic moc, ale body jsou super.

Perry paráda, první zápas u nás okořenil gólem.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Vancouver Canucks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 01.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík